prijsvergelijken

HBO stopt in Nederland, wat zijn de mogelijkheden om verder te kijken?

2 november 2016 (laatste wijziging 23 november 2018) door Annick

Het slechte nieuws hebben de echte fans waarschijnlijk al gehoord. HBO stopt in Nederland per 1 januari 2017. We zouden nu massaal kunnen overstappen op Netflix. Maar dan mis je wel het laatste seizoen van Game of Thrones en kun je alleen nog films kijken die minstens twee jaar oud zijn. Wil jij graag HBO behouden? Dit zijn de mogelijkheden om vanaf 1 januari 2017 verder te kijken. 

HBOHBO stopt in Nederland: hoe nu verder? 

HBO heeft een aantal maanden geleden aangekondigd dat de zenders vanaf 1 januari 2017 verdwijnen in Nederland. Je kunt nu overstappen op Netflix maar vergelijk HBO en Netflix met elkaar en je ziet al snel dat het aanbod erg verschillend is. HBO bestaat op dit moment nog uit drie tv-zenders en een online streamingsdienst. Het aanbod bestaat uit een aantal populaire series zoals Game of Thrones en Girls. Daarnaast is het film-aanbod erg actueel en kun je alle kraskrakers uit de bioscoop ook op HBO zien. Voor de fans van HBO heb ik goed nieuws: je hoeft niet volledig afscheid te nemen van HBO! Er blijft een mogelijkheid om HBO te kunnen ontvangen, alleen niet helemaal zoals je gewend bent. 

Ziggo Movies & Series XL

Op 1 januari start Ziggo met een nieuwe dienst, Ziggo Movies & Series XL, waar door de Amerikaanse betaalzender HBO geproduceerde films en series onderdeel van uitmaken. De betaalzender HBO Nederland, nu nog te ontvangen via Tele2, Fiber, OnlineKPN, Vodafone, KPN, Telfort en XS4ALL stopt op dezelfde datum. HBO is net als Ziggo eigendom van het Britse moederbedrijf Liberty Global. Ziggo heeft de rechten gekregen en is vanaf 1 januari 2017 de enige provider die HBO in het tv-aanbod heeft. HBO komt samen met MyPrime in het TV Royaal pakket erbij. TV Royaal bestaat nu uit 55 extra tv-zenders en dit wordt uitgebreid met heel veel films en series onder de nieuwe naam Ziggo Movies & Series XL. De films en series zullen bestaan uit de content van HBO en MyPrime. HBO bestond voorheen uit drie tv-zenders maar die zullen verdwijnen. MyPrime is een pakket wat ook in het huidige assortiment zit met allerlei films en series. Alle films en series van MyPrime en HBO worden samengevoegd in Ziggo Movies & Series XL. 

Internetpakketten van Ziggo met HBO 

Het huidige pakket TV Royaal wordt nu voor €9,95 aangeboden. Vanaf 1 januari 2017 wordt de prijs van dit pakket verhoogd naar €11,95 inclusief HBO en My Prime. Dit is een pakket dat elke Ziggo-klant bij een internetabonnement kan bestellen. Bij het internetpakket Connect & Play Max zit TV Royaal er standaard bij en vanaf 1 januari 2017 zit Ziggo Movies & Series XL hier ook standaard bij. Op dit moment wordt. 

 

Wil je naar Ziggo overstappen om je favoriete HBO series te blijven kijken? Check dan eerst je postcode in de alles-in-1 vergelijker, want Ziggo levert niet op elk adres.

HBO stopt

Annick

Mijn naam is Annick. Dagelijks schrijf ik artikelen omtrent internetpakketten en mobiele abonnementen. Met mijn artikelen probeer ik het vergelijken zo eenvoudig mogelijk te maken. Zodat jij het juiste abonnement kunt vinden.

Geen reacties
Laat hier een reactie achter
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Schrijf een reactie!
Schrijf een reactie!
Bedankt voor uw reactie
Wij controleren het bericht.
Terug naar vergelijking
Start de chat