prijsvergelijken

Zo kun je het nieuwe seizoen van Game of Thrones kijken

4 maart 2019 (laatste wijziging 19 maart 2019) door Annick

Je hebt de aankondiging waarschijnlijk allang gehoord: het nieuwe en laatste seizoen van Game of Thrones komt er weer aan! April 2019 is het zover, dan zitten de Nederlandse fans voor de laatste keer voor de buis om de populaire serie te kijken. Alleen 1 probleem: hoe ga je het bekijken?

Game of Thrones kijken

Game of Thrones kijken zonder HBO

Tot 1 januari 2017 kon je voor een meerprijs nog kiezen voor HBO bij internet providers. Deze streamingdienst bood naast series als True Detective en Girls ook Game of Thrones aan.

Helaas is het momenteel niet meer mogelijk om in Nederland zonder enorme omleiding een HBO abonnement te nemen. Dus nu blijft de vraag: hoe kijk je Game of Thrones anno 2019?

Dit zijn de mogelijkheden

Je hebt waarschijnlijk al flink zitten Googlen, maar helaas. Je hebt weinig keuze als je je favoriete programma wilt kijken. Ziggo is de enige provider die de mogelijkheid biedt om Game of Thrones te bekijken. Hiervoor heb je een extra zenderpakket nodig, genaamd Movies & Series XL. Hiervoor betaal je maandelijks € 11,95. Inderdaad, bovenop je huidige abonnementsprijs.

Was je al van plan over te stappen van provider of zit je momenteel bij Ziggo? Dan kun je dit gemakkelijk afsluiten. Maar als je tevreden bent met je huidige provider, is het natuurlijk wel even slikken. Zomaar overstappen van provider, alleen voor Game of Thrones?

Tja... Helaas is Ziggo de enige provider die nog een contract heeft met HBO. 

Of... gratis Game of Thrones kijken met Movies & Series L

Oké, stel dat je inderdaad bij Ziggo zit of naar deze provider overstapt. Dan is er een gratis manier om Game of Thrones te kunnen zien.

Geen illegale manier. Wel gratis. Hoe dan?

Als je een mobiel abonnement van Vodafone hebt en internet van Ziggo. Vodafone en Ziggo zijn tegenwoordig 1 bedrijf: VodafoneZiggo. Net zoals veel andere providers, biedt VodafoneZiggo voordelen aan als je zowel internet als mobiel bij hen afsluit. En 1 van die voordelen... is Movies & Series L. 

Dit is een soort light pakket van Movies & Series XL. Dit betekent dat je geen extra zenders krijgt zoals in het premium pakket. Maar wel de mogelijkheid om GoT te bekijken. En laten we eerlijk zijn, daar doe je het toch voor?

Wil je naar Ziggo overstappen? Check dan eerst je postcode in de internet vergelijker, want Ziggo levert niet op elk adres.

start internet vergelijken

Game of Thrones kijken

Annick

Mijn naam is Annick. Dagelijks schrijf ik artikelen omtrent internetpakketten en mobiele abonnementen. Met mijn artikelen probeer ik het vergelijken zo eenvoudig mogelijk te maken. Zodat jij het juiste abonnement kunt vinden.

Geen reacties
Laat hier een reactie achter
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Schrijf een reactie!
Schrijf een reactie!
Bedankt voor uw reactie
Wij controleren het bericht.
Terug naar vergelijking
Start de chat