prijsvergelijken

Tele2 stopt met Fox Sports (en dus met het uitzenden van de Eredivisie)

26 augustus 2016 (laatste wijziging 19 maart 2019) door Michelle

Voetballiefhebbers: opgelet! Tele2 stopt met Fox Sports. De onderhandelingen voor de abonnementskosten van Fox Sports zijn onlangs weer geweest. Tele2 en Fox Sports konden het hier niet eens worden over de prijs die het Fox Sports abonnement zou moeten kosten.

Dat is dus erg slecht nieuws voor alle Tele2 abonnees die graag in het weekend naar hun clubbie keken op de televisie. Er zijn gelukkig alternatieven, hieronder vind je een aantal (mogelijke) oplossingen.

Wat kan je doen om de wedstrijden te blijven zien?

Voor alle Eredivisie liefhebbers die op dit moment klant zijn bij Tele2; niet getreurd, er zijn genoeg mogelijkheden om toch nog in het weekend de wedstrijden van jouw club live te kunnen zien. Ik noem hieronder alle opties.

1. Ziggo Sport Totaal

Als het je niet per se om de Eredivisie of de andere competities van Fox Sports gaat, kan je ook goed terecht bij Ziggo Sport. Zij zenden namelijk ook voetbal uit, alleen niet de competities van Fox Sports. Ziggo Sport heeft ook hele mooie competities, zoals de Primera Division en de Premier League.

Dat is nog niet alles, je kan ook alle WK kwalificatie duels kijken en de Champions League helemaal volgen. En dat allemaal naast de exclusieve mogelijkheid om Formule1 te kijken. Je kan Ziggo Sport Totaal bij Tele2 afsluiten, dit hoef je dus niet met een omweg af te sluiten. 

2. Overstap naar een provider met Fox Sports

Alle andere providers in onze vergelijker kunnen allemaal Fox Sports leveren. Wil je weten welke providers op jouw adres leveren, vul dan bij het internet en tv vergelijken eerst je postcode en huisnummer in, en vink vervolgens bij de opties 'Fox Sports' aan. De abonnementskosten van de pakketten kunnen flink variëren, dus als je graag een Fox Sports abonnement wilt, dan is het de moeite om abonnementen te vergelijken. Het kan namelijk oplopen tot een verschil van ruim €10,-. 

Wij hebben de prijzen voor Fox Sports bij elke provider voor je op een rij gezet.

Tele2 stopt met Fox Sports

 

Michelle

Mijn naam is Michelle. Ik ben een IBO-student aan de Universiteit Leiden en ben redacteur bij Prijsvergelijken.nl. Doordat ik veel schrijf over internetpakketten en mobiele telefonie, ben ik nu specialist op het gebied van internet en tv en mobiele abonnementen. Als content medewerker doe ik altijd mijn best om complexe producten zo duidelijk mogelijk uit te leggen in artikelen om zo klanten verder te helpen.

Geen reacties
Laat hier een reactie achter
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Schrijf een reactie!
Schrijf een reactie!
Bedankt voor uw reactie
Wij controleren het bericht.
Terug naar vergelijking
Start de chat