Hoog contrast inschakelen Hoofdmenu overslaan
Logo prijsvergelijken Logo trustpilot Logo thuiswinkel
085 88 88 566
9:00 - 17:30
Live chat
Snel antwoord
Onafhankelijk
Geen enkele aanbieder kan ons betalen om bovenaan in de vergelijker te staan. De volgorde 'aanbevolen' wordt bepaald met een algoritme. De belangrijkste factor voor dit algoritme is de populariteit van abonnementen bij andere overstappers. Je kan ook zelf de volgorde van de abonnementen bepalen (bijvoorbeeld door te sorteren op prijs of internetsnelheid).
Onafhankelijk
Geen enkele aanbieder kan ons betalen om bovenaan in de vergelijker te staan. De volgorde 'aanbevolen' wordt bepaald met een algoritme. De belangrijkste factor voor dit algoritme is de populariteit van abonnementen bij andere overstappers. Je kan ook zelf de volgorde van de abonnementen bepalen (bijvoorbeeld door te sorteren op prijs of internetsnelheid).
Sluiten
Persoonlijk
We hebben een eigen klantenservice: stel je vragen per mail (antwoord binnen 8 uur), via de telefoon (085 8888 566, 9.00 - 17.30u) of op de chat (ook 's avonds bereikbaar!).
Persoonlijk
We hebben een eigen klantenservice: stel je vragen per mail (antwoord binnen 8 uur), via de telefoon (085 8888 566, 9.00 - 17.30u) of op de chat (ook 's avonds bereikbaar!).
Sluiten
  • Onafhankelijk
  • Alle grote aanbieders
  • Persoonlijk
Uitstekend via Trustpilot Logo trustpilot
"Uitstekende service"

Artikel overslaan
 
Door Coen 28-02-2024 (laatste wijziging 28-02-2024)

Formule 1 kijken 2024: dit zijn alle opties

Door Coen 28-02-2024 (laatste wijziging 28-02-2024)

Het is zover: Viaplay is beschikbaar in Nederland! Dit is de streamingsdienst waarop je Formule 1 kunt kijken, nu Ziggo de rechten hiervoor kwijt is. De dienst is los af te sluiten, maar ook binnen een abonnement van je provider. 

Er is nog een manier om de Formule 1 te volgen, namelijk via Formula1 TV. Benieuwd welke optie het beste bij je past? Lees verder!

Hoe kijk jij zometeen naar de F1?

Abonnement op Viaplay

Je bent waarschijnlijk nog niet (helemaal) bekend met Viaplay. Via dit streamingsplatform kijk je niet alleen naar de Formule 1, maar ook naar de Premier League, PDC Darts en verschillende films en series. 

Een uitgebreid abonnement dus - alleen zit niet iedereen daarop te wachten. Wil je namelijk alleen de Formule 1 bekijken, dan zal je waarschijnlijk beter uit zijn met alleen een TV Pro abonnement bij Formula1. (Tip: vanaf 2024 krijg je óók toegang tot TV Pro bij je Viaplay abonnement.) 

Je kunt met Viaplay streamen, wat inhoudt dat je de content op je telefoon of tablet kunt bekijken. En speciaal voor Formule 1 is er ook een lineaire zender waar je de wedstrijden kunt zien. Zo kun je dus ook nog 'ouderwets' de wedstrijd op TV volgen.

Let op! Vanaf februari 2024 stopt Viaplay met het aanbieden van Viaplay Xtra bij providers.

Kosten Viaplay

Je kunt direct bij Viaplay een abonnement afsluiten of dit bij je provider doen. Bij beide betaal je even veel; namelijk €15,99 per maand. Je kunt ook kiezen voor een jaarabonnement, dan betaal je € 12,79 per maand. 

Het kán wel voordeliger zijn, bijvoorbeeld wanneer je gebruik kunt maken van combinatievoordeel bij je provider. Hieronder zie je wat er mogelijk is per provider: 

Kosten Viaplay bij KPN

Zit je momenteel bij KPN of ga je overstappen naar deze provider?

