prijsvergelijken

Budget Alles-in-1 klanten reviews

Gemiddeld cijfer Budget Alles-in-1
  • Prijsvergelijken: 7,4
  • Klanten: 4,7
  • Eindcijfer: 6,1/
Dit cijfer is gebaseerd op de volgende punten:
Levertijd
7
Prijs-kwaliteit
9
Functionaliteiten
9
Zenderaanbod
8
Installatie
6
Dit cijfer is gebaseerd op de volgende punten:
Levertijd
7
Prijs-kwaliteit
9
Functionaliteiten
9
Zenderaanbod
8
Installatie
6
Dit cijfer is gebaseerd op de volgende punten:
Overstappen
4,7
Klantenservice
3,4
Installatie (monteur)
4,6
Kwaliteit
5,0
Prijs
5,8
Snelheid internet
5,0
Dit cijfer is gebaseerd op de volgende punten:
Overstappen
4,7
Klantenservice
3,4
Installatie (monteur)
4,6
Kwaliteit
5,0
Prijs
5,8
Snelheid internet
5,0
Gemiddeld cijfer Budget Alles-in-1
Prijsvergelijken: 7,4
Klanten: 4,7
Eindcijfer: 6,1/
Dit cijfer is gebaseerd op de volgende punten:
Levertijd
7
Prijs-kwaliteit
9
Functionaliteiten
9
Zenderaanbod
8
Installatie
6
Dit cijfer is gebaseerd op de volgende punten:
Levertijd
7
Prijs-kwaliteit
9
Functionaliteiten
9
Zenderaanbod
8
Installatie
6
Dit cijfer is gebaseerd op de volgende punten:
Overstappen
4,7
Klantenservice
3,4
Installatie (monteur)
4,6
Kwaliteit
5,0
Prijs
5,8
Snelheid internet
5,0
Dit cijfer is gebaseerd op de volgende punten:
Overstappen
4,7
Klantenservice
3,4
Installatie (monteur)
4,6
Kwaliteit
5,0
Prijs
5,8
Snelheid internet
5,0
301 klant reviews Schrijf een review
Overstappen: 1 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 4 Prijs: 6
Installatie (monteur): 8 Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 6
Prijs: 6
Snelheid: 8

Met ingang van 4 april 2022 zou mijn pakket Internet en bellen bij Budget alles-in-1 ingaan. Het is nu 22 juni en vandaag is pas alles geinstalleerd. Voor het zover was zijn er vele telefoontjes gepleegd door mij omdat Budget alles-in-1 het presteerde om fout op fout te stapelen. Alles? Nee, helaas, er was iets fout gegaan bij bellen: mijn telefoonnummer en aansluiting worden opgeheven per 22 juni. Hiertoe had ik helemaal geen opdracht gegeven. Eerst kreeg ik een mail met een tijdelijk nummer en daarna een mail dat mijn telefoon is afgesloten. Ik begrijp niet hoe zo'n provider het voor elkaar krijgt om zoveel fouten te maken en de klant zo frustreert. Het lijkt erop dat ze eerder de klant weg willen jagen dan dat ze deze willen behouden. Ben benieuwd wanneer de telefoon weer wordt aangesloten, z.s.m., maar dat is een zeer rekbaar begrip bij Budget alles-in-1.

Overstappen: 2 Kwaliteit: 5
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 5
Prijs: 6
Snelheid: 6

heb nu al een jaar budget nl in dit jaar verhuist en nu al voor de derde keer problemen met klantenservice heb nu deze week voor de 9 de keer gebeld en krijg ieder keer een ander
antwoord en zijn niet kundig met verhuizen een maand zonder tv ,bellen en internet gezeten maar toch de rekening volledig
ik wil ieder een waarschuwen voor budget nl je bent de klos
en klantenservice is niet kundig
Nelie

Overstappen: n.v.t. Kwaliteit: 9
Klantenservice: 5 Prijs: 6
Installatie (monteur): 8 Snelheid internet: 7
Kwaliteit: 9
Prijs: 6
Snelheid: 7

Hallo mensen die naar deze review kijken.

Ik heb sinds vorige maand budget alles in 1 genomen. Ik heb nooit een andere provider genomen omdat ik voor me eerste keer een huis heb.

Mijn bewindvoeder heeft gekeken naar KPN en budget alles in 1 ik had eerst gezegt dat ik KPN wou omdat me vader dat ook gebruikt en best een goede service zelfs heeft.
Ik ben in me eigen huis gaan wonen (rond maart) en hebben we inderdaad net als de andere budget alles in 1 genomen ( mijn bewindvoerder heeft dit met mij besproken vanwege dat ze goedkoper zijn dan KPN) dus ik dacht het zal niet GIGANTIES LANG DUREN het heeft me een MAAND geduurd voor dat echt alles klaar was. Weetje hoe het ging het ging zo. Ze geven mijn bewind voerder de schuld dat ze 58i niet had aangegeven maar alleen 58 en dat ze de (i) was vergeten. Terwijl ik in hun systeem sta als 58i dus hoe kun je dan denken als me naam roept ik in je systeem sta me adres alles letterlijk dat ze alles op sturen naar 58 zonder de (i) ja dit is een grote stomme fout van HUN en niet me bewindvoerder. Daarnaast de montuur was wel een goede kerel kon er goed mee omgaan is gewoon normaal installatie hoefde niet heb ik zelf gedaan zolang je de glasvezel zelf niet aanraakt. Het is zo gedaan plus ik zelf een IT bedrijf met me broer dus its easy. Nou na die installatie heb ik ze gebeld dat ze letterlijk "een knop" kunnen omdraaien. Maar goed ze konden zo nodig weer niet opschieten ermee dus heeft iemand van een hulp dienst van mij gebeld moet helaas op een boze manier omdat ze gewoon niet boeit hoelang je moet wachten erop het was dat budget alles in 1 zei we gaan je op (spoed) lijst zetten......heb je enige idee dat spoed lijst 1 week is letterlijk en niet de normale lijst 3/4 weken lang dus dat is slechte service ik heb zelfs KPN zelf gebeld erover. Maar goed mijn hulp heeft ze dus een belofte gedaan dat als ze niet opschieten ze aanklacht zouden geven nou uiteindelijk heb ik internet en tv. Maar daarvoor kwamen ze nog mee dat het pas de 16 de zou kunnen starten ik werd pis zoals alle anderen organisaties die voor mij komen want afspraken is een ding wat ze niet kunnen je bestaald 126 euro ongeveer "omdat je een bewindvoerder hebt" slaat nergens op maar goed het is voor de bedrijf ook weer winst natuurlijk. Na dat ik de internet heb dan kan ik positief doen over hun. De service was plaats van een 1 uur lang 1 minuut en de klanten service was echt beter ze waren vrolijk ze helpen me echt toen. Toen leek het wel of de klaten service levend was en vrolijk daar was ik blij om en dat ik zo geholpen werd was ik blij om als ze zo door gaan geef ik ze een applaus en een 9 voor de service met de moelijke problemen die ik had met de modem. Nu vind het fijn om bij hun te zijn ik zie dat bij anderen reacties de internet slecht is. Ik heb 100mbs aangevraagt en ik krijg wat ik wil het is inderdaad altijd zo bij elke provider dat er wat afgesneden van word vanwege de winst. Maar dit ook al is er dus wat ervan af ik ben wel een te vrede klant nou ik heb me telefoon gecheckt en heb gewoon rond de 70 downloads en me pc rond 70/80 prima ben te vrede tv ook ben er blij mee zo. Als jullie te vrede klanten wil hebben dan ga zo door dan krijg je ze wel te vrede klanten ben blij dat hun toen ook zo blij waren dat alles goed was.

Overstappen: 5 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 2 Prijs: 9
Installatie (monteur): 5 Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 6
Prijs: 9
Snelheid: 8

Sinds begin dit jaar met alles overgestapt naar Budget Thuis (dus alles in 1, mobiel en energie)
Ik heb hierbij geen goeie ervaring met Budget Thuis.

Allereerst, overal kan wat misgaan, en dat zou dan ook geen probleem moeten zijn.

--Budget alles in 1--
Na aanmelding kwam het pakket vroegtijdig binnen. pluspunt, ruim de tijd om de boel aan te sluiten of evt. vertraging bij een pakketdienst op te vangen.
Zoals met alle providers op de kpn lijn; makkelijk aan te sluiten, maar de apparatuur niet zo nieuw als bij KPN zelf. Ook zijn er nog wat kleine schoonheid dingetjes waar budget aan zou moeten werken
Zo staat in het modem nog het Telfort logo bijvoorbeeld.
Ook is de Mijn Omgeving pagina van Budget Alles in 1 zeer outdated met weinig mogelijkheden.
De mobiele budget thuis app heeft ook vaak kuren. deze ziet er dan wel weer wat moderner en simpeler uit.
De snelheid is , na alle invloeden op de lijn zelf etc , zoals beloofd.
Bij meerdere providers op de KPN lijn gezeten, maar bij budget heb ik toch redelijk vaak ´storing´ op de lijn waarbij in het gehele netwerk een tijdelijke datastop plaatsvind (lagg) of het netwerk een tijdje plat gaat , mijn vermoeden is hierbij een defecte modem.

--Mobiel--
Het slechtste van alles. Gebruik gemaakt van de actie met gratis draadloze oortjes van Happy Plugs. Deze kwamen al defect binnen.
Voor nieuwe moest ik zelf dan maar contact opnemen met de partner van Budget Thuis. Deze stuurden me dan nieuwe oortjes, die helaas net zo defect zijn. (Wegvallen connectie, stoort als verbonden apparaat verder dan een halve meter van de oortjes af zijn)
Dus aan de draadloze oortjes heb ik zowiezo al niks.
Bereik is, doordat het op het KPN netwerk is, dan weer prima.
Helaas is de snelheid van het 4g netwerk gewoon absurd.
Ik snap helemaal dat het een provider is die zijn producten goedkoop wil aanbieden en dus ergens in moet snijden. Maar de snelheid is 4mbps , een app downloaden op mobiel netwerk is dus gewoon een drama. (We hebben 2 abonnementen afgesloten, meerdere mobiels geprobeerd voor de zekerheid, maar het is echt het trage netwerk)
Zelfs bij andere providers in dezelfde prijsrange is een betere snelheid te krijgen.
De Bugdet mobiel app is helemaal outdated, en ik snap niet waarom de app nog te krijgen is. De Budget Thuis app ziet er dan weer beter uit. maar is vaak niet bijgewerkt. Ook aanpassingen in je abonnement of een gedetailleerd inzicht missen.
Ook nummerbehoud en activeren gaat op een ouderwetse en , voor de huidige tijd , omslachtige manier. Waarom geen SMS verificatie bij aanmelding al, waarom moeten inloggen en dubbele stappen doen op een website die er niet uitziet.

--Energie--
Werkt gewoon, Maar wederom is er in de Budget Thuis app totaal geen inzicht, het klopt gewoon niet.
Dat is ook wanneer de app werkt, want ook in dit tabblad is maar de vraag of je überhaupt iets kan inzien

--Gemak--
Afhankelijk welk product, kan het simpel zijn.
Wel is geen enkele van de 3 persoonlijke omgeving op elkaar afgesteld. Ze zien er alle 3 anders uit en missen veel functies.
De app zou een prima oplossing zijn, als deze eens normaal werkte en aangevuld wordt. Ook met wat QoL updates (bijv een copy button om gegevens voor de KPN ITV app makkelijk te kopiëren.)

--Service--
Amper, Ze hebben bij sommige afdelingen verkorte openingstijden, wat lastig is voor werkend nederland. Ik heb een aantal keer wat mensen gesproken, ik vond ze wel relatief vriendelijk, maar kennis mist en ze zouden niet de hand wat verder willen uitsteken.
IK ging bij ziggo weg, en kennelijk was (hadden we dubbel gecontroleerd) op 1 of andere manier de functie niet aangezet dat budget het abonnement bij ziggo zou opzeggen (overstapservice). Wij denken van wel, je moet wat aanvinken en dan komt er een dropdown menu waar je je provider moet selecteren. niet zo moeilijk te missen en gecontroleerd.
hierdoor kwam ik op dubbele kosten. Budget wou niet eens iets doen. Ziggo gebeld, die het snapten en mij het geld terug hebben gestort van de dubbele maanden. Ja de provider waar ik weg ben gegaan.
Wel zijn er meerdere mogelijkheden op contact op te nemen.

Ik denk dat budget echt een goeie provider kan worden als het iets meer de handen uit de mouwen wil steken, wat tijd vrij maakt om de randjes af te werken en iets meer opties/add ons aanbied(Zoals iets sneller mobiel internet bijv.)

Overstappen: 3 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 5
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 5
Snelheid: 1

Één groot drama, onbereikbaar voor klachten over het vreselijk slechte internet. Alleen de automatische incasso werkt goed

Overstappen: 6 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: n.v.t.
Kwaliteit: 1
Prijs: 6
Snelheid: n.v.t.

Vreselijk!!!!

Enige wat ze werkend hebben is de automatische incasso, vanaf dag 1. Daarna nauwelijks te bereiken. Kom je wel door de lange wachttijd heen, krijg je alleen incapabele, ongeïnteresseerde mensen aan de lijn

Overstappen: 7 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 3 Prijs: 6
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 6
Prijs: 6
Snelheid: 6

Heb vele malen gebeld maar het probleem is niet opgelost,toen ze niks meer konden bedenken was de tv kapot volgens hun,maar die doet het dus gewoon
Kan de tv niet uitzetten,kan bijna niet terugkijken
Er kon wel een monteur komen maar die moet ik betalen dat is toch geen service

Overstappen: 7 Kwaliteit: 2
Klantenservice: n.v.t. Prijs: 7
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 2
Kwaliteit: 2
Prijs: 7
Snelheid: 2

Pluspunten:
- relatief gezien goedkoop internetten.
- overstap was goed geregeld. We konden zelfs enkele dagen eerder gebruik maken van het net

Minpunt:
Helaas.. dat was het ook. Heel veel problemen met het uitvallen van het internet. Afgelopen dagen was het internet meer in storing dan aan.

Al betaal je niet veel, het is het echt niet waard. Ook niet als student.

Overstappen: 6 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 6 Prijs: 6
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 6
Prijs: 6
Snelheid: 6

Door een systeem update op 29 maart 2022 hebben we al meer dan 4 weken geen TV en vaste telefoon meer. Ook na 10 keer een half uur bellen is het probleem nog steeds niet opgelost. Dus ons advies is neem geen abonnement bij budget All In.

Overstappen: 8 Kwaliteit: 7
Klantenservice: 4 Prijs: 7
Installatie (monteur): 3 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 7
Prijs: 7
Snelheid: 6

alleen als je zonder internet komt te zitten vw een omruiling van budget uit en 3 dgn zonder internet komt te zitten nog tv dan geven ze geen gehoor.
kinderen geen online les niet thuis kunnen werken helemaal nada en wat denk je willen ze 3 dgn compensatie geven 4 euro een lachertje. alles werkte goed tot dat jullie een software plaatsen waar ik niet om heb gevraagd

Overstappen: 5 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 3
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 5
Kwaliteit: 1
Prijs: 3
Snelheid: 5

Niet hiernaar overstappen!! Belachelijke klantenservice. Denken niet mee! Al jaren klant voor andere producten. Nog nooit betalings achterstand gehad. Nu staat er 1 maand open. Hebben ze direct een blokkade opgelegd. Dus nooit overstappen want het is een ongeorganiseerd niet te bereiken wanordelijke organisatie!!

Overstappen: 1 Kwaliteit: n.v.t.
Klantenservice: 1 Prijs: n.v.t.
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 1
Kwaliteit: n.v.t.
Prijs: n.v.t.
Snelheid: 1

Inmiddels zit ik een maand zonder tv en internet en word mij elke keer door de helpdesk (kies 3 voor alles in-1) gemeld dat het "Vandaag wordt opgelost".

Door 2 fouten bij deze club (koperaansluiting in plaats van glasvezel en een mail waarin ik aangaf dat ik 100 mb wilde was zoekgeraakt) ging de overstap op 14 maart van KPN naar Budget niet goedl

Daarna regelmatig gebeld met de helpdeks ("U mag niet weg, want uw bedenktijd is om" was het eerste wat een helpdesker riep). "Vandaag wordt het opgelost was het bericht" daarna elke keer als ik belde met natuurlijk daarbij het onvermijdelijke draaiboek geneuzel dat het "" heel vervelend was en kan ik u nog ergens anders mee helpen blablabla". Maar er gebeurde niets. De ene dag is het excuus dat KPN het glasvezel moet activeren maar dat niet doet, de andere keer dat een andere afdeling zo vreselijk druk is....

Tussentijds resultaat: Al een maand zonder internet en tv en de betaling (en het oeverloze helpdeskgezwets) lopen door. Helaas ben ik zo onverstandig geweest om naast alles-in-1 TV en internet ook mijn energie en mobiele telefonie bij dit stelletje onder te brengen. Opzeg-werk aan de winkel dus als die contracten aflopen.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 6
Prijs: 6
Snelheid: 6

3 redenen waarom ik niet opnieuw een contract bij Budget zou afsluiten.

Ten eerste heb ik meerdere malen telefonisch contact opgenomen met de klantenservice. De wachttijd per telefoontje was altijd langer dan 10 minuten.

Ten tweede, Budget is helaas niet transparant in de factuur. Bij mijn verhuizing is er een bedrag gecommuniceerd voor glasvezel internet van 41 euro, welke op 22 februari is ingaan. Op de factuur is een bedrag van 60 euro in rekening gebracht voor de periode van 20 feb t/m 20 maart. De verklaring hiervoor was dat ik ook nog DSL (koper) ontving op mijn oude adres, welke t/m 23 februari actief was. Met alle logica in de wereld kan ik niet verklaren waarom dit dan 60 euro zou worden ipv 41 euro. Aangezien de periode van overlap slechts 1 dag was. De medewerker erkende dat dit vreemd is, maar wilde hier vervolgens niks voor aanpassen.

Tot slot, erg slordig in hun afspraken en een aantal oncapabele monteurs. Nadat de eerste monteur bij de verhuizing wegging zonder dat internet aangesloten was (oorzaak lag volgens hem bij de netwerkbeheerder). Werd ik bij de tweede afspraak (één week later) op de dag zelf gebeld dat de monteur op de verkeerde locatie stond en dat er een fout was gemaakt bij de planning. In de eerste instantie zou de afspraak een week later opnieuw gepland worden. Na een boos telefoontje was het uiteindelijk toch gelukt een monteur die dag nog te krijgen. Jammer dat dit er blijkbaar voor nodig was.

Hoewel Budget in de eerste instantie goedkoper leek, viel dit uiteindelijk dus erg tegen door alle extra kosten. Mijn advies is daarom ook niet met dit bedrijf in zee te gaan.

Overstappen: 9 Kwaliteit: 8
Klantenservice: 4 Prijs: 9
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 9
Kwaliteit: 8
Prijs: 9
Snelheid: 9

Beste Lezer,
Sinds maart gebruik ik Alles in een en tot heden toe bevalt het me uitstekend.
Om eerlijk te zijn heb ik na een meningsverschil met Ziggo mijn contract daar opgezegd.
Om dat ook energie via budget heb dacht laat me daar alles dan maar gaan afnemen.
Het aanmelden ging niet van een leien dakje omdat door mij nog steeds onbegrijpelijke reden mijn contract met Ziggo niet door jullie opgezegd kon worden.
Dus zelf gedaan zonder problemen.
Eind februari mijn modem uitgepakt en alvast aangesloten en wat schetst m'n verbazing
alles werkte 3 dagen voordat mijn contract begon ook de vaste telefoon werkt prima.
Enkel dagen erna kwam m'n zoon op visite en die heeft de internet snelheid gecontroleerd
en die komt gewoon aan wat er opgegeven wordt.
M.A.W. ondanks het grote prijsverschil geen adders onder het gras.

Met vriendelijke groet,

Chr. v. Haperen

Overstappen: 3 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 3 Prijs: 5
Installatie (monteur): 7 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 5
Snelheid: 1

In eerste instantie een incompleet pakket ontvangen, vervolgens 2 weken zonder internet en tv gezeten voordat er een monteur kwam om het op te lossen, omdat ze niet konden geloven dat 1 kabel niet meegeleverd was.
Monteur heeft alles keurig opgelost, en dat is de beste service die geleverd is. Internet is zo traag dat ik op mijn telefoon de WiFi niet eens kan gebruiken, tenzij ik eerst 10 minuten wil gaan wachten voor de site geladen is.
Blij dat ik een grote internet bundel op mijn telefoon heb bij een andere provider zodat ik geen gebruik hoef te maken van het internet behalve voor het kijken van tv wat
Ik gelukkig niet vaak doe, want ook die valt met enige regelmaat stil/blijft hangen doordat het internet wegvalt.

Overstappen: 7 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 2 Prijs: 3
Installatie (monteur): 7 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 3
Snelheid: 1

Alles ging vlekkeloos. De installatie was duidelijk en snel. Maar zodra je daadwerkelijk gebruik gaat maken van je internet, heb je meteen spijt. De wifi is dramatisch. Op alle apparaten heb je last van dat de verbinding in één keer wegvalt, zwaar irritant. Het leek zo leuk, maar ik zou niemand die aanraden, dan maar een paar tientjes meer, scheelt je een hoop irritatie

Overstappen: 4 Kwaliteit: 9
Klantenservice: 7 Prijs: 8
Installatie (monteur): 9 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Snelheid: 6

Overgestapt van KPN naar Budget Alles in 1. Geen verschil met KPN. Alleen startdatum ging niet goed, vier dagen geen verbinding. Verder wel tevreden, klantenservice is redelijk goed. Snelheid hetzelfde als bij KPN. Installatie gemakkelijk, aansluiten en klaar 😆.

Overstappen: 8 Kwaliteit: 10
Klantenservice: 10 Prijs: 10
Installatie (monteur): 7 Snelheid internet: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Snelheid: 10

Perfecte tv e internet heb het nu 5 jaar nog nooit storing gehad. Mails worden direct beantwoord perfect blijft bij budget ook mijn licht en gas bij budget afgesloten. Krijg ieder jaar nog geld terug.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 2
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 2
Snelheid: 1

Niet mee in zee gaan.
Support is super slecht.
Bespaar je de moeite, je bent langer aan de telefoon, dan dat je online bent.

Neem een betrouwbare provider en laat dit ver links liggen als je geen zin hebt in migraine.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Sinds overstap gaat alles mis. Verkeerde aansluitdatum, betalingen verkeerd verwerkt meerdere malen onterecht herinnering ontvangen. Zelfs daardoor afgesloten. Zeker 10x telefonish contact gehad en zelfs 2 officiële klachten ingedient. Nooit reactie op ontvangen. Nu gaat het voor zo lang het duurt weer goed maar als het jaar abonnement voorbij is ben ik direct weg. Mensen stap niet over naar budget alles in 1 alleen al omdat ze niet fatsoenlijk kunnen reageren op je.

Overstappen: 5 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 5 Prijs: 5
Installatie (monteur): 5 Snelheid internet: 3
Kwaliteit: 1
Prijs: 5
Snelheid: 3

Ga niet voor deze provider als je Netflix hebt. Bijna niks is beschikbaar met deze WiFi. En ja het ligt echt aan deze WiFi, want als ik op mijn eigen internet ga of op iemand anders zijn WiFi zijn de films beschikbaar zodra ik op het thuis netwerk zit vallen de helft van de films weg zonde van je Netflix abbo.

Overstappen: 8 Kwaliteit: 8
Klantenservice: 3 Prijs: n.v.t.
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 8
Prijs: n.v.t.
Snelheid: 6

enige nadeel is dat de klantenservice niks voor je kan doen als je een keer belt over een storing.

ze zeggen dat het probleem dan bij kpn zit en het wachten is tot die het dan oplossen, echter na contact met kpn blijkt dat kpn niks te maken heeft met storingen bij Budget.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 6 Prijs: 6
Installatie (monteur): 5 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 1
Prijs: 6
Snelheid: 6

5 november 2021 overgang geboekt naar een alles in 1 pakket.
15 november werd er door hun incasso gedaan en nu heb ik van dit pakket de modem en afstandbediening voor de tv.
Het kastje voor de tv heb ik nog niet.
Twee keer werd er gezegd dat ik moest bellen, wanneer de modum is geinstalleerd.
Dus aankomende 6 december 2021 geen tv kijken en wat er dan volgt.
Ik wilde het het tv kastje voor 4 december 2021 hebben, maar dat is naar hun zeggen niet de procedure.
Dus ik baal nu al, omdat ik geen tv op 6 december 2021 kan kijken en wat er gaat volgen,

Met vriendelijke groet, Marcel.

Overstappen: 10 Kwaliteit: 10
Klantenservice: 10 Prijs: 10
Installatie (monteur): 10 Snelheid internet: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Snelheid: 10

Overgegaan van ziggo zonder problemen.
Kreeg problemen met weg vallen signaal zonder dat ik iets had veranderd. De monteur gekomen en die heeft mijn israpunt vernieuwd. ( de oude was waarschijnlijk door trillingen defect geraakt) met drie dagen was de monteur bij mij. Ik ben zeer te spreken over de klantenservice en de opvolging. Snelheid 100/30
Ben al weer 3 jaar klant.

Overstappen: 6 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 3 Prijs: 6
Installatie (monteur): 2 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 6
Prijs: 6
Snelheid: 6

Malafide praktijken wat betreft monteurskosten die je 2 maanden later alsnog ontvangt. Waar een Isra aansluiting gratis is brengen ze toch arebeidskosten van 40 euro in rekening! Tegenstrijdig en een slinkse manier om mensen geld afhandig te maken. Het aansluiten van het israpunt met een draad van een metertje aan het modum is waar ze achteraf opeens 40 euro voor vragen. Waanzinnig en in tegenstelling met wat monteur en klantenservice vermeldde van geen kosten na specifiek meermaals vragen.

Overstappen: 8 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 7
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 1
Prijs: 7
Snelheid: 6

Wat een ellende. 2 weken internet en TV dat werkt. Vervolgens foutmeldingen die worden uitgelezen. Er moet een monteur bij komen, kan een week later pas een monteur komen. Zeer slechte service, heb spijt van de overstap.

Overstappen: 7 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Overgestapt van ziggo nr budget. Bij het afsluiten vh contract is er door de medewerker verzekerd dat mijn internet en tv hetzelfde is als bij ziggo. Alles zelf geinstalleerd (fluitje van een cent overigens) alles werkt alleen heb ik op de eerste verdieping slechte wifi en op de tweede verdieping geen internet!!!
Ook opnemen met mijn 2 digitale ontvangers kan niet! Moet je dus extra voor betalen. De medewerker heeft hier niks over gezegd bij afsluiten.
Gebeld met budget, er was niks aan te doen. Opnemen moet ik maar extra voor gaan betalen en om het internet beter te maken moest ik maar wifi versterkers aanschaffen.
Nu moet ik dus voor 150 eu een mesh netwerk aan gaan schaffen om het boven werkend te krijgen.
Ik voel me echt opgelicht. Zit er een jaar aan vast nu maar ben van plan om snel weer terug naar ziggo te gaan!

