prijsvergelijken

Van Ziggo naar Caiway

24 november 2014 (laatste wijziging 23 november 2018) door Suzanne

 van ziggo naar caiway

Van Ziggo naar Caiway?

Kabelaanbieder Cogas beëindigt het contract met Ziggo om het te verruilen voor hun dochterbedrijf Caiway. Klanten hebben geen keus: ze moeten overstappen.

Wat is het verschil als je van Ziggo naar Caiway overstapt?

Op de site www.twentestaptover.nl heeft Caiway duidelijk de verschillen tussen Caiway en Ziggo opgesteld. Hierbij is in het begin bijna geen verschil te zien, behalve verschil tussen bepaalde televisiezenders. Ook een app, die Ziggo al had, wordt bij Caiway pas beschikbaar in 2015. Een tweede telefoonlijn bij Caiway is in tegenstelling tot Ziggo niet mogelijk. Als je verder zoekt, blijkt dat er geen hulplijn voor ouderen is, een optie die Ziggo wel bood. Twentenaren klagen hier uitgebreid over in een uitzending van Kassa; zij vinden dat ze tenminste voor een keuze moeten worden gesteld. Het liefst willen ze dat Ziggo terugkomt.

Opties voor Twentenaren

Hoe vervelend het ook is, de mogelijkheid van kabelinternet van Ziggo is er binnenkort niet meer. Toch zijn er meerdere opties dan alleen internet van Caiway. Prijsvergelijken vergelijkt niet alleen kabelaanbieders, maar ook ADSL-aanbieders. KPN, Telfort, Tele 2, XS4All en Online zijn een paar voorbeelden van providers die ADSL aanbieden. Internet van ADSL komt via de telefoonlijn je huis binnen en hiermee kun je bellen, internetten en televisie kijken. Het is belangrijk om niet verder dan zeven kilometer van de centrale af te wonen. Hoe dichter bij je woont, hoe sneller je internet is, geldt voor ADSL.

Conclusie

Ben jij een Twentenaar en weet je nog niet of je van Ziggo naar Caiway wilt overgaan? Wil je eerst weten of Caiway voor jou de beste provider is? Kijk dan eens bij onze internetvergelijker welke ADSL-aanbieder voordelig is voor jou!

 

 

Suzanne

Mijn naam is Suzanne. Met de artikelen die ik schrijf, wil ik antwoord geven op vragen die jij hebt. Over internet of mobiele abonnementen. Zodat het voor jou in 1 oogopslag duidelijk is waar je aan toe bent.

Geen reacties
Laat hier een reactie achter
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Schrijf een reactie!
Schrijf een reactie!
Bedankt voor uw reactie
Wij controleren het bericht.
Terug naar vergelijking
Start de chat