prijsvergelijken

In 2,6 minuut je internet en tv checken… je zal blij zijn dat je het deed!

13 september 2016 (laatste wijziging 27 juli 2018) door Annick

Internet en tv vergelijken is een kleine moeite en je kunt een hoop besparen. Check jij af en toe of je nog goed zit bij je huidige provider? Lijkt misschien een gedoe maar dat is het helemaal niet. Het is heel eenvoudig en zo gepiept. Lees hier hoe je dit het beste kunt doen. Achteraf zal je blij zijn dat je het deed!

Je internet en tv checken in maar 2,6 minuten

Je internet en tv checken kost echt maar weinig tijd, als je maar weet wat je moet doen. Je wilt misschien minder betalen of sneller internet voor hetzelfde geld. Of je gebruikt een aantal extra's in je tv-pakket niet waar je wel voor betaalt. Linksboven op de pagina waar je internet vergelijkt staat een keuzewijzer. Daar vul je je gegevens in, de keuzevergelijker helpt je verder op weg.

Sneller internet in huis

Misschien wil je liever niet overstappen of loopt je abonnement voorlopig nog door. Bedenk ook dan welke punten verbetering gewenst is. Sommige dingen kan je eenvoudig zelf aanpassen in huis zonder dat je aanpassingen aan je abonnement hoeft te doen. Maar thuis internet verbeteren kost wel wat meer tijd. Je kan zelf met een paar aanpassingen de internetsnelheid in huis verbeteren zonder een nieuw abonnement af te sluiten. De plek van je router kan de snelheid van je internet bepalen. Het is belangrijk om de router op een plaats te zetten waar zo weinig mogelijk stoorzenders in de buurt zijn. Een andere mogelijkheid is je wifi versterken met een powerline adapter of wifi-repeater. Als de snelheid van het internet op zolder te wensen overlaat, is dit een goede oplossing. 

Gewenste internetsnelheid kan veranderen

Goed, je bent erachter dat je thuis alles optimaal hebt ingesteld. Ben jij nu tevreden met je huidige intersnelheid of mag het toch nog wel wat sneller? Bedenk dat je internetverbruik in de loop van de tijd ook verandert door gebruik van meer devices en andere diensten dus wat in de vorige jaren prima was voldoet nu misschien niet meer. Providers zijn continue bezig met het verhogen van de internetsnelheden waardoor het aanbod in abonnementen ook verandert. Het is daarom de moeite waard om dit in de gaten te houden en zo nu en dan je huidige abonnement te vergelijken met nieuwe abonnementen. Check je huidige snelheid en bepaal of je hiermee tevreden bent. Als je hier niet tevreden mee bent, kun je kijken naar abonnementen die een hogere of juist lagere snelheid bieden. Misschien ben je wel tevreden, ook dan is het de moeite waard om te vergelijken. Er kunnen altijd abonnementen bij zitten die voordeliger zijn.  

 

Overstappen

Na het internet en tv vergelijken zul je waarschijnlijk merken dat het toch voordeliger kan. Met de overstapservice die providers bieden, is overstappen zo gebeurd. Zij zorgen ervoor dat je niet zonder internet of tv komt te zitten. Het is allemaal best eenvoudig toch? Dus waar wacht je nog op? Check je internet en tv abonnement in onze vergelijker. 

 
in 2,6 minuut je internet en tv checken

Annick

Mijn naam is Annick. Dagelijks schrijf ik artikelen omtrent internetpakketten en mobiele abonnementen. Met mijn artikelen probeer ik het vergelijken zo eenvoudig mogelijk te maken. Zodat jij het juiste abonnement kunt vinden.