Overstappen: 1 Kwaliteit: n.v.t.
Klantenservice: 1 Prijs: n.v.t.
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: n.v.t.
Kwaliteit: n.v.t.
Prijs: n.v.t.
Snelheid: n.v.t.

Het pakket bleek niet te installeren, echter de klantenservice bleef volhouden dat ik een dom blondje was tot het moment dat de monteur ook zei dat installatie onmogelijk was.
Hoewel overeengekomen dat mijn toenmalige provider pas zou worden opgezegd als alles in huis werkzaam was heeft Budget deze toch voortijdig opgezegd: gevolg laat zich raden...Ik zat zonder internet, telefoon en televisie.
Uiteindelijk werd het contract ontbonden, maar hoewel beloofd werd dat ik geen kosten zou hoeven maken kreeg ik niet mijn volledige reeds afgeschreven bedrag terug, was ik veel geld kwijt wegens moeten bellen met een prepaid kaart en moest ik de geleverde spullen op eigen kosten retourneren.
Mijn advies: begin er niet aan!

Daarbij: geregeld meer dan 15 minuten in de wacht. Volgens medewerker was dit te wijten aan het feit dat Budget zo'n groot succes was....Blijkbaar is het succes niet groot genoeg om te investeren in meerdere medewerkers voor de telefoondienst.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Eigenlijk alleen maar problemen ondervonden. Heel veel extra moeten betalen en lang geen internet gehad terwijl we hiervoor wel betaald hebben. Ook met het afsluiten/opzeggen extra moeten betalen. Kortom, ik zou nooit meer voor budgetthuis gaan.

Overstappen: 8 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 6
Prijs: 1
Snelheid: 1

In eerste instantie na een goede overstap een prima DSL-verbinding, echter na een paar maanden viel de verbinding terug van 40Mbps naar 4Mbps. Ales gecontroleerd en geconstateerd dat het probleem niet in huis lag. Diverse malen contactformulier ingevuld en na enkele weken een reactie. Monteur kwam en inderdaad lag het probleem elders. Uiteindelijk schijnbaar een reset en ik had even 12Mbps en na een paar uur nog 0,9Mbps. Na alle meldingen kreeg ik geen reactie meer en toen was ik het zat, Uiteindelijk overgestapt en uiteindelijk alles maar bij Budget weggehaald.

Absoluut geen aanrader!

Overstappen: 4 Kwaliteit: 5
Klantenservice: 2 Prijs: 5
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 5
Kwaliteit: 5
Prijs: 5
Snelheid: 5

Overgestapt van KPN naar Budget op 7 september 2021. Internet en vaste telefoon. Vaste telefoon heeft slechts gewerkt op 15 en 16 september. Ik heb dus geen telefoon. Heb hiervoor al 3 keer de klantendienst gebeld op een mobiele telefoon en 4 keer gemailed zonder resultaat. Klantendienst zou de technische dienst informeren over mijn probleem maar dit is intussen 10 dagen geleden. Geen enkele reactie gehad op mijn e-mails. Mijn vaste telefoon werkt nog steeds niet....En nu zit ik vast aan een jaarcontract met een bedrijf wat me geen telefoon geeft. Ik betaal dus voor iets wat ik niet krijg...en heb geen idee hoe ik dit moet oplossen...overstapen kan niet want dat is contractbreuk? En ik kan niet bellen/gebeld worden.

Overstappen: 8 Kwaliteit: 10
Klantenservice: 9 Prijs: 9
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 9
Snelheid: 10

Één minpuntje: bij het installatiepakket zat een brief die vermeldde dat de aansluiting diezelfde dag al operationeel was, een week eerder dan verwacht. 'Dus installeren maar!' stond er zelfs. Dat gedaan dus, en het leek gewoon te werken. Tot de werkelijke dag van aansluiten dus. Het modem had de instellingen van kpn gedownload en die waren er met geen mogelijkheid meer uit te krijgen. Een probleem waar zo te lezen meer mensen tegenaan lopen.
Daar komt de helpdesk in beeld. Minuutje of 10 in de wacht. Mijn situatie uitgelegd en de medewerker leek ook te zien wat er mis gegaan was. Geen onnodig doorlopen van een ge-eikt script zoals ik dat wel een beetje gewend ben, maar gelijk een nieuw modem toegestuurd gekregen, binnen een dag. Schade: twee dagen naar het werk gemoeten.
Snelheid van het internet: 93/30Mb/s van de beloofde 100/30. Netjes dus. Modem niet in de meterkast maar met een utp kabel van een metertje of vijf. ExperiaBox V10A bij de tijd met ac wifi en 5GHz, beduidend beter dan de v8 hiervoor bij kpn.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 4
Klantenservice: 1 Prijs: 4
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 4
Prijs: 4
Snelheid: 8

Ik vind dit in een zeer slechte service door veranderingen op hun site kun je niet zelf meer de openstaande facturen betalen via de site wat eerst wel kon via een ideal link je bent verplicht om te wachten op een aanmaning in de mail terwijl er geen bericht is uitgegaan van een verandering op de site allemaal heel erg verwarrend ik heb gevraagd (of ze door omdat ik dus dacht dat t al was betaald door dat de iDEAL link niet meer te zien was op de site) de incassokosten kunnen weglaten door de verandering op de site maar zelfs dat is niet mogelijk ze laten je gewoon betalen al ben je al jaren een klant van ze in vind het heel erg onbeschoft hoe ze met hun klanten omgaan in kan het contract ook nie beëindigen of ik moet het hele jaar doorbetalen tot de einddatum t is gewoon echt geldtrekkerij de pluspunten zijn dat t internet aardig snel gaat maar service ho maar

Overstappen: 9 Kwaliteit: 9
Klantenservice: 7 Prijs: 10
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 10
Snelheid: 8

Heb eind vorige maand internet tv en telefoon geïnstalleerd van budget.
De gebruiksaanwijzing was duidelijk,er waren 3 punten waar de boel op aangesloten kon worden.
Had ze alle drie,uit de zogenaamde varkenssnuit het verdeel kastje,en lasdop.
De eerste twee kwam niks uit,maar het bleek de twee draadjes te zijn uit de lasdop,welke er al heel lang zit maar waar je nooit aankomt.
Draadjes verbonden en de boel deed het meteen.
Veel beter beeld en geluid op de tv,en de telefoon stoort ook niet meer.
Dat was bij Ziggo wel het geval.
Ook het internet doet het goed.
Voorlopig zeeer tevreden over budget.

Overstappen: 7 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 3 Prijs: 1
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Na de overstap van de vorige provider had ik een prima verbinding. Sinds enkele maanden echter viel de snelheid van gemiddeld 36Mbit terug naar 4Mbit als ik geluk had want heel vaak bleef ik bij 0,9Mbit steken. Als ik iets moest downloaden dan haperde de tv ...... Netjes aangegeven en er moest een nieuw komen want dan waren de problemen opgelost. Aangezien ik al 30 jaar in de IT werk had ik al wat metingen gedaan en lag het probleem buiten mijn woning. Toch maar het nieuwe modem geinstalleerd en wat blijkt, geen verschil en nog steeds een zeer slechte verbinding. Berichten achtergelaten op de site en de belofte om binnen 5 dagen contact met me op te nemen staat mooi op de site maar dat gebeurde niet. Inmiddels meerdere meldingen met screenshots gestuurd en na 3 weken een telefoontje. Er zou een monteur langskomen en de kosten waren voor mij als ik zelf schuldig was aan de slechte verbinding. De monteur is geweest en inderdaad, de fout ligt niet de woning. Hij heeft elders een reset doorgevoerd en voor 24 uur had ik 12Mbit (wat ze zelf ook al gemeten hadden) en dat voor een abonnement van 50Mbit.

Uiteindelijk zakte de verbinding weer naar 4Mbit en op al mijn vragen heb ik geen antwoord meer gekregen. Snap ik wel, zo'n zeurende klant ........ Uiteindelijk maar over naar een andere provider en die overstap is morgen. De KPN heeft inmiddels de glasvezelverbinding in mijn woning aangelegd en binnenkort gaat DSL eruit en wordt het een dikke glasvezelverbinding.

Kortom: zeer slechte service en een verbinding om te janken! Een absolute afrader!

Overstappen: n.v.t. Kwaliteit: n.v.t.
Klantenservice: 1 Prijs: 2
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: n.v.t.
Kwaliteit: n.v.t.
Prijs: 2
Snelheid: n.v.t.

Vorige maand abbonement afgesloten bij Budget, hierbij telefonisch contact gehad omdat via de website het niet mogelijk was om Overstapservice in te schakelen. Dit hebben we toen telefonisch geregeld en zou alles na betaling in gang worden gezet. Nadat wij betaald hebben, hebben wij paar weken gewacht. Geen nieuws, geen modum helemaal niks ontvangen. Tot dat ons abbonement werd afgesloten bij de vorige provider, opnieuw weer telefonisch contact gehad. Hierbij werd ons verteld dat de betaling niet was voldaan. Terwijl het daadwerkelijk bijna een maand daarvoor dus wel was afgeschreven. Schijnbaar kon dat niet met een Apple apparaat wat daarvoor nooit verteld was.
Daarbij ook ons de schuld geven dat wij met een Apple apparaat hadden betaald en daardoor de betaling niet was voltooid terwijl NERGENS er iets over staat aangegeven of verteld word.

Dus daar zaten we zonder tv en internet. Weer bellen kregen we te horen dat we zeker 3 weken moesten wachten op modum en installateur.

Hierbij hebben we direct de bestelling geannulleert en verwachten we onze aanbetaling terug.
Wij hebben een andere provider gevonden en daar het verhaal uitgelegd en na de aanbetaling word uiterlijk binnen 2 weken internet en tv bij ons geinstalleert met spoed.
We voelde ons eindelijk weer serieus genomen door de klantenservice van de nieuwe provider.
De mensen bij de klantenservice van Budget geven zeer slechte service en behandelen de klant daarbij ook slecht. Zo spijt van dat we hier een abbonement wilde afsluiten.

Absoluut dus geen aanrader!

Overstappen: 9 Kwaliteit: 9
Klantenservice: 9 Prijs: 9
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 10
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Snelheid: 10

Zoals ik al eerder schreef was het een fluitje van een cent. De medewerking van alle medewerkers was/ is voorbeeldig. Wat is er aan de hand. Sinds wij zijn overgestapt is de vaste telefoonlijn niet bruikbaar. Wel uitstekend TV, internet Wi-Fi, maar de vaste telefoon blijft dood. Heb nu al het derde modem in huis binnen een week, echter telefoon nog steeds niet bruikbaar. De medewerking van de mensen aan de telefoon van Budget alles in 1 is voortreffelijk. Zelfs hebben zij nu mijn vaste telefoon doorgeschakeld naar mobiel....maar bellen met vast is niet mogelijk. Ook zelf naar KPN gebeld en die wassen hun handen in onschuld. Blijft over wij zitten zonder vaste telefoon en zijn nu in het bezit van de derde modem. Heb budget tot woensdag 1 september 2021 de tijd gegeven om de zaak in orde te brengen, anders stap ik weer over naar helaas helaas de duurdere naar KPN..

Overstappen: 10 Kwaliteit: 10
Klantenservice: 10 Prijs: 10
Installatie (monteur): 10 Snelheid internet: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Snelheid: 10

Gewoon perfect!
ruim een week voor ingang datum al mijn modem gekregen en de lijn was al actief.
na 10 min installeren was ik al online en van de 100Mbit haal ik 93 Mbit.
alles in huis aan de wifi gekoppeld en gaan.

en dat voor nog geen 2 tientjes!
budget online... jullie zijn top! ga zo door.

Overstappen: 9 Kwaliteit: 9
Klantenservice: 9 Prijs: 10
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 10
Snelheid: 8

Overstappen van KPN naar Budget was fluitje van een cent. Ben in de seniorengroep (79), maar wel enigszins elektronisch onderlegd. Zowel TV ontvanger als modem was een peulenschilletje. Afstand bediening is anders en was ff zoeken. Ook het instellen van de TV aan en uit toets instelling. maar ff goed lezen is het geen probleem. Alles werk nu. Een nadeel. budget alles in een heeft geen eigen e-mailadres. Maar was al veel eerder opgelost met een g-mailadres. dit adres ingevoerd in mail van windows en met een druk op de knop te openen en eventueel te verzenden. Moet nog ff kijken hoe ik e.e.a. kan instellen op Microsoft 365 outlook? Over een jaar krijgen we glasvezel van Delta en stap ik over naar die provider.

Overstappen: 10 Kwaliteit: 8
Klantenservice: 10 Prijs: 10
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 9
Kwaliteit: 8
Prijs: 10
Snelheid: 9

Van KPN overgestapt, fluitje van 'n cent, want bestaande aansluiting te gebruiken én een Experia 10, wat je zonder bijbetaling bij KPN niet krijgt.
Alleen was de installatiedatum te vroeg gepland, zodat na enige dagen zomaar het internet uitviel.
Buget Klantenservice gebeld, meteen geholpen door vriendelijke meneer die mij met geduld hulpvaardig door de installatie leidde.
Prima pakket, prima service, dat mag ook wel eens gezegd worden!

Overstappen: 10 Kwaliteit: 10
Klantenservice: 10 Prijs: 10
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Snelheid: 10

Toen KPN stiekem begon de prijzen te verhogen van hun services ben ik overgestapt op budget alles in 1.
Is heel soepel gegaan. Doos met spullen ruim op tijd gehad. Duidelijke instructies en het is naadloos overgegaan van KPN naar Budget. Ook maken ze gebruiken van het netwerk en de spullen van KPN dus is precies hetzelfde alleen voor minder geld. :-)

Overstappen: 10 Kwaliteit: 9
Klantenservice: 6 Prijs: 9
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Snelheid: 9

Binnen een half uur geïnstalleerd terwijl ik niet de handigste ben!
Begrijp dus de negatieve reacties niet.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Het lukt niet om in 1 maand na activatie over te stappen van KPN, klantenservice heeft mij al voor de 3e keer een modem gestuurd, monteur zegt dat iets in de centrale niet goed is, maar lost het niet op, kwaliteit van het internet is 0MB/sec, prijs is te hoog, want ik krijg niets werkend, en de vorige is afgemeld, en de snelheid is 0MB/sec.
Geen internet, geen telefoon, geen tv, geen service, geen hulp en al een maand bezig.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 3
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 3
Snelheid: 1

In oktober ben ik overgestapt naar budget-alles-in-een. Na veel pogingen leken ze toch niet in staat om stabiel internet en tv te leveren. Na verschillende pogingen zat ik met een beetje internet en geen tv. Uiteindelijk kreeg ik de toezegging dat het contract kon worden opgezegd. Helemaal blij dat ik na een half jaar betalen voor diensten die niet of half geleverd konden worden ik eindelijk weer tv kon gaan afsluiten. Gelijk bij ziggo een contract afgesloten. Zij stuurde binnen een week een monteur die pas weg ging toen alles perfect werkend was. Heerlijk zorgeloos.

Alleen krijg ik nu nog steeds aanmaningen voor een abonnement wat opgezegd is. Ik heb gebeld en gemaild en ben wel lichtelijk gefrustreerd dat ze zeggen dat ze er iets aan doen maar dat dus niet doen... geen idee hoe ik dit nu moet oplossen.
Kortom vette afrader ik zou eerder ziggo aanraden die een perfecte service hebben geleverd bij aansluiting van het pakket.

Overstappen: 4 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 4
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 4
Snelheid: 1

Sinds NLEX internet en TV is overgenomen door Budget Thuis is het internet en het signaal van de TV WAARDELOOS.
Meerdere keren gebeld , maar ze lossen niets op.
Internet is zeer traag en de tv valt regelmatig uit.
Nogmaals gebeld om dan maar een ontbinding van het contract aan te vragen.
Dit is mogelijk als we alle maanden die nog resteren gewoon betalen.
Na ons laatste telefoontje blijkt dat ze alle gegevens van de klachten hebben gewist in hun systeem waardoor we geen aanspraak meer kunnen maken bij een eventueel een klacht via de (rijdende ) Rechter.
Ik raad dus niemand aan hier een contact af te sluiten, ook al zijn sommige hier van mening dat ze geen klachten hebben. ( de meeste jammer genoeg wel )

Gr, Wilma

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 2
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 2
Snelheid: 1

Het slechtste internet die ik ooit heb gehad, kan niet wachten om weer over te stappen naar ziggo. Ik raad niemand aan om internet van budget te nemen. De verbinding komt niet verder dan de woonkamer.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Dit bedrijf zet zit totaal niet in voor de klanten. Als je internet niet werkt moet je eerst 100 keer bellen en willen ze nog steeds niks doen! Misschien betaal je meer bij andere bedrijven, maar dan krijg je tenminste wel een goed werkend product.

Overstappen: 6 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 2 Prijs: 6
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 6
Prijs: 6
Snelheid: 6

Mensen weten echt niet wat zij zeggen. Beloftes van klantenservice worden niet nagekomen, reageren gewoon niet of bellen niet terug, wat ze wel beloven. Krijg geld terug ook en wacht al 3 maanden.

Ramp!

Overstappen: 6 Kwaliteit: 7
Klantenservice: 8 Prijs: 7
Installatie (monteur): 7 Snelheid internet: 7
Kwaliteit: 7
Prijs: 7
Snelheid: 7

Prima provider nooit klachten

Overstappen: 10 Kwaliteit: 10
Klantenservice: 9 Prijs: 10
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Snelheid: 10

Ik lees hier allerlei reviews waarin Budget wordt neergesabeld als een slecht bedrijf dat zijn afspraken niet nakomt, maar ik heb een zeer positieve ervaring met Budget.
Nadat ik 16 jaar bij Telfort en nu KPN had gezeten, besloot ik over te stappen naar Budget. Het hele migratieproces ging vlekkeloos en mijn VDSL aansluiting is eigenlijk volkomen identiek aan die van KPN, maar wel bijna de helft goedkoper.
Praatjes met een klantenservice heb ik niet nodig, ik gebruik mijn eigen Fritzbox en los eventuele wifi problemen gewoon zelf op, dan hoef je er ook niet voor te betalen.

Prijs/kwaliteit: n.v.t. Installatie: n.v.t.
Snelheid: n.v.t. Overstap: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t. Eindcijfer: n.v.t.
Installatie: n.v.t.
Overstap: n.v.t.
Eindcijfer: n.v.t.

Mijn Klacht:
begin december heeft mij vader(80) telefonisch ( Hij blijft volhouden van niet )een abonnement afgesloten wat ik zijn dochter half december heb rechtgezet dacht ik, bestelling geannuleerd alles was in orde .
Abonnement Bij KPN werd verlengd voor 1 jaar.
Pff alles in orde dachten we.
Toen kreeg mijn vader 15 Januari een instalatie pakket thuis van Budget in 1,waarop ik zeg stuur maar terug.
dag later brief van KPN dat hij 18 Januari een nieuw abonnement had afgesloten bij Budget in 1 en afgesloten werd.
ik ben meteen maandag de 18de gaan bellen naar budget in 1,, eindelijk na veel zoeken toegegeven dat ze een foutjes hadden gemaakt dat alles technisch doorgelopen had . Kpn aan de lijn gehad ,heel de morgen mee bezig geweest. Nee nu was alles in orde ,nu was alles echt geannuleerd. S,middags werd hij afgesloten . begon alles weer, Kpn weer gebeld die konden niks doen want budget in 1 had lijn gekaapt.
Hij was zijn abonnement kwijt ,dat kon hij terug krijgen maar dat moest dan allemaal weer aangevraagd worden en dat zou meer dan 14 dagen duren. Een man van 80 kan in deze tijd( corona hij zit heel de dag alleen ) niet zonder TV en Internet. als ik een nieuw abonnement zou afsluiten zou het binnen paar dagen kunnen. Alleen dit nieuwe abonnement kost € 7,50 meer als zijn oude
Klacht ingediend bij budget in 1 ,zij konden niks doen want het was niet hun schuld ,jawel de fout lag wel bij hun ,en we hebben al excuses aangeboden , maar het was niet hun schuld. de klacht word wat hun betreft gesloten.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 5
Klantenservice: 1 Prijs: 5
Installatie (monteur): 5 Snelheid internet: 5
Kwaliteit: 5
Prijs: 5
Snelheid: 5

Wat ben ik dom geweest. Als ik eerst de reviews hier had gelezen had ik nooit overgestapt. Maar heb al een jaar Budget Energie en daar geen problemen mee gehad. Dus een aanbod van 9 maanden korting, geen aansluitkosten (die ik wel moest betalen en nog niet terug heb) en 5 euro korting was voor mij de moeite waard om over te stappen. Tot nu toe gaat alles mis. Verkeerde informatie als ik bel, aanmaningen terwijl ik allang betaald heb, aan het lijntje worden gehouden en het gevoel dat je als klant er niet toe doet. De stand is nu dat mijn abonnement op 21 januari zou ingaan maar helaas. Dus niet. Nadat ik vandaag heb gebeld (twee keer in de wacht gezet dus veel belminuten (Trouwens een zeer vervelend muziekje)) heb ik te horen gekregen dat het nog zeker twee weken gaat duren. Gelukkig heb ik een contract voor één jaar dus dat wordt eind dit jaar zeker een andere provider zoeken. En als iemand dit leest omdat hij of zij ook wil gaan overstappen: NIET DOEN!

Overstappen: 4 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 5 Prijs: 7
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 6
Prijs: 7
Snelheid: 6

Wat er beloofd wordt niet waar gemaakt nummer behoud aangevraagd duurt heel lang als er wordt gezegd dat het twee werkdagen gaat duren daarna wordt een email verstuurd dat het nu 4 dagen gaat duren, klacht sturen helpt ook niet het duurt ongeveer 5 dagen voor je antwoord zal krijgen, leidinggevende kan je ook niet aanspreken je loopt steeds tegen een muur verder kom je niet. Er wordt helemaal geen moeite gedaan om het probleem op te lossen gewoon rustig afwachten. Men geeft ook steeds aan dat men afhankelijk is van de KPN
Denk goed na voordat je in zee gaat met Budget alles in een.

Overstappen: 8 Kwaliteit: 8
Klantenservice: 6 Prijs: 7
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 8
Prijs: 7
Snelheid: 8

Zelf na een aantal jaren KPN maar eens wat anders geprobeerd. En eerlijk gezegd vind ik het een prima provider! Doet exact hetzelfde als KPN. (is dan ook hetzelfde netwerk)
Wat mij alleen weerhoud mijn contract met hun te verlengen is, omdat ze geen fatsoenlijk nieuw voorstel hebben voor het nieuwe contractjaar. Alleen nieuwe klanten kunnen fikse korting krijgen maar bestaande niet. Dus dat wordt maar weer even rondkijken...

Overstappen: 6 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 8 Prijs: 8
Installatie (monteur): 9 Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 6
Prijs: 8
Snelheid: 8

Probleemloze opzegging van de vorige provider. Direct na afsluiten oude pakket aangesloten op Budget Alles-in-één. Deskundige begeleiding door de monteur die ivm corona e.e.a. op afstand verzorgde. Ook precies op het afgesproken tijdstip. Alles werkt prima. Alles wel een stuk goedkoper dan bij de vorige provider....

Overstappen: 1 Kwaliteit: 5
Klantenservice: 5 Prijs: 8
Installatie (monteur): 10 Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 5
Prijs: 8
Snelheid: 8

Jammer dat ik geen cijfer kan geven voor de tv, want dat is ronduit slecht! Nog 11,5 maand en wij kunnen weer fatsoenlijk tv kijken, de vlag gaat dan uit. Tv ontvanger start steeds opnieuw op binnen een paar minuten nadat hij eindelijk opnieuw is opgestart na de vorige reset die hij uit zichzelf uit heeft gevoerd. Tv ontvanger loopt steeds vast. Dit alles zorgt ervoor dat tv kijken met Budget alles in 1 onmogelijk is. Tv ontvanger al meerdere malen een software update gedaan en een “frisse start” gedaan. Probleem blijft.

Hebben ook een nieuwe smart tv. Met Ziggo geen enkel probleem destijds om te internetten via de smart tv dat via internet loopt. Dat kan je met Budget alles in 1 wel op je buik schrijven dat je de functies van je smart tv kan gebruiken.

Budget alles in 1 is wat kwaliteit betreft zeer low budget. Service verlenen ze ook niet. Gevraagd of pakket eerder dan 3-4 weken levertijd geleverd kan worden. Kortaf antwoord, bijna onvriendelijk, “nee”. Ze zei nou net niet en nu oprotten met je irritante vragen. Een klantenservice die totaal geen verstand van aansluiten heeft. Ze beweerden stellig dat onze hoofdaansluiting in de woonkamer ligt “want daar is de aansluiting voor de telefoon en daar moet de modem op aangesloten worden”. Klantenservice was 100% zeker. Klantenservice had nog een lijncheck gedaan. Breuk in de kabel van KPN, dus monteursafspraak gemaakt. Komt KPN, zal de woorden van KPN maar niet herhalen. Vol lof voor de deskundigheid van KPN. Kunnen ze die knakkers van Budget alles in 1 niet even een lesje basiscursus “waar zit de hoofdaansluiting?” Geven? Zou veel winst uit te halen zijn.

Nog 11,5 maand en dan lekker naar KPN. Ja, Budget is ook van KPN, maar de service van KPN is al zoveel beter dan Budget alles in 1 weet ik uit eerdere ervaringen.

Overstappen: 5 Kwaliteit: 5
Klantenservice: 2 Prijs: 4
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 4
Kwaliteit: 5
Prijs: 4
Snelheid: 4

Slechtste provider die ik in jaren gehad heb. Halen zenders uit het pakket, zoals in Dec 2020 Fox sports 1, waar toch mee geadverteerd word als gratis in het basispakket. Dat is zender nr 3 in korte tijd die verdwijnt zomaar uit je pakket zonder kennisgeving.Nieuwe tv gids is een drama. Zal blij zijn als dit contract voorbij is, dan maar iets meer betalen maar wel voor betere kwaliteit. Slechtste provider die ik gehad heb. Nooit meer.

Overstappen: 10 Kwaliteit: 10
Klantenservice: 10 Prijs: 10
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Snelheid: 10

Super tevreden. Kreeg alles keurig opgestuurd en ruim op tijd ontvangen. Gebruik gemaakt van de overstap service had daar zelf alleen een klein foutje gemaakt en een mail gekregen om te bellen. Telefonisch contact ging soepel en alles snel opgelost.

