prijsvergelijken

Zakelijke internetvergelijker uitgebreid

24 september 2015 (laatste wijziging 19 maart 2019) door Suzanne

Voor zakelijke klanten hebben we het mogelijk gemaakt om zakelijk internet vergelijken makkelijk te maken. We hebben een vergelijker ontwikkeld die wat meer filteropties bevat speciaal afgestemd op zakelijke klanten.

Ben je een zakelijke klant en wil je graag een vergelijking maken waarbij je de extra opties in je internetpakket meeneemt? Dit is mogelijk: sinds kort is de zakelijke internetvergelijker nog extra uitgebreid!

Internet voor zakelijke klanten

Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor de vergelijking van internetpakketten. Omdat de wensen voor bedrijven verschillen met die van particulieren, zijn er extra filteropties toegevoegd. Dan is er nog onderscheid te maken tussen bijvoorbeeld ZZP'ers, klein- en grootbedrijven of winkeleigenaren. Zo is het voor kleinere bedrijven bijvoorbeeld niet nodig om een ontzettend hoge internetsnelheid af te sluiten, maar voor grote bedrijven is dit vaak wel noodzakelijk vanwege het aantal mensen dat tegelijk gebruikmaakt van dezelfde verbinding. Bij Prijsvergelijken wordt hier allemaal aan gedacht: alles wat jij hoeft te doen is aanvinken welke opties bij jou van toepassing zijn!

Gespecialiseerde providers voor de zakelijke markt

Tip: heb je een bedrijf, kijk dan eens naar Fieber. Fieber is een provider die zich richt op de zakelijke markt. De provider biedt snelheden tot wel 500 MB/s up en down. Omdat Fieber veel zakelijke opties biedt, is deze provider zeer geschikt voor ondernemers. Fieber biedt verschillende internet-, bellen-, en pinabonnementen, waarbij je de keuze hebt uit levering via DSL en glasvezel. Fieber levert de pakketten Kantoor, Winkel en ZZP/thuiswerker. Voor de echt grote grootbedrijven is Dataweb de meest geschikte. DataWeb is gespecialiseerd in zakelijk glasvezel voor de zakelijke markt met hoge bandbreedtes van 10 Mbit/s tot en met 10 Gbit/s. Toch zijn dit niet per se de enige providers met een passend pakket. Ook providers die bekend zijn in de particuliere markt bieden goede pakketten voor zakelijke gebruikers. Welke het meest geschikt is voor jou, zul je zien zodra je alle filters hebt toegepast in onze zakelijke vergelijker.

Filter jouw keuzes in de zakelijke internetvergelijker

De zakelijke internetvergelijker werkt heel eenvoudig. Als eerste vul je de postcode en het huisnummer van het bedrijf in; hiermee zien we welke abonnementen er op dit adres beschikbaar zijn! Hieronder volgt een hele lijst met opties die je kunt aanklikken. Als zakelijke klant zijn er veel meer opties dan wanneer je een particuliere klant bent. Zo kun je onder andere meerdere telefoonlijnen aansluiten, profiteren van een vast IP-adres en zakelijk pinnen bij het abonnement afsluiten. Wil je graag dat de klantenservice van je provider 24/7 voor jou beschikbaar is? Geen probleem. Ook een multi carrier system is bij een zakelijk abonnement mogelijk. Verder kun je een contract afsluiten van een maand, wat je als particuliere klant niet kan. Zodra je alle wensen hebt aangevinkt in de zakelijke vergelijker rolt de beste deal er voor jouw bedrijf uit!

Welk abonnement levert het beste pakket voor jouw bedrijf? Vergelijk dan vrijblijven alle aanbieders van zakelijk internet en je hebt de beste deal zo gevonden!

 

zakelijke internet provider

Suzanne

Mijn naam is Suzanne. Met de artikelen die ik schrijf, wil ik antwoord geven op vragen die jij hebt. Over internet of mobiele abonnementen. Zodat het voor jou in 1 oogopslag duidelijk is waar je aan toe bent.

Terug naar vergelijking
Start de chat