Dan betaal je € 15,99 per maand als je Viaplay bij KPN activeert. Het voordeel van Viaplay bij KPN, is dat je de meeste races rechtstreeks op je tv kunt bekijken. Voor sommige races, of voor het terugkijken hiervan, moet je de Viaplay app gebruiken. 

Heb je combinatievoordeel, bijvoorbeeld omdat je ook je mobiele abonnement bij KPN afgesloten hebt? Dan kun je ervoor kiezen om het Entertainment voordeel t.w.v. € 5,- in te zetten voor je Viaplay abonnement. 

Bekijk alle KPN abonnementen

Kosten Viaplay bij Ziggo

Ben je Ziggo klant of word je dit?

Ook dan betaal je voor een Viaplay abonnement € 15,99 per maand. Hetzelfde voordeel als bij KPN geldt: er is een speciale zender (Viaplay Xtra) waar je de F1 races kunt volgen.

Bekijk alle Ziggo abonnementen

Kosten Viaplay bij Odido

Ga je overstappen naar Odido? Dan ontvang je de eerste maand 50% korting op je Viaplay abonnement als je dit bij je pakket kiest.

Je betaalt de eerste maand dus € 8 per maand, daarna € 15,99 per maand. 

Bekijk alle Odido abonnementen

Abonnement op Formula1

Naast Viaplay kun je ook los bij Formula1 een abonnement afsluiten. De naam zegt het al: dit abonnement biedt alleen content voor Formule 1. Je kunt dus geen andere sporten bekijken. 

Er is keuze tussen 2 abonnementen: TV Pro en TV Access. Met het laatstgenoemde abonnement heb je alleen toegang tot herhalingen en kun je dus niet live wedstrijden kijken. Dit abonnement zal dan ook voor de meeste F1 fans niet voldoende zijn.

Ga je voor TV Pro? Dan heb je onder andere toegang tot:

  • Livestream van elke sessie op de baan van alle GP's
  • Toegang tot alle onboard-camera's en boardradio
  • Livestream F2, F3 en Porsche Supercup
  • Kijk alle herhalingen van de F1, F2, F3 en Porsche Supercup
  • On demand toegang tot alle F1 onboard-camera's

Je betaalt voor het uitgebreide TV Pro abonnement € 94,99 per jaar (of € 11,90 per maand). Voor het TV Access abonnement betaal je € 34,99 per jaar (of € 3,99 per maand).

(Bron: Formula 1)

Kijk Formule 1 via een VPN

Of... kijk Formule 1 via een stream met een VPN

In een aantal andere landen wordt de Formule 1 nog wel op de publieke omroep uitgezonden, bijvoorbeeld in Oostenrijk of Luxemburg.

En met een kleine omweg kun jij hier ook naar kijken. Hiervoor heb je alleen een VPN nodig, waarmee je naar streams uit het buitenland kunt kijken. Afhankelijk van het abonnement dat je kiest, kijk je gratis of voor een klein bedrag per maand naar de Formule 1 races. Je hebt verder geen speciaal abonnement nodig op Viaplay of een andere streamingsdienst.

Let er wel op dat je een VPN uitkiest met servers in de landen waar Formule 1 nog op de publieke omroep wordt uitgezonden!

 
Tags van deze pagina
Geen tags gevonden.
 