Installatie ging vlekkeloos en alles werkt nu perfect. Enige nadeel was dat je de monteur pas kon inplannen 3 dagen na de start datum van het contract. Gelukkig was ik deze dan ook niet nodig. Als je er een beetje verstand van hebt is het installeren een eitje.

Eerlijke prijs, stabiel en goed internet en goede apparatuur.

Overstappen: 6 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 6 Prijs: 6
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 6
Prijs: 6
Snelheid: 6

Wat n slechte provider. Gids loopt elke keer vast of doet er minuten over om eindelijk een andere zender te pakken. Zal blij zijn als t contract afgelopen is

Overstappen: 1 Kwaliteit: n.v.t.
Klantenservice: 2 Prijs: n.v.t.
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: n.v.t.
Kwaliteit: n.v.t.
Prijs: n.v.t.
Snelheid: n.v.t.

Binnen mijn bedenktijd mijn abonnement teruggetrokken. Wat een slechte serie. Abonnement zou 31 december ingaan, kreeg bericht dat betaling voor maand december eind nov werd afgeschreven. Leek me wat duur voor 1 dag. Na ruim half uur wachten iemand aan de lijn, doorverbonden, weer wachten. Weer doorgestuurd. Kastje muur. Na ruim uur opgehangen en later geprobeerd. Zelfde liedje. Wat een slechte service. En dan had ik nog niet eens internet...

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Pfff wat een drama deze provider. Het callcenter is buitengewoon onvriendelijk en komen over alsof ze het werk helemaal niks vinden. En nadat je eerst een half uur aan de telefoon hangt en dan nog 3 keer wordt doorverbonden, wordt ook nog eens de verbinding verbroken tot een paar keer aan toe. Maw. één en al ergens!!!

Overstappen: 6 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 6
Prijs: 6
Snelheid: 6

Klantenservice zeer slecht wie je aan de lijn krijg help je niet goed. Ook als je een mailtje krijg staat er ook nooit een naam bij wij die heb op gesteld is ook verwarden. Bij een klacht afhandeling hoor een naam bij staan wie dit heb behandelt om terug te vallen als het nog niet goed gaat.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 1 Prijs: 5
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 6
Prijs: 5
Snelheid: 6

Ik heb n aanbieding voor alles in 1 genomen, budget, en zou goedkoper uitzijn en zou chromecast en WiFi versterker erbij krijgen.
Zijn nu 4 mnd verder en nog steeds storing bij de tv, chromecast maar niet gekregen, hebben we verkeerd begrepen volgens hen, binnen de eerste 2mnd ook al 2x afgesloten terwijl meer dan €90,- betaald was.
Ik heb spijt van alle haren op mn hoofd, maar het is nutteloos om te bellen, alles beloven maar niets waarmaken.
BUDGET, ALLES IN 1,
NIET AAN BEGINNEN!!!!!!!!!!

Overstappen: 8 Kwaliteit: 9
Klantenservice: 8 Prijs: 9
Installatie (monteur): 8 Snelheid internet: 10
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Snelheid: 10

De eerste keer werkte het tv kastje niet goed en de zenders bleven hangen en het tv menu moest constant opnieuw laden 10% 80% enz.
Ik had al gelijk door dat het aan het tv kastje lag van Budget.
Daarna werd mij netjes een nieuw tv kastje opgestuurd.
Heb nog 1 keer een vasthanger gehad..maar dat kan altijd wel eens voorkomen.
Tot nu toe super tevreden over Budget alles in 1..werkt 2 x sneller dan het dure Ziggo.
Ik ben dus heel tevreden..en nog eens 5 euro korting op het mobiele abbo van Budget.?

Overstappen: 5 Kwaliteit: 5
Klantenservice: 1 Prijs: 4
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 5
Kwaliteit: 5
Prijs: 4
Snelheid: 5

Hallo allemaal
wij hadden een contract voor een jaar ruim voor de eind datum opgezegd
maar nu willen ze nog het volledige bedrag hebben van 61,50 euro hebben
in plaats 4,10 die ik nog moet betalen voor 2 dagen
door te bellen met budget kom je er achter dat de rest word verrekent maar je moet wel
eerst 61,50 betalen volgens hen
sorry budget ik denk dat dit niet de manier is van werken
en zeker niet te dreigen met incasso kosten
SCHANDE BUDGET

Overstappen: 10 Kwaliteit: 10
Klantenservice: 9 Prijs: 10
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Snelheid: 10

30 november overgestapt van KPN naar Budgetallesin1, waar ik al een energie abonnement had, i.v.m. aanzienlijk lager abonnementstarief bij BAin1. Mijn abonnement bestaat uit internet Glas100 MB en één tv-aansluiting. Keurig verpakt installatiepakket, op tijd ontvangen. Daar ik zelf enkele weken op reis was heeft mijn vrouw het V10(Experiabox) modem vervangen. Helaas geen verbinding. 1 oktober contact met de support en de aansluiting zou worden nagelopen. 2 oktober werd er een nieuw NT kastje(komt de glaskabel op binnen) bezorgd want het bestaande kastje moest vervangen. Het NT kastje zat overigens ook in het installatiepakket dus was wat onbenullig van mij om dat er niet gelijk tussen te zetten. Mijn broer heeft dat 3 oktober vervangen en het Internet lampje begon rood te knipperen. Nadat de software was ingeladen waren we weer online. Vooralsnog geen verschil met mijn vorige aansluiting. Een mail ontvangen van BAin1 dat ik online was en dat per die datum mijn abonnement was ingegaan, dat vind ik netjes. Kreeg nog wel een mail dat er een telefonische installatie medewerker zou helpen op 7 oktober maar die heb ik dus gecanceled via de support. De support was bereikbaar met een niet al te lange wachttijd. Vriendelijke medewerkers maar helaas niet in het weekend te bereiken. Dat zal de consequentie zijn van de lagere tarieven.
Conclusie:
Goede, vergelijkbare, verbinding voor een lager tarief. Installatiepakket volledig, nieuwe apparatuur, netjes verpakt en op tijd ontvangen. Maak wel gebruik van alle nieuwe onderdelen uit het pakket. ?
De support is beperkt bereikbaar, redelijke wachttijd en vriendelijke medewerkers.
Afdelingen onderling zouden beter kunnen communiceren.
Zelf zou ik het anderen aanraden maar niet aan mensen die in paniek raken als ze een dag geen internet hebben. Zelf mochten wij gebruik maken van de WiFi van een aardige buurman.

Overstappen: 7 Kwaliteit: 8
Klantenservice: 8 Prijs: 7
Installatie (monteur): 8 Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 8
Prijs: 7
Snelheid: 8

Werkt allemaal prima, en de service bij aansluiten was snel en goed. Wij zijn tevreden.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 7
Klantenservice: 1 Prijs: 5
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 7
Kwaliteit: 7
Prijs: 5
Snelheid: 7

I after i moved to a new flat it was so frustrating how they acted. I had to way for 2-3 weeks for the new package because at the new place there is fiberglass and they could only set up the appointment after 3 weeks, that i had planned for holidays and they couldn't do it a day earlier. So we didn't set it up and they asked me to call them to arrange another appointment. The person at their support didn't know the job, i had to explain what she had to do and still she reassured me that no appointment is needed, I will just call and help assistant to help me with the installation. Guess what... Of course it didn't happen and I have to be at my place without internet for days because of their support people that don't know what to do. This is ridiculous. This will make me switch company with the 1st opportunity. On top of that they don't want to send me instructions because i will do it easier with the technician, When they have time of course

Overstappen: 3 Kwaliteit: 4
Klantenservice: 3 Prijs: 7
Installatie (monteur): 2 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 4
Prijs: 7
Snelheid: 1

Na 2 maanden nog steeds onstabiel internet. Bij contact met klantenservice beloven ze steeds beterschap en wordt het probleem naar kpn verschoven. Altijd kpn gehad en bijna geen problemen gehad. Ze leveren niet volgens contract.

Overstappen: 10 Kwaliteit: 5
Klantenservice: 3 Prijs: 5
Installatie (monteur): 10 Snelheid internet: 4
Kwaliteit: 5
Prijs: 5
Snelheid: 4

In juli 2018 heb ik een 2 jarig contract voor Internet en TV van Budget Alles-in-1 getekend, met ingang van 1 september 2018 t/m 31 augustus 2020. Mijn 2 jarig contract is op 31 augustus 2020 afgelopen maar voor de zekerheid heb ik schriftelijk mijn contract opgezegd en op 20 juli 2020 heb ik van Budget Alles-in-1 een bevestiging per email ontvangen dat mijn contract opgezegd is.

Al die tijd binnen 2 jaar heb ik de abonnement kosten netjes betaald via automatische betaling.

Op 4 september 2020 heeft Budget Alles-in-1 een bedrag van €10,40 van mijn bankrekening afgeschreven voor de periode 1 september 2020 - 1 oktober 2020. Aangezien het feit dat mijn contract in op 31 augustus 2020 afgelopen heb ik dit bedrag terug geboekt.

Heden beweert Budget Alles-in-1 dat mijn contract is niet opgezegd en voor september 2020 ben ik €10,40 verschuldigd.

Tussentijd heeft dit bedrijf de facturen aangepast (vervalst) en het bedrag van €10,40 staat als bedrag te betalen voor de maand augustus 2020. Onzin. Oneerlijk en gemeen want voor de maand augustus 2020 heb ik netjes op tijd €34,95 betaald.

Mijn contract voor Internet en tv is op 31 augustus 2020 definitief afgelopen. (Looptijd 1 september 2018 t/m 31 augustus 2020)
Ik ben u GEEN kosten meer verschuldigd.

Uw email bericht van 20 juli 2020:

Beste meneer,
Per 01 september, 2020 heeft u gekozen voor een andere provider. Wat jammer! We zien u natuurlijk liever blijven.
Eindnota
Zodra uw contract is beëindigd, ontvangt u van ons uw eindnota. Op deze nota worden de eventueel nog openstaande bedragen verrekend. Is de looptijd van uw contract nog niet voorbij? Dan worden de vaste kosten voor de resterende maanden op de eindnota in rekening gebracht.
Retouren
Vergeet u niet om uw modem, de tv-ontvanger(s) (indien van toepassing) en adapter(s) terug te sturen? Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de doos waarin u de apparatuur hebt ontvangen. U kunt alles retour sturen naar:

Budget Alles-in-1 Retouren
Antwoordnummer 10119
2400 VB Alphen aan de Rijn
Spijt?
Stel: u verandert alsnog van gedachten. Nou, dan kunt u zich natuurlijk altijd weer aanmelden bij ons!

Met vriendelijke groet,

Budget Alles-in-1

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 5
Installatie (monteur): 10 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 5
Snelheid: 1

Ik heb verschillende providers gehad maar deze is toch bij uitstek de slechtste. Ik had al 2 weken voor mijn verhuizing mijn verhuizing willen doorgeven om te voorkomen dat ik zonder internet zat maar dat konden zij niet voor mij doen. In deze tijd heb je toch wel echt internet nodig om thuis te werken. Zij wilde mij 3 weken zonder internet laten zitten. Ze beloven op de site wel makkelijke overstap en nooit zonder internet, maar daar is niks van waar. Ik had gelijk voor die boete moeten gaan en een andere provider moeten zoeken. Het aantal weken dat ik niet kan werken is duurder dan die boete. Ze beloven aan de telefoon dat ze het voor je gaan regelen maar uiteindelijk moet ik elke keer weer opnieuw bellen om een stapje verder te komen.

De monteur over de telefoon was wel aardig en assertief, zocht dingen uit en belde gelijk terug.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Eigenlijk zou ik overal een min 1 voor willen geven. Behalve de deskundige monteur die via de KPN is gestuurd.
Wat een slechte firma en wat een nog slechtere klantenservice. Niet op tijd geleverd werkt niet en iedereen blijft daar maar wat zeggen. Ik denk als wij de gesprekken hadden opgenomen wij elke medewerker wat anders hadden horen zeggen. Het geld willen ze wel op tijd want binnen twee weken drukken ze er zomaar 40 euro bij boven op. Contract is contract zeggen ze of het nou werkt of niet. Ga nooit maar dan ook nooit met deze firma in zee.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 4
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 4
Prijs: 6
Snelheid: 6

Overgestapt naar een andere provider. Na bevestiging dat het contract gestopt wordt, is ongevraagd, zonder opdracht mijn contract weer aangezet. Hiervan nooit een schrijven van ontvangen dat het contract weer aanstaat. Helpdesk weten niet wat ze moeten doen maar wel dat ik moet betalen omdat het contract aanstaat. 2X schriftelijk contact gezocht, hier wordt niet op gereageerd. Blijven wel aanmaningen sturen.
Niet betrouwbaar en niet bereikbaar. Telefonisch meer dan 30 minuten wachttijd, schriftelijk niet reageren.

Overstappen: 6 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 6
Prijs: 6
Snelheid: 6

Ook ik heb al twee weken problemen.
Vreselijk lange wachttijden.
Zeer ondeskundige mensen, ze roepen maar wat, spreken elkaar tegen.
Iedere dag hoor ik dat mijn problemen worden opgelost.
Helaas, nog geen tv.
Bij NL e altijd goed geholpen.
Ga weg zo gauw ik kan.

Overstappen: n.v.t. Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Ik heb nu mijn abonnement opgezegd omdat ik mega pissig ben geworden n.a.v een aantal telefoon gesprekken met de klantenservice. Echt wat een onwijs slechte service. Ze komen totaal niet met een oplossing of tegemoetkoming en als het dan duidelijk is dat er een monteur langs moet komen na 2 maanden geen internet/tv te hebben moet je ook nog zelf de kosten vd monteur betalen. Echt absurd!!! Zat al vanaf 2017 bij NLE en nooit problemen gehad. Op deze manier verlies je veel klanten ben ik bang. Ik ga iig nooit meer terug naar budget.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 1 Prijs: 4
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 3
Kwaliteit: 6
Prijs: 4
Snelheid: 3

Werd telefonisch gepresenteerd als zijnde dochteronderneming van KPN, maar dan veel goedkoper. Na ontvangst modem, geen internet. Vele telefoontjes met helpdesk leverde niets op. Ze werken hun lijstje voor dummies af, terwijl we hen meerdere malen hebben verteld dat er geen signaal op de lijn zat.

Suggesties volgen van andere kabeltjes, resetten (populair) en opsturen van nieuw modem. Na enig aandringen van onze kant heeft men KPN benaderd en kwam er uiteindelijk signaal op de kabel.

Zou fijn zijn als Budget ter zake kundigen bij de helpdesk zou hebben in plaats van call-center medewerkers die niet verder komen dan checklijstjes afwerken voor dummies.

Tot slot, presenteer je niet als dochteronderneming van KPN, dat is misleiding!

Overstappen: 6 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 6 Prijs: 6
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 6
Prijs: 6
Snelheid: 6

Sinds 1 week verschijnt er elke morgen na het starten van mijn TV een tekst
WE ZIJN ER BIJNA. Daarna constant hinderlijke aanwijzingen, waar ik niet om gevraagd heb.
Daarbij lees ik dan: als uw TV niet na 10 minuten start, moet u de ontvanger opnieuw starten.
En als ik dat dan doe, wat denk je ?? OPNIEUW de tekst: WE ZIJN ER BIJNA.
Uitermate irritant. Ik ga op zoek naar een andere leverancier. Tevens ga ik de Consumentenbond inlichten.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

De bijgeleverde modem is niet in staat een stabiel en sterk wifi signaal te leveren en de klantenservice is ook om van te huilen.

Overstappen: 7 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 5 Prijs: 6
Installatie (monteur): 2 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 6
Snelheid: 1

Prima met overstappen etc, maar een enorm slechte kwaliteit modem. Wifi is erg instabiel en erg slecht bereik.

Overstappen: 8 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 1 Prijs: 8
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 5
Kwaliteit: 6
Prijs: 8
Snelheid: 5

Shit bedrijf. Wij waren altijd met veel tevredenheid klant bij NLE, dit ging over in budget alles in 1. Haperende tv, trage verbinding en een onbereikbare klantenservice. Daarbij foutieve facturen waar ze maar boete kosten op blijven gooien en op mail wordt door de klantense service ook niet gereageerd. Telefonische steeds +10 wachtende voor u. Voor ons nooit meer budget alles in 1!

Overstappen: 7 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Er wordt wel geld afgeschreven, maar geen internet geleverd. Verwezen wordt naar "een storing bij KPN", waar ergens volgende week naar gekeken wordt. De klantenservice is wat je kunt verwachten bij een bedrijf dat zijn verplichtingen niet nakomt (maar wel geld binnenharkt): bedroevend slecht.

Overstappen: 7 Kwaliteit: 4
Klantenservice: 7 Prijs: 8
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 4
Prijs: 8
Snelheid: 8

Overstap van Caiway, een Coax kabel maatschappij, naar Budget.
Geen monteur i.v.m. Corona. Alles dus zelf doen.
De gebruiksaanwijzing was niet helder en duidelijk.
We moesten van Coax terug naar het KPN aansluitpunt. Frustrerend begin.
Toen bleek dat er òf een nieuwe kabel naar TV getrokken moest worden op dat je daarvoor moet werken met TP link kastjes die niet bij de levering van het materiaal zitten...
Extra kosten ongeveer 45 €, zowel voor kabel als die TP link kastjes.
Besloten te kabelen omdat ik nog een loze leiding beschikbaar had bij de TV.
Veel gedoe al met al maar uiteindelijk gelukt.
Vast bellen werkte niet, de toegestuurde Experia box, modem en router ineen, bleek een fabrieksfout te hebben.
Werd vlot een nieuwe toegestuurd en nu werkt alles.
De wachttijden voor helpdesk waren soms vreselijk lang.
Kort samengevat; heb nu uitstekend TV beeld, met een aantal fijne opties en Apps, zoals makkelijk terugkijken.
Internet werkt goed, WiFi op orde en vast bellen is ook weer goed.

Zéér boos geweest tijdens al het installatie gehaspel en gedoe!
Dat is gelukkig gezakt.
Nu tevreden en per maand zo'n 17 € goedkoper uit dan bij Caiway.
Op jaarbasis dus ruim 200 € besparing, daarvoor wel bijna 2 dagen geploeter gehad .

1 Voor installatie omdat de handleiding niet helder genoeg is als je van een kabelmaatschappij komt en de wachttijd helpdesk veel te lang

4 voor het internetpakket omdat de in de meeste gevallen noodzakelijke TP Link kastjes of aan te leggen kabel apart bijbesteld moeten worden. Dat kan beter!

Overstappen: 8 Kwaliteit: 8
Klantenservice: 8 Prijs: 9
Installatie (monteur): 8 Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 8
Prijs: 9
Snelheid: 8

Ben op 21 juni overgestapt en kan alleen maar goede ervaringen melden. Heb oude KPN modem afgekoppeld nieuwe eraan. Toen diverse televisies aangesloten en was met een uur weer aan het draaien. Enige probleem was mijn sonos beam. Heb 1 van de one boxen via kabel op de modem aangesloten.Toen deze het deed kabel afgekoppeld en de beam werkte. werd daarna gebeld door medewerker kPN gebeld en deze gaf aan dat hij had gezien dat alles draaide of dat klopte. Dat was zo.

Overstappen: 5 Kwaliteit: 2
Klantenservice: 6 Prijs: 7
Installatie (monteur): 7 Snelheid internet: 3
Kwaliteit: 2
Prijs: 7
Snelheid: 3

I have switched from ADSL to Optical Fibre connection of Budget-Alles-in-1 with an expectation of better and more consistent internet connection and wi-fi coverage at my house.

With Budget-Alles-in-1 optical fibre connection my internet quality degraded further. I have opted for 500 Mbps connection but never get more than 100 Mbps speed and wi-fi coverage degraded further at my house and now I don't get internet in most part of my house over wi-fi.

Till now I don't see any advantage of using Optical fibre connection of Budget-Alles-in-1 as fibre connection is supposed to be much better and consistent than ADSL connection but it is not the case at all.

I will give 3 out of 10 points to Budget-Alles-in-1.

Overstappen: 2 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 3
Installatie (monteur): 4 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 3
Snelheid: 1

Ik heb opgezegd, en toch moet ik langer dan mijn einddatum betalen. Ik heb een contact formulier ingevuld dat beantwoorden ze niet binnen de tijd dat ze zeggen.
Verder geven ze allemaal aanmaningen ookal is er afgesproken dat je een eind factuur krijgt.
Het internet is altijd sloom geweest loopt vast of de verbinding valt spontaan weg.
Er valt niet mee te communiceren ze zeggen dat ze dingen gaan doen, maar er gebeurt niks.

Overstappen: 10 Kwaliteit: 10
Klantenservice: 10 Prijs: 10
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 7
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Snelheid: 7

Was even over gestapt naar oneline.
Omdat die goed koper was.
Dat was een ramp .elke dag viel de TV stil.En kon daar reclame nooit door spoelen
Ben blij dat ik weer bij budget alles in 1 terug ben.
Daar kan je reclame bij opname wel door spoelen .
Ook hun ondertiteling 888 is uit stekend.
De beste provider die ik ooit heb gehad.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Ik ben nog nooit met zo'n baggerbedrijf in zee gegaan. Ze misleiden je met de proefperiode. Deze is al voorbij voordat het modem überhaupt binnen is. Ze doen er 3 maanden over om je internet werkend te krijgen en nog steeds valt deze heel de tijd weg. Ze negeren e-mails en klachten. Ik heb medelijden met de arme mensen die voor dit bedrijf moeten werken.

Ga NIET naar budget. Echt, je krijgt er gewoon zo'n spijt van. Alles is beter dan dit.

Overstappen: 2 Kwaliteit: 2
Klantenservice: 4 Prijs: 2
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 2
Kwaliteit: 2
Prijs: 2
Snelheid: 2

Wat heb ik een spijt dat we zijn overgestapt op Budgetthuis, En gebruik hebben gemaakt van de overstapservice. De KPN is de oude provider en die zegt dat Budgetthuis ons te laat heeft aangemeld. Budgetthuis zegt dat zij op tijd waren en dus worden we van het kastje naar de muur gestuurd. Het komt er op neer dat we een extra maand bij KPN mogen betalen. Nu is het gehele pakket met een verrotte HDMI-kabel gekomen, daar ben ik achtergekomen tijdens de installatie. Denk niet dat Budgetthuis de moeite zal nemen om een nieuwe HDMI-kabel te sturen, want men zit met de coronamaatregelen op kantoor en dus kan er niets toegestuurd worden. Mogen we zelf een HDMI-kabel kopen en het bedrag bij Budgetthuis declareren. En dat is dan wel mogelijk met de huidige corona maatregelen? Ondertussen is het internet net als bij KPN traag en de televisie hapert. Volgens de arme jongen aan te telefoon die net de wind van voren heeft gekregen mag ik de model resetten. Ik wil af van Budgetthuis, net zoals ik af wilde van KPN. We hebben nu 6 dagen Budgetthuis maar de bedenktijd is voorbij. Wij krijgen niet de benodigde spullen om ons pakketonderdeel tv te gebruiken. Budgetthuis kan niet de diensten leveren die ik bij hen aanschaf. Dat hoort dan toch een reden te zijn om kosteloos onder het contract uit te komen? Budgetthuis kan echt niet waarmaken wat men beloofd.

Overstappen: 1 Kwaliteit: n.v.t.
Klantenservice: 1 Prijs: 8
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: n.v.t.
Kwaliteit: n.v.t.
Prijs: 8
Snelheid: n.v.t.

Ruim vijf weken! voor levering wordt het eerste bedrag al in rekening gebracht nog binnen de herroeptijd. Verder nog niets gezien of gehoord. Lachwekkend. 'Dat is nu eenmaal onze policy' zei het jochie aan de telefoon, die ik na zeventien vergeefse pogingen aan de lijn kreeg.
Daarop heb ik de hele zaak gecanceld. Ook dat was geen appeltje-eitje. Het op het contract vermelde e-mailadres bleek onjuist. Gewoon rechtstreeks met KPN zaken doen, dat werkt!

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Ik heb 18 mei het aangevraagd en overgestapt van ziggo naar budget alles in 1 en 9 juni zou het ingaan. Mij pakket heb ik 12 juni binnen gekregen.
Ik heb een paar keer gebeld waar mij pakket bleeft. ze zeiden dat er problemen waren met de zending van post.nl. Alles volgens het boekje aangesloten. Ik kreeg op mij tv een foutcode. Toen heb ik weer gebeld. Toen zeiden ze dat er een storing was bij de kpn.gisteren en vandaag zou er een monteur van buiten af de probleem verhelpen en er werdt mij verteld dat er een breuk in de kabel zit. Ik ben naar kastje naar de muur gestuurd. Ik heb op de site van het KPN gecontroleerd of er wel een storing op mij adres is. Volgens de site van het KPn gaf het niet aan dat daar een storing was. Mij gevoel zegt dat ze de hele boel bij elkaar liegen en zeker na alle reviews gelezen te hebben dat er meerdere dezelfde probleem hebben. Heb ik er geen vertouwen in en heb ik gevraagd of ik het geld terug kan storten aan mevrouw Kim en volgens mevrouw Kim die haar achternaam niet wilde zeggen. Zei ze dat het niet mogelijk was om mij geld terug te storten van mij afgescgreven factuur. En als ik dat wel zou doen dan zou er automatisch facturaties opgestuurd worden. Aangezien ik voorbij mij bedenk tijd zit. Zit ik er aanvast volgens die mevrouw Kim......??? Ik heb er zo spijt van dat ik dat ik over ben gestapt. Ik ga hier werk van maken. Mensen trap hier niet in.

Overstappen: 8 Kwaliteit: 9
Klantenservice: 8 Prijs: 9
Installatie (monteur): 9 Snelheid internet: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Snelheid: 9

Heb al enige jaren nlex, zeer tevreden hierover. Bijna nooit tv storing, terwijl ik bij ziggo dat wel had. Internet werkt feilloos. Weinig ervaring met klantenservice, want alles werkt goed.

Overstappen: 6 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 2 Prijs: 2
Installatie (monteur): 2 Snelheid internet: 2
Kwaliteit: 1
Prijs: 2
Snelheid: 2

Overgestapt naar budget alles-in-1 internet. Wat een drama. Op de ingangsdatum nog steeds geen pakket ontvangen terwijl ze zeggen dat het pakket al een week geleden verstuurd is. Na meerdere keren van het kastje naar de muur te zijn gestuurd (het zou allemaal aan PostNL liggen), nu het verhaal dat kpn (want daar moet het modem vandaag komen) een leveringsprobleem heeft. Kortom: zij kunnen er steeds niets aan doen....
Zeer wazig en slecht verhaal.
En als klant maar wachten wachten en nog steeds geen internet dus.
Kortom nooit nooit nooit aan beginnen!
Spijt als haren op mijn hoofd!

