prijsvergelijken

Vodafone Thuis overgenomen door T-Mobile

4 november 2016 (laatste wijziging 23 november 2018) door Annick

Vodafone Thuis abonnees worden binnenkort T-Mobile klanten. Dit jaar werd bekend dat Ziggo en Vodafone samengaan als één provider. De voorwaarde is wel dat Vodafone zijn vaste diensten dan afstaat. Nu is bekend geworden dat T-Mobile deze diensten gaat overnemen en dat klanten van Vodafone overgezet worden. 

T-Mobile neemt Vodafone Thuis over 

Vodafone en Ziggo hebben dit jaar aangekondigd dat ze samen gaan werken. Dit kon niet uitgevoerd worden voordat de Europese commissie hier toestemming voor gaf. De voorwaarde hierbij was dat Vodafone zijn diensten voor vast internet gaat afstoten. Nu is bekend geworden dat T-Mobile, een provider die nu nog alleen mobiele diensten aanbiedt, de diensten voor vast internet overneemt van Vodafone. Dat betekent dat T-Mobile een nieuwe speler wordt op de markt van vast internet. Er zijn nu 150.000 klanten die gebruik maken van Vodafone Thuis. Hierbij is het alles-in-1 pakket het meest populair. Er wordt verwacht dat de fusie tussen Ziggo en Vodafone eind december rond zal zijn. Vodafone Thuis klanten kunnen dan overgezet worden naar T-Mobile. 

Vast internet T-Mobile 

Op dit moment heeft T-Mobile alleen nog mobiele abonnementen via hun eigen mobiele netwerk. T-Mobile zal de Vodafone diensten van vast internet overnemen. Dit gaat om vast internet, interactieve tv en vast bellen. De huidige internetverbinding van Vodafone gaat nu via zowel DSL als glasvezel en dit is op het KPN-netwerk. De verwachting is dat T-Mobile ook gebruik gaat maken van het KPN-netwerk. Het is nog niet bekend wat klanten van Vodafone kunnen doen als ze niet overgezet willen worden. De prijzen van de mobiele producten van T-Mobile zijn scherp. Daarom verwachten wij dat de prijzen van de vaste diensten niet erg zullen veranderen ten opzichte van Vodafone. Bekijk het aanbod van alle internetproviders op de pagina internet vergelijken

Annick

Mijn naam is Annick. Dagelijks schrijf ik artikelen omtrent internetpakketten en mobiele abonnementen. Met mijn artikelen probeer ik het vergelijken zo eenvoudig mogelijk te maken. Zodat jij het juiste abonnement kunt vinden.

Geen reacties
Laat hier een reactie achter
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Schrijf een reactie!
Schrijf een reactie!
Bedankt voor uw reactie
Wij controleren het bericht.
Terug naar vergelijking
Start de chat