prijsvergelijken

Kaartjes concerten Ziggo Dome bemachtigen

3 maart 2016 (laatste wijziging 27 juli 2018) door Suzanne

Heb je weleens met smart gewacht tot je favoriete artiest naar Nederland kwam en vervolgens tijdens de kaartverkoop misgegrepen? Bij populaire artiesten is het best lastig om kaartjes voor concerten in de Ziggo Dome te bemachtigen. De concertkaartjes voor Adele die in juni naar de Ziggo Dome komt bleken in een mum van tijd uitverkocht te zijn. Ben jij een van de pechvogels die net naast de kaartjes gegrepen heeft? Lees dan hier hoe je de volgende keer de virtuele rijen omzeilt én misschien zelfs wel vooraan staat bij Ziggo Dome concerten!

Kaartjes concerten Ziggo Dome bemachtigen

Er zijn meerdere mogelijkheden om aan kaartjes voor concerten in de Ziggo Dome te komen: via geautoriseerde websites, via Marktplaats en andere particuliere verkoopsites. Nog een mogelijkheid: via Club Ziggo.

Concertkaartjes via Ticketmaster en Mojo

Als je concertkaartjes voor een concert in Ziggo Dome wilt bestellen, koop je ze vaak via Ticketmaster of MOJO. Dit zijn geautoriseerde websites waarbij je zeker bent dat de tickets echt zijn. Een nadeel is dat je vaak erg lang in de wachtrij moet staan voor je daadwerkelijk een kaartje kunt bemachtigen. Het gebeurt vaak dat je daarbij net achter het net vist.

Tickets voor concerten Ziggo Dome via Marktplaats scoren

Achter het net gevist? Bij populaire artiesten staan er na de kaartverkoop direct kaartjes aangeboden op Marktplaats, maar pas op: als je niet uitkijkt betaal je woekerprijzen of de kaartjes zijn nep. Maak goede afspraken met de verkoper.

Klantenvoordeel Ziggo: Club Ziggo

Ben je klant bij provider Ziggo? Dan heb je geluk want Ziggo biedt klanten de mogelijkheid om bepaalde kaartjes een dag eerder te bestellen. Hierdoor sla je de lange rijen over en wordt je kans op kaartjes dus aanzienlijk vergroot! Niet alleen biedt Ziggo de mogelijkheid om je kaarten eerder te bestellen, ook biedt het klanten voordeel aan op bepaalde tickets of verloot het meet & greets, waarbij je je favoriete artiesten kunt ontmoeten. Verder is het zelfs mogelijk om vooraan te staan door middel van de speciale Club Ziggo ingang. Ben jij benieuwd welke artiesten extra voordelig zijn of welke concertkaartjes jij zo snel mogelijk kan bestellen? Kijk dan meteen op ClubZiggo!

Overstappen naar Ziggo

Ben je nog geen Ziggo klant, maar ben je wel geïnteresseerd? Check dan even of Ziggo voor jou beschikbaar is op onze internetvergelijker. Op basis van je postcode kun je snel zien welke internetpakketten jij op jouw adres kan ontvangen.

 Kaartjes concerten Ziggo Dome bemachtigen

Suzanne