Overstappen: 3 Kwaliteit: 4
Klantenservice: 1 Prijs: 4
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 4
Prijs: 4
Snelheid: 1

Na meerdere malen vragen kan nog steeds niet inloggen op mijn budget. Juiste gegevens ingevoerd. Waardeloze bedoeling

Overstappen: 5 Kwaliteit: 2
Klantenservice: 1 Prijs: 2
Installatie (monteur): 5 Snelheid internet: 2
Kwaliteit: 2
Prijs: 2
Snelheid: 2

Kan naar bijna 1 jaar nog niet inloggen in mijn gegevens, geen inzien van mijn facturen en contract mogelijk, mobiele word niet volledig met WiFi verzorgd. Heb nu per telefoon en ook per brief op gezegd, absoluut niet tevreden. Rike

Overstappen: 6 Kwaliteit: 4
Klantenservice: 5 Prijs: 6
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 4
Kwaliteit: 4
Prijs: 6
Snelheid: 4

De internetsnelheid via de kabel is wat ze verkopen, goed. Alleen vanaf de ExperiaBox gaat het fout. Een erg slechte WiFi Modem die een erg slecht signaal uitzendt. Een ander kastje hebben ze niet en dan "moet je maar een betere Access Point aanschaffen", op eigen kosten, omdat zij een waardeloos product leveren.

Ze willen helaas ook niet meedenken in andere oplossingen of tegemoetkomingen. Verschillende monteurs gesproken die zeggen ook dat die ExperiaBox gewoon een slecht apparaat is

Zo snel mogelijk weg hier en op zoek naar een goede provider.

Overstappen: 2 Kwaliteit: 2
Klantenservice: 1 Prijs: 2
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 2
Prijs: 2
Snelheid: 1

Gewoon niet doen mensen.
Kwaliteit is zo slecht, klantenservice een ramp.
Zit nu weer bij ziggo, dat is ook niks maar toch nog beter dan deze zooi.

Overstappen: 6 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 4
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 4
Snelheid: 1

Constante storingen, dagen lang om de 10 minuten staat het internet en het beeld op tv stil. Echt vreselijk Als je vanuit huis werkt.
Ik had gehoopt op goede service maar dit is echt 0,0

Overstappen: 6 Kwaliteit: 2
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 2
Prijs: 6
Snelheid: 1

alles wat er gezegt word over budget alles in 1 (nle) is waar ga er niet mee in zee heb nu een mnd maar spijt als haar op mijn hoofd ze kunnen niet leveren wat snelheid betreft je mag blij zijn met de helft je krijgt verschillende mensen van klantenservice waardoor alles herhaaldelijk opnieuw besproken moet worden het enigste wat goed was is de prijs voor adsl als je de snelheid krijgt die ze beloven was in mijn geval na telefonische contact 17/ 18 mb/s was 100% zeker wat ze beloofde maar als je de helft krijgt mag je blij zijn en je hebt nooit gelijk want het ligt aan jouw materiaal ( dus na de modem) ook hebben ze iedere keer een andere smoes om het uit te stellen

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Ga niet naar budget alles 1.
Alles er fout kan gaan ook fout.
Ze zijn slecht bereikbaar en bij een storing wordt je gewoon aan het lijntje gehouden waardoor je minimaal een week niets hebt.

Ik heb geëist om een monteur maar eerst moest er weer een snoertje 24 uur uit nadat ik al 2 dagen vanalles moest proberen.
Daarna moet KPN nog op afstand kijken. Kan 2 werkdagen duren. Bel je na 2 dagen krijg je te horen dat er geen storing gemeld is aan kpn. Weer 2 werkdagen wachten.

Ik ben direct overgestapt.
Liever heel iets meer betalen.

Dus mensen doe het niet!

Overstappen: 10 Kwaliteit: 10
Klantenservice: 10 Prijs: 8
Installatie (monteur): 10 Snelheid internet: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 8
Snelheid: 10

Sinds een week tevreden gebruiker van Budget Internet. Overstap super makkelijk. Oude modem uitschakelen, nieuwe modem inschakelen en het werkt meteen. Klantenservice om de datum overstap super geholpen.

Beste DSL verbinding (100 Mb/S) die ik tot nu toe gehad hebt, ben zeer tevreden! Kan met 5 man tegelijk zonder problemen Netflix kijken.

Overstappen: n.v.t. Kwaliteit: n.v.t.
Klantenservice: 1 Prijs: n.v.t.
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: n.v.t.
Kwaliteit: n.v.t.
Prijs: n.v.t.
Snelheid: n.v.t.

Drie weken voor de levering van de aansluiting denken ze de eerste incasso te kunnen verrichten. Binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Klantenservice gebeld, zeggen ze dat ze nu eenmaal zo werken waarop ik de overstap naar Budget heb geannuleerd. Waardeloos bedrijf.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Had internet only, opeens verhogen ze de rekening met 5 euro per maand extra.. een dikke 0,0 dus.
OPlichting

Overstappen: 10 Kwaliteit: 9
Klantenservice: 10 Prijs: 10
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 10
Kwaliteit: 9
Prijs: 10
Snelheid: 10

Vergeten te melden ik kreeg zelfs een brief bij de afstandsbediening hoe ik deze kon instellen super service!

Overstappen: 10 Kwaliteit: 9
Klantenservice: 10 Prijs: 10
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 10
Kwaliteit: 9
Prijs: 10
Snelheid: 10

Ik zat eerst bij NLEX met tv en internet netjes e-mails gehad dat het Budget Allesin1 werd. Is goed overgegaan niets van gemerkt. Snelle internet en tv, wordt goed op de hoogte gebracht van veranderingen, dit krijg ik in beeld als ik de tv aan zet. Ook waren er een paar knopjes van mijn afstandsbediening stuk heb dit gemeld via email en kreeg snel reactie. Ik kreeg een nieuwe toegestuurd zelfs met batterijen erbij. Goede service!

Overstappen: 1 Kwaliteit: n.v.t.
Klantenservice: 1 Prijs: n.v.t.
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: n.v.t.
Kwaliteit: n.v.t.
Prijs: n.v.t.
Snelheid: n.v.t.

Budget is alles behalve transparant, beloven heel veel maar komen afspraken niet na, het opzeggen van een abonnement is een lijdensweg, sturen mooie mails "we gaan uw contract beëindigen" , "we gaan" betekent dus niet dat het echt gebeurt. BOEVEN!!

Overstappen: n.v.t. Kwaliteit: 5
Klantenservice: 2 Prijs: 6
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 5
Kwaliteit: 5
Prijs: 6
Snelheid: 5

Bij budget alles in 1 en hiervoor NLEx, gaat werkelijk alles mis. Te lange lijst om op te noemen. Ruim 2 maanden moeten wachten op werkende tv en internet. Uren met de klantenservice gebeld (inclusief wachttijd 5 uur). Half jaar later werkt het apparatuur niet meer. Nieuwe artikelen zouden opgestuurd worden, 3x raden: niets ontvangen!!!

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Op mails komt geen reactie en telefonisch bijna niet te bereiken tenzij je wilt aanmelden.
Je contract passen ze aan nog voordat het is ingegaan.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Verschrikkelijk slechte service, internet was door fout van Budget geblokkeerd omdat ze een incasso waren vergeten. Nooit een waarschuwing gehad, opeens lag mijn internet eruit en moest ik €25 extra betalen om mijn internet terug te krijgen, een soort afpersing. Ik zou dit bedrijf aan iedereen ter sterkste afraden, ga gewoon voor KPN en betaal die €10 euro per jaar extra. Scheelt een hoop verborgen kosten en vooral ellende.

Overstappen: 4 Kwaliteit: 4
Klantenservice: 2 Prijs: 4
Installatie (monteur): 2 Snelheid internet: 4
Kwaliteit: 4
Prijs: 4
Snelheid: 4

Door slecht modem, monteur op bezoek geweest, moest zijn bezoek betalen, absurd en waardeloos.

Direct opgezegd!

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 5 Prijs: 7
Installatie (monteur): 5 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 7
Snelheid: 1

Zoals iedereen hier zegt. NIET doen. Schoolgaande kinderen, en al 1,5 week zonder internet, kan gewoon niet. In mijn geval worden ze denk ik bewust gedwarsboomd door KPN, die het gewoon verrekt om de lijn voor ze om te zetten. Budget alles in 1 is een doorgeefluik van KPN diensten, en zijn dus volledig afhankelijk van KPN. Uit mijn ervaringen en overige reviews maak ik op dat KPN de levering van deze diensten saboteert, of op zn minst geen prioriteit geeft. Op zich is de helpdesk bereikbaar en vriendelijk en de monteur die thuis komt is ook netjes. maar wat heb je daar aan als...

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 5
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 5
Snelheid: 1

Ben al twee en een halve maand bezig om mijn pakket op het nieuwe adres te krijgen.
21 november 2019 verhuizing doorgegeven.
Zou 23 december een monteur komen. Niet komen opdagen en dus voor Jan Lul zitten wachten.
Ook niet afgebeld.
Lekker met de feestdagen geen TV en internet.
Zelf dus maar gebeld. Moest zelf maar contact opnemen met KPN via internet.
Is nogal moeilijk als je dat niet hebt. Vroeg dus om een telefoonnr. Dat hadden ze niet??????
KPN gebeld, zou wel 3 weken kunnen duren voor ik aangemeld was.
En volgens de KPN kon Budget een noodpakket bieden zodat ik toch TV en internet had.
Is nooit aangeboden door Budget. Voor de zoveelste maal gebeld naar Budget maar die beweerde dat ze geen noodpakket konden leveren.
Na talloze telefoontjes over en weer naar Budget en KPN zou ik 17 januari 2020 aangemeld zijn in de wijkkast en kon ik een afspraak maken met de monteur van Budget.
27 januari 2020 weer afspraak gemaakt maar de monteur kwam weer niet opdagen.
Weer gebeld en kreeg te horen dat ze na ruim 2 maanden de monteur naar het oude adres hadden gestuurd. Hoe stom kan je zijn en dan ook nog beweren dat het aan het systeem ligt.
Dinsdag 4 februari 2020 zou de monteur dan echt komen. En inderdaad na 3 telefoontjes is de monteur komen opdagen.
Maar na installatie bleek ik nog steeds geen verbinding te hebben.
Ik heb ter plaatse meteen de KPN gebeld en het bleek dat Budget iets was vergeten aan te sluiten in de wijkkast.
Maar 6 februari zou ik toch echt verbinding hebben.
U begrijpt het al; Nog steeds niets.
Ik neem niet eens de moeite meer om te bellen. Het is alleen maar loze beloftes en opgeblazen lucht.
Ik heb Budget in gebreke gesteld en zeg per onmiddellijk het abonnement op en ga op zoek naar een andere provider.

Overstappen: 7 Kwaliteit: 3
Klantenservice: 2 Prijs: 6
Installatie (monteur): 5 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 3
Prijs: 6
Snelheid: 6

BEZINT EER JE BEGINT.

Ik kan een heel verhaal opschrijven over de overstap als bestaande klant van ADSL naar Glasvezel.
Ik ga dat niet doen; slecht voor mijn gezondheid.
liever wat meer betalen en een betrouwbare provider dan deze stuntelaars.
op dit moment zit ik dankzij de overstap zonder internet.
Erg ?? Ja en Nee het is geen levensbehoefte. maar in deze tijd heb je wel veel last ervan.

Een storing verhelpen duurt in mijn geval al meer dan een week.

Overstappen: 5 Kwaliteit: n.v.t.
Klantenservice: 1 Prijs: n.v.t.
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: n.v.t.
Kwaliteit: n.v.t.
Prijs: n.v.t.
Snelheid: n.v.t.

Nog nooit een klantenservice en klachtafhandeling meegemaakt die zo klantonvriendelijk is. Op het moment dat je belt wordt je gewoon weggezet als een leugenaar! Je klacht wordt totaal niet serieus genomen, voor mij nooit meer zaken doen met Budget Alles in 1! Kan niet wachten tot de einddatum van het contract. Wat een onbeschofte mensen daar!!!

Overstappen: 4 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 4 Prijs: 5
Installatie (monteur): 5 Snelheid internet: 4
Kwaliteit: 1
Prijs: 5
Snelheid: 4

De afgelopen 20 jaar verschillende providers gehad. Zowel de kosten als kwaliteit liepen erg uiteen, echter geen van de providers had zo'n slechte internet kwaliteit en daarmee ook digitale televisie met uitzonderlijk veel storing als nle-x nu budget alles in 1.
Hoewel er gebruik word gemaakt van de KPN experia box en glasvezel en bied kpn op mijn adres de beste dekking, nog heb ik in de afgelopen 20 jaar zo vaak storing gehad als met budget alles in 1.
Nu over op een ander aanbieder dan maar maandelijks iets meer kwijt.

Overstappen: 2 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 2 Prijs: 6
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 6
Prijs: 6
Snelheid: 6

Ik ben klant van Budget Alles in1.
Ik ga verhuizen.
Budget belooft binnen 2 weken internet.
We MOETEN eerst een koperaansluiting nemen en kunnen dan upgraden naar glasvezel. Dat willen we niet maar het MOET.
Maar!!!! Er is geen telefoonaansluiting meer. Er is alleen glasvezel. Maar daar mogen we niet op voordat we een koperaansluiting hebben.
Ondanks onze herhaalde verzekering dat er geen koperaansluiting is, gaat Budget enorm zijn best doen om ons op de afgesproken dag van internet te voorzien.
Dat dat niet gaat lukken, wil er bij hen niet in.
Dus!!! Geen internet op de afgesproken dag.
Dus stuurt Budget een monteur om een geheel nieuwe aansluiting te maken.Daar moeten we voor betalen.
Dat doen we niet.
Wij willen gewoon glasvezel maar dat mag niet. Tenzij we drie weken wachten.
Goedkoop is dus niet altijd voordelig bij BudgetAllesin1.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 7
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 7
Prijs: 6
Snelheid: 6

bij het afsluiten van het contract aangegeven dat ik eventueel zelf zou kunnen aansluiten.
dit mocht niet, maar monteur was gratis.

afspraak gemaakt voor in de ochtend.
om 12 uur nog geen monteur.
toen zelf maar even de stekker omgestoken.

in de middag, rond 14.00 belt de monteur dat hij er binnen een half uur aankomt.
gezegd dat dat wel mocht, maar dat ik het zelf al gedaan had, en alles werkt.
dus afgesproken met de monteur dat hij niet meer komt.
krijg ik vandaag een rekening omdat ik de monteur niet 48 uur van te voren heb afgezegd.

Paar keer gebeld met de klantenservice, maar helaas, dit is het beleid.

droevig.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Een drama. Niet doen!

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Nooit een abonnement afsluiten bij Budget-Alles-in-1! Daar ga je echt spijt van krijgen.

Verhuizing doorgeven via website werkt niet, op de klachtenservice van de website wordt niet gereageerd en mails worden vaak pas na 5 werkdagen beantwoord. Ook de klantenservice bellen duurt vaak een eeuwigheid. Bij problemen zijn ze niet bereid je te helpen (ook niet als de fout aan hun kant ligt) en maken ze het vervolgens ook nog eens jouw probleem. Ik snap echt niet dat zulke bedrijven bestaansrecht hebben.

Overstappen: 9 Kwaliteit: 10
Klantenservice: 6 Prijs: 10
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Snelheid: 10

Ik heb inmiddels al een jaar internet en TV via NLEx, nu dus via Budget. Onderhuids is dit gewoon KPN. Hiervoor zat ik bij XS4all

Installatie heb ik zelf gedaan en ging prima. switchen van XS4ALL naar NLEx was een half uurtje en daarna werkte alles weer.

Nog nooit enige storing gehad, alles werkt gewoon top.

De klantenservice is wel echt een punt. Die zijn zowat onbereikbaar, gelukkig heb ik ze nog niet nodig gehad.

Overstappen: 6 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 6
Snelheid: 1

Ik heb er spijt van dat ik overgestapt ben naar deze rommel. Alles slecht. Bij de klantenservice weten ze dat de kwaliteit van het product niet deugt en proberen ze je af te schepen met irrelevante verhalen.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 2
Klantenservice: 1 Prijs: 2
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 2
Kwaliteit: 2
Prijs: 2
Snelheid: 2

Beter ga je voor kwaliteit, van begin tot eind is alles fout gegaan bij ons contract. Hierin is 0 klantvriendelijkheid van de klantenservice te verwachten erg jammer

Overstappen: 1 Kwaliteit: 3
Klantenservice: 1 Prijs: 5
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 2
Kwaliteit: 3
Prijs: 5
Snelheid: 2

Blijf hier weg!

NLE (nu Budget) is in alles slecht! Bereikbaarheid, en hun (KPN) modem knijpt je snelheid wat je wel kan halen bij KPN zelf b.v.
Al 3 jaar roept dit bedrijf dat ze dingen gaan veranderen, Dat klopt! In het nog slechter te bereiken te zijn. Waardeloos, zeker voor de prijs na je korting!

Er is nooit een alternatief gekomen voor het weghalen van het Forum, WhatsApp etc. Dit meer dan 2 jaar geleden zonder pardon offline gehaald.

Overstappen: 3 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 3 Prijs: 6
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 6
Prijs: 6
Snelheid: 6

Op 9 dec. werd ik ( via NLEx) klant van Budget All-in-1. Bij het aangaan van het contract werd mij een gratis Wifi-versterker toegezegd. 1.De te gaan gebruiken apparatuur werd mij pas 4 dec. bezorgd. Dat was enkele dagen te laat. En ...de wifi-versterker zat er niet bij.Klantenservice gebeld: het apparaat zou vr./za 6/7 dec. alsnog bezorgd worden; hooguit maandag daarna. Kwam dus niet voor elkaar. 2. Het abonné-nummer en de pincode zouden mij enkele dagen voor het in werking treden van het contract ( 9 dec.) via de mail worden toegestuurd. NEE DUS!! op vrijdag 6 dec. in de namiddag moest ik opnieuw naar de klanten-service bellen om dat op te vragen. 3.Maandagochtend 9 dec. belde ik reeds om 8.35 uur naar de klantenservice, met de vraag waar de versterker bleef. Werd even uitgezocht. Resultaat: "Mijnheer het is zaterdag (7dec.) opgestuurd hoor!".4.NEE DUS: tot donderdag 12 dec. gewacht en toen toen maar weer gebeld, ja, de k.service.Werd weer met excuus uitgezocht en......."Mijnheer, mijn collega die u de laatste keer te woord stond heeft een foutje gemaakt. Zij had moeten zeggen dat die zaterdag de opdracht was gegeven(???), want wij sturen dit soort zaken maar één keer per week op en wel op donderdag!!!" ( VANDAAG DUS!!). Dus maar weer wachten. 5.Maandag 16 dec.:NADA!! Toen maar een klachtenmail gestuurd met de hierboven vermelde ervaringen.Binnen 5 dgn zou mij een antwoord gestuurd worden (vandaag 27 dec. nog niets ontvangen!!!)Weer wachten. 6. De 18e dec. kreeg ik er genoeg van; weer naar de k.service gebeld.Opnieuw het hele verhaal.Werd weer uitgezocht!! " Mijnheer we begrijpen uw frustratie, maar ik moet u helaas mededelen dat er zich een vertraging heeft voorgedaan" Hoe komt Budget All-in-1 toch op dit idee??En : "Mijnheer we doen er echt alles aan om u versterker omstreeks het komende weekend te bezorgen hoor!".Onmiddellijk daarna een vervolg-klachtenmail verstuurd met deze laatste ervaring. En....wachten...wachten. 7 Ook het weekend ging voor-bij en de Kerstdagen en vandaag 27 december heb ik echt voor de laatste keer naar de k.service gebeld. Ik heb nog steeds niets en Budget All-in-1 kan alleen maar zeggen dat ze het uitzoeken. Op hun site beweren ze "Goede service vinden we belangrijk" en wij zijn voor
" Overstappen zonder gedoe". Nou NEE dus, van het tegendeel is tot op heden sprake. Dat blijkt wel dat deze organisatie nog geen één keer het initiatief heeft genomen om hun klant
(klantnummer 2000020759) op de hoogte te stellen van.....???? Over internet heb ik nog geen oordeel kunnen vellen, want dat doe ik pas na ontvangst van genoemde versterker. Ik vind hun klantenbenadering een schande.

Overstappen: n.v.t. Kwaliteit: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t. Prijs: n.v.t.
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: n.v.t.
Kwaliteit: n.v.t.
Prijs: n.v.t.
Snelheid: n.v.t.

Bedankt voor al jullie meningen, jullie hebben mij weerhouden een grote fout te maken door over te stappen.

Ik blijf wel bij Telfort !

Overstappen: 1 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): 2 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 6
Prijs: 6
Snelheid: 6

Terrible experience. Wish I never changed my contract. From day 1 problems:
They did not make an arrangement with my other provider to stop the service so I had to pay one month to both providers.
Land line number was not switched on time (over due 2 weeks). Nobody could reach me.
They charge me separately for phone calls when I have all inclusive bundle.
Customer service can not solve any of these problems.
3 months using their service and still have to call customer service every month.
This company needs to get it together or just quit!

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Zeer ontevreden. Zojuist een frustrerend telefoongesprek gehad met hun onbeschofte klantenservice.

Dit is budget, en dat zal je weten!!!!

Dus budget service, budget klantenservice etc etc.
De Ryanair van tv/internet leveranciers.

Als NLE klant geworden. Daar ze zoveel spammen komen hun emails dus in de spamfilters.
Echter ze gebruiken alleen maar email! Dus als er met de betaling iets mis gaat, zal je geen brief noch email herinnering zien. Tel daarbij op dat ze onlangs van naam gewijzigt zijn. Je weet het pas wanneer ze je afsluiten. Wanneer je dan belt, geen coulantie. Het is tenslotte jouw probleem dat je hun nieuwe naam (Budget ipv NLE) niet herkent in je spambox. Dit kost je dan euro 15 extra. Pure oplichting vind ik!

Ik zeg Budget op en ga naar een andere aanbieder.

Dit is een waardeloze aanbieder.

PS, je krijgt de dienst uiteindelijk van KPN. Dus je kan wellicht beter direct met KPN in zee. Betere service, zelfde kwaliteit.

Overstappen: 6 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 5
Installatie (monteur): 2 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 5
Snelheid: 1

Klantenservice hielpen mij nergens mee, ik moest 10 minuten aan de lijn wachten tot dat aan de beurt kwam.
Belachelijke internet service, snelheid en laat mij het niet over de WIFI beginnen want die is te vergelijken met een ene uit Filipijnen.

Overstappen: n.v.t. Kwaliteit: n.v.t.
Klantenservice: 5 Prijs: 6
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: n.v.t.
Kwaliteit: n.v.t.
Prijs: 6
Snelheid: n.v.t.

Door deze reviews te lezen weet ik al genoeg. Veel dank daarvoor!
Ik had mij ook aangemeld voor Budget energie maar heb meteen al een hele lijst klachten. Belangrijkste: te hoge tarieven voor een zgn. budget bedrijf en te hoge inschatting van energieverbruik waardoor het maandbedrag meteen veel hoger zou worden. Dit direct teruggedraaid, maar alsnog werd aangegeven dat het veel te laag zou zijn.

Telefoniste: eerst werd lijn verbroken, 2e poging, telefoniste aan de lijn die mijn beide offertes zal opzeggen. Nog in de 14 dagen bedenktijd gelukkig!
De bevestiging hiervan heb ik inmiddels gekregen per mail.

Bovendien heeft mijn vorige provider Telfort mij nu een mooi bod gedaan om klant te blijven.
Hoe ik dat doe? Gewoon vriendelijk blijven, ondanks alles. Situatie uitleggen.

Succes iedereen! Lees alles goed door voordat je zee gaat!!

Overstappen: n.v.t. Kwaliteit: 6
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 2
Kwaliteit: 6
Prijs: 6
Snelheid: 2

Ik ben nu 8 maanden lid duurde bijna twee maanden voor alles rond was kreeg n maand compensatie downloadsnelheid komt niet boven de 1.5mb op mijn adres. Nu wil ik verlengen en n scherpe prijs blijven houden vind 39,95 niet echt goedkoop of zo 8 maanden 29,95 Dat was goed te doen. Aanmelden voor de aanbieding 4 maanden voor 25 euro per maand kon niet. Nu mag ik eerdaags de klantenservice bellen waar ik dit jaar uren mee heb moeten bellen ivm pakket en aansluiting. Kreeg al wel te horen dat ze dan weer n nieuw pakket wilde opsturen dat hoeft van mij niet aangezien deze modem goed werkt en de WiFi repeater ook. Hoop dat jij als toekomstige klant of als klant dit niet hoef mee te maken..fijne feestdagen en n gezond 2020 gewenst

Overstappen: 1 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 6
Prijs: 6
Snelheid: 6

Erg slechte service.
Vanwege verhuizing dit tijdig 2 weken van te voren doorgegeven( zoals vermeld op site) Door een fout aan hun kant nu 4!!!! Weken geen wifi of tv..
En ze kunnen er niets aan doen of veranderen. Contract beeindigen kan ook niet of je betaald resterende maanden van het contract.

Mensen bedenk je goed, service kennen ze er niet!

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Had ik 3 jaar contract, heel slecht service en hoop storingen ik betalde eigenlijk voor slecht service strekker nog elk jaar prijs ging omhoog i.p.v. dalen geen goed provider uiteindelijk overgestapt naar andere provider.

Overstappen: 6 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 6 Prijs: 6
Installatie (monteur): 4 Snelheid internet: 5
Kwaliteit: 6
Prijs: 6
Snelheid: 5

Over het algemeen tevreden heb nu twee jr alles in een voorheen nlex nu budget...alleen geen verlengingsaanbod dus men stelt ws niet op prijs bestaande klanten te houden.
Klantenservice niet kundig handelt wel snel met bv levering nieuw modem.
Ook verhoging per januari van 5 euro pm op pakket.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 1 Prijs: 5
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 6
Prijs: 5
Snelheid: 6

We hadden verlengd en zelfs een bevestiging van de verlenging ontvangen maar werden toch zomaar afgesloten. 3 weken geen telefoon, internet en TV. Geen excuses of compensatie, niets! We zijn Meteen weggegaan bij ze. Zonder internet en telefoon ben je tegenwoordig afgesloten van alles. Daar mag je als telco bedrijf niet zo lichtzinnig mee omgaan, wat ze dus wel doen. Zware kosten aan het maken op mijn mobiele GB’s nu.

Overstappen: 3 Kwaliteit: 2
Klantenservice: 1 Prijs: 5
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 2
Kwaliteit: 2
Prijs: 5
Snelheid: 2

Ik had slechts een vraag, en er werdt al om mijn gegevens gevraagd om mij meteen aan te melden. Voor iets wat ik niet wou wat een service te opdringerig en kortaf.

Noooit Meeer!!

