prijsvergelijken

NLE provider-review & ervaringen

budget alles in 1
budget alles in 1
Gemiddeld cijfer NLE
  • Prijsvergelijken: 7,0
  • Klanten: 4,5
  • Eindcijfer: 5,8/
Dit cijfer is gebaseerd op de volgende punten:
Levertijd
4
Prijs-kwaliteit
8
Functionaliteiten
7,5
Zenderaanbod
8
Installatie
7
Dit cijfer is gebaseerd op de volgende punten:
Levertijd
4
Prijs-kwaliteit
8
Functionaliteiten
7,5
Zenderaanbod
8
Installatie
7
Dit cijfer is gebaseerd op de volgende punten:
Overstappen
4,5
Klantenservice
3,2
Installatie (monteur)
4,4
Kwaliteit
4,8
Prijs
5,7
Snelheid internet
4,8
Dit cijfer is gebaseerd op de volgende punten:
Overstappen
4,5
Klantenservice
3,2
Installatie (monteur)
4,4
Kwaliteit
4,8
Prijs
5,7
Snelheid internet
4,8
Gemiddeld cijfer NLE
Prijsvergelijken: 7,0
Eindcijfer: 5,8/
Dit cijfer is gebaseerd op de volgende punten:
Levertijd
4
Prijs-kwaliteit
8
Functionaliteiten
7,5
Zenderaanbod
8
Installatie
7
Dit cijfer is gebaseerd op de volgende punten:
Levertijd
4
Prijs-kwaliteit
8
Functionaliteiten
7,5
Zenderaanbod
8
Installatie
7
Dit cijfer is gebaseerd op de volgende punten:
Overstappen
4,5
Klantenservice
3,2
Installatie (monteur)
4,4
Kwaliteit
4,8
Prijs
5,7
Snelheid internet
4,8
Dit cijfer is gebaseerd op de volgende punten:
Overstappen
4,5
Klantenservice
3,2
Installatie (monteur)
4,4
Kwaliteit
4,8
Prijs
5,7
Snelheid internet
4,8

Pluspunten & Minpunten NLE

  • Lage tarieven
  • Gratis monteur bij glasvezel
  • Klantenservice voornamelijk online
  • Lange levertijd
  • Geen installatiegarantie bij doe-het-zelf pakket

Pluspunten

  • Lage tarieven
  • Gratis monteur bij glasvezel

Minpunten

  • Klantenservice voornamelijk online
  • Lange levertijd
  • Geen installatiegarantie bij doe-het-zelf pakket

Klanten reviews

24 september 2020 10:26

Overstappen: 3 Kwaliteit: 4
Klantenservice: 3 Prijs: 7
Installatie (monteur): 2 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 4
Prijs: 7
Snelheid: 1

Na 2 maanden nog steeds onstabiel internet. Bij contact met klantenservice beloven ze steeds beterschap en wordt het probleem naar kpn verschoven. Altijd kpn gehad en bijna geen problemen gehad. Ze leveren niet volgens contract.

19 september 2020 11:54

Overstappen: 10 Kwaliteit: 5
Klantenservice: 3 Prijs: 5
Installatie (monteur): 10 Snelheid internet: 4
Kwaliteit: 5
Prijs: 5
Snelheid: 4

In juli 2018 heb ik een 2 jarig contract voor Internet en TV van Budget Alles-in-1 getekend, met ingang van 1 september 2018 t/m 31 augustus 2020. Mijn 2 jarig contract is op 31 augustus 2020 afgelopen maar voor de zekerheid heb ik schriftelijk mijn contract opgezegd en op 20 juli 2020 heb ik van Budget Alles-in-1 een bevestiging per email ontvangen dat mijn contract opgezegd is.

Al die tijd binnen 2 jaar heb ik de abonnement kosten netjes betaald via automatische betaling.

Op 4 september 2020 heeft Budget Alles-in-1 een bedrag van €10,40 van mijn bankrekening afgeschreven voor de periode 1 september 2020 - 1 oktober 2020. Aangezien het feit dat mijn contract in op 31 augustus 2020 afgelopen heb ik dit bedrag terug geboekt.

