Hoog contrast inschakelen Hoofdmenu overslaan
Logo prijsvergelijken Logo trustpilot Logo thuiswinkel
085 88 88 566
Wij zijn beschikbaar
Live chat
Snel antwoord
Onafhankelijk
Geen enkele aanbieder kan ons betalen om bovenaan in de vergelijker te staan. De volgorde 'aanbevolen' wordt bepaald met een algoritme. De belangrijkste factor voor dit algoritme is de populariteit van abonnementen bij andere overstappers. Je kan ook zelf de volgorde van de abonnementen bepalen (bijvoorbeeld door te sorteren op prijs of internetsnelheid).
Onafhankelijk
Geen enkele aanbieder kan ons betalen om bovenaan in de vergelijker te staan. De volgorde 'aanbevolen' wordt bepaald met een algoritme. De belangrijkste factor voor dit algoritme is de populariteit van abonnementen bij andere overstappers. Je kan ook zelf de volgorde van de abonnementen bepalen (bijvoorbeeld door te sorteren op prijs of internetsnelheid).
Sluiten
Persoonlijk
We hebben een eigen klantenservice: stel je vragen per mail (antwoord binnen 8 uur), via de telefoon (085 8888 566, 9.00 - 17.30u) of op de chat (ook 's avonds bereikbaar!).
Persoonlijk
We hebben een eigen klantenservice: stel je vragen per mail (antwoord binnen 8 uur), via de telefoon (085 8888 566, 9.00 - 17.30u) of op de chat (ook 's avonds bereikbaar!).
Sluiten
 • Onafhankelijk
 • Alle grote aanbieders
 • Persoonlijk
Prijsvergelijken uil
Laad animatie

Apple iPhone 8 plus abonnementen vergelijken

Filtermenu overslaan
 
Filters
Jij en 39 anderen zijn nu aan het vergelijken!
 Filters
Sorteer op:
Top 10 providers
Aanbevolen
Maandprijs
Aantal MB
Totaalprijs
Telefoontoestellen overslaan
Er zijn geen abonnementen gevonden die voldoen aan uw voorwaarden.
Stel de filters minder streng in.
Bekijk meer abonnementen
0 van de 0 gezien

iPhone 8 Plus abonnementen vergelijken: tips!

Ben je op zoek naar het perfecte abonnement? Je kunt hier alle iPhone 8 Plus abonnementen vergelijken! Waarschijnlijk zoek je een abonnement dat zo goedkoop mogelijk is, maar ook zoveel mogelijk voordelen biedt. Geen zorgen, op onze vergelijker heb je dit zo gevonden.

Vink de opties aan die jij graag in het abonnement wilt hebben. Je kunt vervolgens sorteren op de laagste prijs. Hierdoor heb je in een mum van tijd het voordeligste abonnement te pakken!

Alle opties die je kiest bepalen uiteindelijk ook de prijs die je per maand gaat betalen. Dit bedrag bestaat uit 2 delen:

 • Het bedrag dat je voor de iPhone 8 Plus betaalt
 • Het bedrag dat je voor je bundel betaalt (belminuten, data, enz.)

Ook de specificaties van het toestel hebben invloed op de prijs. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid opslagruimte waar je voor kiest. Om je te helpen zo voordelig mogelijk te kiezen, hebben we hieronder een aantal tips voor je samengesteld.

Profiteer van zoveel mogelijk aanbiedingen!

Het is je waarschijnlijk al bekend dat providers nieuwe klanten met open armen verwelkomen. Dit doen ze onder andere door het bieden van aanbiedingen en kortingen. Deze goede deals worden ‘live’ verwerkt in onze vergelijker. Hierdoor is onze vergelijker up to date en kun jij de beste vergelijking maken!

Wist je dat je nog meer voordeel kunt pakken? Als je internet en tv hebt afgesloten bij dezelfde provider als je mobiele provider, kom je misschien in aanmerking voor combinatievoordeel. De volgende providers bieden dit aan:

 • KPN
 • Telfort
 • XS4ALL
 • Ziggo
 • T-Mobile

32GB, 64GB, 128GB of 256GB?

Het kiezen van de juiste opslagruimte is heel belangrijk. Niet alleen merk je hier wat van op je toestel, ook in de kosten kan het schelen. Bedenk dus goed hoeveel je ongeveer nodig hebt. Wil je veel apps en foto’s op je toestel, dan is het beter om iets te ruim te kiezen, dan iets te krap.

De iPhone 8 Plus heeft 2 uitvoeringen: 64GB en 256GB. Houd er rekening mee dat het bij de iPhone 8 Plus niet mogelijk is om je geheugen later nog uit te breiden met een sd-kaart. 

Contract van 1 jaar, 2 jaar of maandelijks opzegbaar?

Iets anders dat invloed heeft op je maandbedrag, is de contractduur van je abonnement. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementsvormen:

 • Abonnement dat maandelijks opzegbaar is: laag maandbedrag (alleen voor je bundel), maar je betaalt aan het begin van je contract in 1 keer voor het toestel.
 • Abonnement van 1 jaar: hoog maandbedrag, en je betaalt aan het begin van je contract een eenmalig bedrag voor je toestel (rond de 200 euro).
 • Abonnement van 2 jaar: gemiddeld maandbedrag waarmee je je telefoon 100% afbetaalt, zonder extra kosten aan het begin van je contract.

Verlengen?

Ook als je niet wilt overstappen van provider, kun je op onze vergelijker terecht. Geef bij het filter ‘Verlengen’ aan welke provider je hebt. Zo zie je de prijzen die de provider nu aanbiedt mocht je willen verlengen. Tip: deze prijs kun je ook weer vergelijken met de prijzen van andere providers!

Onbeperkt internet?

Kan je niet zonder internet op je telefoon? Je kunt overwegen om te kiezen voor onbeperkt internet. Hiermee kom je niet voor onverwachte buiten-de-bundelkosten te staan. Let op, dit is alleen voordeliger als je echt heel veel gebruikmaakt van internet buitenshuis! Bedenk dus voor je het afsluit of je het wel echt nodig hebt.

Bel je je vrienden altijd helemaal plat? Het toevoegen van meer belminuten en SMS is gelukkig niet zo prijzig. Soms is dit zelfs al standaard onbeperkt. Handig als je een groot bel-liefhebber bent!

Zonder of met BKR?

Bang dat je na een mobiel abonnement wordt geregistreerd bij de BKR? Gelukkig zijn er verschillende manieren om dit te voorkomen:

 • Als je je telefoon aan het begin direct betaalt, is er geen sprake van een lening.
 • Als je aan het begin van je contract een aanbetaling doet voor je toestel, is je lening lager dan 250 euro.

Je hoeft niet zelf op te letten of je een BKR-registratie krijgt of niet. Ook dat doet onze vergelijker voor je! Als je filtert op ‘BKR-vrije pakketten’ krijg je vanzelf alle pakketten zonder BKR-registratie te zien.

Ben je al geregistreerd bij de BKR en wil je toch een abonnement afsluiten? Dat kan als je:

 • Een sim only abonnement afsluit.
 • Een abonnement neemt met goedkoop toestel onder de 250 euro, of je telefoon direct afbetaalt tot er (minder dan) 250 euro lening overblijft.

iPhone 8 Plus abonnementen vergelijken – en nu zelf!

Zo, dat waren al onze tips. Succes met alle iPhone 8 Plus abonnementen vergelijken. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe telefoon!

start je vergelijking