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

3 in 1 internet, tv en bellen wat een slechte verbinding !misschien wat goedkoper.. maar de kwaliteit wauw.. wat een rotzooi... meteen terug na KPN!!

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Zeer onbeschofte en dwingende verkooptechniek via telefoon. Liegt en bedriegt.
Verteld onwaarheden en heeft een grote mond wanneer je aangeeft dat het niet klopt.
Het enige wat helpt is ophangen.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Wat een drama bedrijf uit het niets gooien ze de rekening omhoog met 60 euro per jaar. Ik zeg gelijk op wat een arrogant bedrijf.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Boeven, zonder aankondiging prijs abonnement bij overname van NLEx van 33,50 naar 78 euro verhoogd.

Overstappen: n.v.t. Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: n.v.t.
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: n.v.t.
Kwaliteit: 1
Prijs: n.v.t.
Snelheid: n.v.t.

Al 6 dagen helemaal geen signaal op de ISRA, nieuwe modem helpt dan niet.

En dan de verantwoordelijkheid bij KPN neerleggen, ik heb een contract met budget (NLE) en niet met KPN.

En dan elke dag de klantenservice bellen en dan zeggen ze vrijdag moet het werken dus niet!

En gisteren hangen ze gewoon op omdat de standaard vragenlijst ze niet verder kan helpen schandalig om als klant zo behandeld te worden.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 6
Snelheid: 1

KIES NIET VOOR NLE
De prijzen zijn prima, daar is dan ook alles mee gezegd.

De klantenservice is bagger, ze kunnen nergens mee helpen. Afspraken worden niet nageleefd (e.g. Er zou een monteur komen, nooit geweest) en de klachten afdeling is extreem traag (half jaar moeten wachten op antwoord van klacht 1, dat onze TV aansluiting niet werkte) en over klacht 2 heb ik ook nog geen antwoord (het internet ligt er elke dag minimaal 8x zo’n 15 min uit)

Daarom raad ik iedereen NLE af. Bespaar jezelf de tijd en frustratie die je krijgt door dit bedrijf.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Wat een waardeloos bedrijf. Nauwelijks bereikbaar, eeuwig in de wacht, vervolgens telefonistes die nergens een antwoord op hebben en absoluut niet oplossingsgericht of mee denken. Nooit mee in zee gaan! Blij als we van deze bloedzuigers af zijn.

Overstappen: 9 Kwaliteit: 9
Klantenservice: 9 Prijs: 9
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Snelheid: 9

Aanrader. Alles werd op tijd geleverd en was makkelijk zelf te installeren. Voor deze prijs krijg ik veel meer dan bij m'n vorige provider. Top.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Sinds de overgang van NLEx naar Budget alles in 1 is het alleen maar drama met dit bedrijf. Ik wacht al 2 maanden op een juiste eindnota. Het bedrijf stuurt alleen geautomatiseerde mails en dreigt met incassokosten. Op mijn mails komt geen enkele reactie.

Bespaar je zelf een hoop ellende en blijf weg bij deze partij!!!

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 6
Snelheid: 1

Ik woon in een appartementengebouw waar de glasvezel niet in het appartement binnenkomt. Aan de telefoon werd aangegeven dat dit door de monteur gratis zou worden geinstalleerd. Dit is niet het geval, de (overigens niet zo beleefde) monteur gaf vrij nors aan dat alles wat uit zijn bus komt door mij betaalt moet worden en dat hij terug kon komen als ik zelf een stroompunt heb geregeld.

De klantenservice geeft dus een verkeerde voorlichting met als doel toch een pakket te verkopen ondanks dat er hoge kosten aan zitten.

Geen aanrader dus, de dingen die aan de telefoon worden besproken kun je niet vertrouwen.

Overstappen: 6 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 7 Prijs: 8
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 8
Snelheid: 1

Slechtste internet wat er is.
De snelheid moet 50 MB’s p/s wezen, en dat is het nooit geweest.
Met downloaden mag je blij wezen met 4 a 5 mb p/s.

De online speedtest geeft een snelheid tussen 14 en 15 aan . Meerdere keren gemeten.

Maar wat nog het meest storend is dat het internet meerdere keren weg valt,
Dan is het wachten op bereik, wat soms lang kan duren.

Ook kan je niet meer dan 3 meter van modem af zitten, geen signaal dan, wij maken gebruik van 2 WiFi versterkers, geen verschil.

Wat ik wel heel vreemd vind, is dat ze gebruik maken van kpn netwerk.
Wij hadden hiervoor kpn, nooit last gehad. Zelfde internet snelheid.

Omdat dit al een langer probleem is...
Snap ik eigenlijk niet dat dit als dienst verkocht mag worden!

Ik ben zelf net overgestapt naar een andere provider. Kan niet wachten wanneer dit ingaat.

Echt een ergernis.

Tip niet doen!

Overstappen: 6 Kwaliteit: 3
Klantenservice: 6 Prijs: 6
Installatie (monteur): 5 Snelheid internet: 4
Kwaliteit: 3
Prijs: 6
Snelheid: 4

Nu een jaar klant, maar stap zsm over. Internet valt meerdere keren uit per dag al maanden lang. Prijs is wel lager maar kwaliteit is niet best. Toch maar weer terug naar Ziggo, daar nooit problemen gehad.

Overstappen: 6 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 1 Prijs: 7
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 5
Kwaliteit: 6
Prijs: 7
Snelheid: 5

Internet valt na een jaar nu elke dag een paar keer uit. Tv kijken gaat ook niet ook hier geen verbindingen meer.
Problemen gemeld maar nog steeds is er geen contact met ons opgenomen.
Dan is er maar 1 oplossing weg wezen. Op naar kpn.

Overstappen: 7 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 6
Prijs: 1
Snelheid: 6

Goed vind ik dat hun via het kpn netwerk tv kanalen leveren ,maar dan wat goedkoper aanbieden. Slechte is dat het steeds maar duurder wordt en internet verbinding steeds uitvalt met name de wifi is niet om naar huis te schrijven.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 8
Klantenservice: 1 Prijs: 7
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 10
Kwaliteit: 8
Prijs: 7
Snelheid: 10

NLE X ( binnenkort Budget ofzo )

Ik raad iedereen af hier een aansluiting te nemen. Bij mij ging het vanaf het opleveren al mis. 4 weken oplevertijd zeggen ze. Heb uit eindelijk 7 weken moeten wachten. Na veel heen en weer gebel boden ze mij aan het contract kosteloos te ontbinden. Dit had weinig zin omdat ik bij de nieuwe provider ook weer 4 weken moest wachten. Als je de verbinding eenmaal heb werkt deze stabiel op het vertrouwde netwerk van KPN.

Als er een storing is heb je weer een ander probleem. Ze kunnen zelf helemaal niks verhelpen. Behalve natuurlijk dat standaard vragenlijstje af te gaan. Branden de lampjes.. kunt u de stekker eruit halen? oh wat vervelend we sturen u een nieuwe modem.. Meer kunnen ze daar helaas niet. Na 2 dagen wachten eindelijk de modem in huis heb je nog hetzelfde probleem en mag je weer bellen.. en ja hoor.. weer hetzelfde vragenlijstje.. nog niet verholpen.. oh wat vervelend, we maken een ticket aan en u word binnen 2 dagen gebeld door een monteur van KPN. Op de 2e dag krijg je dan een
planner aan de lijn die ook pas weer over 2 dagen kan langskomen. Daar zit je dan met het weekend er tussen 8 dagen zonder verbinding.. geen tv.. geen internet.. Ter compensatie bieden ze je 1 maand gratis een extra zender pakket aan.. Nou daar heb je niks aan..

Ik raad een ieder aan de glasvezel verbinding bij KPN te nemen. De overige providers huren zelf ook af van KPN. KPN garandeert binnen 48uur een monteur te sturen. NLE mag dan wel goedkoper zijn en zo lang je geen storing heb is dat prima, maar als er wel storing is hoef je absoluut niet op NLE te rekenen.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): 3 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 6
Prijs: 6
Snelheid: 6

Zeer slechte klantenservice. Vijf keer een uur in de wacht gezeten, zonder resultaat. Internet werd geleverd maar ik heb 5 maanden moeten wachten op het TV pakket. Ongelooflijk dat dit nog bestaat. Afrader dus

Overstappen: 8 Kwaliteit: 8
Klantenservice: 8 Prijs: 8
Installatie (monteur): 7 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 8
Prijs: 8
Snelheid: 6

Provider komt precies na wat ze beloven.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 5
Kwaliteit: 6
Prijs: 6
Snelheid: 5

Zéér slechte klantenservice.
In december besteld. Zou in februari aangesloten worden. Toen eind maart maar eens gaan bellen waarom ik niets meer hoorde. Waren ze heel veel nieuwe aanmeldingen kwijt en ze hoopten maar dat net als ik de mensen hun gingen opbellen waarom het zo lang duurde zodat nlex de gegevens weer had.
Nu paar maanden verder.
Ik direct na een afsluiting gebeld (afsluiting idd onze fout, was wegens omstandigheden) of dat ik een iDEAL link kon krijgen zodat ik zo spoedig mogelijk kon betalen. Vervolgens kreeg ik 3 iDEAL linkjes toegestuurd met ieder een minuut er tussen. Alle 3 met EXACT het zelfde bedrag. Op het moment dat ik mijn mail opende was link nr 3 nog niet binnen en betaalde ik mijn laatst gekregen link. Na een paar dagen was ik nog niet aangesloten en toen bleek dat ik 2x een link had gekregen van de nle (energie) waar ik er dus 1 van had betaald. De 3e link was de goede maar daar kwam ik dus te laat achter. Ik moest maar opnieuw de €100.77 betalen en dan kwam alles goed. Die andere €100.77 werd gewoon van mn volgende energienota afgehaald dus die was ik niet kwijt. Dat ik mijn laatste 100 euro had uitgegeven was voor hun waarschijnlijk niet te begrijpen. Ik was mn 100 euro niet kwijt, ik moest opnieuw betalen en meer konden ze niet doen. 2 weken later loon gekregen, nieuwe link aangevraagd..... 25 euro incasso kosten erbij!!!!! Omdat ik niet op tijd had betaald. Nlex stuurt mij verkeerde linkjes en ruimt zn eigen zooi niet op. Verantwoordelijkheid 0!!!! NLE en NLEX schaam je héél héél héél erg diep!

Overstappen: 6 Kwaliteit: 5
Klantenservice: 2 Prijs: 6
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 2
Kwaliteit: 5
Prijs: 6
Snelheid: 2

Zeer slechte service. In juni kreeg ik een e-mail dat mijjn abonnement zal worden verhoogd van € 72 naar €76 per maand. Ik contact opgenomen met de klantenservice en daar gezegd dat mijn maandabonnement €39,95 bedraagt en dat ik verbaasd ben over hun e-mail.
Er werd mij vervolgens gezegd dat de e-mail een fouttje was. en leuk aanbod gedaan waarmee ik 6 maanden €10 minder hoefde te betalen en na die zes maanden mijn oude maandbedrag. Een prima deal wat mijj betreft ondanks de wat mindere internetsnelheid en ik kreeg een bevestigingse-mail toegezonden.
In juli kreeg ik echter een factuur van 39,95 €10, meer dan was afgesproken. Ik dacht nog ze moeten wellicht de verlenging nog verwerken.
In augustus kreeg ik een factuur van €44,95 ik vervolgens in contact getreden met de klantenservice. Zij erkenden mijn klacht en toegezegd werd dat met de volgende factuur zhet het zal worden gecorrigeerd. In september echter weer voor hetzelfde bedrag aangeslagen. Ik weer in contact getreden met de klantenservice. Nu gaven ze aan dat ze noch mijn verlenging en noch de eerdere toezegging tot correctie konden vinden. Na uiteindelijk 2 uur met 3 medewerkers aan de telefoon te hebben gezeten werd mij toegezegd dat alles in orde zou worden gemaakt en ik binnen 5 dagen daarvan en bevestiging zou krijgen.
Vandaag de e-mail gekregen waarin nu weer wordt beweerd dat de eerdere contractverlenging bij hen niet bekend is en ik €44,95 per maand moet betalen.
Ik ben helemaal klaar met Nlex, Wat een enorme puinhoop is dat daar, medewerkers die telkens een ander verhaal vertellen en een administratie die niet deugt.
IK betaal liever wat meer per maand dan met zo'n organisatie nog van doen te hebben. Ik krijg dan bovendien ook nog een hogere internetsnelheid.

Overstappen: 5 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 3 Prijs: 6
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 5
Kwaliteit: 1
Prijs: 6
Snelheid: 5

Overstappen is snel geregeld, maar eenmaal over kan je hier onmogelijk tevreden over zijn. Pappen en nathouden, als je de klantenservice na lang wachten dan eindelijk te pakken hebt gekregen. Verbinding valt regelmatig uit. Niet ideaal als je thuis aan het werk of net in een spannende film of voetbalwedstrijd zit. Prijs is mooi, maar heb liever een verbinding waar je van op aan kunt.

Overstappen: 7 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 4 Prijs: 6
Installatie (monteur): 7 Snelheid internet: 7
Kwaliteit: 6
Prijs: 6
Snelheid: 7

NLE kon zich beter alleen bezighouden met elektriciteit en gas. Ze hebben alles in 1 maar weinig kennis van wat ze leveren. Medewerkers hebben geen kennis van de producten en al helemaal geen kennis van de financiële kant. We zijn verhuisd en daar begon de ellende en nu nog steeds geen oplossing. Allemaal redenen om over te stappen wanneer mogelijk.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 8
Klantenservice: 3 Prijs: 8
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 8
Prijs: 8
Snelheid: 8

Alles prima want betreft gewoon het KPN pakket.

Dat het een prijsvechter is merk je wel aan de service. Veel gedoe gehad met de installatie en er uiteindelijk 6 weken over gedaan voor alles werkte zonder compensatie en na allerlei dreigementen over boete clausules als we i.v.m. De klachten zouden vertrekken.

De klantenservice is bijna niet te bereiken en het duurt waanzinnig lang voor je antwoord krijgt.

Overstappen: 9 Kwaliteit: 9
Klantenservice: 8 Prijs: 10
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 10
Snelheid: 8

Overstappen naar NLE X ging heel goed, heb geen dag zonder internet telefoon gezeten. De overstapservice werkt perfect.
Helaas had ik per ongeluk geen tv bij mijn pakket besteld, maar ook dit was in 2 dagen geregeld. Het hele pakket is zelf heel makkelijk aan te sluiten. Ik heb dezelfde internet snelheid als bij KPN, dezelfde tv zenders als bij KPN, maar ik betaal per maand €25,- minder.
Dat noem ik de moeite waard .

Overstappen: 9 Kwaliteit: 9
Klantenservice: 10 Prijs: 9
Installatie (monteur): 9 Snelheid internet: 10
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Snelheid: 10

Sinds 2 jaar klant van NLEx, na jaren van ellende bij ziggo overstap gemaakt welke probleemloos verlopen is.
Kijk nu al 2 jaar tv zonder ellende met blokken en stil staand beeld of helemaal geen beeld zoals bij ziggo regelmatig gebeurde, monteurs werden vanwege drukte na 2 weken ingepland, dus 2 weken geen tv, internet en telefoon?.
Had gisteren een probleem met een van de tv ontvangers: klantenservice gebeld, probleem uitgelegd en werd goed en vriendelijk geholpen. Belofte morgen een nieuwe tv ontvanger, werd ook inderdaad keurig bezorgd?.
Ben zeer tevreden!

Overstappen: 6 Kwaliteit: 3
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 5
Kwaliteit: 3
Prijs: 6
Snelheid: 5

Ze laten je rustig 2 weken zonder tv zitten. Na meerdere telefoontjes, nog steeds geen oplossing. Ze weten niet hoe het komt, aan de router lag het ook niet. Maar je moet wel de volle maand betalen!

En over de wacht tijden van de telefoon nog niet te spreken. Ze laten je rustig 50 minuten tot bijna 2 uur!! Ja echt, bijna 2 uur wachten. Ik heb ook een klacht in gediend maar ze doen er niks mee. Niet eens een excuses.

Overstappen: 5 Kwaliteit: 2
Klantenservice: 1 Prijs: 4
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 3
Kwaliteit: 2
Prijs: 4
Snelheid: 3

Not recommended.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Nooit mee in zee gaan met deze club!
Ben ooit door ze gebeld met een voorstel voor energielevering. Op mijn vraag waar ik de tarieven kan verifiëren, werd zeer agressief gereageerd, waarna ik ophing. Daarna werd ik opnieuw gebeld en werd zelfs uitgescholden. Vreemde manier van klantenbenadering, geen zaken mee doen dus.

Overstappen: 1 Kwaliteit: n.v.t.
Klantenservice: 3 Prijs: 6
Installatie (monteur): 7 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: n.v.t.
Prijs: 6
Snelheid: 1

Het slechte internet wat ik ooit heb gehad dit is niet normaal

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Er word niets geleverd en je moet volle bak en zelfs teveel betalen.
Bellen is niet mogelijk en ze lossen niets op.Al 5 maanden geen internet of tv!!!!Zeer slecht Nlex

Overstappen: 4 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 5
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 1
Prijs: 5
Snelheid: 6

I changed from Ziggo to NLE, I had internet the first week, then the connection went down. NLEs customer “service” is he most useless thing I’ve ever encountered. I called them 6 of te 8 days I’ve been without internet. Never gave me any information, all they said was “it’s KPNs problem, nothing we can do, it’s not up to us, you signed a contract and there it says we don’t have to do anything until KPN does”. So, I signed a contract with this company who has NO CONTROL whatsoever of the service they provide you.
Finally after 8 days hey sent me a technician who discovered the modem NLE sent me 2 weeks earlier was broken, so they don’t even bother checking their recycled modems before they sent them out. We called again to ensure they sent the modem and they said the wait was 6 more days to add to the 8 we have been without internet). After we asked them for an alternative solution, the guy grew annoyed and said to me “I’m gonna hang up now, bye.”
This is what you get and nothing more with NLE... Good luck, you’ll need it.

Overstappen: 1 Kwaliteit: n.v.t.
Klantenservice: 1 Prijs: n.v.t.
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: n.v.t.
Kwaliteit: n.v.t.
Prijs: n.v.t.
Snelheid: n.v.t.

Zowel verkoper als klantenservice spreken niet de waarheid. Heel bijzonder

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Schrijven teveel af.
Nooit bereikbaar.
Dreigen met incasso s
Komen niet opdagen.
Komen afspraken niet na.
Overal te lezen slecht internet.
Reageren zelden of weken later.
Gegarandeerd hartkloppingen en stress.
Dit maakt ze niets uit.
Er word niets geleverd en toch zul je betalen

Wil je haaruitval en echtscheiding- ga naar nlex.
Mijn zaak ligt nu bij de Geschillencommisie die dit varkentje gaat wassen.

Overstappen: 6 Kwaliteit: 2
Klantenservice: 1 Prijs: 5
Installatie (monteur): 3 Snelheid internet: 2
Kwaliteit: 2
Prijs: 5
Snelheid: 2

GA nooit naar deze aanbieder!
Super slechte snelheid / geregeld uberhaupt geen verbinding. Ik heb met vette tegenzin mijn 1e contract jaar er bijna opzitten en kan dan eindelijk bij ze weg. Als ik eerder weg wilde moest ik toch het eerste contractjaar betalen ondanks dat zij falen in het bieden wat ze beloven.

geen telefonische bereikbaarheid.
Mails worden niet beantwoord
Vaak geen verbinding
TV ontvanger geeft iedere 2 weken de foutcode 143 of een andere.
Je wordt gedwongen een hele techneut omdat ze je op alle fronten laten zitten met je problemen.

De monteur kwam 2 uur te laat en pas nadat ik belde dat ik zolang zat te wachten. Hij moest tussendoor nog weg en kreeg de verbinding niet op snelheid (bleef onder 13 mb). Hij nam mijn adviezen vanuit ervaringen bij de vorige provider niet aan. Dit bleek uiteindelijk wel de oplossing.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: n.v.t.
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: n.v.t.
Snelheid: 1

Waardeloos! Aanmelden gaat snel, annuleren binnen de bedenktijd is niet mogelijk.
Al een dikke week aan het bellen met de klantenservice, telefoonnummer gaat over en komt in het keuzemenu terecht, vanuit daar wordt de verbinding verbroken.

Er is geen e-mailadres of contactformulier bekend om de annulering door te geven, dat maakt het moeilijk om een opzegging op een andere manier door te geven. Als consument sta je dan wel met je rug tegen de muur en is het makkelijk voor NLE om te zeggen dat er nog meer mogelijkheden waren om te annuleren.

Via Mijn NLEx is annuleren niet mogelijk!!!

Nu is mijn opzegtermijn verlopen en heb ik een abonnement waar ik niets mee kan qua snelheid!!

Overstappen: 6 Kwaliteit: 8
Klantenservice: n.v.t. Prijs: 6
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 2
Kwaliteit: 8
Prijs: 6
Snelheid: 2

Snelheid van het internetpakket 50 MB is verschrikkelijk wisselend en meestal traag Komt in veel geval met glasvezel niet boven 10 mb uit, en dit gebeurt dagelijks, servicelijn is niet te bereiken..

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Geen ontvangst en hun administratie is een puinhoop. Klantenservice is incompetent en onfatsoenlijk.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

In 1 woord.
Niet te bereiken klantenservice
Zeer onbetrouwbaar
Zeer slecht internet
Nog slechter dan slecht
Zijn de 1 ster al niet waard
Schrijven veel te veel van je rekening.
Internet hapert
Televisie stoort
Gas en stroom vaak uitval.
Werkt samen met KPN die ook hierdoor slecht gaat scoren.
Als u hartproblemen wil en hoge bloeddruk ga dan bij hun.
Waren van plan het grote Ziggo van de troon te stoten binnen 2 jaar.
Bar en bar slecht dit bedrijf

Overstappen: n.v.t. Kwaliteit: n.v.t.
Klantenservice: 1 Prijs: n.v.t.
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: n.v.t.
Kwaliteit: n.v.t.
Prijs: n.v.t.
Snelheid: n.v.t.

Klantenservice om te bellen op de website is niet te vinden. Alleen bij doorzoeken bij specifieke vragen vind je een 088 nummer. En dat wordt na 5 minuten ( donderdagochtend 10.30) niet opgenomen.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Klantenservice probeer ik al maand te bereiken via allerlei zoals mails,continue bellen en Facebook.
Afspraken worden niet nagekomen en zelfs de installateur is niet op komen dagen.
Nu wringen ze zich in allerlei bochten en geven na die proefperiode pas antwoord en zeggen ja je kunt niet meer opzeggen of je moet een heel jaar betalen.
Net een mail gehad dat op 20 juni alles is aangesloten en geïnstalleerd kan worden. Dit is 11 dagen later verstuurd na het wel 10 x opgezegd te hebben want zou 24 juni geinstalleerd worden.
Echt super slecht bedrijf en zo te lezen ook continue storing.
De consumentenbond moet zo snel mogelijk onderzoek instellen naar deze duistere praktijken

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Had gevraagd om 20 mei te installeren of dat kon.Jazeker meneer.
Alles afgesloten krijg ik bericht van 24 juni, dus maand zonder tv,internet en telefoon gezeten. Mijn vrouw boos.
Eerst was het in de ochtend terwijl ik middag gevraagd had. Ging 3 weken overheen voor ik reactie krijg .Telefonisch niet te bereiken en dan weer uit de ether via email krijg op 30 mails geen reactie.
24 juni vrij genomen en in de 32 graden hele dag lopen wachten op de installateur, niet gebeld en ik heb wel 20 mails gestuurd en proberen te bellen maar helemaal niet te bereiken.
Om 5 voor 18.00 naar postkantoor gereden en alles retour gestuurd.
Nu na 4 dagen krijg ik een mail. Ja uw contract ging voor 20 mei in...er is toen ook per direct teveel geld afgeschreven als dat was afgesproken.Dus uw proeftijd van 14 dagen is voorbij terwijl ik niets gehad of gezien heb. Alleen maar ellende boze vrouw en kinderen.Zit hier met hartkloppingen .Het enigste wat ik als reactie kreeg dat ze nu voor een heel jaar gaan afschrijven.Dit is pure diefstal want ze reageren pas na weken en dan zijn die zogenaamde 14 verstreken. lijkt mij dat het vanaf installatie is. Terwijl dit zonder afspraak maand opschoof.ik wil dat ze alle onkosten zoals retourkosten en maand zonder internet en mijn zinloze vrije dag en stress gaan vergoeden. het bedrag heb ik gister snel terug geboekt.
Op TROS radar heb ik ook al mijn verhaal gezet en hoop dat hun onderzoek gaan starten naar oplichting en bedrog .Dit is niet pluis. Mensen wees gewaarschuwd. Wat een ellende

Overstappen: 6 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 6
Prijs: 6
Snelheid: 6

Wat een vreselijke provider! Ik zou korting krijgen v.a. november vorig jaar, de rekeningen zijn echter veel te hoog. Ik heb schriftelijk een klacht ingediend, hierop wordt niet gereageerd. E-mail idem dito. Zijn niet te bereiken aan de telefoon. Nooit meer, daarom zit ik nu ook hier op de vergelijkingssite. Blij als ik weg ben.

Overstappen: 10 Kwaliteit: 10
Klantenservice: 10 Prijs: 10
Installatie (monteur): 10 Snelheid internet: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Snelheid: 10

Perfect gewoon. Al jaren een abonnement. Nooit problemen gehad. 50/50 mbit glasvezel internet met een TVbox van KPN. Ik kan het iedereen aanraden. Ze zijn naar mijn weten ook nog eens het goedkoopst.

Overstappen: 8 Kwaliteit: 5
Klantenservice: 7 Prijs: 7
Installatie (monteur): 4 Snelheid internet: 7
Kwaliteit: 5
Prijs: 7
Snelheid: 7

Ik ben vanuit Tele2 overgestapt naar NLE. NLE maakt duidelijk gebruik van KPN, alle hardware is identiek. De prijs lijkt prima gezien het aantal zenders, internet en de snelheid van dat internet. In de praktijk blijkt het meeste ook echt prima. Je kunt een uur bufferen op TV zonder recording aan te schaffen (net als bij KPN dus) en de internetsnelheid is prima. er is echter één groot nadeel.
Ik werk vaak vanuit huis en dan blijkt het internet dagelijks zo'n 3 à 4 keer uit te vallen overdag!! De duur van uitval wisselt van 1 minuut tot langer dan 5 minuten. Dit is erg vervelend als je een skype overleg hebt bijvoorbeeld, als je een online in een beveiligde omgeving werkt of als je iets streamt via je TV. Hieruit blijkt dus waarom NLE tv&internet aan kan bieden van KPN, maar voor een lagere prijs. NLE diensten zijn hetzelfde, maar hun betrouwbaarheid is lager.
Dus als je gewoon ff savonds wil internetten of tv kijken prima, maar als je van stabiel en continu internet afhankelijk bent geen goede keuze.
Met NLE moet je tijdens een feestje niet spotify op je tv streamen, dan zal die 100% wleens keihard stil vallen haha.

