Hoog contrast inschakelen Hoofdmenu overslaan
Logo prijsvergelijken Logo trustpilot Logo thuiswinkel
085 88 88 566
9:00 - 17:30
Live chat
Snel antwoord
Onafhankelijk
Geen enkele aanbieder kan ons betalen om bovenaan in de vergelijker te staan. De volgorde 'aanbevolen' wordt bepaald met een algoritme. De belangrijkste factor voor dit algoritme is de populariteit van abonnementen bij andere overstappers. Je kan ook zelf de volgorde van de abonnementen bepalen (bijvoorbeeld door te sorteren op prijs of internetsnelheid).
Onafhankelijk
Geen enkele aanbieder kan ons betalen om bovenaan in de vergelijker te staan. De volgorde 'aanbevolen' wordt bepaald met een algoritme. De belangrijkste factor voor dit algoritme is de populariteit van abonnementen bij andere overstappers. Je kan ook zelf de volgorde van de abonnementen bepalen (bijvoorbeeld door te sorteren op prijs of internetsnelheid).
Sluiten
Persoonlijk
We hebben een eigen klantenservice: stel je vragen per mail (antwoord binnen 8 uur), via de telefoon (085 8888 566, 9.00 - 17.30u) of op de chat (ook 's avonds bereikbaar!).
Persoonlijk
We hebben een eigen klantenservice: stel je vragen per mail (antwoord binnen 8 uur), via de telefoon (085 8888 566, 9.00 - 17.30u) of op de chat (ook 's avonds bereikbaar!).
Sluiten
 • Onafhankelijk
 • Alle grote aanbieders
 • Persoonlijk
Prijsvergelijken uil
Laad animatie

Apple iPhone 6s abonnementen vergelijken

Filtermenu overslaan
 
Filters
Jij en 2 anderen zijn nu aan het vergelijken!
 Filters
Sorteer op:
Top 10 providers
Aanbevolen
Maandprijs
Aantal MB
Totaalprijs
Telefoontoestellen overslaan
Er zijn geen abonnementen gevonden die voldoen aan uw voorwaarden.
Stel de filters minder streng in.
Bekijk meer abonnementen
0 van de 0 gezien

iPhone 6s abonnementen vergelijken – tips!

Fan van Apple? Op deze pagina kun je alle iPhone 6s abonnementen vergelijken! Om uit te komen op het voordeligste abonnement, hebben we hieronder een aantal tips voor je samengesteld.

De beste prijs en aanbiedingen via Prijsvergelijken

Providers willen nieuwe klanten aantrekken door het bieden van kortingen en aanbiedingen. Hier kun jij van profiteren! Elke deal die een provider aanbiedt, wordt meteen verwerkt in onze vergelijker. Hierdoor is de vergelijking die je maakt helemaal accuraat.

Wil je nog meer voordeel? Grote kans dat je dit krijgt als je bij je nieuwe provider al een internetabonnement hebt lopen. Een aantal providers bieden combinatievoordeel aan. Dat houdt in: hoe meer abonnementen je bij 1 provider hebt, hoe meer korting je krijgt.

De providers die combinatievoordeel aanbieden, zijn:

 • KPN (tip: je krijgt ook combinatievoordeel als je een internetabonnement bij KPN hebt en dit combineert met een sim only van Simyo)
 • Telfort
 • XS4All
 • Ziggo
 • T-Mobile

Opslag: 32GB, 64GB of 128GB?

Misschien zegt de opslagruimte je niet zoveel. Toch is het slim om hier aandacht aan te besteden in de vergelijker. Je wilt er natuurlijk niet te laat achterkomen dat je uiteindelijk te weinig geheugen op je iPhone 6s hebt staan. Het is bij Apple namelijk niet mogelijk om je geheugen uit te breiden met een extra geheugenkaartje. Je kunt bij de iPhone 6s kiezen tussen 32GB, 64GB en 128GB. Onze tip: kies ruim!

Onbeperkt internet, bellen of sms’en

Heb je de hoogste internetbundel en ga je alsnog vaak over je bundel heen? Dan kan een pakket met onbeperkt internet een goede overweging zijn! Je komt hierbij nooit voor onverwachte kosten te staan, omdat je niet met een maximum databundel te maken hebt.

Als je veel belt of sms’t, zijn er ook providers die standaard onbeperkt bellen en SMS aanbieden.

Contract voor 1 jaar, 2 jaar of maandelijks opzegbaar?

Niet alleen de opties die je voor het toestel kiest, zijn van invloed op de prijs die je gaat betalen. Ook de duur van je contract bepaalt hoeveel en wanneer je betaalt. De verschillende abonnementsvormen waaruit je kunt kiezen, zijn:

 • Abonnement dat maandelijks opzegbaar is: laag maandbedrag (alleen voor je bundel), maar je betaalt aan het begin van je contract het volle pond voor je toestel.
 • Abonnement van 1 jaar: hoog maandbedrag, en je betaalt aan het begin van je contract een eenmalig bedrag voor je toestel(rond de 200 euro).
 • Abonnement van 2 jaar: gemiddeld maandbedrag waarmee je je telefoon 100% afbetaalt, zonder extra kosten aan het begin van je contract.

Abonnement zonder BKR

Bij sommige mobiele abonnementen wordt je geregistreerd bij de BKR. Hierdoor kan je in de toekomst meer moeite hebben met bijvoorbeeld het afsluiten van een hypotheek. Wil je een BKR-registratie vermijden? Dat kan:

 • Als je een abonnement afsluit met een toestel van 250 euro of minder.
 • Als je je telefoon aan het begin direct betaalt, is er geen sprake van een lening.
 • Als je aan het begin van je contract een aanbetaling doet voor je toestel, is je lening lager dan 250 euro.

Bij bovenstaande opties wordt je niet geregistreerd bij de BKR. Ben je al geregistreerd bij de BKR en wil je toch een abonnement afsluiten? Ook dit is mogelijk als je:

 • Een sim only abonnement afsluit.
 • Een abonnement neemt met goedkoop toestel onder de 250 euro, of je telefoon direct afbetaalt tot er (minder dan) 250 euro lening overblijft.

Verlengen?

Zit je nog wel prima bij je huidige provider? Ook als je je abonnement wilt verlengen, kun je terecht op onze vergelijker. Vink aan welke provider je nu hebt. Zo komen alle prijzen tevoorschijn die de provider aan je biedt als je wilt verlengen. Tip: deze prijzen kun je vervolgens weer vergelijken met prijzen van andere providers! Zo weet je of het loont om over te stappen – of niet!

iPhone 6s abonnementen vergelijken – en nu zelf!

Zo, dat waren alle tips! Nu is het aan jou. Veel succes met alle iPhone 6s abonnementen vergelijken!

start je vergelijking