prijsvergelijken

Budget Alles-in-1 pakketten: Review & Ervaringen

Gemiddeld cijfer Budget Alles-in-1
 • Prijsvergelijken: 7,4
 • Klanten: 4,7
 • Eindcijfer: 6,1/
Dit cijfer is gebaseerd op de volgende punten:
Levertijd
7
Prijs-kwaliteit
9
Functionaliteiten
9
Zenderaanbod
8
Installatie
6
Dit cijfer is gebaseerd op de volgende punten:
Levertijd
7
Prijs-kwaliteit
9
Functionaliteiten
9
Zenderaanbod
8
Installatie
6
Dit cijfer is gebaseerd op de volgende punten:
Overstappen
4,7
Klantenservice
3,5
Installatie (monteur)
4,5
Kwaliteit
5,0
Prijs
5,8
Snelheid internet
5,0
Dit cijfer is gebaseerd op de volgende punten:
Overstappen
4,7
Klantenservice
3,5
Installatie (monteur)
4,5
Kwaliteit
5,0
Prijs
5,8
Snelheid internet
5,0
Gemiddeld cijfer Budget Alles-in-1
Prijsvergelijken: 7,4
Eindcijfer: 6,1/
Dit cijfer is gebaseerd op de volgende punten:
Levertijd
7
Prijs-kwaliteit
9
Functionaliteiten
9
Zenderaanbod
8
Installatie
6
Dit cijfer is gebaseerd op de volgende punten:
Levertijd
7
Prijs-kwaliteit
9
Functionaliteiten
9
Zenderaanbod
8
Installatie
6
Dit cijfer is gebaseerd op de volgende punten:
Overstappen
4,7
Klantenservice
3,5
Installatie (monteur)
4,5
Kwaliteit
5,0
Prijs
5,8
Snelheid internet
5,0
Dit cijfer is gebaseerd op de volgende punten:
Overstappen
4,7
Klantenservice
3,5
Installatie (monteur)
4,5
Kwaliteit
5,0
Prijs
5,8
Snelheid internet
5,0

Budget Alles-in-1 pakketten: Review & Ervaringen

6 december 2021 (laatste wijziging 7 december 2021) door Coen

Budget Alles-in-1 houdt het lekker overzichtelijk: ze bieden slechts één Alles-in-1-pakket aan. Wel met verschillende internet snelheden natuurlijk. Hoeveel keus heb je in dat pakket? Kun je opties ook uitschakelen?

En is het pakket onderscheidend ten opzichte van Alles-in-1-pakketten van andere providers? Ze zijn immers relatief nieuw op de markt. Zijn ze goedkoper? Sneller internet? Méér TV voor je geld?

We zochten het allemaal voor je uit.

Inhoud

Inhoud van Budget Alles-in-1

Wat valt direct op? Dat het pakket wel ‘Alles-in-1’ heet, maar dat je de opties TV en Vast Bellen gewoon kunt uitschakelen. Je kunt het pakket dus verbouwen zoals jij wilt. Alleen internet, internet en TV of internet en bellen; het kan allemaal.

Standaardaanbod

Internet (vanaf € 31 per maand)

 • Internetsnelheid:
  • 20 Mbit/s
  • 50 Mbit/s (+ € 1)
  • 100 Mbit/s (+ €1,50)
 • Gratis wifi-modem

TV (+ € 14,- per maand)

 • Interactieve TV
 • 75 TV-zenders, waarvan 35 in HD-kwaliteit (uitbreidbaar)
 • 100+ radiozenders

Vast Bellen (+ € 1,- per maand)

 • Gratis nummerbehoud
 • Gratis voicemail

Uitbreidopties

Internet

TV

 • Extra TV-ontvanger (+ € 4,- per ontvanger per maand)
 • TV opnemen (+ € 4,99 per maand)
 • Extra zenderpakketten (variërend van € 4,- tot € 15,- per maand extra)

Vast Bellen

 • Onbeperkt naar vaste nummers bellen (+ € 5,- per maand)
 • Onbeperkt naar mobiele nummers bellen (+ € 5,- per maand)
 • Onbeperkt naar het buitenland bellen (+ € 5,- per maand)

Wat vinden wij van het internetaanbod?

