Hoog contrast inschakelen Hoofdmenu overslaan
Logo prijsvergelijken Logo trustpilot Logo thuiswinkel
085 88 88 566
9:00 - 17:30
Live chat
Snel antwoord
Onafhankelijk
Geen enkele aanbieder kan ons betalen om bovenaan in de vergelijker te staan. De volgorde 'aanbevolen' wordt bepaald met een algoritme. De belangrijkste factor voor dit algoritme is de populariteit van abonnementen bij andere overstappers. Je kan ook zelf de volgorde van de abonnementen bepalen (bijvoorbeeld door te sorteren op prijs of internetsnelheid).
Onafhankelijk
Geen enkele aanbieder kan ons betalen om bovenaan in de vergelijker te staan. De volgorde 'aanbevolen' wordt bepaald met een algoritme. De belangrijkste factor voor dit algoritme is de populariteit van abonnementen bij andere overstappers. Je kan ook zelf de volgorde van de abonnementen bepalen (bijvoorbeeld door te sorteren op prijs of internetsnelheid).
Sluiten
Persoonlijk
We hebben een eigen klantenservice: stel je vragen per mail (antwoord binnen 8 uur), via de telefoon (085 8888 566, 9.00 - 17.30u) of op de chat (ook 's avonds bereikbaar!).
Persoonlijk
We hebben een eigen klantenservice: stel je vragen per mail (antwoord binnen 8 uur), via de telefoon (085 8888 566, 9.00 - 17.30u) of op de chat (ook 's avonds bereikbaar!).
Sluiten
 • Onafhankelijk
 • Alle grote aanbieders
 • Persoonlijk
Uitstekend via Trustpilot Logo trustpilot
"Uitstekende service"
Prijsvergelijken uil
Laad animatie

Apple iPhone X abonnementen vergelijken

Filtermenu overslaan
 
Filters
Jij en 31 anderen zijn nu aan het vergelijken!
 Filters
Sorteer op:
Top 10 providers
Aanbevolen
Maandprijs
Aantal MB
Totaalprijs
Telefoontoestellen overslaan
Er zijn geen abonnementen gevonden die voldoen aan uw voorwaarden.
Stel de filters minder streng in.
Bekijk meer abonnementen
0 van de 0 gezien

iPhone X abonnementen vergelijken: tips!

Ben je op zoek naar het abonnement dat precies bij jou past? Op deze pagina kun je alle iPhone X abonnementen vergelijken. Grote kans dat er voor jou iets tussen zit! Wil je kunnen bellen, sms’en en internetten? Alle opties die je in het pakket wilt, kun je invoeren in onze vergelijker. Zo kom je uiteindelijk op een voordelig pakket dat voldoet aan al jouw wensen!

Je wilt natuurlijk uitkomen op een zo voordelig mogelijk bedrag. Het maandbedrag dat je gaat betalen, bestaat uit 2 delen:

 • Het bedrag dat je per maand voor je iPhone X betaalt
 • Het bedrag dat je voor je bundel betaalt (belminuten, data en SMS)

Het bedrag kun je voor een groot deel zelf beïnvloeden. Zo hebben de hoeveelheid data en belminuten er natuurlijk mee te maken. Ook kun je zelf kiezen hoe je het betaalt. Wil je het toestel in één keer afbetalen? Of betaal je liever elke maand een klein beetje? Het kan allemaal!

Goedkoop, goedkoper, goedkoopst: aanbiedingen!

Providers bieden nieuwe klanten graag korting aan. Alle kortingen en deals van providers zijn meteen te zien in onze vergelijker. Zo heb je een duidelijk beeld van de nieuwste acties en de voordeligste abonnementen.

Wil je nog meer voordeel? Dat kan als je internet en tv hebt afgesloten en dit combineert met je mobiele abonnement. De volgende providers doen mee met het zogenoemde combivoordeel:

 • KPN (tip: een internetabonnement van KPN kun je ook combineren met een sim only van Simyo!)
 • Telfort
 • XS4All
 • Ziggo
 • T-Mobile

32GB, 64GB, 128GB of 256GB?