Overstappen: 8 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 6
Snelheid: 1

geen goede internet
geen wifi versterker bij gekregen waardoor geen internet op de 2 verdieping.
na contact te hebben gehad met klanteservies, dat volgens hun ik de wifi versterker wel had gehad , wat niet zo is..totaal van hun kant geen oplossing gezocht, klacht ingediend..nooit iets van hun vernomen..en de klanteservies bellen waar ze altijd bezet zijn en niet van personeel beschikken die je normaal een aantwoord kunnen geven.
zeer zeer slecht!!
betaal nog te veel als ik extra mb van mijn mobiel moey gebruiken!

Overstappen: 1 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 6
Prijs: 6
Snelheid: 6

Slechtste klantenservice die je maar kan bedenken, dik een uur in de wachtrij hangen om vervolgens niet geholpen kunnen worden (moet u morgen maar weer terug bellen). Een klacht ingediend via de website, hierop nooit een reactie ontvangen, dit terwijl ze beloven te reageren. Onbetrouwbaar, slechte klantenservice en niet nakomen van afspraken/beloftes.

Overstappen: 7 Kwaliteit: 5
Klantenservice: 3 Prijs: 7
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 7
Kwaliteit: 5
Prijs: 7
Snelheid: 7

Goedkoop en dat merk je als problemen krijgt.

Verschillende incasso datums onmogelijk om aan te passen.

Bellen naar klanten service duurt zo lang minuutje of 15 ben je zo kwijt.

Grappige medewerkers die na een prijsverhoging tv doodleuk uitleggen dat je alleen tv kan opzeggen.voor de rest is geen verhoging natuurlijk.

Opzeggen is een opgave

Overstappen: 8 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 5 Prijs: 8
Installatie (monteur): 8 Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 6
Prijs: 8
Snelheid: 8

Ik heb al 7 dagen geen wifi signaal meer vaak gebeld elke keer zeggen ze wordt aan gewerkt maar tot op heden nog geen wifi

Overstappen: 5 Kwaliteit: 5
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): 8 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 5
Prijs: 6
Snelheid: 6

Na ruim een jaar "aanmodderen", een schriftelijke klacht ingediend. Na lang zoeken vond ik een adres in Den Haag. Voor de rest is NLEx onvindbaar. Telefonisch bereikbaar tegen, achteraf, zeer hoge kosten. Totaal een niet klantvriendelijk bedrijf!

Overstappen: 1 Kwaliteit: 5
Klantenservice: 4 Prijs: 4
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 5
Prijs: 4
Snelheid: 6

Na 3 weken wachten, komen ze tot de conclusie het verkeerde pakket opgestuurd te hebben. Mij werd verteld het oude pakket terug te sturen. Dit netjes gedaan, monteur aangevraagd voor de installatie van glasvezel. Maar nu komen ze tot de conclusie dat het pakket niet teruggestuurd had moeten worden.

Nou in totaal al 2 maanden aan het wachten op een verbinding. Erg teleurstellend dit! Dit geeft geen vertrouwen voor de toekomst.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 2
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 2
Snelheid: 1

Internet valt constant weg! Televisie loopt vast! Je hebt geen wifi bereik in je eigen huis, valt alsmaar weg. Super slechte klantenservice, niet goed bereikbaar.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 5
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 5
Prijs: 6
Snelheid: 6

Ik vind de NLE x de slechtste provider ooit.

Overstappen: 9 Kwaliteit: 10
Klantenservice: 6 Prijs: 10
Installatie (monteur): 9 Snelheid internet: 7
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Snelheid: 7

Ik heb al bijna 2 jaar nlex voor internet en televisie en ik ben er zeer tevreden over

Overstappen: 1 Kwaliteit: 4
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 3 Snelheid internet: 4
Kwaliteit: 4
Prijs: 1
Snelheid: 4

Vreselijke klantenservice. Nooit te bereiken, alleen online. Ik had een contract afgesloten voor een jaar, dit wordt stilzwijgend verlengd (dat mag, staat in de voorwaarden voor de dan geldende prijzen) maar dat bleek 10 euro duurder, daar wordt je niet van op de hoogte gebracht, wordt geen aanbod gedaan. Niet dat dat moet, maar zou klantvriendelijk voelen. Ik besloot op te zeggen en daar ben ik nu al 4 maanden mee bezig!!! allereerst geen reactie op mijn afzegging, vervolgens pas beeindigen op moment dat zij de mail lezen, niet binnen krijgen (dus al een maand verstreken en wie kan er extra betalen), 2 klachten ingediend via klachtenformulier geen reactie. Uiteindelijk na weken standaard reactie / geautomatiseerde email gekregen. Met klacht is niks gedaan. Het is opgezegd, vervolgens schrijven ze nog 2 maanden lang kosten af, bezwaar ingediend, waarop gezegd wordt dat het met de afrekening het verrekend zou worden. Dat is een maand geleden en wacht ik nu nog steeds op. Je kan niet bellen, mailen is een drama, lang wachten op antwoord, via facebook zeggen ze na lang wachten dat je op een ander manier contact moet zoeken, want ze kunnen het niet aan. Weet niet wat er aan de hand is, maar echt serieus, bespaar je dit, de zaakjes zijn niet goed geregeld en het is zeer frustrerend als je niemand kan bellen en niemand reageert.

Overstappen: 6 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 6
Prijs: 6
Snelheid: 6

Wat een slechte klantenservice. Als je je wilt aanmelden heb je zo een medewerker te pakken maar als je storing wilt melden neemt niemand op. Diverse malen geprobeerd te bellen op diverse tijden maar er wordt niet opgenomen. Ook op berichten wordt niet gereageerd. Ik ga overstappen. Tip mensen, ga NIET MET nle in zee!!!!

Overstappen: 6 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): 5 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 6
Prijs: 6
Snelheid: 6

Klantenservice niet te bereiken wachttijden lopen vaker op tot 60 minuten schandalig.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 6
Prijs: 6
Snelheid: 6

Niet doen niet doen niet doen
Duidelijker kan ik het niet zeggen.

Als alles werkt, prima pakket
Bij problemen : onbereikbare klantenservice minimaal 60min wachten.
Voor de rest wordt je steeds van kastje naar muur gestuurd.

Ik zou zeggen verder zoeken.....

Overstappen: 5 Kwaliteit: 5
Klantenservice: 3 Prijs: 5
Installatie (monteur): 5 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 5
Prijs: 5
Snelheid: 6

Wat heb ik een spijt, had nooit moeten overstappen. In dec contract aan gegaan en je raad het nooit, 6 weken later opeens nog een contract( er was iets mis met hun software) na veel bellen en wachten.... totaal zo’n 3 uur.... zou het dan eindelijk hersteld worden. Haha ... ik kreeg gewoon nog een pakket op gestuurd, die moest ik dan maar gewoon even terug sturen( alsof ik niets anders te doen heb) en dan word er binnen 2 weken tijd 3x een bedrag van je bankrekening afgeschreven . Ja dikke doei dus 1 terug gestoneerd.... en dan krijg je gewoon een aanmaning of je die even wilt betalen pfffff. Dus weer gebeld, mevr daar begreep er ook niet veel van en bleef erop hameren dat er nu 1 contract was gesloten, dus het klopte.... ik snap het niet meer, jij? Mevr zou het door spelen en misschien dat ze mij morgen hierover konen bellen, maar ze kon niets beloven. Ik zie de bui al hangen...

Overstappen: 1 Kwaliteit: 4
Klantenservice: 1 Prijs: 4
Installatie (monteur): 2 Snelheid internet: 4
Kwaliteit: 4
Prijs: 4
Snelheid: 4

Very very bad customer service. Worst in the Netherlands. First of all they take huge time to answer our query in Facebook. Then complete silence for the folow-up. Then if you contact in telephone then another frustration in the name of long waiting time and abrupt disconnection most of the time. In all sense, its much better to avoid this company for any of their product and look for other option even if it is bit expensive.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 3
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 5
Kwaliteit: 3
Prijs: 6
Snelheid: 5

Verschrikkelijk, mijn god wat heb ik spijt dat ik deze provider heb genomen. Ongelooflijk. Vanaf moment 1 alleen maar ellende gehad met deze provider. Ik ben overgestap vanwege de prijs maar ik had eingelijk dat nooit moeten doen.
1. Ten eerste 42 dagen voordat de service was opgeleverd. Belachelijk .
2. Op de dag van oplevering gebeurt niets en een week later krijg ik te horen dat vanwege een issue met hun software nog eens 1.5 week moest wachten voor oplevering.
3. Omdat hun klanten service zo ongelooflijk onduidelijk was over mijn ISRA punt heb ik nog eens bijna 80 euro extra betalen voor een monteur met iets waar ik misschien 5 minuten mee bezig zou zijn als hun klantenservice een beetje duideiljke was geweest.

Kortom , niet overstappen ik kan jullie garanderen dat het absoluut niet de moeite waard is. betaal ietsjes meer per maand bij een provider waar je in ieder geval een duidelijke en eerlijk antwoord van kan verwachten.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Echt zeer slecht. Maanden van te voren aangemeld. Een week van te voren annuleren ze gewoon de levering. Dit zogenaamd vanwege een migratie probleem. Hierdoor wordt je als als klant met hun fouten opgezadeld. Immers je oude abonnement is dan al opgezegd.

De beloofde compensatie? Die is vervolgens nergens te bekennen en op berichten wordt door NLE niet gereageerd.

Overstappen: 8 Kwaliteit: 9
Klantenservice: 1 Prijs: 10
Installatie (monteur): 8 Snelheid internet: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 10
Snelheid: 9

kpn netzwerk met goede qualiteit.
Ik heb een keer de service gebelt maar naar een uur wachttijd heb ok opgehangen.

Overstappen: 9 Kwaliteit: 10
Klantenservice: 8 Prijs: 10
Installatie (monteur): 8 Snelheid internet: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Snelheid: 10

Vorige maand overgestapt en tot toe nu heel erg tevreden. nagenoeg gelijk aan KPN ITV, maar dan veel goedkoper! installatie ging makkelijk.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Waardeloze service. Internet is geleverd maar tv niet. Na 4x bellen (per keer 45 tot 60 min in de wacht) geen enkele vorm van actie van hun kant. Ze beloven maar doen niks. Al 5 weken zonder TV en als ik de reviews lees belooft dit nog veel langer te gaan duren. Als je zegt dat het je het geen goede service vindt krijg je een veeg uit de pan. Ga hier nooit mee in zee. Moeilijk te begrijpen dat dit bedrijf kan bestaan

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Echt de meest slechte internet provider ooit. Het woord service is niet bekend bij NLE. Mocht je een probleem hebben wees dan bereid om meer dan 2 uur in de wacht te zitten (nee dit is geen uitzondering, dit is altijd).
NLE klantenservice is zeer incapabel. Helpen kunnen ze niet, hierop volgt hun lievelings
oplossing en dat is je laten wachten en vervolgens hangen ze op.

Ik raad iedereen af om niet te gaan voor de lage prijzen van NLE, want je krijgt echt waar je voor betaald.

Ik heb een jaar lang van de diensten gebruik gemaakt. Aangezien internet gewoon via het KPN netwerkt verloopt is er weinig op aan te merken. Op het moment dat je een probleem hebt komt echter het geouwehoer en zie je waarom NLE goedkoper is dan menig ander internetprovider. De service is uitermate slecht. Communiceren met NLE is een stap terug in de tijd, men zou net zo goed een postduif kunnen gebruiken zo slecht bereikbaar zijn die mensen. Na een jaar had ik het dan ook wel weer gehad en ben ik overgestapt. NLE dacht hier echter anders over en stuurt mij tot op heden (6 maanden later) rekeningen van diensten die ik niet gebruik. Vervolgens probeer je dus contact te leggen met NLE, wat belachelijk moeilijk is aangezien ze 1 persoon in dienst hebben die capabel genoeg is in het opnemen van de telefoon. Even met NLE bellen kan dus zomaar een uur of meer van je dag in beslag nemen ( hier heb ik het alleen over de wachttijden). De rest van de medewerkers is te contacteren via sociale-media, wat echt geen snelle manier van communiceren is. Mijn tip aan NLE, doe minder hip en investeer in fatsoenlijk personeel die telefonisch bereikbaar is.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 5
Kwaliteit: 6
Prijs: 6
Snelheid: 5

Afrader. Mijn startdatum is maar liefst 3x uitgesteld. Heeft uiteindelijk 5/6 weken geduurd zelfs nadat ik mijn bedenktermijn van 14 dagen had opgezegd. Geen coulance. Slechte bereikbaarheid. Geen telefoonnummer op de website. Elke keer wacht ik minimaal 30 min. aan de telefoon. Geen klantenservice, maar arrogante medewerkers. Medewerkers kunnen niks voor je betekenen. Alles meot intern worden doorgestuurd of besproken voordat er een beslissling moet worden gemaakt.

Overstappen: n.v.t. Kwaliteit: n.v.t.
Klantenservice: 1 Prijs: n.v.t.
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: n.v.t.
Kwaliteit: n.v.t.
Prijs: n.v.t.
Snelheid: n.v.t.

Heb gisteren eerst 30 min.aan de lijn gehangen zonder dat er opgenomen werd.
Daarna nogmaals geprobeerd maar na 46 minuten nog geen contact gehad ook nu zit ik al ruim 10 minuten te wachten.ik zeg mijn abonnement op.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 2
Klantenservice: 1 Prijs: 7
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 5
Kwaliteit: 2
Prijs: 7
Snelheid: 5

stay away! the worse customer provider you can find! dont be fooled by the low prices! quality of service is the worse you can get

Overstappen: 7 Kwaliteit: 5
Klantenservice: 1 Prijs: 5
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 5
Kwaliteit: 5
Prijs: 5
Snelheid: 5

Na zeker 15 keer op verschillende dagen meer dan een uur in de wachtrij te staan, nooit iemand aan de telefoon gekregen!!

Nog NOOIT heb ik zo'n trieste klantenservice meegemaakt.

Het afzeggen van de monteur is hierdoor ook onmogelijk en betaal je gewoon voor de onnodige kosten. Houd hier rekening mee!

Als ik mensen 1 tip mag geven.

Begin er gewoon niet aan.... kies voor een bereikbare provider met een normale klantenservice!

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 1
Prijs: 6
Snelheid: 6

Dramatische overstap. In december aangevraagd, zou 5 februari ingaan. Tv bij ziggo opgezegd maar 5 februari GEEN product van NLE. Er was iets misgegaan met klantaanmelding. Ik was opnieuw aangemeld met een minimale wachttijd van 3 weken. Vandaag word ik gebeld dat ik nog steeds niet ben aangemeld en ik minimaal 5 weken moet wachten. Goedkoop is duurkoop bij dit bedrijf. Wat een flapdrollen hier!

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Slechtste service ooit! In september verhuisd. Internet en tv aangevraagd. Internet wel ontvangen maar wacht inmiddels al zes maanden op tv aansluiting. Het is echt waardeloos. Elke keer als je belt word je van het kastje naar de muur gestuurd. En je staat ook altijd 30-40 min in de wacht. Als ik dit had geweten was ik hier nooit aan begonnen. In september loopt het contract af en stap ik meteen over. Sluit aub geen contract hier af. Ze doen echt helemaal niks om je te helpen.

Overstappen: 1 Kwaliteit: n.v.t.
Klantenservice: 1 Prijs: n.v.t.
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: n.v.t.
Kwaliteit: n.v.t.
Prijs: n.v.t.
Snelheid: n.v.t.

Niet doen. Installatie 2 maanden vertraagd door interne miscommunicatie, telefonische wachttijden van minimaal 45 minuten en dan de deskundige armoede aan de andere kant van de lijn die je niet verder kan helpen.
Opgezegd nog voordat er daadwerkelijk geleverd is en overgestapt naar KPN.

Overstappen: 9 Kwaliteit: 9
Klantenservice: 8 Prijs: 10
Installatie (monteur): 10 Snelheid internet: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 10
Snelheid: 9

Zeer tevreden tot nu met NLEx, heb nu 2 maanden in gebruik. ten eerste is het gewoon goedkoop en verder is het gewoon precise hetzelfde als ITV product van KPN zelf.

de overstap was ook heel goed geregeld moet ik zeggen. Veel beter dan Ziggo wat ik hiervoor had.

Overstappen: 1 Kwaliteit: n.v.t.
Klantenservice: 1 Prijs: n.v.t.
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: n.v.t.
Kwaliteit: n.v.t.
Prijs: n.v.t.
Snelheid: n.v.t.

NLEx zou na zes weken op 28 januari geactiveerd worden. Tot het geld afschrijven verliep alles soepel. Daarna hoorde ik helemaal niks meer.

Rond 28 januari wilde ik contact met NLEx opnemen om te vragen wat de status van mijn aanvraag was. Zo kwam ik terecht op hun Facebook en zag allemaal horrorberichten van mensen die geen contact kregen met NLEx. Ik hoopte dat het niet zo erg zou zijn, maar het werd net zo een frustrerend verhaal.

Klantenservice op Facebook is onbereikbaar en ze reageren nergens op. De klantenservice is onbereikbaar met eindeloze wachttijden. Verantwoordelijkheden worden afgeschoven op een 'systeem' dat overgezet wordt, waar het 'systeem' bepaalt of je aanmelding goed wordt doorgevoerd of niet. Constant moet je geduld hebben en anders later terugbellen...

Nu ondertussen veel weken verloren met kansloos wachten, terwijl de aanmelding uiteindelijk niet is gelukt. Dan de aanbieding dat mijn aanmelding opnieuw doorgevoerd kan worden - wachttijd: 6 weken -. Om te janken. Maak alsjeblieft niet dezelfde fout door voor de goedkope tarieven te vallen. Scheelt je een hoop frustratie.

Overstappen: 8 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 2 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Beste mensen,

Dit bedrijf moet eerst orde op zaken stellen. Overstappen gaat prima, mensen zijn aardig en behulpzaam totdat je een vraag hebt. Niemand te bereiken, totale wanorde, verkeerde telefoonnummers etc. Niet doen, betaal 5 euro meer, is echt beter voor je humeur. Wat een chaos!

Overstappen: 5 Kwaliteit: 5
Klantenservice: 2 Prijs: 6
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 5
Prijs: 6
Snelheid: 6

Prima provider als er niks aan de hand is. Zeer slecht als er wel wat met de verbinding gebeurt, en dat gebeurt altijd wel eens. Telefonisch zeer moeilijk te bereiken en oplossingen werken niet. Veel verwijzingen naar leveranciers en vervoerders, maar geen oplossingen. Heb spijt dat ik voor de iets goedkopere reseller van KPN ben gegaan.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 2
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 2
Prijs: 6
Snelheid: 1

Mensen die jezelf dit niet aan. Bespaar jezelf alsjeblieft de moeite. Je kan beter 10 euro meer betalen en naar een ander bedrijf gaan, dan in zee gaan met zo’n onproffesioneel bedrijf. Internet pakket besteld. Telefonisch is er mij gezegd dat het 24 december geleverd zou worden. Vervolgens werd het 8 januari en uit het niets. En vervolgens krijg ik een mailtje dat het 17 januari word geleverd. En nu is de vraag of dat dan ook weer niet verplaatst word naar een verdere datum. Belachelijk dus. Telefonisch zijn ze niet tot slecht to bereiken. Krijg je ze wel te pakken, krijg je te horen dat ze niks voor je kunnen betekenen. Via social media krijg je allemaal standaard antwoorden waar je dus helemaal niks aan hebt. Ben je van plan NLEx te nemen? Niet doen dus!

Overstappen: 5 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 5
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 5
Snelheid: 1

De snelheid zou 100 zijn, ik heb hem nooit hoger gemeten fan 13.
Daarnaast valt internet vaak uit, niet stabiel.

Overstappen: n.v.t. Kwaliteit: 3
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 3
Kwaliteit: 3
Prijs: 6
Snelheid: 3

Ik heb een jaar lang NLE gehad en tevens NLEx.
De energie en de internet.

In beiden gevallen slecht:
- Slechte klantenservice
- verkeerde informatie
- verschillende informatie
- ik krijg een incasso, terwijl ik deze niet zou krijgen
- telefonische en via facebook zeer slecht bereikbaar
- meermaals inlogproblemen

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 8
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 8
Snelheid: 1

18 november heb ik internet en tv aangevraagd bij NLE. De verwachte leverdatum zou rond 30 december liggen, wat ik al erg lang vond duren. De eerste week van december werd het eerste maand bedrag al afgeschreven, dus ik dacht nou dat gaat gelukkig snel. Ondertussen 30 december gepasseerd en vond het wel erg lang duren, dus uiteindelijk gister een berichtje gestuurd via messenger of ze al meer wisten, geen reactie op gehad. Heel toevallig kreeg ik vandaag een mailtje dat het helaas niet mogelijk is om op ons adres te leveren. Dit kan ik begrijpen, maar hier hoef je toch geen 7 weken! over te doen(online check zei dat het adres wel beschikbaar was). Klantenservice is amper te bereiken en het afgeschreven bedrag moeten we nota bene ZELF terugboeken. 7 weken zonder internet gezeten en hoge kosten gemaakt hiervoor, maar daar is ook geen begrip of oplossing voor te bedenken. De prijzen zijn inderdaad laag, maar dat is het er ook wel naar.

Overstappen: 6 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 7
Kwaliteit: 6
Prijs: 6
Snelheid: 7

Dit gaat over alles in 1 internet tv bellen
Vorige week de hele week geen tv omdat hun betaal link het niet doet ook nu heb ik geen tv en probeer ik de klantenservice te bellen hang al een uur aan de telefoon er word niet opgenomen de klantenservice bij NLE EN NLEX zijn zo klantonvriendelijk als je ze überhaupt nog krijgt te spreken en dan niet persoonlijk naar de mensen maar op de manier hoe NLE zijn werknemers laat omgaan met zijn klanten Is walgelijk ik ga nu maar weer aan de telefoon hangen

Overstappen: 3 Kwaliteit: 5
Klantenservice: 1 Prijs: 5
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 5
Kwaliteit: 5
Prijs: 5
Snelheid: 5

(nle verdient geen hoofdletters)

Bagger dat nle nooit meer!!!!" Incasseren" dat gaat goed liefst te

veel en dan na een maand weer terug betalen.

Monteur kwam veel te laat en had geen zin meer om een kabel te leggen, en ging weer.

Ik heb het uiteindelijk met hulp van youtube het zelf voor elkaar gekregen.

Want klanten service en communiceren bijna niet mogelijk?? Als je antwoordt krijgt is het beleefd,

dat wel, maar de antwoorden daar heb je werkelijk niks aan.

Bezint eer ge begint < En Vergeet nle.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 7
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 7
Snelheid: 1

Kies niet NLE, ondanks de scherpe tarieven! Zeer teleurgesteld in NLE als internetaanbieder.

- Levering niet voldaan
- Communicatie met NLE is zéér tijdrovend en NLE verlegt problemen steeds weer naar de klant.
- Reactietijd digitale klantenservice is meer dan een week en onvolledig. Bij een nieuwe reactie in een lopend gesprek moet je wederom meer dan een week wachten of krijg je geen antwoord.
- Telefonische klantenservice duurt zeer lang en krijgt weinig voor elkaar. Bij vragen dien je altijd weer zelf actie te ondernemen via de digitale klantenservice of via andere instanties.

Toelichting situatie:
Wij kozen NLE als internetaanbieder voor ons nieuwe huis. Na de beoogde ingangsdatum van ons internetabonnement (na 6 weken wachten) zag NLE echter af van levering op ons adres. In verband met een beperking van het KPN-netwerk waar ze gebruik van maken, konden ze helaas niet op ons adres leveren. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar dit is behoorlijk vervelend nieuws na 6(!) weken wachten. Je zou denken dat ze dit eerst checken voordat ze een contract afsluiten (de online check gaf aan dat het kon) en anders tijdig aan de bel trekken. Beide was helaas niet het geval en in hun communicatie rond deze situatie schoot NLE echt enorm tekort. Al het initiatief moest vanuit ons komen en NLE dacht niet mee in oplossingen voor de ontstane situatie. Daarnaast had NLE weinig begrip voor de onkosten die gemaakt waren (tijdelijke internetaansluiting) door hun véél te late annulering. Dit onderwerp wimpelden ze meermaals gemakkelijk af of negeerden ze.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 8
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 8
Prijs: 6
Snelheid: 6

Leveren doen ze prima. Maar pas op als je bij hun weg wilt gaan ze moeilijk doen. Factureren door en als je belt handelen ze nog steeds niks af. Ze stoppen met leveren omdat je overstapt maar factureren gewoon door.

Overstappen: 9 Kwaliteit: 9
Klantenservice: 8 Prijs: 8
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 7
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Snelheid: 7

Tja watr een hoop negatieve reacties kom ik tegen. Ik heb nu ruim 2 jaar NLE en 1 keer is mij modem stuk gegaan binnen 3 dagen had ik een nieuwe in huis.
Het enigste dat mij tegen valt is dat je alleen tijdens kantooruren contact met NLE kan maken en krijgen. Verder een prima service.

Overstappen: 10 Kwaliteit: 10
Klantenservice: 10 Prijs: 10
Installatie (monteur): 10 Snelheid internet: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Snelheid: 10

Snelle levering volgens afspraak. Zeer vriendelijke klantenservice. Intussen en ik al een aantal maanden tevreden klant. De medewerker die ik sprak merkte op dat het mijn verjaardag was en heeft toen samen met haar collega 'happy birthday' voor mij gezongen en de volgebde dag ontving ik een verjaardagskaartje. Dat is toch een leuke extra klantenservice.

Gisteren heeft mijn modem het begeven. Daarvoor heb ik contact gehad met de klantenservice. De medewerker was zeer behulpzaam. Toen bleek dat mijn modem defect was, werd mij een nieuwe beloofd binnen 2 werkdagen. Vandaag (één dag later al dus) heb ik deze al ontvangen. Ik ben dus zeer tevreden over NLE.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Zeer slechte tv beeld stottert altijd. Langzaam internet. Niemand reageerd op facebook of bellen sta je een uur in de wacht

Overstappen: 6 Kwaliteit: 7
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): 2 Snelheid internet: 4
Kwaliteit: 7
Prijs: 6
Snelheid: 4

NLEX aangevraagd, het bestelprolproces echter met weinig info naar klant behoudens de mededelingen over afschrijven kosten.
De gratis installatie bleek onvolledig.

Volgens het contract werd een snelheid van 50 Mbs aangeboden. Na de installatie bleek de snelheid tussen de 3 en 6 Mbs te liggen.
De installatie van een draadloze HP printer en omvormer van de zonnepanelen werkten niet.