Gevarieerd en goed. Je kunt kiezen uit 20 Mb/s, 50 Mb/s en 100 Mb/s. Dit is fijn, want veel providers bieden een standaard snelheid aan van 100 Mb/s. Maar dit is lang niet overal beschikbaar. Kun je dus ook met 20 Mb/s goed uit de voeten? Kies dan voor het instappakket. Je kunt hiermee met 1 - 2 personen surfen en TV kijken. 

Wil je méér? Kies van voor slechts € 1,- per maand extra voor 50 Mb/s, of voor 100 Mb/s voor € 1,50 per maand extra. Geen prijzen om van wakker te liggen.

Conclusie: Budget Alles-in-1 hanteert een mooie prijs voor verschillende internetsnelheden. En qua snelheid? 50 Mb/s is ruim voldoende voor het gemiddelde gezin. Je kunt dan rustig tegelijkertijd surfen, streamen en gamen. En met 20 Mb/s kun je met 1 -2 personen ook prima uit de voeten. Bekijk wel van tevoren of deze snelheid op jouw adres mogelijk is.

Wat vinden wij van het TV-aanbod?

Met 75 zenders hebben ze een mooi standaardaanbod. Het zenderpakket is ook nog eens heel gevarieerd. Dus ben je TV-junk? Dan is Budget Alles-in-1 een goede keuze.

Let op: in het TV-aanbod heeft Budget Alles-in-1 het zelf over 'meer dan 100 zenders'. Maar hierin worden de lokale omroepen meegeteld, en deze verschillen per adres.

En natuurlijk kun je het aanbod naar hartenlust uitbreiden. Maar dan gaat de prijs natuurlijk ook snel omhoog. Zeker wanneer je een van de duurdere zenderpakketten neemt.

Wat vinden wij van het aanbod Vast Bellen?

Voor € 1,- per maand extra kun je gebruikmaken van vast bellen. Een prima tarief als je nog erg gehecht bent aan je vaste telefoon. Ook de beltarieven zijn ongeveer hetzelfde als elders.

De opties om onbeperkt te bellen naar vast, mobiel of buitenland zijn vergelijkbaar met andere aanbieders. De prijzen voor deze opties zijn erg laag (€ 5,- extra per maand per uitbreiding). 

Dit heeft wel een reden, want er zitten een aantal strenge voorwaarden aan het onbeperkte belabonnement van Budget Alles-in-1. Zo rekent de provider in sommige gevallen alsnog een starttarief en een maximum aantal belminuten. 

Hecht je dus nog veel waarde aan écht onbeperkt bellen? Kijk dan voor het afsluiten goed naar de voorwaarden, zodat je weet waar je aan toe bent.

Prijs & kortingen

Qua prijs zit Budget Alles-in-1 in de laagste regionen. De provider meet zich met andere budget internetaanbieders. 

Je krijgt altijd de eerste paar maanden korting op je abonnement. Dit is vergelijkbaar met andere providers. Bovendien gaat dit niet over een paar euro's, maar scheelt het best veel op je jaarprijs.

Houd nog wel rekening met de installatiekosten: doe je het zelf, betaal je uiteraard niets. Maar een monteur kost je eenmalig € 79,- extra. Behalve wanneer je glasvezel bestelt, dan is de monteur wel gratis.

Conclusie

De naam zegt het eigenlijk al: Budget Alles-in-1 is vooral onderscheidend als je kijkt naar de royale korting.

Goed om te weten is ook dat Budget Alles-in-1 al hun diensten levert via het KPN-netwerk. Het voordeel daarvan is betrouwbaarheid: KPN heeft zich ruim bewezen als provider die niet zomaar verdwijnt. Budget Alles-in-1 lift daar als nieuwe provider op mee.

Vergelijk met alle providers

Lees volgende pagina: Internet

echt de slechtste provider van allemaal,een paar keer per dag zit je zonder internet voor een paar minuten
klantenservice is er niet of niet bereikbaar
kan niet wachten om over te stappen

Ik had opdracht gekregen van mijn vader van 87 jaar om hem over te zetten naar budget alles in één en budget energie.

Tot mijn verbazing moet het op mijn naam daar mijn vader te oud is, mensen boven de 80 worden niet geaccepteerd.