Heden beweert Budget Alles-in-1 dat mijn contract is niet opgezegd en voor september 2020 ben ik €10,40 verschuldigd.

Tussentijd heeft dit bedrijf de facturen aangepast (vervalst) en het bedrag van €10,40 staat als bedrag te betalen voor de maand augustus 2020. Onzin. Oneerlijk en gemeen want voor de maand augustus 2020 heb ik netjes op tijd €34,95 betaald.

Mijn contract voor Internet en tv is op 31 augustus 2020 definitief afgelopen. (Looptijd 1 september 2018 t/m 31 augustus 2020)
Ik ben u GEEN kosten meer verschuldigd.

Uw email bericht van 20 juli 2020:

Beste meneer,
Per 01 september, 2020 heeft u gekozen voor een andere provider. Wat jammer! We zien u natuurlijk liever blijven.
Eindnota
Zodra uw contract is beëindigd, ontvangt u van ons uw eindnota. Op deze nota worden de eventueel nog openstaande bedragen verrekend. Is de looptijd van uw contract nog niet voorbij? Dan worden de vaste kosten voor de resterende maanden op de eindnota in rekening gebracht.
Retouren
Vergeet u niet om uw modem, de tv-ontvanger(s) (indien van toepassing) en adapter(s) terug te sturen? Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de doos waarin u de apparatuur hebt ontvangen. U kunt alles retour sturen naar:

Budget Alles-in-1 Retouren
Antwoordnummer 10119
2400 VB Alphen aan de Rijn
Spijt?
Stel: u verandert alsnog van gedachten. Nou, dan kunt u zich natuurlijk altijd weer aanmelden bij ons!

Met vriendelijke groet,

Budget Alles-in-1

17 september 2020 14:58

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 5
Installatie (monteur): 10 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 5
Snelheid: 1

Ik heb verschillende providers gehad maar deze is toch bij uitstek de slechtste. Ik had al 2 weken voor mijn verhuizing mijn verhuizing willen doorgeven om te voorkomen dat ik zonder internet zat maar dat konden zij niet voor mij doen. In deze tijd heb je toch wel echt internet nodig om thuis te werken. Zij wilde mij 3 weken zonder internet laten zitten. Ze beloven op de site wel makkelijke overstap en nooit zonder internet, maar daar is niks van waar. Ik had gelijk voor die boete moeten gaan en een andere provider moeten zoeken. Het aantal weken dat ik niet kan werken is duurder dan die boete. Ze beloven aan de telefoon dat ze het voor je gaan regelen maar uiteindelijk moet ik elke keer weer opnieuw bellen om een stapje verder te komen.

De monteur over de telefoon was wel aardig en assertief, zocht dingen uit en belde gelijk terug.

TOON ALLE 240 KLANTEN REVIEWS
TOON MEER REVIEWS

NLE provider-review & ervaringen

6 juli 2020 (laatste wijziging 4 augustus 2020) door Coen

Samenvatting

Budget Alles-in-1 (eerst NLEx) is een vrij nieuwe speler op de provider-markt. Maar hun diensten leveren ze via het netwerk van KPN. Dat geeft ze direct een boost wat betreft betrouwbaarheid.

Budget Alles-in-1 wordt nu al geroemd om de concurrerende prijs. En dat klopt ook. Met name voor Alles-in-1. Daarnaast krijgen nieuwe klanten minimaal 4 maanden lang fikse kortingen.

Het internet van Budget Alles-in-1 is prima: één snelheid (100 Mbit/s download, 30 Mbit/s upload) via DSL. Ruim voldoende, zelfs als je op jouw adres niet de volledige snelheid haalt.

Kun je glasvezel krijgen? Dan heb je al een stabiele verbinding van 50/50 Mbit/s voor enkele euro’s meer. Klasse!

Lees volgende pagina: Alles-in-1
Terug naar vergelijking
Start de chat