De telefonische klachtenservice werkt niet, wachttijden bedragen meer dan 20 minuten, als je doorverbonden wordt begint het wachten opnieuw. Aangegeven werd dat de klant dan maar langer moet wachten.

Na doorverbinden wordt een muziekje afgespeeld, na afloop wordt de verbinding verbroken.
Nas totaal ca 9u geprobeerd telefonisch contact als niet haalbaar beschouwd.

Email contact werd wel beantwoord, alleen werd aangegeven dat de snelheid afhankelijk was van
het aantal aansluitingen en op het modem het Wifi kanaal handmatig ingesteld kan worden.

De oorzaak ligt echter niet aan het Wifikanaal, dit wordt automatisch ingesteld en zoekt automatisch naar het beste kanaal. De instelling van de configuratie bij NLEX was waarschijnlijk niet goed.
Het kan ook niet de bedoeling zijn dat bij elke keer inloggen eerst het wifikanaal moet worden ingesteld en gecontroleerd op snelheid.

Over de aansluiting van printer en omvormer werd geen enkele informatie gegeven, de klant zoek het zelf maar uit.

Om in te loggen op het modem moet een paswoord worden ingevoerd, het paswoord vanuit de fabrieksinstelling was bij NLEX onbekend.

De kwaliteit van het internet is ontleend aan KPN en is goed.

De prijs van NLEX behoort tot de laagste, maar klantenservice van een provider is een belangrijk onderdeel van het totale pakket en daarom is de prijs/kwaliteitsverhouding lager gewaardeerd.

Momenteel is de snelheid ca 20 tot 22 Mbs op een draadloze laptop in de directe nabijheid van het modem. Op zich is dit voor mij voldoende maar is ver verwijderd van de 50 Mbs

Overstappen: 10 Kwaliteit: 10
Klantenservice: 9 Prijs: 10
Installatie (monteur): 8 Snelheid internet: 9
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Snelheid: 9

Twee maanden geleden overgestapt van Ziggo naar NLE en tot nu toe zeer betrouwbare service genoten. Overstap met monteur verliep prima alleen was mijn telefoon 1 dag niet bruikbaar. Snelheid internet hoger dan bij het standaard pakket van Ziggo. Geleverde apparatuur gelijk aan KPN apparatuur en van zeer goede kwaliteit. Gezien de gunstige prijs/kwaliteit verhouding kan ik NLE aanbevelen als goed alternatief voor de grotere en duurdere partijen in deze markt.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Gekozen voor de prijs, weggegaan door
- het contract dat zogenaamd verlopen was waardoor de prijs van 30 euro pmd naar 55 euro per maand ging, zonder verklaring of melding;
- een klantenservice die onbereikbaar is
- contract dat per 13 augustus afloopt zelf verzetten naar 15 augustus zonder enige reden;
- factuur voor september moeten betaling omdat er wat fout gegaan is met de onderbouwing dat het geld terug komt bij afrekening, afrekening is 3 euro geworden?
- sinds 15 augustus probeer ik mijn geld terug te krijgen via de online klanten service voor zover je het klantenservice kan noemen en tot op heden nog niet terug.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

WAAR-DE-LOOS ,

zat met een aantal vragen over de aansluiting van het "alles-in-1" pakket , kreeg na ellelange wachtrijen iemand aan de lijn van de klantenservice die gewoonweg op geen enkele vraag een antwoord kon geven... ondertussen !4! verschillende personen aan de lijn gehad van de klantenservice en niemand van deze personen toonde ook maar enig oplossend vermogen / initiatief om mij te helpen met de vragen die ik had.

Totaal onprofessioneel bedrijf die met leuke acties klanten probeert te trekken maar uiteindelijk een waardeloze Klantenservice biedt , om nog maar te zwijgen over de aansluitprocedure en de tijd die dit in beslag neemt.

Overstappen: 2 Kwaliteit: 5
Klantenservice: 3 Prijs: 5
Installatie (monteur): 3 Snelheid internet: 4
Kwaliteit: 5
Prijs: 5
Snelheid: 4

Mijn huisgenoot en ik maken gebruik van de NLE sinds 3 maanden. Eerste twee maanden geen internet en TV gehad. Hebben er wel gewoon voor betaald. Nu is het eindelijke aangekomen en geïnstalleerd, word ons account geblokkeerd omdat er niet betaald zou zijn ( wij hadden wel betaald) zij gaven toe dat de fout bij hun lag. Maar de aanmaning van 15 moest wel betaald worden. meerdere malen contact gehad met de klanten service. Niemand kon ons duidelijk uitleggen wat er mis ging. In totaal aan wachttijd en gesprekstijd hebben mijn huisgenoot en ik 8 uur gespendeerd aan telefoon wachttijd en gesprekken om deze problemen op te lossen. Als je het mij vraagt, is dit het slechtste bedrijf waar je voor kan kiezen voor Internet en TV.
Morgen gaan wij ons uitschrijven en overstappen naar een andere provider. Welke weten wij nog niet aangezien ons vertrouwen in dit soort bedrijf aardig een klap heeft gekregen in drie maanden tijd.
Ik zeg dus: SCHRIJF JE NIET IN, HET ZIJN AMATEURS!

Overstappen: 6 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 6 Prijs: 8
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 6
Prijs: 8
Snelheid: 6

We wisten eerder niet dat je voor internetaansluiting ook bij NLE terecht kunt. Aan NLE denken we alleen maar aan energie. We geven eerlijk toe, we zijn overgestapt puur vanwege de prijs en alles-in-1-pakket.
Kwaliteit en snelheid kan beter, maar behoort nog niet tot de status 'tramatisch'.

Overstappen: 3 Kwaliteit: n.v.t.
Klantenservice: 1 Prijs: 4
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: n.v.t.
Kwaliteit: n.v.t.
Prijs: 4
Snelheid: n.v.t.

Nle is een uiterst onbetrouwbare partner. Ik had internet en bellen besteld en de 1e afschrijving waren ze snel mee. echter de levering van pakket en diensten bleef uit, en bleef uit. getwitterd, gemaild maar werd aan t lijntje gehouden. toen kwamen ze met een storing bij KPN [was niet waar volgens KPN meldingen] waardoor het nog langer duurde.

ze vervolgens per mail en brief gesommeerd maar geen reactie. vervolgens in gebreke gesteld en contract beeindigd wegens contractbreuk van hun kant.

let wel: we praten hier over 50 dagen aan t lijntje te zijn gehouden. alleen nietszeggende reply's op twiter waar je niets aan heb.

Net als fiber is Nle een uiterst onbetrouwbare partner. Ja lekker goedkoop maar daar krijg je dan ook niets anders dan ellende voor terug. goedkoop is wederom duurkoop. en ik meot nog zien hoe ik mijn eerste betaling terugkrijg. dat zal wel de gerechtsdeurwaarder worden.

kortoml ik raad Nle ten zeerste af

Overstappen: 9 Kwaliteit: 9
Klantenservice: 9 Prijs: 9
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Snelheid: 9

Inmiddels precies een week klant bij NLE met internet en zeer tevreden tot nu toe!

Overstappen: 7 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 4 Prijs: 8
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 7
Kwaliteit: 6
Prijs: 8
Snelheid: 7

Ik heb er lang over nagedacht omdat ik het merk alleen ken van de energiemarkt maar ik heb nu toch enkele weken het pakket en tot nu toe werkt alles naar behoren. Ik ben wel wat huiverig indien er een storing komt want dan is de klantenservice alleen bereikbaar per mail. Maar als die niet werkt? Dus ik kijk het even aan en ik heb daarom gekozen voor een jaarcontract.

Overstappen: 5 Kwaliteit: 2
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 2
Kwaliteit: 2
Prijs: 6
Snelheid: 2

Slechte internet/ Slechte TV en slechte service!

Inmiddels paar maanden klant. Vanaf start problemen met internet (traag, wifi valt weg oa), TV (storingen, haperingen). Helaas gebonden aan een flut contract van 1 jr. Communicatie met klanten en het oplossend vermogen is marginaal. Kortom zeer ontevreden over NLE. Voor mij geldt nooit meer bij NLE.

Overstappen: 9 Kwaliteit: 9
Klantenservice: 9 Prijs: 9
Installatie (monteur): 9 Snelheid internet: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Snelheid: 9

Communicatie over de overstap is bijzonder helder en overzichtelijk. Er werd aangekondigd dat er vantevoren gebeld zou worden over de datum van installatie, wat ook precies zo gebeurde. De installatie werd snel en kundig uitgevoerd en alles werkte meteen naar behoren. Hoe stabiel het is kan ik na een paar dagen nog niet zeggen, maar het begin is uitstekend!

Overstappen: 4 Kwaliteit: n.v.t.
Klantenservice: 1 Prijs: n.v.t.
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: n.v.t.
Kwaliteit: n.v.t.
Prijs: n.v.t.
Snelheid: n.v.t.

NLE geeft misleidende informatie. Ik wilde alleen internet, tv en bellen maar nu blijkt dat zij ook mijn energieprovider hebben opgezegd, die ik niet wilde. Het alles in 1 pakket geeft niet duidelijk aan wat het inhoud, er is te weinig inhoudelijke informatie. Vervolgens halen ze lange tijd voor de installatie geld van je rekening. Annuleren kan niet omdat zij datum aanmelding zien als start datum ingang contract, terwijl in de beschrijving van NLE duidelijk staat dat het contract ingaat als alle diensten geactiveerd zijn. Hier gaan ze vervolgens totaal aan voorbij.
Ook de klantenservice is ver beneden peil, ze draaien steeds om de hete brei heen zonder inhoudelijk antwoord te geven of proberen tot een oplossing te komen. Totaal niet klantvriendelijk. Zoals bij vele bedrijven die alleen voor het geld gaan, ontkennen, verdraaien en pikken!

Overstappen: 6 Kwaliteit: 8
Klantenservice: 7 Prijs: 10
Installatie (monteur): 8 Snelheid internet: 7
Kwaliteit: 8
Prijs: 10
Snelheid: 7

Prima pakket. Internet werkt zoals het moet doen. Prijs/kwaliteit zeer goed. Internet iets langzamer, maar niet hinderlijk. Downloaden etc. gaat prima. (glasvezel 50mbit).

Overstappen: 6 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 9 Prijs: 6
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 6
Prijs: 6
Snelheid: 6

bij deze schrijf ik alleen de review over de klantenservice. Ik heb me net zeer makkelijk en snel aangemeld voor een pakket. Aardig en deskundig te woord gestaan.

Overstappen: 1 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 1
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 1
Snelheid: 1

Let op mensen! Ga niet in zee met dit bedrijf. De klantenservie is echt om te huilen. Kies beter voor een bedrijf met een klantenservice voor ietsje meer dan deze bende.

Had alles in 1, ben gelukkig overgestapt, maar krijg nogsteeds rekeningen voor de maand na mijn opzegging. Heb contact gezocht en heb bericht gekregen dat het inderdaag niet klopt, maar krijg tot op heden nogsteeds incassos van deze club.

Bereikbaarheid: Allen facebook en whatsapp, moet je wel eerst een paar dagen wachten op een reactie. Soms krijg je ook geen antwoord moet je weer contact zoeken. Meestal waardeloze reactie omdat ze niet hun best doen om te helpen.
Onbekwame klantenservie

Kortom een onbereikbare waardeloze bedrijf die alleen rekeningen kan innen van klanten maar daadwerkelijk iets leveren of service verlenen is teveel gevraagd.

Overstappen: 8 Kwaliteit: 9
Klantenservice: 9 Prijs: 9
Installatie (monteur): 9 Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Snelheid: 8

Erg fijne overstap gehad en de kwaliteit van de monteur en het internet ook goed. Het was voor mij vooral de scherpe prijs die het hem deed!

Overstappen: n.v.t. Kwaliteit: n.v.t.
Klantenservice: 1 Prijs: n.v.t.
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: n.v.t.
Kwaliteit: n.v.t.
Prijs: n.v.t.
Snelheid: n.v.t.

Nou eigenlijk heel kort...... BAGGER....

08:30.... Geachte klantenservice... Ik ben een potentieel klant met een vraag...

08:32.... Reactie van Otto... een chatbot... met de vraag wat m'n geboorte datum is...
(enigzins snap ik het wel...ivm afsluiten o.i.d.) maar toch... een Chatbot.... mmmm???

vervolgens....

niets......

09:55.... Nog maar eens de vraag gesteld aan nle...
vervolgens......

10:30... Nog maar een keer.....

12:55.... Dan toch maar te kenne gegeven dat ze geen contact meer met me hoeven op te nemen.
Bellen kan je ze niet....

Gewoon waardeloos...
Nu maar op zoek naar een bedrijf waar ze beter gericht zijn op klantenservice...

Overstappen: 9 Kwaliteit: 9
Klantenservice: 9 Prijs: 9
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Snelheid: 9

we zijn inmiddels een ruim jaar geleden overgestapt van Telfort naar NLE, de reden was een scherpe prijs en een uitstekende internet snelheid en zenderbundel. Na een ruim jaar hebben we het contract met twee jaar verlend en hebben daarbij nog een jaar voor 29,95 per maand erbij gekregen, dus effectief betalen we de eerste drie jaar rond de 33 euro per maand, daarna zal de pret wel voorbij zijn en zullen we gewoon de kleine 40 euro moeten gaan betalen. De overstapservice, de betalingen, alle communicatie en de levering zijn uitstekend. Ik kan NLEx van harte aanbevelen. Eenmaal bij NLEx kregen we ook nog eens een extra welkomsbonus om over te stappen naar NLE voor gas en electriciteit, dus nog weer voordeel :) ook dat is keurig geregeld.

Top TV en Internet, geen klachten.

Overstappen: 1 Kwaliteit: n.v.t.
Klantenservice: 1 Prijs: n.v.t.
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: n.v.t.
Kwaliteit: n.v.t.
Prijs: n.v.t.
Snelheid: n.v.t.

Niks mis met het product maar nle als bedrijf is zeer slecht. Ik heb mijn abbonment opgezegd. Daarna werd ik opgebeld of ik mijn abbonement wil verlengen en actie bla bla. Ik ben hier vervolgens mij akkoord gegaan. Nle heeft mijn verlenging niet uitgevoerd het was bekend bij ze konden ze zien in het systeem. Er is ook netjes geincasseerd voor de komende maand. Wanneer ik hierover bel moet ik ruim 30 minuten wachten mijn verhaal gedaan en pardon is wat ik kreeg te horen. Dus mensen niet rekenen op NLE.

Overstappen: 8 Kwaliteit: 8
Klantenservice: 9 Prijs: 7
Installatie (monteur): 7 Snelheid internet: 7
Kwaliteit: 8
Prijs: 7
Snelheid: 7

Goede service bij NLE en tot nu toe niet duur.
Wel jammer dat de tv soms hapert waardoor je eerst naar een andere zender moet zappen.

Overstappen: n.v.t. Kwaliteit: 8
Klantenservice: 8 Prijs: 9
Installatie (monteur): 8 Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 8
Prijs: 9
Snelheid: 8

NLE levert goede diensten. Ik heb internet en tv. Er is een monteur om het glasvezel internet aan te sluiten en je krijgt een gratis wifi versterker. Goede communicatie met steeds een mail om je op de hoogte te houden. De prijs is erg scherp TOV concurrenten. Goede bereikbaarheid bij vragen via Facebook Messenger. Duurt alleen wel lang voordat het wordt aangesloten (bij mij een week of 6). Dat was het enige minpuntje. Verder voldoet het aan de verwachtingen. Als de prijs na het eerste jaar niet erg stijgt dan ben ik dik tevreden. Doen wat ze beloven.

Overstappen: 9 Kwaliteit: 8
Klantenservice: 8 Prijs: 9
Installatie (monteur): 8 Snelheid internet: 7
Kwaliteit: 8
Prijs: 9
Snelheid: 7

Goed pakket (zelfde als KPN) voor een redelijke prijs (nog geen goedkopere kunnen vinden!) Het helpt als je goed overweg kunt met Social media. De klantenservice is daar wat op gericht. Ben tot nu toe plezierig geholpen. Zo goed qua prijs/kwaliteit dat ik weer een jaar verlengd heb.
Installatie monteur kan ik niets van zeggen. Zelf gedaan en dat ging prima.

Overstappen: 4 Kwaliteit: 5
Klantenservice: 2 Prijs: 7
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 5
Prijs: 7
Snelheid: 6

ZEER slecht bereikbaar
Soms pas na twee maanden antwoord (of helemaal niet)
Betere klachtenbehandelingen in plaats van de muur naar de kast gestuurd te worden.
Komen klant niet tegemoet

Alleen maar slechte ervaringen met NLE!
Ze zijn onberijdbaar gewoon!! Ze profiteren alleen maar van je en je word behandeld als een nummer. Ik word helemaal gek van deze mensen!!!!

Overstappen: 8 Kwaliteit: 8
Klantenservice: n.v.t. Prijs: 8
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 8
Prijs: 8
Snelheid: 8

Ik heb bij familie het gezien. Wij zitten nu bij de telefort maar stappen over naar jullie omdat wij dan ook goedkoper uit zijn en het precies het zelfde is. Echt exact en goedkoper is altijd fijner!! Als goed is krijgen we vanaf 22 april via jullie en regelen jullie netjes alles voor ons.. Met de gratis overstap etc..

Overstappen: 10 Kwaliteit: 10
Klantenservice: 6 Prijs: 9
Installatie (monteur): 10 Snelheid internet: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 9
Snelheid: 10

Overgang van kabel naar glasvezel probleemloos
Dit mede door gratis hulp monteur.
1 maand gebruikt tot nu toe echt aan te bevelen

Overstappen: 6 Kwaliteit: 9
Klantenservice: 8 Prijs: 8
Installatie (monteur): 8 Snelheid internet: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Snelheid: 9

Wij zijn overgestapt vanaf ziggo. Daar hadden we heel veel storingen. Moest iedere dag een of twee keer de box resetten.Nu vanaf juli 2017 nle, en tot op de dag van vandaag geen spijt. Was er eerst wel huiverig voor, mede door de mail iedere keer die je kreeg van ziggo, hoe slecht nle wel niet was. Maar toch doorgezet. En blij. Geen storingen meer, snel internet en goede WiFi mede door de geleverde versterker. Betaal nu de helft van ziggo en geen problemen meer. En volgens mij blijft mijn abonnement ook na het jaar dezelfde prijs. Heb daar bij afsluiten niets van gelezen.

Overstappen: 5 Kwaliteit: 9
Klantenservice: 5 Prijs: 9
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Snelheid: 8

Het product is goed wat ze leveren, maar ik ben zo bang als ik een storing zal krijgen want dan krijg je te maken met de klantenservice, en die is zeer belabberd, je kan dat doen via Facebook, je schrijf je klacht naar ze, na een aantal uren krijg je een antwoord, en het eerste antwoord daar kan je niks mee, meestal je postcode en huisnummer die ze vragen, dus een klein probleem kan misschien wel dagen duren, want na iedere vraag zit een aantal uren tussen... Het overstappen ging bij mij ook niet 100%, prijs is mooi, en de kwaliteit van het internetpakket is ook prima.......

Ik zit er 1 jaar nu, maar weet niet of ik verlengen ga, enkel en alleen door de klantenservice, was die goed geweest had ik hier gewoon gebleven want het product wat ze leveren is gewoon goed.

Overstappen: 7 Kwaliteit: 8
Klantenservice: 8 Prijs: 7
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 7
Kwaliteit: 8
Prijs: 7
Snelheid: 7

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Installateur kan ik niet beoordelen omdat wij alles zelf hebben geinstaleerd.

Overstappen: 1 Kwaliteit: n.v.t.
Klantenservice: 1 Prijs: n.v.t.
Installatie (monteur): 1 Snelheid internet: n.v.t.
Kwaliteit: n.v.t.
Prijs: n.v.t.
Snelheid: n.v.t.

NLE is een bedrijf met heel veel mooie beloftes. Zo pretenderen ze op hun website binnen vier weken glasvezel te kunnen leveren. Pas nadat je het contract hebt getekend ontvang je een leverdatum en die blijkt dan opeens ZES weken later te zijn in plaats van de vier waarmee ze klanten lokken. Bij navraag bleek dit een "foutje op de website" te zijn. Wel een foutje dat er al weken opstaat.
Nou goed. Dan maar leveren ze binnen zes weken. Mooi niet dus. Vlak voordat deze zes weken voorbij zijn wordt je gebeld door de afdeling "planning" en wordt je doodleuk verteld dat de monteur pas 2 weken later tijd heeft. Geen sorry of niets, gewoon dikke vette pech. Houdt wel in dat je twee maanden zonder tv, internet of telefoon zit.
Als je dan belt sta je keer op keer minimaal een half uur in de wacht, waarna een lieve juffrouw je beloofd alles na te kijken en je de dag erna terug te bellen met een oplossing. Ook dat gebeurt dus mooi niet. Als je dan zelf belt krijg je simpelweg te horen dat er niets in het systeem staat, worden dezelfde beloften gedaan en begint het riedeltje van vooraf aan, want natuurlijk wordt je WEER niet teruggebeld.
Vanuit NLE bekeken doen ze dit natuurlijk heel slim, want dit komt pas na bijna 6 weken naar boven, waardoor je wettelijke bedenktijd allang vervlogen is.
Mijn tip? Blijf weg van dit soort leugenachtige bedrijven

Overstappen: 2 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 4
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 1
Kwaliteit: 1
Prijs: 4
Snelheid: 1

Wat een waardeloos bedrijf!!
Overstap service is ronduit slecht!
Vanaf medio november klant voor 500mb/s, telefonie en tv, na 2 maanden alleen maar storingen. Mag nu genieten van 3mb/s, geen telefoon en TV waar je na 5 minuten een epileptische aanval van krijgt.
Wat doet NLE? De hoorn erop gooien als je 30 minuten in de wacht staat, via whatsapp alleen een berichtje terugsturen dat het wat langer kan duren. Wel een melding gehad dat er een monteur zou komen. Zit daar na 3 weken nog op te wachten!!!

Mensen trap hier niet in!!!

Overstappen: 1 Kwaliteit: n.v.t.
Klantenservice: 1 Prijs: 5
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: n.v.t.
Kwaliteit: n.v.t.
Prijs: 5
Snelheid: n.v.t.

Na twee maanden nog steeds geen (zicht op een) aansluiting. Combineer dat met een klantenservice die onvoorstelbaar slecht bereikbaar is en waar ook nog onzinnige antwoorden uit komen als je wel ergens contact kan maken. Totaal onbetrouwbaar en incompetent. NLE weg ermee!

Overstappen: 8 Kwaliteit: 8
Klantenservice: 6 Prijs: 9
Installatie (monteur): 8 Snelheid internet: 7
Kwaliteit: 8
Prijs: 9
Snelheid: 7

Prima geregeld. Geen spijt van. Scheelt 50(!) euro per maand met vorige provider.

Overstappen: 8 Kwaliteit: 7
Klantenservice: 1 Prijs: 8
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 7
Prijs: 8
Snelheid: 8

Bij het tv kijken veel problemen gehad met het weg vallen van het bereik. Regelmatig contact opgenomen met de klantenservice via de verschillende apps. Voor snelle media langzame respons en de hulp voor het oplossen van het probleem werden mij dingen gevraagd die een leek niet zou weten. Het kwam er op neer dat ik het zelf maar moest doen. Hier door ga ik zoeken naar een nieuwe provider.

Overstappen: 4 Kwaliteit: 8
Klantenservice: 1 Prijs: 8
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 8
Prijs: 8
Snelheid: 8

De service van NLE is ronduit slecht. Klantenservice is slecht bereikbaar en onvriendelijk. Simpele zaken als een verhuizing doorgeven lopen makkelijk een maand (!) zonder resultaat. Blijf ver weg van NLE, ze zijn dan wel goedkoop maar goedkoop is in dit geval absoluut duurkoop.

Overstappen: 4 Kwaliteit: n.v.t.
Klantenservice: 1 Prijs: n.v.t.
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: n.v.t.
Kwaliteit: n.v.t.
Prijs: n.v.t.
Snelheid: n.v.t.

Bij het overstappen was een foutje. Verkeerd huisnummer.... Je krijgt na 3 weken een mailtje omdat mijn oude provider iets fout gaat. Graag de info nog eens invullen. Na 4 weken een mailtje of het telefoonnummer klopt. Nee dus. Die was van mijn buren. Beantwoord en gevraagd of ze ook het adres willen controleren omdat er iets fout gegaan was. Na 2 weken nog geen reactie. Ik heb ze maar gebeld. (tip 0887307307). Na 34 minuten kreeg ik iemand aan de telefoon. Gezegd dat ik belde om te vragen hoe het met mijn bestelling gaat omdat ze verkeerde gegevens hebben. Eerste vraag: postcode en huisnummer graag. (dit is normaal) Aan de andere kant?????? Ik kan u niet vinden? Ja daar bel ik voor. Dus ik gaf mijn klantnummer door. Telefoonnummer klopt inderdaad niet. (ik) stop aub graag. Eerst mijn adres. Toen bleek het adres van mijn buren te zijn. Of ik even wilde wachten. 12 minuten wachten en de medewerker kwam weer terug. Sorry dat het zo lang duurde. De oplossing was dat ik mijn bestelling moest annuleren. Deze actie duurde totaal 48 miminuten tegen normaal tarief. 46 minuten gewacht en 2 minuten met ze gesproken. Wat ik nu denk is waarom moet je 12 minuten wachten voor deze oplossing. Zoiets toch wel bekend? Waarom annuleren? Kan je dit niet in je eigen systeem aanpassen. Ik heb ook wel eens een vraag gehad bij tele2 maar daar loopt het soepel. Ik haalde mijn snelheid met de adsl helemaal niet. Sorry je zit te ver van de verdeelpunt. Ja, kan gebeuren maar kreeg wel de tip om mijn pakket te downgraden en het kon meteen. Jammer van de snelheid maar wel eerlijk en de goede tip. Je betaalt dan wel minder.

Ik ga wel annuleren maar niet opnieuw aanmelden. Heeft iemand nog een tip?

Overstappen: 7 Kwaliteit: 7
Klantenservice: 6 Prijs: 6
Installatie (monteur): 5 Snelheid internet: 4
Kwaliteit: 7
Prijs: 6
Snelheid: 4

De klantenservice is altijd zeer behulpzaam. Soms een aantal problemen met het Internet . Ik heb verder geen hulp gehad van een monteur ik ben meer van het do it yourself!

Overstappen: 10 Kwaliteit: 10
Klantenservice: 9 Prijs: 10
Installatie (monteur): 8 Snelheid internet: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Snelheid: 10

Had vroeger TV en internet van Telfort. Aangezien ze duurder werden, wou ik overstappen.
Betaalde bij Telfort vorig jaar €36,50 per maand.

