prijsvergelijken

Nieuw voordelig internet en tv-pakket van Ziggo

30 augustus 2016 (laatste wijziging 27 juli 2018) door Michelle

Als je op zoek gaat naar een nieuw voordelig internet en tv-pakket denk dan eens aan internetprovider Ziggo. Ziggo ken je waarschijnlijk wel. Ziggo is regelmatig op tv te zien met reclamespotjes over sport kijken. Of misschien is Ziggo voor jou de provider die bij jou in de buurt wél sneller internet weet te leveren. Waar je bij de naam 'Ziggo' hoogstwaarschijnlijk niet aan denkt is een goedkope provider. Maar let op: daar heeft Ziggo nu verandering in gebracht door een internet en tv-abonnement te introduceren voor een vaste lage prijs van €39,95*.  

Voordelig internet en tv-pakket Internet tv vergelijken

Het voordeelpakket van Ziggo is een internet en tv-pakket waar zij je alle standaarden geven die je van Ziggo gewend bent maar dan voor minder geld! Zo krijg je nog steeds een gratis monteur voor de installatie van je pakket, toegang tot 2 miljoen wifi-spots door het hele land, Ziggo Sport etc.  Ziggo garandeert bij dit pakket ook een vaste lage prijs van €39,95 en dit doen ze niet bij andere pakketten. Dus voor abonnementskosten verhogingen hoef je niet bang te zijn!  Je sluit dit pakket af voor een jaar en daarna is hij maandelijks opzegbaar. Vergelijk Ziggo internet en tv-pakketten, dan zie je dat het echt een aanrader is.

Overige functionaliteiten

Het voordeelpakket is echt een compleet pakket en absoluut geen uitgekleed product. Je krijgt bijvoorbeeld ook 6 Ziggo e-mail accounts, daarnaast kan je tot 4 apparaten aansluiten op het modem. Dit wil zeggen dat je dan niet via de wifi internet ontvangt, maar dat het internet direct van het modem afkomstig is. De kwaliteit van de tv-kanalen die je erbij geleverd krijgt is afhankelijk van de kwaliteit van de kabels die je aansluit op je tv-kastje. 

Vergelijkbare pakketten

Ziggo is natuurlijk niet de enige provider die voor deze prijs internet en tv aanbiedt. Maar Ziggo levert dit via de kabel en dat is wel onderscheidend te noemen. Kabel internet is over het algemeen stabieler en in veel gevallen ook sneller dan DSL-internet wat veel andere providers aanbieden.

Wat je voor die prijs krijgt

Voor datzelfde bedrag, die €39,95 per maand, krijg je bij andere providers een internet+tv abonnement met DSL-internet. Op zich zou dat een prima alternatief kunnen zijn, maar in veel gevallen bieden deze pakketten een stuk minder extra's aan binnen het pakket.

Vergelijkbare pakketten van andere providers

Nu zeggen deze bedragen je misschien niet zoveel. Als je gaat internet en tv vergelijkt en filtert op deze opties dan zal je zien dat Ziggo echt een mooi product biedt binnen deze prijsklassen, en dat met kabelinternet. Of je ook gebruik wilt maken van die extra opties dat is uiteraard aan jou. Ik licht er een paar andere providers uit:

Vodafone internet en tv-pakket

Vodafone heeft in diezelfde prijsklasse een pakket met daarin gratis FOX Sports Eredivisie. Het pakket zelf is maandelijks aan te passen, maar het is wel een pakket met 20 MB/s met een DSL-internetverbinding. Dit kán prima zijn, want in de meeste gevallen is 20 MB/s voldoende. Ik raad je alleen aan om bij DSL-internet altijd de postcodecheck te doen om te zien of je de 20 MB/s ook kan halen.

Fiber internet en tv-pakket

Fiber heeft ook voor dit geld ook een internet en tv pakket met 100 MB/s DSL. 100 MB/s is een erg mooi aanbod, helaas wordt het in de meeste gevallen niet gehaald met de DSL-internet verbinding die ze erbij leveren. Anders dan Vodafone of Ziggo heeft Fiber gekozen voor een meer minimalistische invulling van hun pakket. Ze hebben dus wel de mogelijkheid om snel internet te leveren maar verder bieden ze voor tv alleen de opties 'Uitzending gemist' en 'Tv op tablet'. 

Al met al biedt Ziggo dus een prima product met een relatief zacht prijsje. Een aanrader wat mij betreft, maar ga altijd eerst zelf internet en tv vergelijken, iets anders kan natuurlijk altijd beter bij jou passen. 

*Prijzen genoemd in dit artikel kunnen door providers worden aangepast in de toekomst

Ziggo

 

Michelle

Mijn naam is Michelle. Ik ben een IBO-student aan de Universiteit Leiden en ben redacteur bij Prijsvergelijken.nl. Doordat ik veel schrijf over internetpakketten en mobiele telefonie, ben ik nu specialist op het gebied van internet en tv en mobiele abonnementen. Als content medewerker doe ik altijd mijn best om complexe producten zo duidelijk mogelijk uit te leggen in artikelen om zo klanten verder te helpen.

Geen reacties
Laat hier een reactie achter
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Schrijf een reactie!
Schrijf een reactie!
Bedankt voor uw reactie
Wij controleren het bericht.