prijsvergelijken

Verschillen interactieve tv per provider

9 april 2015 (laatste wijziging 23 november 2018) door Suzanne

Interactieve televisie: het is niet meer weg te denken. Heb je het begin gemist van je favoriete programma? Geen probleem, je spoelt het zo weer terug.

Wordt er in de woonkamer naar een programma gekeken waar jij niets aan vindt? In dat geval pak je je tablet en zoek je zelf een leuk programma op. In dit artikel vergelijken we alle providers met Interactieve TV voor je! Als je weet wat je wilt is het nu eenmaal makkelijker interactieve TV vergelijken.

Verschillen interactieve tv per provider

Interactieve tv bij KPN

KPN biedt alleen interactieve tv in combinatie met een Alles-in-1 pakket aan. Met dit pakket is het mogelijk om Live te pauzeren terwijl je naar een programma kijkt. Ook heb je Programma Gemist en Videotheek Thuis, om films uit te kiezen en te kijken. In dit pakket ontvang je zestig zenders, plus zeventien zenders in HD. Je kunt deze zenders ook op je tweede televisie ontvangen.

Online kijken, dus met je tablet, telefoon of ander mobiel apparaat, is ook mogelijk. Je ontvangt hier 35 zenders op en ook je extra zenderpakket, mocht je deze besteld hebben. De prijs van het goedkoopste Alles-in-1 pakket van KPN is € 45,- per maand, de eerste zes maanden is dit € 35,- per maand.

Interactieve tv bij Tele2

Tele2 biedt de mogelijkheid om een combi-abonnement af te sluiten voor internet & tv. Bij dit pakket krijg je 47 televisiezenders, waarvan vijftien in HD. Ook bij deze provider profiteer je van het Online kijken via mobiele apparaten. Je ontvangt hierbij veertien populaire zenders. Ook Programma Gemist en de Videotheek van Tele2 zijn beschikbaar via Interactieve televisie.

Het goedkoopste abonnement met interactieve tv kost € 34,- per maand. De eerste drie maanden betaal je € 15,- per maand.

Interactieve tv bij Telfort

Ook bij Telfort is een Internet en tv-abonnement mogelijk. Je krijgt hierbij 65 zenders, waarvan zeventien in HD zijn. Zoals bekend bij interactieve televisie heb je ook hier de beschikking over Begin Gemist, Videotheek Thuis en Programma Gemist. Het is ook mogelijk om online op je tablet, laptop of telefoon televisie te kijken. De programma's die je kunt terugkijken, zijn Nederland 1, 2 en 3. Als je ook commerciële zenders wil kunnen terugkijken, kun je voor het Pluspakket kiezen. Dit kost € 10,- euro per maand en de eerste twee maanden is het gratis.

Een Internet en tv-abonnement bij kost bij Telfort € 35,50 per maand.

Interactieve tv bij Ziggo

Bij de kabelprovider Ziggo is het mogelijk om een abonnement met internet en televisie af te sluiten.
Je krijgt hierbij 25 analoge zenders, 30 digitale zenders en drie in HD. Ook tv Gemist en On Demand, waarmee je films en series kunt kijken, zijn beschikbaar.

Een abonnement met internet en interactieve tv kost € 44,50 per maand. De eerste drie maanden betaal je 39,95 per maand.

Interactieve tv bij Online

Ook bij Online kun je een abonnement met televisie en internet afsluiten. Hierbij krijg je 60 zenders, waarvan achttien in HD zijn. Je kunt voor vijf uur aan films of series opnemen, maar voor vijf euro per maand extra is dit uit te breiden tot 100 uur. Verder is er een app beschikbaar, waardoor je ook op je mobiele apparaten televisie kan kijken.Voor € 5,00 extra per maand bestel je Programma Gemist erbij.

Het goedkoopste abonnement met internet en tv van Online kost € 34,50 per maand. Je betaalt eenmalig € 30,- aansluitkosten.

Interactieve tv bij Vodafone

Vodafone heeft ook een combi-abonnement met televisie en internet. Bij dit abonnement krijg je 57 zenders, waarvan er 27 in HD zijn. Programma Gemist zit standaard bij interactieve tv, maar voor opnemen en pauzeren betaal je € 5,- extra per maand. Ook bij dit abonnement profiteer je van 'online' kijken; via een app heb je op al je mobiele apparaten ook tv.

Het voordeligste abonnement van Vodafone kost € 37,50 per maand, plus eenmalig € 37,50 voor aansluitkosten.

Interactieve tv bij Fiber

Ook bij glasvezelaanbieder Fiber is het mogelijk om interactieve tv te bestellen. Dit is alleen mogelijk in combinatie met een Alles-in-1 pakket, dus internet en bellen zijn standaard inbegrepen.

Bij Fiber heb je standaard een digitaal televisiepakket met 39 zenders. Interactieve televisie kost € 10,00 per maand extra; hiermee krijg je meer dan 75 HD zenders. Verder profiteer je van een TV Gids en Programma Gemist. Online kijken is ook bij deze provider mogelijk! Als je een opnamerecorder erbij wilt, betaal je extra. (Basis is  € 4,95 en Plus is € 6,95 extra per maand).

Het voordeligste abonnement met Interactieve tv kost € 54,95 per maand, met eenmalige aansluitkosten van € 49,95.

Interactieve tv bij XS4ALL

De provider XS4ALL biedt televisie altijd aan in combinatie met internet. Hierbij krijg je bij het goedkoopste pakket 66 digitale zenders en vijftien in HD. Je ontvangt standaard twee tv-ontvangers, en als je dit niet nodig hebt krijg je € 2,50 korting per maand. Met interactieve tv van XS4ALL heb je Begin Gemist, Live pauzeren, Programma Gemist, Videotheek en je kunt programma's opnemen.

Voor het voordeligste abonnement betaal je de eerste maand € 65,00; dit is inclusief aansluitingskosten. Daarna betaal je vijf maanden lang € 30,- per maand, en vanaf de zevende maand betaal je € 47,50 per maand.

 

De inhoud van dit blog is met grote zorg samengesteld. Ondanks dat kan het voorkomen dat de informatie verouderd is of onjuistheden bevat. Lees hierover meer op onze voorwaarden. We wensen je veel succes met het kiezen van jouw perfecte abonnement!

 

Tv Series kijken steeds populairder

Suzanne

Mijn naam is Suzanne. Met de artikelen die ik schrijf, wil ik antwoord geven op vragen die jij hebt. Over internet of mobiele abonnementen. Zodat het voor jou in 1 oogopslag duidelijk is waar je aan toe bent.

Geen reacties
Laat hier een reactie achter
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Schrijf een reactie!
Schrijf een reactie!
Bedankt voor uw reactie
Wij controleren het bericht.
Terug naar vergelijking
Start de chat