Nu sinds Februari €29,95 per maand.

Sneller internet. Niks op aan te merken. Download snel filmpjes en kan internetten wat ik wil zonder dat het sloom is.
WIFI versterker er gratis bij maar gebruik ik niet.

Ook vind ik de comminucatie vanuit NLE perfect. Zowel via de mail als de gebruikershandleiding. Niet ouderwets ofzo gewoon recht voor z'n raap en op een leuke manier.

TV is prima beeld haast beter als van Telfort of het komt door het nieuwe kastje die ik kreeg.

Voor €29,95 vast bedrag per maand heb ik niks te klagen!!
Blijf volgend jaar ook bij de NLE heb gewoon geen klachten.

Overstappen: 8 Kwaliteit: 6
Klantenservice: 2 Prijs: 8
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 6
Prijs: 8
Snelheid: 6

In eerste instantie heel tevreden over prijs en pakket. Na een aantal maanden nu structurele wifiproblemen en de digitale klantenservice geeft niet thuis. Elke dag een andere medewerker die weer naar lampjes en locaties vraagt. Ik reset mijn modem nu om de dag en dat houd ik vol tot we kosteloos over kunnen gaan stappen naar een bedrijf met service

Overstappen: 1 Kwaliteit: 7
Klantenservice: 1 Prijs: 8
Installatie (monteur): 3 Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 7
Prijs: 8
Snelheid: 8

Overgestapt waarbij ik had aangegeven gebruik te willen maken van overstap service. Daarna kreeg ik een mail dat ik zelf de overname van telefoonnummer moest regelen. Dit gedaan. Ook doorgegeven aan nlex. Daarop kreeg ik een mail dat dlles goed gelukt was en ik niets meer hoefde te doen. De overstap zou verder helemaal geregeld worden. Na enige tijd kreeg ik facturen van mijn oude provider. Bleek alleen telefonie opgezegd te zijn. De rest liep gewoon door. Ik zat dus met 2 abonnementen. Nlex paar keer benaderd. Beide keren ruim 30min in de wacht. Resultaat is dat klantenservice de mail inderdaad verwarrend vindt maar dat volgens de algemene voorwaarden de klant verantwoordelijk blijft voor een goede overstap. Zij doen hier dus niks mee. U begrijpt dat ik mijn abonnement van nlex meteen weer heb opgezegd.

Overstappen: 2 Kwaliteit: 5
Klantenservice: 1 Prijs: 5
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 4
Kwaliteit: 5
Prijs: 5
Snelheid: 4

Traag bedrijf met werkelijk de slechtste klantenservice ooit. 7 mails gestuurd nooit reactie. Meerdere malen telefonisch contact (nummer via google achterhaald, want onvindbaar op de site) gezocht. Of oneindig in de wacht en wanneer er dan contact is tot 3 maal toe in gesprek of bij doorverbinden opgehangen!!!

Facturatie en aanmanen is overigens prima geautomatiseerd.

Overstappen: 6 Kwaliteit: 8
Klantenservice: 8 Prijs: 8
Installatie (monteur): 8 Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 8
Prijs: 8
Snelheid: 8

ik heb het pakket wat NLE aanbiedt voor internet vergeleken met andere providers en omdat ik al klant ben bij NLE voor energie, krijg ik eenmalig nog 25 euro korting, hierdoor worden zij direct aanzienlijk goedkoper als je het per maand berekend, met energie vindt ik ze heel duidelijk en daarom wil ik ondanks dat installatie lang duurt, toch overstappen naar hun ook voor internet, ik heb er wel vertrouwen in.

Overstappen: 8 Kwaliteit: 10
Klantenservice: 10 Prijs: 8
Installatie (monteur): 10 Snelheid internet: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 8
Snelheid: 10

Na een aantal jaren Tele2 overgegaan naar NLE. Overstap was n beetje problematisch. We hebben altijd internet gehad, Tele2 bleef hun services aanbieden tot de definitieve overstap. Wat was het probleem: na heen en weer ge-app van de klantenservice bleek het isra-punt het signaal niet door te geven. Dit kon alleen opgelost worden in de schakelkast. Gelukkig hadden de monteurs, die er uiteindelijk aan te pas moesten komen, dit snel door en stond de kast 30mtr van het huis vandaan. Dus na wat zoek en speurwerk hadden zij het klusje geklaard, een verkeerde koppeling op de schakelkast, daar hadden we niets aan kunnen doen. Dus, toen ineens wel internet, tv en bellen. Dus netjes opgelost, nooit zonder gezeten en de snelheid is super.

Overstappen: 7 Kwaliteit: 7
Klantenservice: 1 Prijs: 8
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 7
Kwaliteit: 7
Prijs: 8
Snelheid: 7

Je kan tegenwoordige enkel via facebook of whatsapp met ze communiceren. Reactie tijd is 1 dag. Als je dus aangeeft dat je geen internet hebt, krijg je volgende dag de vraag " welke lampjes branden er op de modem" en zo gaat het verder.
In het begin kon je ze bellen, maar dat is afgeschaft. Klantenservice is zeer slecht.

Overstappen: 8 Kwaliteit: 8
Klantenservice: 8 Prijs: 7
Installatie (monteur): 8 Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 8
Prijs: 7
Snelheid: 8

Prima geholpen door NLE, was eerder al gebleken toen we ook voor energie bij hen terecht kwamen. Aanrader!

Overstappen: n.v.t. Kwaliteit: 10
Klantenservice: 8 Prijs: 9
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 9
Kwaliteit: 10
Prijs: 9
Snelheid: 9

ben zeer tevreden klant !!!

Overstappen: 8 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 8
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: n.v.t.
Kwaliteit: 1
Prijs: 8
Snelheid: n.v.t.

Nieuwe klanten aannemen gaat vlot, maar als de ingangsdatum komt dan blijkt dat ze niet thuis zijn. Nu 10 dagen verder en nog steeds geen aansluiting. Reeds 3 maal gebeld maar de klantenservice heeft geen antwoord op mijn vraag wanneer ik word aangesloten. Slechte binnenkomst!

Overstappen: 6 Kwaliteit: 1
Klantenservice: 1 Prijs: 6
Installatie (monteur): 5 Snelheid internet: 2
Kwaliteit: 1
Prijs: 6
Snelheid: 2

Ik heb een alles in een paket van NLE en ben zeer ONTEVREDEN over, de wifi valt steeds uit en de klantenservice is zeer slecht. Mails worden niet gelezen en niet beantwoord. Voor bellen moet je extra betalen ook al je een onbeperkt? bellen abonnement hebt. Kortom een zeer slechte bedrijf en zeer slecht service

Overstappen: 9 Kwaliteit: 9
Klantenservice: 7 Prijs: 10
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 10
Snelheid: 9

Almost at the end of my contract and have been offered a good price to stay with this provider. I have had absolutely no problems with the products. I installed it myself, but the box was faulty, therefore it didn't work. Getting help from customer service was initially difficult, but using Facebook was actually ok, and it was quickly solved. What absolutely clinched this deal for me was the telephone package. The crippling costs of calling home (Scotland) with Ziggo were really a problem. However, NLE offered unlimited calls to the UK for 5 euro a month. Ziggo couldn't match that!

Overstappen: 8 Kwaliteit: 9
Klantenservice: 9 Prijs: 10
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 10
Snelheid: 9

Op tijd werd pakket geleverd en ook op de dag zelf verliep alles vlekkeloos. Nu al weer meer dan een half jaar een tevreden consument. Inderdaad waar dat je alleen kunt chatten, echter als dat goed gaat is het beter dan eindeloos in de wacht met bellen. Begrijp dat de vaste maandprijs naar €40 gaat. Nog altijd scherp geprijsd..

Overstappen: 7 Kwaliteit: 8
Klantenservice: 7 Prijs: 8
Installatie (monteur): 7 Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 8
Prijs: 8
Snelheid: 8

Het prijsverschil was de grootste reden om de overstap te maken. Ben een tevreden klant, volgens mij krijg je op het moment nergens meer waar voor je geld. Al met al een super deal, al ben ik wel benieuwd wat de abonnementskosten gaan worden na het eerste jaar. Hopelijk valt de stijging mee en anders zien we wel weer verder. Twee duimen omhoog voor NLE

Overstappen: 9 Kwaliteit: 9
Klantenservice: 8 Prijs: 9
Installatie (monteur): 8 Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Snelheid: 8

Meer dan tevreden als het gaat om de prijs/kwaliteit verhouding van NLEx.

Ook het oplossen van wat kleine opstart problemen werden binnen no time opgelost door de klantenservice.

Al met al zeer tevreden en aan te raden!

Overstappen: 8 Kwaliteit: 9
Klantenservice: n.v.t. Prijs: 10
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 10
Snelheid: 9

Alweer 9 maanden naar tevredenheid Nlex.
Was 1 van de eerste.
Omdat ik van ziggo kwam was de installatie gratis plus een eindejaars bonus va 25 euro omdat ik ook energie afneem van NLE
levertijd ging volgens afspraak er moest alleen en kabel doorgetrokken worden wat op mij werd verhaald, kosten 35 euro. De monteur maakte een stekkerdoos kapot maar heeft mij een een nieuwe doos gegeven allen met minder stekkers..
In begin wel af en toe signaal wegval gehad, maar dat duurde niet langer dan hooguit 2 minuten.
Dat is de laatste maanden niet meer het geval.
jammer is wel dat de digitale HD zenders achteraf op 700+ zit en niet vooraan.op je afstandsbediening.
Prijs/kwaliteit is uitstekend

Kijken wat het wordt na een jaar. Anders loont het hoppen naar een andere prijsvechter.

Overstappen: 8 Kwaliteit: 10
Klantenservice: 8 Prijs: 10
Installatie (monteur): 10 Snelheid internet: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Snelheid: 10

De overstap werd een paar dagen vertraagd, maar verder liep alles naar wens en het werkte vanaf dag 1 perfect. Goede snelheid, betrouwbaar en een goede prijs, ga zo door!
Geen klachten of problemen.

Overstappen: 9 Kwaliteit: 8
Klantenservice: 8 Prijs: 8
Installatie (monteur): 9 Snelheid internet: 6
Kwaliteit: 8
Prijs: 8
Snelheid: 6

Geen problemen gehad met overstappen en aansluiten. Klantenservice is telefonisch en via whatsapp prima bereikbaar. Alleen jammer dat ik die vaak nodig heb. Er zijn veel problemen met mijn telefonie aansluiting. Ik ben regelmatig dagen uit de lucht en niemand weet waarom. Sinds februari ben ik klant en sindsdien zijn de prijzen gedaald. Daar baal ik enorm van. Oja, 'mijnnle' werkt ook niet. Kan mijn gegevens en nota's niet inzien

Overstappen: 9 Kwaliteit: 9
Klantenservice: 9 Prijs: 8
Installatie (monteur): 6 Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Snelheid: 8

Ik heb een jaar lang KPN gehad over gestapt nu het zelfde van NLE nou ikben er heel tevreden mee,met de prijs ook KPN 62,50 nu 65,00 ,NLE 35,00 EURO.

TON

Overstappen: 8 Kwaliteit: 8
Klantenservice: n.v.t. Prijs: 8
Installatie (monteur): 8 Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 8
Prijs: 8
Snelheid: 8

Sinds 4 juli maken wij gebruik van het all-in-pakket van NLE+. Alles was perfect geregeld en op de juiste datum gemonteerd door de monteurs. Alles werkt prima. Ook vanuit Ziggo is prima meegewerkt om een goede overstap mogelijk te maken. Reden voor deze overstap is vanwege het prijsverschil. Indien er op een later moment toch problemen komen welke niet goed worden opgelost, dan is een overstap naar Ziggo weer het overdenken waard.

Overstappen: 1 Kwaliteit: n.v.t.
Klantenservice: 1 Prijs: n.v.t.
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: n.v.t.
Kwaliteit: n.v.t.
Prijs: n.v.t.
Snelheid: n.v.t.

5 mei alles in een besteld kon pas 13 juni geleverd worden geen pakket geleverd info en contact niet
mogelijk dan bericht dat het nog langer kon gaan duren,geen info mogelijk hoe lang ,nu 3 juli nog steeds
geen leverdatum ,op de vraag ik wil er vanaf werd gezecht dat is niet mogelijk (verkeerde info wandt
officieel gaat het termijn van 14 dagen zicht pas in als je aangesloten ben en kan oordelen of het bevalt
ze gebruiken allerlei smoesjes dat het niet aan hun ligt maar aan kpn (onzin)en ze weigeren de klant op de hoogte te houden kortom u bent gewaarschuwt je bent gek als je met hun in zee gaat ! ! ik ben zo stom geweest en heb na 2 maanden nog geen internet en bij een nieuw contract gaat er weer een hele maand voorbij dus zit ik intussen 2 maanden zonder internet tv en telefoon. schandalig hoe je behandeld wordt
oj de premie werdt wel geint voor de verstreken tijd.

Overstappen: 8 Kwaliteit: 10
Klantenservice: 9 Prijs: 10
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 9
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Snelheid: 9

Overstappen vertoonde een hapering vanwege een mislukte incasso. Dankzij een alerte en goed benaderbare klantenservice werd de vertraging beperkt tot één week.
De oude provider (Online) houdt zich helaas niet aan de in de branche onderling afgesproken overstapregeling en blijft nog nota's sturen, maar daar kan NLE weinig aan doen.
Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding voor klanten van het eerste uur maar helaas erg verslechterd sinds de prijzen op 12 juni 2017 werden verhoogd. Nu onvoldoende concurrerend in mijn ogen.
Jammer dat NLE geen gebruik maakt van de mogelijkheid die de Mediawet biedt om bij minder dan 100.000 klanten (men zit nu op ongeveer 30.000) TV aan te bieden met uitsluitend NPO 1-2-3 (dus zonder de reclamezenders uit de RTL en SBS stal).

Overstappen: 7 Kwaliteit: 10
Klantenservice: 8 Prijs: 10
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Snelheid: 10

Sinds begin van de maand een abonnement via NLEx en tot nu toe zeer tevreden. Geen last gehad van de levertijd, daar ik minimaal een maand opzegtermijn had bij mijn oude leverancier. Omdat NLEx een levertijd had van 6 weken, mijn oude abonnement op de beloofde activatiedatum van NLEx geplaatst. Dit is prima verlopen. Installatie was ook een fluitje van een cent en alle gebruiksaanwijzingen zitten erbij. En TV is via KPN! Ik zie dat het abonnement nu al is verhoogd. Jammer, maar ergens wel begrijpelijk. Een totaalprijs van €29,95 is enorm laag.

Overstappen: 10 Kwaliteit: 10
Klantenservice: 9 Prijs: 10
Installatie (monteur): 10 Snelheid internet: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Snelheid: 10

Mijn Internet, televisie en telefonie zijn afgelopen maandag door de installateur van NLEx geïnstalleerd. Ik ben na jaren overgestapt van UPC/ Ziggo naar NLE door de interessante prijs en de diverse goede recensies. Altijd tevreden geweest over Ziggo maar het prijsverschil deed mij beslissen om over te stappen, scheelt mij zo'n 250 euro per jaar en snelheid via DSL is gelijk. De installateur ging pas naar huis toen alles werkte. Ben er tot nu toe enorm blij mee.

Overstappen: 10 Kwaliteit: 10
Klantenservice: 10 Prijs: 10
Installatie (monteur): 8 Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Snelheid: 8

goede prijs kwaliteit

Overstappen: 10 Kwaliteit: 10
Klantenservice: n.v.t. Prijs: 10
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Snelheid: 10

Sinds vandaag online bij NLE na een jaar bij T-Mobile te hebben gezeten. Was tevreden bij T-Mobile maar omdat ik weinig tv kijk, nooit vast bel maar wel degelijk internet nodig heb, besloot ik om over te stappen voor een keurige prijs van EUR 30 p/m.

Ik heb twee maanden (voor het einde van mijn contract met TMobile) van te voren mijn aanvraag ingediend en heb alles Keurig op tijd binnen gekregen. Sinds vandaag dus online en ik haal de volle snelheid van 100Mbit met een mijn telefoonlijn!

Kortom,tot dusver geen gek word over de diensten. Heb dus ook geen klantenservice nodig gehad, vandaar mijn NVT als cijfer. Ook het installeren is tegenwoordig gewoon plug & play.

Overstappen: 8 Kwaliteit: 10
Klantenservice: 9 Prijs: 10
Installatie (monteur): n.v.t. Snelheid internet: 8
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Snelheid: 8

NLE beloofde een soortgelijk pakket als mijn vorige leverancier. Zou wel 30 euro per maand goedkoper zijn.
NLE is die belofte nagekomen. En het werkt allemaal hetzelfde.
Het overstappen verliep keurig.
NLE hield zich keurig aan het afgesproken leverschema. Wel even zonder vaste telefoon gezeten maar dat lag aan een klein plaagstootje van de vorige leverancier (toch even schuiven met datum).
Klantenservice is een kwestie van even de weg leren kennen; zeker niet slechter dan de rest; vriendelijke,behulpzame medewerkers. Wel even wennen aan het gebruik van social media als service-instrument.
Het pakket is helemaal compleet met alle kabeltjes. Zeer tevreden al met al.

Prijs/kwaliteit: 10 Installatie: 10
Snelheid: 9 Overstap: 9
Klantenservice: 8 Eindcijfer: 9
Installatie: 10
Overstap: 9
Eindcijfer: 9

Ik vind het super dat er een provider is die de groten aandurft.
Alles liep prima en de kwaliteit is uitstekend.
Na een jaar zie ik wel weer verder maar voor nu super.

Prijs/kwaliteit: 8 Installatie: 7
Snelheid: 9 Overstap: 7
Klantenservice: 7 Eindcijfer: 8
Installatie: 7
Overstap: 7
Eindcijfer: 8

Ik ben klant geworden bij NLE, vanwege de enorm scherpe deal. Ik heb het bewust afgewacht en ben blij dat ik niet gelijk ben overgestapt na de nieuwe introductie en opstartproblemen, die ik overal op internet las. Mijn overstap verliep soepel en ik heb supersnel internet voor een super prijs. Al moet ik nog wel afwachten wat de kosten per maand na het 1e jaar gaan worden. Al met al beste aanbod wat er nu is!

Prijs/kwaliteit: 3 Installatie: 3
Snelheid: 3 Overstap: 1
Klantenservice: 1 Eindcijfer: 3
Installatie: 3
Overstap: 1
Eindcijfer: 3

Ik ben inmiddels al een dagje ouder maar zeker geen onbenul op het gebied van gebruik computers en social media. Het mag dan modern lijken om alles via internet te regelen zoals NLE denkt te moeten doen maar het is gewoon onbehoorlijk. Ze bekijken het maar die NLE jongens ik blijf lekker bij mijn veel te dure provider die ik gewoon kan bellen als ze slecht presteren

Prijs/kwaliteit: 10 Installatie: 6
Snelheid: 8 Overstap: 8
Klantenservice: 8 Eindcijfer: 9
Installatie: 6
Overstap: 8
Eindcijfer: 9

Jullie zijn erg goed en snel

Prijs/kwaliteit: 9 Installatie: 9
Snelheid: 9 Overstap: 9
Klantenservice: 5 Eindcijfer: 7
Installatie: 9
Overstap: 9
Eindcijfer: 7

wij zijn sinds kort aangesloten bij nle en moet zeggen dat ik ondanks de vele negativieteit zelf toch aardig tevreden zijn.
enigste wat ik vind dat beter kan bij hun is de communicate want ze zijn moeilijk te bereiken,

maar verder zijn wij zeer te vreden en dat was bij onze vorige aanbieder totaal niet het geval.

nu zijn wij natuurlijk nog maar kort lid maar wou dit toch met jullie delen.

Prijs/kwaliteit: 8 Installatie: 10
Snelheid: 8 Overstap: 8
Klantenservice: 6 Eindcijfer: 7
Installatie: 10
Overstap: 8
Eindcijfer: 7

NLE vind ik goede service hebbeb, op vragen via de site wordt snel gereageerd en telefonisch goed opgelost! wel is soms de wachtijd dat je contact krijgt iets lang, maar als je ze te pakken hebt doen ze zeker goed werk en komen met een oplossing.

zoals het nu gaat blijf ik zeker nog jaren lid.

Prijs/kwaliteit: 1 Installatie: 1
Snelheid: 1 Overstap: 1
Klantenservice: 1 Eindcijfer: 1
Installatie: 1
Overstap: 1
Eindcijfer: 1

Echt een hele beroerde service.

"We hebben besloten om e-mails die als reactie op een van onze servicemails volgen niet te lezen en dus niet te beantwoorden."

Prijs/kwaliteit: 9 Installatie: 9
Snelheid: 8 Overstap: 7
Klantenservice: 8 Eindcijfer: 8
Installatie: 9
Overstap: 7
Eindcijfer: 8

Sinds kort over gestapt van ziggo naar onle en tot nu toe wil ik niets anders meer zijn zeer tevreden over de prijs kwaliteit van hun.

Goede prijs
Voor een mooi pakket

Prijs/kwaliteit: 5 Installatie: n.v.t.
Snelheid: 5 Overstap: n.v.t.
Klantenservice: 1 Eindcijfer: 1
Installatie: n.v.t.
Overstap: n.v.t.
Eindcijfer: 1

Nog nooit een klantenservice en klachtafhandeling meegemaakt die zo klantonvriendelijk is. Je klacht wordt totaal niet serieus genomen voor mij nooit meer zaken doen mat NLE!

Prijs/kwaliteit: 6 Installatie: 6
Snelheid: 6 Overstap: 6
Klantenservice: 6 Eindcijfer: 6
Installatie: 6
Overstap: 6
Eindcijfer: 6

Was van plan om door prijsstijgingen van Delta/Zeelandnet over te stappen naar NLE; een flink stuk goedkoper, maar gezien de bovenstaande recensies zeer terughoudend geworden.
Vooral de belangrijke service achteraf schrikt mij af want die is bij Zeelandnet "top" !

Prijs/kwaliteit: 1 Installatie: n.v.t.
Snelheid: n.v.t. Overstap: 1
Klantenservice: 1 Eindcijfer: 1
Installatie: n.v.t.
Overstap: 1
Eindcijfer: 1

Oh mijn God, wat een slecht bedrijf. in februari alles in 1 gevraagd voor 27 maart. geen pakket ontvangen en ze weten niet of ik ooit die pakket krijg.

Ik heb mijn bestelling geannuleerd, klaar.

Prijs/kwaliteit: 9 Installatie: 7
Snelheid: 9 Overstap: 6
Klantenservice: 6 Eindcijfer: 8
Installatie: 7
Overstap: 6
Eindcijfer: 8

Helaas duurt overstappen ca. 6 weken, daar moet je goed rekening mee houden wil je niet zonder internet en TV komen te zitten. De op mijn adres beloofde snelheid van 100 Mbs wordt daadwerkelijk gehaald en dat is bij geen eerdere provider gerealiseerd. Al met al zeer tevreden voor het geld. Voor €29.95 kun je echt geen beter aanbod krijgen.

Prijs/kwaliteit: n.v.t. Installatie: n.v.t.
Snelheid: n.v.t. Overstap: 1
Klantenservice: 3 Eindcijfer: 2
Installatie: n.v.t.
Overstap: 1
Eindcijfer: 2

Via site abbonoment afgesloten met overstap service! Oude bij Ziggo werd netjes opgezegt en er zou op 10-2 aansluiten komen van NLE!
We moesten wel een vooruitbetaling doen van het bedrag van februari. Gedaan, nu zou alles goed komen!
Op 31-1 lullig mailtje dat ze ons toch niet konden aansluiten en we het geld zelf terug moesten halen. Plus met hangende pootjes terug konden naar Ziggo.

Mooi geregeld, NIET DUS!

Nu weer terug bij oude, koste veel tijd maar uiteindelijk niets opgeleverd.

Prijs/kwaliteit: 6 Installatie: 7
Snelheid: 7 Overstap: 4
Klantenservice: 6 Eindcijfer: 7
Installatie: 7
Overstap: 4
Eindcijfer: 7

Prima internet alleen wifi heeft soms geen verbinding

Prijs/kwaliteit: 7 Installatie: 6
Snelheid: 7 Overstap: 6
Klantenservice: 1 Eindcijfer: 5
Installatie: 6
Overstap: 6
Eindcijfer: 5

Ik gebruik sinds kort Nlex op zich was ik tevreden over de prijs en kwaliteit, maar waar ik echt moeite mee heb is de klantenservice. Dat is zeer slecht geregeld . Nlex wilt alles digitaal regelen, maar ik kan niet inloggen via de de nle app en wanneer je telefonisch contact wilt opnemen moet je uren en uren wachten totdat je iemand aan de lijn hebt en als je ze eindelijk aan de lijn krijgt zijn er geen oplossingen.

NLex moet de problemen oplossen, want ik baal er heel erg van. Voor mij ook geen NLEx meer na dit jaar.

Prijs/kwaliteit: 8 Installatie: 8
Snelheid: 7 Overstap: 3
Klantenservice: 2 Eindcijfer: 5
Installatie: 8
Overstap: 3
Eindcijfer: 5

Duurde 6 wkn voordat ik eindelijk internet&tv had. Pakket kwam na 5 wkn binnen. Instaleren was een eitje maar de klantenservice is naatje. Erg slecht te bereiken.

Prijs/kwaliteit: 1 Installatie: 1
Snelheid: 1 Overstap: 2
Klantenservice: 4 Eindcijfer: 2
Installatie: 1
Overstap: 2
Eindcijfer: 2

4 weken nadat het in zou gaan, nog steeds geen pakket ontvangen. Absoluut waardeloos. Ook klantenservice nauwelijks bereikbaar. Absolute schande. Wil nooit meer iets met NLE te maken hebben

Prijs/kwaliteit: 8 Installatie: 8
Snelheid: 8 Overstap: 4
Klantenservice: 2 Eindcijfer: 7
Installatie: 8
Overstap: 4
Eindcijfer: 7

Sinds kort bij NLEx na 10 jaar bij Tele2. Apparatuur is goed. Internet in orde en snelheid zoals beloofd. Televisie en Telefoon dik in orde alles is dan ook via het kpn netwerk. Toch ben ik niet tevreden dit komt door de bereikbaarheid van de klantenservice. Dit kan alleen via sociale media. De beloofde reactie tijd via WhatsApp 15 minuten was de eerste keer 21 uur. Reactie tijd is nu gewijzigd naar 1 dag. Maar respons is bij mij nu 3 dagen. Direct reageren heeft geen zin je krijgt geen antwoord. Zo kan een klein probleempje weken duren. Dan maar iets meer betalen voor een klanten service die je kunt bellen. Voor mij geen NLEx meer na dit jaar.

Laat hier een review achter
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Schrijf een review!
Schrijf een review!
Bedankt voor uw reactie
Wij controleren het bericht.
Terug naar vergelijking
Start de chat