Ik werd telefonisch geholpen door een vriendelijke jongeman die aan het eind van het gesprek zelfs Bois werd omdat ik zei dat ouderen worden gediscrimineerd vanwege hun leeftijd.

Sorry budget voor mijn vader dus geen budget.

Ik heb ook een contract afgesloten bij budget alles in 1. Op zich netjes geregeld alleen bleek dat ze, ondanks beloftes geen glasvezel op mijn adres konden leveren omdat hun technologie daar niet op is aangepast???? KPN heeft het glasvezel gelegd en budget alles in 1 leverd het internet over de KPN infrastructuur. Dus let goed op en vraag er naar bij het afsluiten.

Het internet en tv werkt verder prima.

Over TV geen klachten. Wel over internet. De overstap van vorige provider naar Budget is nog steeds niet geregeld. Slecht geleverd werk door de monteur. 2e Monteur moest regelmatig bellen voor info en instructies! Duurt nu al meer dan een jaar.
Contact is onmogelijk:
Op het adres in Rotterdam is Budget verdwenen. Niemand in dat gebouw weet waar naar toe. Op het adres in Amsterdam zit kennelijk geen brievenbus. Aangetekende post komt onbestelbaar retour.
Beantwoorden via door Budget gestuurde e-mails (hun eigen adres dus!) werkt niet.
Telefonische klantenservice ....... eerst 32 minuten in de wacht gestaan..... daarna in onbeschaafd Nederlands afgepoeierd.
Kijk uit naar einde contract. Dat laat ik ontbinden/beëindigen door nieuwe provider.

Niet aan beginnen! Wifi valt elke dag rond dezelfde tijdstip uit waardoor ik al super vaak belangrijk werk ben kwijtgeraakt doordat het internet uit valt. Na bellen met de klantenservice werd mij verteld dat er niks mis is met mijn internet en dat ik hem maar even moet resetten. Dit heeft natuurlijk niet geholpen. Na nog een keer bellen heb ik een nieuw modem en loop ik nog steeds rond met dezelfde problemen. Nog steeds niks opgelost dus. Daarnaast gaat de prijs telkens omhoog, maar de kwaliteit van het internet en klantenservice omlaag. In conclusie zou ik dit niet aanraden. Voor deze prijs zijn er veel betere providers beschikbaar!

Begin niet aan deze provider. Ze hebben het administratief niet op orde en de klantenservice is dramatisch. Ik val van de ene verbazing in de andere. Wees dus gewaarschuwd.

Krijgen we van budget alles in 1 voorheen nlex 5 euro p/m verhoging (voor 2e keer gaan ze abonnement verhogen) eigenlijk ons komt goed uit omdat pakket wat bugelt inleverd is so slecht en je moet elke keer bellen naar klantenservice.

We gaan lekker overstappen naar andere provider en bekijk het maar budjet.

zou Ik niet doen! En de onzin van 25 euro korting die je krijgt als al energie hebt die krijg je pas na een jaar!Ze kunnen niet bieden wat ze zeggen. Ik zou 30?0ktober alles hebben zit nu nog steeds zonder alles! Geen tv geen internet geen telefoon. Vele kosten moeten maken! Zou zeggen niet doen!!!!

Bezint eer ge begint !!! De meest waardeloze aanbieder ooit. Geen service geen bereik geen bereikbaarheid !!!!! Komt géén enkele afspraak na.

Worst customer support in the whole Netherlands. People should avoid this provider whatever their offer is. In the end, they will charge everything in the name of completely useless customer service. They keep killing time in replying us so that they can charge money until whatever time it takes us to reach them. Horrible. In my opinion, this company should be located in the regulated countries like the Netherlands.

Hallo ik ben een klant van nlex . So voor aansluiten goed verhaal maar eindlijk slecht service behalve optijd geld nemen van u rekening voor abonement. HEELSLECHT WIFI als bel lang blijven achter line en niemand help je. Ik ben zo vind jammer so slecht internet thuis via deze provider en hooplos want ze zeg moet zelf opsit regelen . Voor beter internet thuis

Laat hier een reactie achter
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Schrijf een reactie!
Schrijf een reactie!
Bedankt voor uw reactie
Wij controleren het bericht.
Terug naar vergelijking
Start de chat