prijsvergelijken

Privacystatement

Privacystatement Sales Spirit B.V.

Algemeen

Met deze privacy statement willen we je graag vertellen hoe wij met privacy omgaan. Hieronder vind je meer informatie over waarom en hoe wij persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Bij Prijsvergelijken (Sales Spirit B.V.) vinden wij je privacy zeer belangrijk en we begrijpen dat het verwerken van gevoelige informatie een inbreuk kan verschaffen op de persoonlijke levenssfeer van de betrokkene.

Prijsvergelijken (Sales Spirit B.V.) wenst geen bijzondere persoonsgegevens (zoals bijvoorbeeld ras, godsdienst of politieke voorkeur) te achterhalen en dus ook niet op enigerlei wijze te verwerken.

Je hebt als bezoeker van deze door Sales Spirit B.V. beheerde website recht op privacy en bescherming van persoonlijke gegevens die achtergelaten worden. Bij het vergelijken en eventueel kopen van een abonnement (product) op deze website zullen wij daarom je persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorg behandelen. We verwerken gegevens volgens de Europese wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).  

Door antwoord te geven op onderstaande vragen hopen wij je duidelijk te informeren over de wijze waarop Prijsvergelijken (Sales Spirit B.V.) met je persoonsgegevens omgaat.

Waarom wordt informatie verzameld?

Informatie over bezoekers van de website en kopers bij Prijsvergelijken.nl (Sales Spirit B.V.), wordt verzameld om:

  • je een juiste en gepersonaliseerde vergelijking te kunnen laten maken van de producten op de website
  • je aanvragen voor een product op een correcte wijze te kunnen afhandelen
  • je te helpen bij vragen of problemen bij het vergelijken of aanschaffen van een product

Enkel voor deze doelen zullen je gegevens gebruikt worden. Je gegevens zullen niet doorgespeeld worden aan derden, alleen ten behoeve van de uitvoering van je aanvraag van een product en dus om de gezamenlijke overeenkomst uit te voeren.

Dit is bijvoorbeeld de provider (leverancier) van het product wat je aanschaft. Je persoonsgegevens zullen niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Welke informatie wordt er verzameld en waarom?

Om je zo goed mogelijk laten te vergelijken, verzamelen wij statistische informatie. Wanneer je besluit om daadwerkelijk een product af te nemen dan kan het zijn dat je wordt doorgestuurd naar de desbetreffende aanbieder van het product. Wanneer dat gebeurt is Prijsvergelijken (Sales Spirit B.V.) niet meer de aanbieder van de website en zullen wij de gegevens die je daar achterlaat niet verzamelen. Het kan ook zo zijn dat je een product kiest die wij direct op onze eigen website aanbieden. De gegevens die je dan achterlaat verzamelen wij om het product te kunnen aanbieden. Deze gegevens delen wij met de aanbieder van het product.

Hoe wij de gegevens precies verzamelen en waarom staat hieronder beschreven.

Statistieken

Via deze website worden algemene gegevens over bezoekers en hun ‘gedrag’ binnen deze pagina's gemeten. Zoals de meest opgevraagde pagina’s en vanuit welke pagina een bezoeker op deze website terecht komt. Deze gegevens zijn niet gekoppeld aan je naam of adres. Het doel van deze algemene meetgegevens is verbetering van (de navigatie en structuur van) de website, maar deze statistieken kunnen ook dienen ter verbetering van de vindbaarheid van de website en voor marketingdoeleinden.

Verwerking van adresgegevens in de postcode check

Wanneer je de postcode check gebruikt om te vergelijken slaan we deze op in een database om je de juiste aanbieders te tonen voor jouw postcode. We slaan deze gegevens nooit op in logboeken, analyses of andere rapportages. Het is niet mogelijk voor iemand om postcodes op te vragen met de postcode check.

Verwerking van persoonsgegevens bij het aanschaffen van een product

Om de verkopen van producten op correcte wijze af te handelen, worden enkel gegevens bewaard die via deze website door jezelf worden ingevuld. Dit geldt ook wanneer je op een andere manier contact hebt gehad met Prijsvergelijken (Sales Spirit B.V.) met als resultaat het aanschaffen van een product of het aanvragen van informatie. Als je telefonisch contact opneemt dan kunnen de gesprekken voor trainingsdoeleinden worden bewaard. Als je via de chat of het contactformulier contact opneemt kun je aangeven of wij de gesprekken mogen bewaren of dat je wilt dat wij deze naderhand verwijderen. Als wij de gegevens bewaren kunnen wij bij vervolgvragen of problemen een gepaster en persoonlijkere service bieden, dan wanneer wij je gegevens verwijderen.

Prijsvergelijken (Sales Spirit B.V.) bewaart je gegevens alleen voor het uitvoeren van de overeenkomst of om je in de toekomst zo goed mogelijk te helpen bij je vragen.

Je zult geen nieuwsbrieven ontvangen, tenzij je hiervoor zelf toestemming geeft. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief kun je je ten alle tijden uitschrijven via een link in de nieuwsbrief.

Je persoonsgegevens worden voor een periode van 2 jaar na het laatste contact bewaard, tenzij bepaalde gegevens voor de belastingdienst of overige wetgeving bewaard dienen te worden. Wij gaan er vanuit dat als je 2 jaar niet opnieuw contact opneemt dat je geen interesse meer hebt in Prijsvergelijken (Sales Spirit B.V.).

Wat gebeurt er met je gegevens?

De persoonsgegevens die jezelf invult worden gebruikt om:

  • product aanvragen op een correcte wijze af te handelen
  • je te helpen bij het vergelijken en kiezen van een product
  • je in de toekomst op een snelle en gepaste manier (opnieuw) te kunnen laten vergelijken of een aanvraag te doen

Je gegevens worden zo goed mogelijk veilig opgeslagen en niet met derden gedeeld, tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst.

Hoe kun je je gegevens inzien?

Je kunt ten alle tijden een aanvraag via het contactformulier, chat of telefoon doen om te vragen welke gegevens wij van je hebben. We zullen dit binnen maximaal 14 dagen aanleveren.

Elke klant beschikt over het recht van verzet tegen het verwerken van zijn/haar persoonsgegevens. Je kunt daarbij aangeven welke gegevens wij van je mogen bewaren. Daarnaast heb je het recht te klagen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens).

Wat moet je doen als je bepaalde informatie niet wilt verstrekken?

Wanneer je het niet op prijs stelt om informatie over nieuwe producten en diensten te ontvangen, volstaat het om geen akkoord te geven op de pagina’s waar om persoonlijke informatie wordt gevraagd.

Indien je geen gegevens wilt geven bij het aanschaffen van een product, dan kan er geen overeenkomst tot stand komen en is het dus ook niet mogelijk om te bestellen.

Cookies

Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Je kunt hier alles over onze cookies lezen.

Voorwaarde voor gebruik

De inhoud van Prijsvergelijken.nl is met grote zorg samengesteld. Ondanks de betrachte zorgvuldigheid kan het voorkomen dat de informatie op deze website verouderd is of onjuistheden bevat. Prijsvergelijken en Sales Spirit B.V. zijn in geen geval aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie. Het gebruik van Prijsvergelijken.nl is voor eigen risico van de bezoeker. Elke beslissing tot de aankoop van een product/dienst is voor eigen risico. Niets uit deze website mag worden overgenomen, verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welk wijze ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Prijsvergelijken.nl / Sales Spirit B.V.
3e Binnenvestgracht 23G
2312 NR Leiden
KvK 58066985

Terug naar vergelijking
Start de chat