Navigatie
Home>Internet vergelijken>Internet blog>Formule 1 kijken 2024: dit zijn alle opties
Mo
01-02-2023
Ik wil graag eerst keer per maand betalen om te kijken of het bevalt en dat alles prima verloopt, kun je per maand via iDeal betalen aangezien ik geen creditcard heb?
Reactie op Mo
Suzanne van Prijsvergelijken
Beste Mo, Deze vraag kun je het beste stellen bij de dienst waar je het abonnement gaat afnemen. Met vriendelijke groet, Suzanne van Prijsvergelijken
Bo
24-01-2023
Is f1 ook met Nederlands commentaar ?? Of met ondertiteling of wordt deze allen in het Engels uitgezonden
Reactie op Bo
Suzanne van Prijsvergelijken
Beste Bo, F1TV levert net als Viaplay commentaar van Nelson Valkenburg, Melroy Heemskerk en Allard Kalff. Daarnaast kun je ook kiezen voor commentaar in het Engels. Met vriendelijke groet, Suzanne van Prijsvergelijken
Yeshead
14-01-2023
Heb altijd rtl gekeken toen dat niet meer kon f1tv abo genomen heel erg goed en weigerde Ziggo €15 per maand te betalen en als ik reacties lees dan denk ik dat als het omde races gaat gewoon f1tv nemen goed beeld en goed commentaar
Andre
02-08-2022
In reactio op het bericht van Gerrit GERRIT 24-06-2022 NEEM EEN ABONNEMENT OP NORD VPN. ONGEVEER 86 EURO PER 2 JAAR. NOG GEEN 4 EURO PER MAAND. VERVOLGENS GA JE NAAR DE SERVER IN OOSTENRIJK. DOWNLOAD SERVUS TV VIA GOOGLE PLAY EN REGISTREER JE GRATIS. VIA SERVUS TV KIJK JE HEEL GOEDKOOP NAAR ALLE F1 RASES. JE KUNT ZELFS DE KWALITEIT VAN DE UITZENDING BEPALEN TIJDENS DE UITZENDING. VOOR NOG GEEN 4 EURO PER MAAND EN JE HEBT METEEN EEN PRIMA BEVEILIGINGSPROGRAMMA. Dit werkt dus perfect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zelfs vanuit Spanje, zit ik nu de herhaling van de F1 van gisteren te kijken. En het aanbod is mega F1, F2, F3, Porsche Supercup, WSBK, MotoGP, WRC etc etc.
THEO KERSTEN
26-06-2022
KUNNEN ER MEERDERE MENSEN TEGELIJK MET EEN F1PRO ABO STREAMEN
GERRIT
24-06-2022
NEEM EEN ABONNEMENT OP NORD VPN. ONGEVEER 86 EURO PER 2 JAAR. NOG GEEN 4 EURO PER MAAND. VERVOLGENS GA JE NAAR DE SERVER IN OOSTENRIJK. DOWNLOAD SERVUS TV VIA GOOGLE PLAY EN REGISTREER JE GRATIS. VIA SERVUS TV KIJK JE HEEL GOEDKOOP NAAR ALLE F1 RASES. JE KUNT ZELFS DE KWALITEIT VAN DE UITZENDING BEPALEN TIJDENS DE UITZENDING. VOOR NOG GEEN 4 EURO PER MAAND EN JE HEBT METEEN EEN PRIMA BEVEILIGINGSPROGRAMMA.
Henk
22-06-2022
Als ik een abonnement neemt op formula 1 tv pro is dat alleen voor een tv of kunnen er ook nog andere tv aangesloten worden
Reactie op Henk
Suzanne van Prijsvergelijken
Beste Henk, Deze vraag kun je het beste stellen aan de helpdesk van Formula1. Hun website geeft hier helaas geen antwoord op. Met vriendelijke groet, Suzanne van Prijsvergelijken
Camthelion
22-05-2022
