prijsvergelijken

Autoverzekering vergelijken

Meer informatie over wat wij doen voor de consument, hoe ons verdienmodel in elkaar zit, hoe de vergelijking tot stand komt en hoe volledig de vergelijking is lees je op deze pagina.

 

Hoe kies je een autoverzekering?

Weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor jouw autoverzekering? En welke verzekering is voor jou het beste? Is een WA verzekering voldoende of heb je behoefte aan een uitbreiding met een volledig of beperkt casco dekking? Dat hangt van een aantal factoren af, onder andere de leeftijd van je auto. Het gebruik van onze vergelijker is gratis, daarna sluit je direct de beste verzekering op maat af!

 

Een WA autoverzekering is in Europa verplicht. WA betekent Wettelijke Aansprakelijkheid. Daarmee wordt de schade die je een ander in het verkeer aandoet gedekt. Slachtoffers van verkeersongevallen waarbij een gemotoriseerd voertuig betrokken is, zijn daardoor beschermd.

 

Je kan je autoverzekering uitbreiden met een beperkte of volledige cascodekking waarmee schade aan je eigen auto (deels) gedekt is. Daarnaast kun je een uitbreiding kiezen van inzittenden- of rechtsbijstanddekking.

 

DisclaimerOnze vergelijker wordt aangeboden door Komparu Prijsvergelijken.nl is onderdeel van de Collectieve Vergunning in bemiddelen van Awin BV AFM Nummer: 12042897

Terug naar vergelijking
Start de chat