Hoog contrast inschakelen Hoofdmenu overslaan
Logo prijsvergelijken Logo trustpilot Logo thuiswinkel
085 88 88 566
9:00 - 17:30
Live chat
Snel antwoord
Onafhankelijk
Geen enkele aanbieder kan ons betalen om bovenaan in de vergelijker te staan. De volgorde 'aanbevolen' wordt bepaald met een algoritme. De belangrijkste factor voor dit algoritme is de populariteit van abonnementen bij andere overstappers. Je kan ook zelf de volgorde van de abonnementen bepalen (bijvoorbeeld door te sorteren op prijs of internetsnelheid).
Onafhankelijk
Geen enkele aanbieder kan ons betalen om bovenaan in de vergelijker te staan. De volgorde 'aanbevolen' wordt bepaald met een algoritme. De belangrijkste factor voor dit algoritme is de populariteit van abonnementen bij andere overstappers. Je kan ook zelf de volgorde van de abonnementen bepalen (bijvoorbeeld door te sorteren op prijs of internetsnelheid).
Sluiten
Persoonlijk
We hebben een eigen klantenservice: stel je vragen per mail (antwoord binnen 8 uur), via de telefoon (085 8888 566, 9.00 - 17.30u) of op de chat (ook 's avonds bereikbaar!).
Persoonlijk
We hebben een eigen klantenservice: stel je vragen per mail (antwoord binnen 8 uur), via de telefoon (085 8888 566, 9.00 - 17.30u) of op de chat (ook 's avonds bereikbaar!).
Sluiten
 • Onafhankelijk
 • Alle grote aanbieders
 • Persoonlijk
Prijsvergelijken uil
Laad animatie

Apple iPhone 8 abonnementen vergelijken

Filtermenu overslaan
 
Filters
Jij en 6 anderen zijn nu aan het vergelijken!
 Filters
Sorteer op:
Top 10 providers
Aanbevolen
Maandprijs
Aantal MB
Totaalprijs
Telefoontoestellen overslaan
Er zijn geen abonnementen gevonden die voldoen aan uw voorwaarden.
Stel de filters minder streng in.
Bekijk meer abonnementen
0 van de 0 gezien

iPhone 8 met abonnement vergelijken: tips!

Hoe ziet jouw ideale telefoonabonnement eruit? Ok, allereerst met een iPhone 8 dus; check! En laat ons raden: daarnaast moet het zo goedkoop mogelijk; dubbel check! Maar wel met zoveel mogelijk extra voordelen; triple check!

Met onze vergelijker krijg je snel in- en overzicht. Je kunt oneindig filteren om alle opties te finetunen. Zo kom je in no-time tot het allerbeste abonnement voor jou.

Welke prijs je uiteindelijk betaalt, hangt dus in grote mate af van hoe je je abonnement gaat samenstellen. Je maandbedrag bestaat uit 2 delen:

 • Het bedrag dat je per maand voor je iPhone 8 betaalt (je dacht toch niet écht dat je je telefoon gratis bij je abonnement kreeg, toch?)
 • Het bedrag dat je voor je bundel betaalt (belminuten, data, etc.)

Beide bedragen kun je beïnvloeden door al dan niet voor bepaalde specificaties te kiezen. Specificaties van je telefoon èn je bundel. Kies slim, en je jaarlijkse voordeel kan oplopen tot ettelijke tientjes. Daarom hebben we onderstaande tips voor je samengesteld: om je te helpen slim te kiezen. Doe er je voordeel mee!

Goedkoop, goedkoper, goedkoopst: aanbiedingen!

Providers smijten regelmatig met acties en aanbiedingen. Deze verwerken we ‘live’ in onze vergelijker, zodat jij er zeker van bent dat je kiest uit de goedkoopste iPhone 8 abonnementen.

Daarnaast zijn er providers die extra voordeel bieden wanneer je ook internet- en TV-diensten bij ze afneemt. Dit geldt voor:

 • KPN
 • Telfort
 • XS4ALL
 • Ziggo
 • T-Mobile

32GB, 64GB, 128GB of 256GB?