Dat noem ik nu gewoon de boel belazeren. Een zgn. proabonnement voor €7,99 voor maar een paar dagen, dan wordt je dus flink bestolen. Een paar euro erbij en je hebt een gewoon abonnement. Maar dat wil ik niet, want dat wordt je gewoon door de strot geduwd, viaplay is gewoon een waardeloze aanbieder, je krijgt wat sport en voor de rest allemaal b-films en b-series. Nee ik blijf lekker bij netflix, disney, amazon en hbo max, die hebben in ieder geval wat te bieden, behalve amazon, maar ja die zenden "wheel of time" uit en kosten maar of € 2,99 of € 3,99. Als die zgn. nieuwe zender dat zou vragen voor een abb. dan zou ik er misschien over gaan denken. Voor de rest is via play een zakkenvuller.
Wick Bloemer
13-04-2022
Goedemorgen, ik wil graag Formula1 Pro installeren echter de betaal mogelijkheid is uitsluitend met Credit Card. Zijn er ook andere betaal mogelijkheden?
Reactie op Wick Bloemer
Suzanne van Prijsvergelijken
Beste Wick Bloemer, Dit kun je het beste direct bij de helpdesk van Formula 1. Ik kan je hier helaas niet bij helpen. Met vriendelijke groet, Suzanne, team Prijsvergelijken
Rob van Duuren
10-04-2022
Suggestie voor: ROBERT HEINSBROEK (en eventuele anderen) Als je in Brazilië F1TVPro wilt kijken zou je het volgende kunnen doen: Neem een abonnement op een VPN (Beste: NordVPN), en een abonnement op F1TVPro. Vervolgens selecteer je bij opstarten van je laptop/ mobiel binnen NordVPN een server in Nederland (=Keuzemogelijkheid). Nu kun je probleemloos F1TVPro (of andere aanbieder(s)) kijken. Vervolgens je laptop of mobiel streamen naar je Smart-tv en genieten maar... Groet! Rob
Jacoline
08-04-2022
Kan je dus met Formula1 TV Pro alle F1 races (en alles wat daar mee te maken heeft) bekijken? En kan dit ook via de telefoon middels google chromecast op een oude tv (dus geen Smart TV) ? Misschien staat het antwoord hier al tussen, maar dat heb ik dan gemist. Ik zie wel dat een soortgelijke vraag wordt gesteld, maar ik zie geen reactie hiertussen. Vriendelijke groet, Jacoline
Reactie op Jacoline
Suzanne van Prijsvergelijken
Beste Jacoline, Met het Pro abonnement van Formula1 kun je live alle Formule 1 races bekijken, en daarnaast de F2, F3 en Porsche Supercup. Je kunt inderdaad het beeld van de app streamen via een Chromecast. Daarbij moet de TV werken met Chromecast, maar het hoeft geen smart TV te zijn. Met vriendelijke groet, Suzanne van Prijsvergelijken
Maria
27-03-2022
mijn tv blijft maar bufferen en zegt geen netwerkverbinding,terwijl ik dat wel heb. formule 1 kijken op deze manier is gestoord.
ROBERT HEINSBROEK
26-03-2022
IK WOON IN BRAZILIE, KAN IK MIJ HIER ABONNEREN OP F1 PRO?
Reactie op ROBERT HEINSBROEK
Suzanne van Prijsvergelijken
Beste Robert Heinsbroek, Ik kan niet met zekerheid zeggen of F1 TV Pro ook beschikbaar is in het buitenland. Dit kun je het beste vragen aan de helpdesk van F1 TV. Met vriendelijke groet, Suzanne van Prijsvergelijken
F.SCHOORSTRA
25-03-2022
WAT EEN WAARDELOZE BOEL. EEN ABONNEMENT KOPEN. EN OP VRIJDAG GEEN TRANING KUNNEN KIJKEN OP DE TV. EN WEL OP DE TELEFOON. DAT IS WAARDELOOS. WE MOETEN ALLES KUNNEN ZIEN OP ZIGGO VIAPLAY. EN NIET ALLEEN OP ZATERDAG EN ZONDAG
IWAN.
