prijsvergelijken

Nieuwe tv-app Ziggo GO voor Ziggo klanten

24 november 2016 (laatste wijziging 17 oktober 2019) door Annick

Ziggo heeft een nieuwe tv-app gelanceerd. Ziggo klanten hadden al toegang tot interactieve tv via een app. Voorheen werd de app Ziggo Horizon Go genoemd.

Ziggo vond het tijd voor een nieuwe versie en daarbij hoort ook een nieuwe naam: Ziggo GO. Met deze app is het nog steeds mogelijk om op je laptop, computer, telefoon of tablet live tv te kijken. En nu zijn er ook een paar nieuwe functies aan toegevoegd. 

Ziggo Horizon Go wordt Ziggo GO Ziggo

Als je tegenwoordig tv wil kijken hoef je dit al lang niet meer via het gewone toestel te doen. Het online tv-kijken neemt toe en veel providers spelen hier goed op in. Niet zo gek ook want je kunt hiermee zelf bepalen waar en wanneer je jouw favoriete programma wilt bekijken. In de vorm van een app kun je op al je mobiele apparaten tv-kijken. Ziggo heeft sinds een aantal jaren de mogelijkheid om tv te kijken via een app. Voorheen was dit de Ziggo Horizon Go app. Nu heeft Ziggo een nieuwe versie gelanceerd: Ziggo GO

Ziggo GO 

Qua uiterlijk lijkt Ziggo GO erg op de Horizon Go. Je kunt ook nog steeds live tv kijken op je tablet of smartphone via een app. En als dat live niet lukt, kun je programma's terugkijken tot maximaal een week met Replay TV. Je hoeft je favoriete programma dus niet te missen. Om het nog makkelijker te maken, je kan jouw favoriete tv-zenders in een zelfgemaakte volgorde zetten. De app is tegelijkertijd ook je digitale tv-gids en wie in het bezit is van een Horizon Mediabox, kan tv-opnames instellen in de app. 

De nieuwe functies van Ziggo GO

Ziggo GO heeft een paar kleine veranderen ten opzichte van Horizon Go app. Dit zijn de nieuwe functies:

  • De app onthoudt de meest bekeken tv-programma's. Hierdoor zijn de programma's ook makkelijk terug te vinden in het startscherm. 
  • Op de tabletversie zijn er previews aan toegevoegd. Bij het tv-kijken is dan voor elk programma een preview te zien voordat je het programma helemaal gaat bekijken. 
  • De app had al veel functies. De nieuwe versie is voorzien van allerlei tips en extra uitleg bij deze functies. Zo is het nog duidelijker wat je allemaal met de app kan doen.

Alle Ziggo klanten met minimaal een tv-abonnement hebben gratis toegang tot de Ziggo GO app. Gebruikers van Horizon Go kunnen eenvoudig overstappen naar Ziggo GO door de nieuwe app te installeren. Het is heel simpel: installeer de nieuwe app en log in met de gegevens van Horizon Go. De app is nu te downloaden voor zowel Android als iOS. Ben je nog geen Ziggo klant? Ga internet en tv vergelijken en kijk of Ziggo op jouw adres beschikbaar is. 

 

Nieuwe tv-app Ziggo GO

Annick

Mijn naam is Annick. Dagelijks schrijf ik artikelen omtrent internetpakketten en mobiele abonnementen. Met mijn artikelen probeer ik het vergelijken zo eenvoudig mogelijk te maken. Zodat jij het juiste abonnement kunt vinden.

Geen reacties
Laat hier een reactie achter
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Schrijf een reactie!
Schrijf een reactie!
Bedankt voor uw reactie
Wij controleren het bericht.
Terug naar vergelijking
Start de chat