Enable high contrast Skip main menu
Prijsvergelijken logo Trustpilot logo Known from TV logo
085 88 88 566
We are available
Live chat
Quick response
Independent
Not a single provider can pay us to come out on top. The 'recomended' ordering is determined by an algorithm. The algorithm's main factor is popularity of subscriptions among our customers. Other orderings are available to you to pick from (for example order by price or order by speed).
Independent
Not a single provider can pay us to come out on top. The 'recomended' ordering is determined by an algorithm. The algorithm's main factor is popularity of subscriptions among our customers. Other orderings are available to you to pick from (for example order by price or order by speed).
Close
Personal
We have our own helpdeks: ask questions via e-mail (response within 8 hours), via telephone (085 8888 566, 9.00 - 17.30h) or via chat (also avialable in the evening!).
Personal
We have our own helpdeks: ask questions via e-mail (response within 8 hours), via telephone (085 8888 566, 9.00 - 17.30h) or via chat (also avialable in the evening!).
Close
  • Independent
  • All big providers
  • Personal

Skip article
 
By Coen 11-02-2015 (laatste wijziging 08-06-2017)

Verzekeringen vergelijken en verdienmodel

By Coen 11-02-2015 (last adjustment 08-06-2017)

Wat doet Prijsvergelijken voor je?

Je kan via onze website verschillende abonnementen en verzekeringen vergelijken: Internet en TV, Mobiele Telefonie, Energie en verschillende verzekeringen: Aansprakelijkheid-, Auto-, Inboedel-, reis-, Opstal-, Rechtsbijstand- en Zorgverzekeringen.

Hoe vergelijken wij?

Verzekeringen
Om de vergelijking voor Aansprakelijkheid-, Auto-, Inboedel-, Opstal-, Rechtsbijstand- en Zorgverzekeringen te kunnen maken, hebben wij enkele gegevens van je nodig. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke  verzekeringen je in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor je in aanmerking komt, tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij speelt het volgende aspecten een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat/ de klantbeoordeling, waarbij de best beoordeelde bovenaan staat/ een combinatie. Vervolgens kan je zelf de voorwaarden met elkaar vergelijken. Hierna word je via onze website doorgeleid naar de aanbieder. 

Wanneer je bijvoorbeeld een verzekering hebt gekozen word je via deze website (eventueel met de door jouw ingevulde gegevens) doorgestuurd naar de website van de gekozen aanbieder waar je de verzekering kan afsluiten. Hier is geen sprake van advies. Dat betekent voor jou dat onze website alleen bemiddelt tussen jou en de mogelijke aanbieder waarbij je een verzekering wil afsluiten. De verzekeraar is dan ook het aanspreekpunt bij eventuele vragen over de betreffende verzekering.

 

Mobiele Telefonie
Voor Mobiele Telefonie geldt: het systeem berekent op basis van de gegevens van alle beschikbare abonnementen gekoppeld aan de voorkeuren van de bezoeker welke abonnementen het beste aansluiten. Hoe hoger een abonnement in de vergelijkingstabel staat, hoe beter de deal. Op basis van de voorkeuren van de bezoeker tonen de best passende abonnementen in een overzicht. Hierna word je via onze website doorgeleid naar de aanbieder. 

 

Internet en TV
Voor Internet en TV geldt: op basis van de postcode en voorkeuren van de bezoeker filtert het systeem alle grote aanbieders en toont de aanbieders die op het betreffende adres Internet en TV leveren waarbij de beste deals in een overzicht getoond worden, de best passende bovenaan. Hierna word je via onze website doorgeleid naar de aanbieder. 

 

Energie
Voor Energie geldt: op basis van de postcode en voorkeuren van de bezoeker filtert het systeem alle grote aanbieders en toont de aanbieders die op het betreffende adres energie leveren waarbij de beste deals in een overzicht getoond worden, de best passende bovenaan. Hierna word je via onze website doorgeleid naar de aanbieder. 

Hoe volledig is onze vergelijking?

In de vergelijking voor aansprakelijkheid-, auto-, inboedel-, opstal-, rechtsbijstand- en zorgverzekeringen vergelijken wij niet de verzekeringen van alle verzekeraars. Wij vergelijken de verzekeringen van de verzekeraars waarmee wij contracten hebben. Van die partijen zijn wij op de hoogte van de meest recente voorwaarden en premies. Je kan de verzekeraars die wij vergelijken vinden op ons verzekeringenoverzicht.

Voor de vergelijking van Energie, Mobiele Telefonie en Internet en TV gebruiken wij gegevens van alle grote aanbieders.

Wat is ons verdienmodel?

Wanneer je via onze website een Aansprakelijkheid-, Auto-, Inboedel-, Opstal-, Rechtsbijstand- en/of Zorgverzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige provisie van de verzekeraar. Onze website heeft namelijk als doel consumenten te informeren over de meest actuele premies van de betreffende verzekeringen.
Het vergelijken van alle aangeboden diensten is voor de bezoekers gratis. Dat geldt ook voor de vergelijkers van Energie, Mobiele Telefonie en Internet en TV. Zodra je een keuze hebt gemaakt en een abonnement afsluit bij een aanbieder, ontvangt Prijsvergelijken een eenmalige provisie van de betreffende aanbieder.

 

DisclaimerOnze vergelijker wordt aangeboden door Komparu.

 

Prijsvergelijken.nl is onderdeel van de Collectieve Vergunning in bemiddelen van Awin BV AFM Nummer: 12042897.

 
Tags on this page
No tags found.