prijsvergelijken

Reisverzekering vergelijken

Meer informatie over wat wij doen voor de consument, hoe ons verdienmodel in elkaar zit, hoe de vergelijking tot stand komt en hoe volledig de vergelijking is lees je op deze pagina.

 

Wat is een reisverzekering?

Een reisverzekering valt onder de schadeverzekeringen. Een reisverzekering is niet verplicht maar wel onmisbaar, want wat als je iets overkomt op reis? Als je vaak op reis gaat kun je kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Dan hoef je daar niet meer aan te denken als je spontaan een weekendje weggaat. Maak gebruik van onze onafhankelijke vergelijker en sluit meteen de beste reisverzekering af!

 

Waarvoor dient de reisverzekering?

De reisverzekering dekt schade die je oploopt tijdens reizen en dient als aanvulling op bestaande verzekeringen zoals zorgverzekeringen, inboedelverzekering en autoverzekeringen. De verschillende verzekeraars bieden mogelijkheden om te kiezen voor extra aanvullingen. Naast de vergoeding van vermiste bagage kun je denken aan verblijf in een ziekenhuis of vervoer naar huis na een ongeval. De kosten hiervan kunnen flink oplopen als je lopende verzekeringen deze schade niet dekken.

 

DisclaimerOnze vergelijker wordt aangeboden door Komparu.

 

Prijsvergelijken.nl is onderdeel van de Collectieve Vergunning in bemiddelen van Awin BV AFM Nummer: 12042897.

 

Terug naar vergelijking
Start de chat