24-03-2022
Ik heb een SMART TV. WELKE APP KAN IK HET BESTE (GOEDKOOPSTE) DOWNLODEN EN INSTALLEREN. OP MIJN T.V
Reactie op IWAN.
Suzanne van Prijsvergelijken
Beste Iwan, Het downloaden van de apps (zowel Viaplay als F1 TV) op een smart TV of een ander apparaat is gratis. Je betaalt alleen voor de diensten zelf, deze bedragen zijn vermeld in het artikel. Met vriendelijke groet, Suzanne van Prijsvergelijken
Robert
20-03-2022
Belazert Ziggo? F1 Viaplay Het is eigenlijk van de gekke. Je hebt een zenderpakket bij Ziggo en in dat zenderpakket zitten de uitzendingen van de Formule 1, die werden uitgezonden op kanaal 14. Die uitzendingen keek ik het hele jaar en verder staat kanaal 14 nooit aan, omdat ik niets geef om; darts, tennis of voetbal en bovendien heb ik al genoeg zenders in het pakket. Nu stopt Ziggo met deze uitzendingen, maar het abonnementsgeld blijft hetzelfde, je zou verwachten, omdat een zeer belangrijk programmaonderdeel wegvalt en niet onbelangrijk dat Ziggo geen vele miljoenen aan Formule 1 uitzendrechten meer hoeft te betalen, dat het abonnementsgeld dan verlaagd zou worden, dit is echter niet het geval. Sterker nog, als je diezelfde uitzendingen in 2022 wilt zien moet je daar straks 13,99 euro voor gaan betalen, ook nog zonder de vrijdagtrainingen. Je krijgt dan nog meer tennis, voetbal en darts extra maar dat wil ik helemaal niet, want ik ga niet meer uren TV kijken. Technisch is het mogelijk om alleen de Formule 1 uitzendingen door te geven zoals nu op kanaal 200 gebeurt maar dan wel inclusief de vrijdagtrainingen en dat zou dan eigenlijk kosteloos moeten zijn, want je betaalde er al voor. Niet dus, dit is gewoon een abonnementsgeldverhoging met 26% voor het basispakket (dat is inclusief internet, t.o.v het TV pakket is het nog meer). Ik vind het schandalig, het zou vele malen goedkoper moeten zijn.
HELENE
20-03-2022
HOI FORMULE 1 KIJKEN EN BETALEN PER WEDSTRIJD WAT KOST DAT DAN
Reactie op HELENE
Suzanne van Prijsvergelijken
Beste Helene, Helaas is het op dit moment niet mogelijk om een dagpas te bestellen om eenmalig een F1 wedstrijd te bekijken. Met vriendelijke groet, Suzanne van Prijsvergelijken
Nico
19-03-2022
Als je beetje goed zoekt op internet kan je wel gratis stream vinden.
WILLEM
19-03-2022
Hi, ik ben nogal een digibeet. Wat houdt dat streamen nou precies in? ik zit te denken om een abonement op f1 tv te nemen, maar wel op de tv. Kan dat nou wel of niet? kan iemand mij daar uitsluitsel over geven? alvast bedankt
Reactie op WILLEM
Suzanne van Prijsvergelijken
Beste Willem, Met streamen wordt bedoeld dat je de content via het internet kijkt, dus niet via een zender op televisie. Het is wel mogelijk om F1 TV op je televisie te bekijken. Als je bijvoorbeeld een smart TV hebt, kun je de app van F1 TV downloaden op je TV, en dus direct op je scherm kijken. Ook kan je via een mobiel of tablet via de F1 TV app kijken, en dan dit beeld als het ware naar je TV sturen. Hiervoor heb je dan wel een Google Chromecast of Apple TV nodig. Hopelijk helpt dit! Met vriendelijke groet, Suzanne van Prijsvergelijken