Ben jij iemand die al z’n foto’s opslaat of overal filmpjes van maakt? Dan is het goed om na te denken over de opslag van je telefoon. Je telefoon opschonen omdat er anders niets op past, is niet iets wat je de hele tijd wilt doen.

De iPhone X heeft 2 varianten waaruit je kunt kiezen: 64GB en 256GB. Je kunt je geheugen niet uitbreiden, dus bedenk van tevoren goed waar je voor kiest. Een deel van de opslag wordt ook al gebruikt voor de apps die standaard op een iPhone staan, en om het systeem goed te laten draaien. Dit neemt soms zelfs 20% van je geheugen in beslag.

Onbeperkt internet?

Heb je een hoge internetbundel, maar heb je aan het einde van de maand toch te weinig data over? Dan kan onbeperkt internet een slimme keuze zijn. Hiermee betaal je een vast bedrag voor je internet en kom je nooit voor onverwachte kosten te staan als je een keer buiten je bundel komt.

Waarschijnlijk maak je weinig gebruik van SMS, maar belminuten zijn niet weg te denken uit je pakket. Belminuten en SMS kun je vaak voor een lage prijs onbeperkt in je pakket krijgen.

1 jaar, 2 jaar of maandelijks opzegbaar?

Voor de duur van je contract kun je kiezen tussen 1 jaar, 2 jaar of een maand. Elke optie biedt voor- en nadelen:

 • Abonnement dat maandelijks opzegbaar is: laag maandbedrag voor je bundel, je betaalt je telefoon aan het begin van het contract meteen af.
 • Abonnement van 1 jaar: hoog maandbedrag, je betaalt aan het begin van je contract eenmalig een bedrag voor het toestel (rond de 200 euro).
 • Abonnement van 2 jaar: gemiddeld maandbedrag waarmee je je telefoon helemaal afbetaalt, zonder extra kosten in het begin van het contract.

Betaal je het liefst meteen je telefoon af? Of betaal je het liever in delen, verspreid over een langere periode? Het kan allemaal!

Zonder of met BKR?

Het is mogelijk om een abonnement af te sluiten zonder daardoor een registratie te krijgen bij de BKR. Je kunt bijvoorbeeld zorgen dat de lening van je toestel minder dan 250 euro bedraagt. Ook als je telefoon duurder is dan 250 euro is dit mogelijk:

 • Als je je toestel aan het begin van het contract betaalt, is er geen sprake van een lening.
 • Als je aan het begin van je contract een aanbetaling doet voor je toestel, is je lening lager dan 250 euro.

Tijdens het vergelijken wil je zelf natuurlijk alleen maar op de voordelen van een abonnement letten. Daarom kun je onze filter ‘BKR-vrije pakketten’ aanvinken. Hiermee krijg je vanzelf alle pakketten zonder BKR registratie te zien.

Ben je geregistreerd bij de BKR en wil je een pakket afsluiten? Dat is mogelijk als je:

 • Een sim only abonnement afsluit.
 • Een abonnement neemt met toestel onder de 250 euro.
 • Een abonnement neemt en het toestel afbetaalt tot er (minder dan) 250 euro overblijft.

Verlengen?

Loopt je abonnement bijna af, maar wil je nog niet weg bij je provider? Je kunt er dan voor kiezen om je abonnement te verlengen. Ook dit kan gewoon bij onze vergelijker. Je kunt onder het filter ‘Verlengen’ aangeven welke provider je hebt. Zo zie je meteen wat de nieuwe maandprijs wordt als je gaat verlengen. Dit bedrag kun je gemakkelijk vergelijken met bedragen van andere providers.

iPhone X abonnementen vergelijken – en nu zelf!

Met deze tips kun je aan de slag met vergelijken. Succes met de iPhone X abonnementen vergelijken!

start je vergelijking