prijsvergelijken

Over Prijsvergelijken

Dé telecomvergelijker van Nederland

PrijsVergelijken.nl is een vergelijkingswebsite. Wij helpen je bij het vinden van het juiste telecomabonnement. Hoe weet jij dat ons advies eerlijk en oprecht is? Het is aan ons jouw vertrouwen te winnen. Dat doen we door enerzijds de persoonlijkste te zijn, en anderzijds de transparantste.

Uitstekend
Volgens 182 beoordelingen
Bekend van TV

De persoonlijkste…

Ons team: aangenaam!

Onze vergelijker is een machine. Klopt.
Maar daarachter? Zitten echte mensen, geloof het of niet.
We stellen ons daarom graag even aan je voor.

Zo weet jij met wie je te maken hebt.

Annick - Productmanager mobiel

De fijnproever, weet de beste restaurantjes van de stad te vinden. PAS OP! Potje tafeltennis met Annick is op eigen risico!

Edwin - Teamleider

Maakt het gezellig op kantoor door zijn flauwe grappen en de nieuwste gadgets.

Amanda - Administratie

Amanda is de alleskunner van Prijsvergelijken en staat altijd voor je klaar.

Suzanne - Klantensupport

Suzanne houdt van muziek en is altijd een vrolijke noot voor de klant.

Michelle - Klantensupport

Michelle staat altijd zingend in de keuken en maakt de lekkerste hapjes voor kantoor.

Coen - Productmanager Internet

De vrolijkste van kantoor en speelt graag een spelletje. Alleen worden anderen daar minder vrolijk van.

Cédric - Software Ontwikkelaar

Cedric is onze wandelende encyclopedie. Weet op elke vraag een antwoord.

Ben jij de volgende?

Lijkt het je leuk om te werken bij Prijsvergelijken.nl? Bekijk nu de nieuwste vacatures op prijsvergeljken.nl/vacatures/

Ons kantoor

Ons kantoor is in hartje Leiden. Tijd voor een bezoek? Je vindt ons in het pand Nieuwe Energie aan de 3e Binnenvestgracht 23 G.

Let wel op: we kunnen je uitdagen voor een potje tafeltennis. We zijn hier namelijk best goed in. Al zeggen we het zelf…

Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar

Start een chat of bel ons. Dat kan van 9.00 tot 22.00u. Dan geven we je eerlijk advies over je overstap. Ook als dat betekent dat we je aanraden het juist niet te doen.

Heb je andere vragen, opmerkingen of klachten? Laat ook dan van je horen. Wij luisteren. Iedere suggestie om onze vergelijker te verbeteren pakken we met beide handen aan. Is jouw verbeteringssuggestie technisch mogelijk? Dan implementeren we het in onze software. In de loop der jaren hebben we zo onze vergelijker steeds verder geoptimaliseerd.

support@prijsvergelijken.nl
Livechat
085 8888 566

De transparantste…

Ons verdienmodel: provisie

Verdienen wij aan jou als jij overstapt via onze website? Jazeker. Wij zijn oprecht in onze wens jou te helpen de juiste keuze te maken. Even eerlijk zijn we in ons achterliggende motief: geld verdienen. Hoe dat werkt? Op provisiebasis: jij stapt over, wij ontvangen van het bedrijf van jouw keuze eenmalig een geldbedrag.

Betekent dat dat jij extra betaalt om onze provisie te dekken? Absoluut niet. Voel je vrij om dit te checken wanneer je je vergelijking maakt.

Zoveel mogelijk aanbieders aangesloten

We proberen zoveel mogelijk aanbieders aan te sluiten op onze vergelijker.
Zodat jij een zo compleet en onafhankelijk mogelijk advies krijgt.

Bij sommige producten en diensten hangt het af van contracten:
we hebben bijvoorbeeld met de meeste aanbieders een overeenkomst. Die vind je terug in onze vergelijker. Andere (nog) niet.

Altijd Objectief…

Volgorde van aanbieders

We zijn graag eerlijk over de volgorde van onze vergelijkers. De volgorde is op basis van een algoritme. De belangrijkste waarde in dit algoritme is de populariteit van een pakket.

Is populariteit voor jou niet van belang? Dan kun je de pakketten filteren op de criteria die jij belangrijk vindt. Vervolgens sorteer je de resultaten op je allerbelangrijkste criterium. Prijs, bijvoorbeeld. Of de looptijd van het contract. Degene die het dichtst op jouw wensen aansluit, komt bovenaan.

Eerlijke reviews

In de loop der jaren hebben we veel kennis en expertise opgebouwd. Over vergelijkingssoftware, maar óók over de diensten en producten die erin zitten. Evenals de bedrijven die ze aanbieden.

Die expertise houden we niet voor onszelf: die hebben we in uitgebreide reviews gestoken óver die bedrijven en hun aanbod. Daar profiteer jij weer van wanneer je je keuze maakt.

Daarnaast kun je putten uit de crowd: overstappers die jou voorgingen nodigen we actief uit hun mening achter te laten. Zo kies jij de juiste; dat kan niet missen.

Supersnelle internet ! Zowel download speed als upload speed ! Daarnaast ook een heel groot bereik met T-Mobile! Ik heb echt in en om het gehele huis een zeer sterke internet verbinding! Jammer dat ik dit niet eerder gedaan had. Maar beter laat dan nooit.

Blij dat wij bij Telfort zijn gegaan! Goed bereik ook met onze WiFi boven! We hadden geen monteur nodig, want het was simpel te installeren. Heel soms hebben we wat storing waardoor het internet iets langzamer is, maar welke provider heeft dat niet?!

Goede service ervaren bij overstappen en installatie door monteur, die de werking goed heeft gecontroleerd en de hoofdkabel(huis)aansluiting ook nog heeft vervangen.

LEES ALLE PROVIDER REVIEWS
Terug naar vergelijking
Start de chat