LEX
18-03-2022
SWIFT STREAMZ! ALLES TE ZIEN!
Frans
18-03-2022
FOOTY.TO DOET HET HIER OOK GOED,
MARIE
18-03-2022
IK VIND DAT ZIGGO WAT MEER VOOR ONS VASTE KLANTEN KAN DOEN WE KRIJGEN HET AL MOEILIJK DIT JAAR MET ALLE VERHOGINGEN DUS EEN BEETJE COULANT NAAR DE KLANTEN IS WEL OP ZIJN PLAATS
J. MAST
17-03-2022
GEWOON NA EEN PAAR DAGEN OP YOUTUBE KIJKEN. IS PRIMA TE DOEN. RACE DUURT SOMS WEL EEN HALF UUR. GEEN RECLAMES OM DE 15 MINUTEN. PRIMA TE DOEN ÉN GRATIS.
Lambert Blijlevens
17-03-2022
Ik vind dit te triest voor woorden, dat ze bij Ziggo gestopt zijn met uitzending formule 1. Ik woon , 62 jaar jong, in een zorg complex door het hebben van een spierziekte P.L.S. Samen met andere mensen keken wij te samen naar de formule 1 wedstrijd, alleen gaat dat niet meer. Gewoon terug in het pakket van Ziggo zonder eigen kosten,
Esther
16-03-2022
Voor zover ik weet, kun je wel met 2 apparaten tegelijk gebruik maken van Viaplay, maar kun je niet tegelijkertijd naar dezelfde uitzending kijken. Dus 1 x Formule1 en 1x voetbal, maar niet 2 x Formule1. Hierdoor komt de optie om een abonnement te delen (zoals bij Netflix, Videoland) te vervallen.
Lieze Heijmans
13-03-2022
Ziggo heeft nu geen miljoenen uitgegeven, die voorheen uiteraard waren doorberekend in het abonnement. Waarom zo'n slechte aanbieding en hun trouwe klanten op hoge kosten jagen. Als KPN klant sta je er heel goed voor. Zij hebben een veel betere aanbieding gekregen dan de Ziggo klanten. Ik voel me belazerd.
BEN
13-03-2022
HI. NET VIAPLAY VIA KPN AFGESLOTEN. VRESELIJK SLECHT BEELD. IS ER EEN BETER ALTERNATIEF. VIND STREAMEN OOK LASTIG
Reactie op BEN
Suzanne van Prijsvergelijken
Beste Ben, Dit probleem is inderdaad bekend bij Viaplay, en ze zijn hier onderzoek naar aan het doen. Je zou kunnen overwegen om een abonnement te nemen op F1 TV. Dit is wel alleen mogelijk door te streamen. Met vriendelijke groet, Suzanne van Prijsvergelijken
BEP
11-03-2022
IK HEB AL 3 JAAR F1 OP MIJN TELEFOON STREAMEN NAAR MIJN TELEVISIE €64 PER JAAR ONDERTITELING TOT HEDEN TOE WAS HET NOG STEEDS NEDERLANDS GESPROKEN MAAR DAT WORDT DUS NU BEKEKEN MAAR TEGENWOORDIG KAN IEDEREEN ENGELS EN HET GAAT TENSLOTTE ALLEEN MAAR OM DE FORMULE 1 TE BEKIJKEN IN DEZE APP KAN JE ZELFS DE TIJD EN ANTWOORD MEEKIJKEN ZEER SPANNEND
HANS
10-03-2022
KAN F1TV OOK OP EEN ANDROID TV GEÏNSTALLEERD WORDEN?
Reactie op HANS
Suzanne van Prijsvergelijken
Beste Hans, Ja, er is ook een F1 TV app die te downloaden is op een Android toestel. Met vriendelijke groet, Suzanne van Prijsvergelijken
Ger van de Kolk
10-03-2022
Wat is de route om via Sky F1 de races te volgen. Ik kom niet verder dan op de Sky website aanmelden voor F1 een Sky glass tv te kopen.
ben
03-03-2022
Wanneer komt de via app op oudere tv's.
Reactie op ben
Suzanne van Prijsvergelijken