De hoeveelheid opslag maakt verschil in de kosten, én is een belangrijke factor bij je keuze. Het bepaalt hoeveel apps, muziek, foto’s en video’s op je telefoon kunt zetten. Niets is vervelender dan de hele tijd een melding te krijgen dat je geheugen bijna vol is.

De iPhone 8 heeft overigens maar 2 uitvoeringen: 64GB en 256GB. En let op: je kunt géén geheugenkaartjes in je telefoon stoppen om je opslag uit te breiden.

En een tweede waarschuwing: je hebt nooit 100% beschikking over het ‘beloofde’ geheugen. Je telefoon heeft namelijk ook ruimte nodig om allerlei bestanden op te slaan die nodig zijn om het systeem te laten werken. Dit kan wel tot 20% in beslag nemen.

Ons advies: reken ruim. Zeker nu foto’s die je met je telefoon maakt van steeds hogere kwaliteit zijn; ze nemen daardoor ook meer geheugenruimte in.

1 jaar, 2 jaar of maandelijks opzegbaar?

De duur van je contract heeft veel invloed op hoeveel je betaalt en wanneer je wat betaalt:

 • Abonnement dat maandelijks opzegbaar is: laag maandbedrag (alleen voor je bundel), maar je betaalt aan het begin van je contract het volle pond voor je toestel.
 • Abonnement van 1 jaar: hoog maandbedrag, en je betaalt aan het begin van je contract een eenmalig bedrag voor je toestel(rond de 200 euro).
 • Abonnement van 2 jaar: gemiddeld maandbedrag waarmee je je telefoon 100% afbetaalt, zonder extra kosten aan het begin van je contract.

Het is dus maar net hoeveel vrijheid je wilt om je abonnement op te zeggen, hoeveel je (maandelijks) kunt betalen en hoe graag je altijd het nieuwste van het nieuwste toestel wilt.

Verlengen?

Ook als je je abonnement wilt verlengen, kun je onze vergelijker gebruiken. Geef simpelweg onder het filter ‘Verlengen’ aan welke provider je hebt. Vervolgens zie je bovenaan de lijst wat verlengen bij je huidige provider kost. Zo kun je dit bedrag eenvoudig vergelijken met een nieuw contract bij een andere aanbieder.

Onbeperkt internet?

Zo verslaafd aan mobiel internetten dat je onbeperkte data wilt zonder bij te betalen? Dan moet je echt een grootverbruiker zijn, want je maandbedrag schiet er aardig door omhoog.

Onderzoek dus goed wat je maandelijks verbruik is. En reken vervolgens uit hoeveel je zou besparen met onbeperkt internet.

Naast data heb je natuurlijk ook nog belminuten en SMS. Je zult merken dat die 2 meestal al ‘standaard’ onbeperkt zijn. Of je hebt zoveel beltegoed, dat je niet snel buiten je bundel komt. Hoe dan ook is de invloed op de prijs slechts klein tegenwoordig.

Zonder of met BKR?

Zoek je een abonnement zonder dat je een BKR-registratie krijgt? Dan moet je ervoor zorgen dat de lening voor je toestel niet hoger is dan 250 euro. Aangezien de iPhone 8 veel meer kost dan dat bedrag, is het in dit geval lastig. Maar niet onmogelijk:

 • Als je je telefoon aan het begin direct betaalt, is er geen sprake van een lening.
 • Als je aan het begin van je contract een aanbetaling doet voor je toestel, is je lening lager dan 250 euro.

In beide gevallen krijg je géén BKR-registratie. Hier hoef je overigens niet zelf op te letten: je kunt in onze vergelijker filteren op ‘BKR-vrije pakketten’.

Heb je al een BKR-registratie en wil je toch een abonnement afsluiten? Dan kan dat alleen als je:

 • Een sim only abonnement afsluit.
 • Een abonnement neemt met goedkoop toestel onder de 250 euro, of je telefoon direct afbetaalt tot er (minder dan) 250 euro lening overblijft.

Succes!

Nu weet je alles wat je moet weten om een goede vergelijking te maken. We wensen je alvast veel plezier met je toekomstige iPhone 8!

start je vergelijking