Hoog contrast inschakelen Hoofdmenu overslaan
Logo prijsvergelijken Logo trustpilot Logo thuiswinkel
085 88 88 566
Ma-Vr bereikbaar
Live chat
Snel antwoord
Onafhankelijk
Geen enkele aanbieder kan ons betalen om bovenaan in de vergelijker te staan. De volgorde 'aanbevolen' wordt bepaald met een algoritme. De belangrijkste factor voor dit algoritme is de populariteit van abonnementen bij andere overstappers. Je kan ook zelf de volgorde van de abonnementen bepalen (bijvoorbeeld door te sorteren op prijs of internetsnelheid).
Onafhankelijk
Geen enkele aanbieder kan ons betalen om bovenaan in de vergelijker te staan. De volgorde 'aanbevolen' wordt bepaald met een algoritme. De belangrijkste factor voor dit algoritme is de populariteit van abonnementen bij andere overstappers. Je kan ook zelf de volgorde van de abonnementen bepalen (bijvoorbeeld door te sorteren op prijs of internetsnelheid).
Sluiten
Persoonlijk
We hebben een eigen klantenservice: stel je vragen per mail (antwoord binnen 8 uur), via de telefoon (085 8888 566, 9.00 - 17.30u) of op de chat (ook 's avonds bereikbaar!).
Persoonlijk
We hebben een eigen klantenservice: stel je vragen per mail (antwoord binnen 8 uur), via de telefoon (085 8888 566, 9.00 - 17.30u) of op de chat (ook 's avonds bereikbaar!).
Sluiten
  • Onafhankelijk
  • Alle grote aanbieders
  • Persoonlijk
Uitstekend via Trustpilot Logo trustpilot
"Uitstekende service"

Budget Alles-in-1 houdt het lekker overzichtelijk: ze bieden slechts één Alles-in-1-pakket aan. Wel met verschillende internet snelheden natuurlijk. Hoeveel keus heb je in dat pakket? Kun je opties ook uitschakelen?

En is het pakket onderscheidend ten opzichte van Alles-in-1-pakketten van andere providers? Ze zijn immers relatief nieuw op de markt. Zijn ze goedkoper? Sneller internet? Méér TV voor je geld?

We zochten het allemaal voor je uit.

Inhoud

Inhoud van Budget Alles-in-1

Wat valt direct op? Dat het pakket wel ‘Alles-in-1’ heet, maar dat je de opties TV en Vast Bellen gewoon kunt uitschakelen. Je kunt het pakket dus verbouwen zoals jij wilt. Alleen internet, internet en TV of internet en bellen; het kan allemaal.

Hoe duur is Budget Alles-in-1?

Je kunt een abonnement bij Budget Alles-in-1 afsluiten vanaf € 34 per maand.

Dan ontvang je alleen internet, zonder tv of bellen. Benieuwd wat de provider aanbiedt? 

Bekijk hieronder het standaardaanbod van de provider:

Standaardaanbod

Internet (vanaf € 34 per maand)

TV (+ € 15,- per maand)

Vast Bellen (+ € 1,- per maand)

Uitbreidopties

TV

Vast Bellen

Wat vinden wij van het internetaanbod?

Gevarieerd en goed. Je kunt kiezen uit 30 Mb/s, 50 Mb/s en 100 Mb/s. Bij glasvezel valt de snelheid van 30 Mb/s weg, en kun je daarnaast ook kiezen voor 200 Mb/s, 500 Mb/s en zelfs 1.000 Mb/s.

De lage instapsnelheid is fijn, want veel providers bieden een standaard snelheid aan van 50 of 100 Mb/s. Maar dit is lang niet overal beschikbaar. Kun je dus ook met 30 Mb/s goed uit de voeten? Kies dan voor het instappakket. Je kunt hiermee met 1 tot 2 personen surfen en TV kijken. 

Conclusie: Budget Alles-in-1 hanteert een mooie prijs voor verschillende internetsnelheden. En qua snelheid? 50 Mb/s is ruim voldoende voor het gemiddelde gezin. Je kunt dan rustig tegelijkertijd surfen, streamen en gamen. En met 30 Mb/s kun je met 1 tot 2 personen ook prima uit de voeten. Bekijk wel van tevoren of deze snelheid op jouw adres mogelijk is.

Wat vinden wij van het TV-aanbod?

Met 76 zenders heeft de provider een mooi standaardaanbod. Het zenderpakket is ook nog eens heel gevarieerd. Dus ben je TV-junk? Dan is Budget Alles-in-1 een goede keuze.

Let op: in het TV-aanbod heeft Budget Alles-in-1 het zelf over 'meer dan 100 zenders'. Maar hierin worden de lokale omroepen meegeteld, en deze verschillen per adres.

En natuurlijk kun je het aanbod naar hartenlust uitbreiden. Maar dan gaat de prijs natuurlijk ook snel omhoog. Zeker wanneer je een van de duurdere zenderpakketten neemt.

Wat vinden wij van het aanbod Vast Bellen?

Voor € 1,- per maand extra kun je gebruikmaken van vast bellen. Een prima tarief als je nog erg gehecht bent aan je vaste telefoon. Ook de beltarieven zijn ongeveer hetzelfde als elders.

De opties om onbeperkt te bellen naar vast, mobiel of buitenland zijn vergelijkbaar met andere aanbieders. De prijzen voor deze opties zijn erg laag (€ 5,- extra per maand per uitbreiding). 

Dit heeft wel een reden, want er zitten een aantal strenge voorwaarden aan het onbeperkte belabonnement van Budget Alles-in-1. Zo rekent de provider in sommige gevallen alsnog een starttarief en een maximum aantal belminuten. 

Hecht je dus nog veel waarde aan écht onbeperkt bellen? Kijk dan voor het afsluiten goed naar de voorwaarden, zodat je weet waar je aan toe bent.

Prijs & kortingen

Qua prijs zit Budget Alles-in-1 in de laagste regionen. De provider meet zich met andere budget internetaanbieders. 

Je krijgt altijd de eerste paar maanden korting op je abonnement. Dit is vergelijkbaar met andere providers. Bovendien gaat dit niet over een paar euro's, maar scheelt het best veel op je jaarprijs.

Houd nog wel rekening met de installatiekosten: doe je het zelf, betaal je uiteraard niets. Je kunt ook kiezen voor telefonische hulp, daarvoor betaal je eenmalig € 20. Je kunt ook gelijk een monteur inschakelen, dit kost je € 79,-.

Conclusie

De naam zegt het eigenlijk al: Budget Alles-in-1 is vooral onderscheidend als je kijkt naar de royale korting.

Goed om te weten is ook dat Budget Alles-in-1 al hun diensten levert via het KPN-netwerk. Het voordeel daarvan is betrouwbaarheid: KPN heeft zich ruim bewezen als provider die niet zomaar verdwijnt. Budget Alles-in-1 lift daar als nieuwe provider op mee.

Vergelijk met alle providers