prijsvergelijken
085 8888 566

Over Prijsvergelijken

Prijsvergelijken helpt consumenten en bedrijven bij het kiezen van complexe producten en diensten waar abonnementen aan gekoppeld zijn. Doorgaans zitten deze producten ingewikkeld in elkaar waardoor vergelijken veel tijd en aandacht vergt.

Vergelijkers van Prijsvergelijken

Prijsvergelijken stelt voor een aantal producten een vergelijker beschikbaar waarmee je op een eenvoudige manier de prijzen kan vergelijken, altijd op basis van jouw persoonlijke wensen en budget. Elke dag ververst het aanbod zodat je altijd verzekerd bent van de meest up-to-date producten. Bij ons kan je de volgende producten van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken:

Internet- en TV-pakketten,
Alles-in-1 internetpakketten
Internetpakketten
Mobiele telefoons met abonnement
Sim Only abonnementen
Autoverzekeringen
Zorgverzekeringen
Inboedelverzekeringen
Opstalverzekeringen
Rechtsbijstandverzekeringen
Reisverzekeringen
Energietarieven

Offertes via Prijsvergelijken opvragen

Prijsvergelijken biedt daarnaast de mogelijkheid om notarissen, makelaars en verhuisbedrijven te vergelijken. Middels één opdracht, ontvang je tot maximaal zes verschillende offertes op maat uit jouw regio. De offertes kun je dan zelf met elkaar vergelijken. Dat scheelt je tijd en geld, handig, toch? 

Klantenservice

Duidelijkheid en eenvoud vindt Prijsvergelijken belangrijk. Daarom houden wij onze vergelijkers simpel. Mocht je er toch niet uitkomen of een vraag hebben, neem dan contact op met onze klantenservice. De klantenservice is te bereiken via onze chatdienst en per mail: coen@prijsvergelijken.nl. Wij beantwoorden alle vragen binnen 24 uur.

Bereikbaarheid

Prijsvergelijken is onderdeel van Sales Spirit B.V. Wij zijn gevestigd in het pand 'Nieuwe Energie' aan de 3e Binnenvestgracht in Leiden, met uitzicht op de singel van de mooiste stad van Nederland. Wij zijn telefonisch te bereiken op 085-8888566.

Meer informatie over wat wij doen voor de consument, hoe ons verdienmodel in elkaar zit, hoe de vergelijking tot stand komt en hoe volledig de vergelijking is lees je op deze pagina.