Hoog contrast inschakelen Hoofdmenu overslaan

Artikel overslaan
 
Door Coen 11-02-2021 (laatste wijziging 23-03-2021)

Abonnementen vergelijken en verdienmodel

Door Coen 11-02-2021 (laatste wijziging 23-03-2021)

Wat doet Prijsvergelijken voor je?

Je kunt op Prijsvergelijken terecht voor het vergelijken van telecom abonnementen: zowel mobiele abonnementen als internet, bellen en TV.

Hoe vergelijken wij?

Mobiele Telefonie

In onze mobiele abonnementen vergelijker kun je als bezoeker je wensen aanvinken en de abonnementen sorteren, bijvoorbeeld op laagste prijs. Op basis hiervan worden de best passende abonnementen voor je geselecteerd. Hoe hoger een abonnement in de vergelijkingstabel staat, hoe beter de deal aansluit bij je voorkeuren.

Op basis van alle voorkeuren tonen we de best passende abonnementen in een overzicht. Hierna word je via onze website doorgeleid naar de aanbieder. Dit kan een provider of een webshop zijn. 

Internet, TV, bellen

Wanneer je gaat internet vergelijken, toont onze vergelijker alle mogelijke abonnementen op je adres. Dit wordt gedaan op basis van de postcode. Je kunt bovendien je voorkeuren aangeven in het filtermenu, en de abonnementen sorteren, bijvoorbeeld op de laagste prijs. Vervolgens worden alle abonnementen in het overzicht getoond, waarvan de best passende bovenaan komen te staan. Hierna word je via onze website doorgeleid naar de aanbieder. 

Hoe volledig is onze vergelijking?

We vergelijken altijd de grootste aanbieders.

Wat is ons verdienmodel?

Het vergelijken van alle aangeboden diensten is voor de bezoekers gratis. Zodra je een keuze hebt gemaakt en een abonnement afsluit bij een aanbieder, ontvangt Prijsvergelijken een eenmalige provisie van de betreffende aanbieder.

Prijsvergelijken.nl is onderdeel van de Collectieve Vergunning in bemiddelen van Awin BV AFM Nummer: 12042897.

 
Tags van deze pagina
Geen tags gevonden.
 
Navigatie
Home>Informatie>Abonnementen vergelijken en verdienmodel