prijsvergelijken

Turks tv-pakket bij Ziggo wijzigt per 1 december

23 november 2016 (laatste wijziging 23 november 2018) door Annick

Internetprovider Ziggo wijzigt het Turks tv-pakket, waarmee een aantal Turkse zenders te zien zijn. De kabelaanbieder heeft aangegeven het aanbod van het pakket hiermee op te willen frissen. Er worden drie zenders uit het pakket verwijderd en vier zenders eraan toegevoegd. 

ZiggoZiggo wijzigt aanbod Turks tv-pakket 

Ziggo heeft een aantal zenderpakketten die bij een internet en tv-abonnement zijn te bestellen. Elk pakket heeft een bepaald thema die klanten kunnen aanschaffen om hun zenderaanbod te vergroten. Het Turkse tv-pakket is hier één van. Dit pakket bestaat nu uit acht Turkse tv-zenders op het gebied van sport, nieuws en entertainment.Vanaf 1 december worden vier zenders toegevoegd (waarvan drie staatszenders en een commerciele) waardoor het tv-pakket uit negen tv-zenders zal bestaan. De huidige prijs van het Turkse tv-pakket is en blijft €7,95 per maand*. Dit komt bij de gewone abonnementskosten van een internet en tv-pakket. 

Vergelijk providers met Turkse pakketten

Naast Ziggo bieden ook andere internetproviders een Turks pakket aan. Dat doen ze trouwens niet allemaal! Internetproviders KPN, TelfortXS4ALL, OnsBrabantNet en Caiway bieden de mogelijkheid een Turks pakket te kiezen. Vergelijk internet en tv-abonnementen met zenderpakketten op een overzichtelijke pagina. Gebruik hiervoor de filtermogelijkheden van de zenderpakketten. Daar vind je ook de optie om Turks pakket aan te vinken. 

Alle Turkse pakketten op een rij

Ik heb het huidige Turks pakket van Ziggo naast het nieuwe Turks pakket gezet zodat je duidelijk kan zien wat er verandert. Ter vergelijk zet ik de pakketten van KPN, Telfort, OnsBrabantNet, NLE, Caiway en XS4ALL ernaast. Opvallend is dat kabelaars Caiway en Ziggo een ander aanbod hebben dan de andere providers. De Turkse pakketten bij KPN, Telfort, XS4ALL en NLE zijn op dit moment qua samenstelling gelijk aan elkaar. De kosten voor een Turks pakket ligt rond de € 7,50 a € 8,- per maand*, daarbij zijn de kabelaanbieders iets duurder dan de rest.

Ziggo

tot 1 dec.

Ziggo

vanaf 1 dec.

kpn

Onsbrabantnet-01

 

Telfort

XS4ALL

NLE

Caiway

 

EuroStar EuroStar

Euro Star

Eurostar

Eurostar

Eurostar   Eurostar  Eurostar
Euro D Euro D  EuroD EuroD  EuroD    EuroD   EuroD   EuroD 
Show TV Show TV

 

         
ATV Avrupa ATV Avrupa

ATV Avrupa

ATV Avrupa

ATV Avrupa  ATV Avrupa  ATV Avrupa   
HaberTürk HaberTürk HaberTürk HaberTürk  HaberTürk    HaberTürk HaberTürk   HaberTürk  
Samanyolu TV Avrupa              
Planet Türk             Planet Türk 
TGRT EU   TGRT EU  TGRT EU    TGRT EU   TGRT EU  TGRT EU    TGRT EU 
  TRT-muzik            
   TRT-cocuk            
  TV8           TV8
  TRT-1            
    Show Turk  Show Turk  Show Turk   Show Turk Show Turk    Show Turk 
     STV STV STV   STV  STV   
              ATV
              CNN Turk
              NTV

Wat je te zien krijgt op de Turkse tv-zenders

Wanneer je graag Turkse tv-zenders kijkt, en nog twijfelt tussen een abonnement bij Ziggo of een glasvezel- of DSL-aanbieder, kijk dan naar het aanbod van de Turkse zenders. 

EuroStar Entertainment, educatie, nieuws en sport, zoals de Turkse voetbalcompetitie. Verschillende sportactiviteiten uit Turkije (oa. voetbal), maar ook wereldwijd. Met overdag talkshows, showbizz programma’s en tekenfilms.
Euro D Internationale Turkse familiezender met series en diverse soorten programma's. De meest bekeken zender onder de Turkse bevolking in Europa.
Show TV Voor een Turkse mix van nieuws, films, entertainment, cultuur, muziek en sport.
ATV Avrupa Verbonden aan Sabah Dagblad, het op 1 na grootste dagblad. ATV biedt kwaliteitsprogramma's, discussieprogramma's, kinderprogramma's en lokaal geproduceerde sitcoms.
HaberTürk Laatste nieuws uit Turkije voor een groot publiek, gemaakt door gerespecteerde en ervaren journalisten. Economie- en entertainmentprogramma’s, gezondheid, zakelijk nieuws en sportnieuws.
Samanyolu TV Avrupa Turkse familiezender met nieuws, films, televisieseries, cartoons en documentaires van Turkse bodem en van hoge kwaliteit. 
Planet Türk Klassiekers en originele werken uit de hedendaagse Turkse cinema. 
TGRT EU (voorheen Fox Turk) Zendt vanuit Duitsland uit in het Turks. Entertainment, kinderprogramma's, spelprogramma's en objectief nieuws. TGRT EU wil een belangrijke rol spelen in de integratie van de Europese Turkse bevolking in de Europese gemeenschap.
TRT-muzik Staatszender met muziek
TRT-cocuk

De staats- kinderzender met tekenfilms en educatieve programma's.

TV8 Veel amusementsprogramma’s, zoals The Voice of Turkey, Survivor en Rising Star Turkey.
TRT-1 Het eerste kanaal van de Turkse staatstelevisie en een onderdeel van de Turkse Radio-Televisieomroep, TRT).
Show Turk Entertainment kanaal, biedt wereldbekende series en succesvolle Turkse series. ShowTurk behoort tot de best bekeken zenders van Turkije.
STV Turkse nationale televisiezender.
ATV Een van de populairste Turkse televisiezenders. 
CNN Turk Turkse versie van nieuwszender CNN.
NTV Turkse nieuwszender, met soms ook shows, voetbalwedstrijden en NBA. 

 

Turks tv-pakket 

Annick

Mijn naam is Annick. Dagelijks schrijf ik artikelen omtrent internetpakketten en mobiele abonnementen. Met mijn artikelen probeer ik het vergelijken zo eenvoudig mogelijk te maken. Zodat jij het juiste abonnement kunt vinden.

Geen reacties
Laat hier een reactie achter
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Schrijf een reactie!
Schrijf een reactie!
Bedankt voor uw reactie
Wij controleren het bericht.
Terug naar vergelijking
Start de chat