Beste Ben, Het is voor ons onbekend of de app van Viaplay binnenkort ook oudere TV's gaat ondersteunen. Hiervoor kun je het beste terecht bij de klantenservice van Viaplay. Met vriendelijke groet, Suzanne van Prijsvergelijken
MARION
25-02-2022
VIA PLAY NU AANBIEDING 99 EURO 1 JAAR WAT GAAT HET DAARNA KOSTEN PER MAAND?
Reactie op MARION
Suzanne van Prijsvergelijken
Beste Marion, Deze actie van Viaplay is helaas afgelopen. Viaplay kost nu t/m 31 juli € 9,99 per maand. Vanaf 1 augustus kost het € 13,99 per maand. Met vriendelijke groet, Suzanne van Prijsvergelijken
Berry de Bruijn
18-02-2022
Ik weet dat veel mensen naar Vodafone ? Hollands nieuwe gingen omdat ze dan konden kiezen uit een gratis pakket , te weten Sport , Films , Series. Het zou Ziggo/Vodafone sieren als deze klanten een flinke korting kregen en Viaplay in het sportpakket zou komen. In plaats van nu 20 euro korting en jawel van 1 juli tot en met 1 augustus voor 10 euro daarna de volle mep
Jos
15-02-2022
GEWOON VIA VIAPLAY AFSLUITEN. NU AANBOD €99 PER JAAR. MET 2 MAN TEGELIJK STREAMEN EN KOSTEN DELEN.
Peter
12-02-2022
Er kloppen een aantal zaken hier op de site NIET. Reactie Riny is OUD. Niet meer mogelijk aldus Ziggo na 1-3-2022. Dan Marja, mogelijk vanuit België? Maar vanuit NL moet je ook bij caiway extra betalen. Zelfs via die Belgische Franstalig zender la deux. Dat zit in NL NIET in het standaard pakket. Via Play directe aanbieding alleen geldig voor die 99 p.j. TOT 28-2-22 En die aanbieding van Ziggo is na augustus nog maar de vraag of het op kanaal 200 blijft, of dat je dan de mediaboxnext perse moet gaan huren. Dus dan mogelijk NIET mogelijk als je met de common interface module rechtstreeks in je TV wil kijken.
Daantje
08-02-2022
En waarom heeft niemand het over een VPN en dan de zwitserse of belgische publieke omroepen gratis kijken?
Hans
04-02-2022
WAT JE OOK ZOU KUNNEN DOEN KIJKEN OP HOEVEEL SCHERMEN JE KUNT KIJKEN DAN 1 PERSOON EEN ABONNEMENT AFSLUITEN EN KOSTEN DELEN DOOR AANTAL KIJKERS
Jan
03-02-2022
Is Formula1 Pro ook een streamingdienst welke ik middels een Chromecast op tv kan bekijken? Iemand ervaring hoe sterk/stabiel deze streaming is? Bedankt voor het antwoord, groeten Jan
ramon
08-12-2021
Ik zit te denken aan F1 TV ze hebben nu een mooie aanbieding.. F1 TV Pro 12 maanden voor €49 met de kortingescode F1GAME25. Alleen vraag ik mij af hoe de streaming zal zijn . want als het zo slecht is dat de race 4 uur duurd op de stream dan hou ik het voor voorzien.
carl
08-12-2021
jammer voor max enzo, ben echt fan maar ga geen 14 euro betalen per maand voor een paar f1 wedstrijden, ik denk echt dat er een hoop afhaken helaas
Noel
05-09-2021
IEMAND HIER AL NAAR HESGOAL GEKEKEN VIA EEN INTERNET EXPLORER OP TV? OF ZELFS STREAMEN VANAF JE TELEFOON INGELOGD BIJ HESGOAL (TRAGER DAN VIA TV)? AF EN TOE WAT LAGGING, MAAR BEST ACCEPTABEL ENNNNN GRATIS 😎
MARTIN
02-09-2021
