prijsvergelijken

Nieuwe internetprovider NLE in de vergelijker

26 oktober 2016 (laatste wijziging 27 juli 2018) door Coen

De NLE (voorheen: de Nieuwe Energie Maatschappij) is gestart met het aanbieden van internetabonnementen. Prijsvergelijken heeft de nieuwe internetleverancier opgenomen in het vergelijkingssysteem zodat je het aanbod van internet, tv en bellen van NLE kan vergelijken met andere aanbieders. In het voorjaar kondigde de NLE al aan dat ze als eerste energiemaatschappij naast elektriciteit en gas ook internet, televisie en telefonie gaat leveren. De NLE wil naar eigen zeggen de bestaande telecombedrijven uitdagen op het gebied van prijs, snelheid en service.

Sinds tien jaar is de NLE onder de naam Nederlandse Energie Maatschappij actief op de energiemarkt. Het idee was om de toen vastgeroeste energiemarkt open te breken. Met diezelfde missie betreedt de NLE nu de markt van internet, televisie en telefonie voor consumenten. De NLE is van mening dat "databundels vergelijkbaar zijn met kuubjes gas" en geeft aan klaar te zijn voor de lancering. Sinds ze zijn gestart met energie zijn zij naar eigen zeggen exceptioneel gegroeid in aantallen én klanttevredenheid. 

Internet

De NLE heeft de internetpakketten scherp geprijsd. Voor een concurrerend bedrag van € 29,95 per maand* heb je al een DSL- internetpakket met een downloadsnelheid van 100 MB/s en een uploadsnelheid van 10 MB/s. (De werkelijke snelheid kan hier iets van afwijken, controleer tijdens het internet vergelijken via de postcodecheck in de vergelijker welke snelheid op jouw adres geleverd wordt.) Bij je internetpakket krijg je een gratis WiFi-versterker en modem. Kies je voor glasvezel, dan kan je kiezen voor een pakket met 50 MB/s up- en downloadsnelheid of 100 MB/s. De glasvezelpakketten zijn aanzienlijk hoger geprijsd.

Televisie

Kies je ook voor televisie, dan zal je zien dat de prijs van je abonnement gelijk blijft. Wanneer je kiest voor Tv Basis, dan heb je de toegang tot 117 tv-zenders, waarvan 45 in HD-kwaliteit en meer dan 90 radiozenders. Je kunt het basispakket aanvullen met Tv Plus en met andere extra zenders. Voor elk extra pakket betaal je extra bij. De prijzen verschillen per pakket.

Bellen

Met Bellen Basis betaal je alleen de verbruikskosten, per seconde. Je abonnement zelf kost je dan niets. Nummerbehoud is gratis. Wanneer je veel belt is het handig om je pakket uit te breiden met Onbeperkt Vast, Onbeperkt Mobiel of Onbeperkt Buitenland. Met het laatste pakket kan je naar 40 landen bellen. Deze extra bel-pakketten kosten per stuk € 5,- extra per maand.

5 x handig om te weten

  • Klanten van de NLE krijgen een eenmalige korting van € 25,-*.
  • Je hoeft geen energie bij ze af te nemen om klant te worden voor internet en tv-diensten.
  • De NLE levert via het netwerk van Kpn, die bekend staat als stabiel en betrouwbaar.
  • De levertijd van een internetabonnement bij de NLE duurt zes weken. Dat is bij meer providers het geval, wil je sneller aangesloten worden, geef dat dan in de vergelijker aan. Sommige providers hebben een snellere levertijd.  
  • De internetpakketten worden geleverd via DSL of glasvezel, dus niet via de kabel.

* Dit artikel is met grote zorg samengesteld. Providers kunnen prijzen een aanbiedingen ten alle tijde wijzigen.

 

NLE alles-in-1 internet

Coen

Geen reacties
Laat hier een reactie achter
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Schrijf een reactie!
Schrijf een reactie!
Bedankt voor uw reactie
Wij controleren het bericht.