HEEEL DOM VAN ZIGGO OM F1 UIT HANDEN TE GEVEN. DAT GAAT ZE HEEL VEEL ABONNEMENTEN KOSTEN VOLGEND JAAR. AFGELOPEN JAREN VEEL KLANTEN BINNEN GEHAALD MET COMBI ZIGGO VODAFONE EN DAN JU DIT. DOM DOM DOM
Kees Jan
01-08-2021
Je wordt gewoon niet goed van Olav Mol en helemaal gaat elk mens over zijn nek van die Plooij. Is er geen alternatief?
Bart
18-05-2021
Er is ook nog SKY Sports
Jeroen
18-05-2021
Er zijn wel degelijk legale alternatieven. Je kunt een abo op F1 TV afsluiten voor veel minder dan bij Ziggo. Voor €64,99 per jaar kijk je alle races live op je pc, telefoon of tablet. Ik snap de voorgaande reacties dus wel. Even een betere research doen dus.
Reactie op Jeroen
Suzanne van Prijsvergelijken
Hi Jeroen, Bedankt voor je reactie, het artikel is aangepast! Met vriendelijke groet, Suzanne van Prijsvergelijken
Pieter
01-05-2021
Kom ik hier zoeken naar een alternatief voor ziggo f1. Komen ze met... ziggo.
Reactie op Pieter
Suzanne van Prijsvergelijken
Beste Pieter, We geven in dit artikel een alternatief voor het Ziggo sportpakket, dat je bij verschillende providers af kunt sluiten. Het alternatief is om per wedstrijd te betalen. Dit kan zowel bij Ziggo als bij KPN. Helaas zijn er weinig andere alternatieven, anders hadden we die er zeker in gezet. Met vriendelijke groet, Suzanne van Prijsvergelijken
Marja
24-04-2021
hoi als je caiway hebt kun je via Belgisch Franstalig zender la deux gratis kijken naar formule 1.
Marco Eppink
26-03-2021
GRATIS LIVE KIJKEN KAN OP SERVUS TV EN ORF BEIDE OOSTENRIJKSE ZENDERS EN TE ONTVANGEN OP SCHOTEL OF SRF ( ZWITSERLAND)
ROBERT BEIJ
21-03-2021
SORRY MAAR IN DIT ARTIKEL WORDT ER RECLAME GEMAAKT VOOR ZIGGO. IK VINDT DAT ZIGGO TE GROOT EN TE DUUR GEWORDEN IS ( EN ZE KRIJGEN DE STROT NIET VOL) DIT ARTIKEL GEEFT GEEN INFO HOE JE WEL GRATIS FORMULE 1 KUNT KIJKEN. DUS WAAR PRATEN WE OVER?
Reactie op ROBERT BEIJ
Suzanne van Prijsvergelijken
Hi Robert, Ik begrijp dat het zo overkomt. Ziggo is momenteel de enige die F1 aanbiedt zonder dat je daar een extra TV-pakket voor hoeft af te sluiten. Vandaar dat we dat noemen in dit artikel. Het is ook bij andere providers mogelijk om Formule 1 te kijken, alleen heb je daar dan wel het aanvullende Ziggo sportpakket voor nodig. Of je kunt per wedstrijd betalen met pay-per-view. Met vriendelijke groet, Suzanne van Prijsvergelijken
RINY
25-02-2021
FORMULE 1 OP TELEFOON
Reactie op RINY
Suzanne van Prijsvergelijken
Hi Riny, Je kunt Formule 1 op je telefoon kijken, als je Formule 1 in je pakket hebt (dus met Ziggo Sport Totaal of Ziggo Sport 1) én als je de TV-app van je provider hebt geïnstalleerd. Met vriendelijke groet, Suzanne van Prijsvergelijken
Reactieformulier overslaan
Laat hier een reactie achter
Naam ontbreekt
Geef een naam op
Naam ontbreekt
Geef een naam op
Sluiten
E-mailadres ongeldig
Geef een geldig e-mailadres op
E-mailadres ongeldig
Geef een geldig e-mailadres op
Sluiten
Reactie ontbreekt
Geef een reactie op
Reactie ontbreekt
Geef een reactie op
Sluiten
Bedankt voor uw reactie!