prijsvergelijken

Nieuw: uitgebreide filtermogelijkheden van de zenderpakketten

5 november 2016 (laatste wijziging 27 juli 2018) door Annick

Wil je extra tv-zenders bij je internet en tv-pakket afsluiten? Als je op zoek bent naar een internet en tv abonnement dat helemaal naar jouw wens is, dan heb ik goed nieuws voor je. Met de nieuwe filtermogelijkheden is dit nóg makkelijker. Sportfanaten kunnen nu eenvoudig hun abonnement vinden met alle favoriete sportzenders. En ouders zien in één klik het juiste internet en tv abonnement waarbij er ook wat zenders tussen zitten voor de kids. Bekijk op de pagina waar je internet en tv vergelijkt alle nieuwe filtermogelijkheden van de zenderpakketten. 

Filters bij internet en tv vergelijken 

Ik hoor vaak dat mensen bepaalde wensen hebben voor een abonnement. Maar vervolgens niet zo goed weten waar ze een abonnement kunnen vinden aan de hand van hun wensen. Dat doe je als volgt: naast de internetvergelijker staan filteropties. Hier kun je op 'meer filters' klikken. Alle filtermogelijkheden verschijnen dan in beeld. Zo kun je al filteren op het soort verbinding, de contractduur en alle providers. Door deze filters te gebruiken, kun je een abonnement vinden dat echt bij je past. En bij deze filters hebben we nu de optie zenderpakketten toegevoegd. 

Extra tv-zenders filteren

Zodra je internet en tv abonnementen vergelijkt krijg je in eerste instantie de basispakketten van tv-zenders te zien. Het kan zijn dat je favoriete tv-zender hier niet tussen zit. Sinds kort kan je bij ons ook extra tv-zenders filteren. De kosten voor een zenderpakket komen bovenop je abonnementskosten. Het aanbod van zenderpakketten verschilt per provider. Met de filtermogelijkheid 'zenderpakketten' kun je zien welke provider jouw zenderpakket aanbiedt. Elk pakket bestaat uit een aantal zenders waar bijvoorbeeld continue sport of kinderprogramma's op worden uitgezonden. 

De volgende zenderpakketten zijn geselecteerd om op de filteren: 

  • FOX Sports: Fox Sports bestaat uit vijf sportkanalen met o.a. de Eredivisie en Europa League. 
  • Ziggo Sport: Hoewel dit een eigen zender van Ziggo is, bieden een aantal providers ook Ziggo Sport aan. Ziggo biedt aan alle klanten Ziggo Sport aan met één sportkanaal waar alle belangrijke wedstrijden op worden uitgezonden. Een aantal andere providers hebben de mogelijkheid om Ziggo Sport Totaal erbij te nemen. Dit pakket bestaat uit zes zenders met elk een eigen sportthema. 
  • Erotiek pakket: Elk pakket bestaat uit minimaal 4 erotiekkanalen. 
  • Turks pakket: Een Turks pakket bestaat uit 7 of meer Turkse zenders met o.a.: ATV, Eurostar, Avrupa, TGRT EU, Haber Turk en Euro D. 
  • Kids pakket: Elk pakket heeft minimaal 5 tv-zenders waar non-stop kinderprogramma's op worden uitgezonden met o.a.: Disney Junior, Nick Toons, Baby tv, Jim Jam en Pebble tv. Bij het internetpakket Connect & Play Max van Ziggo zitten deze kinderzenders al bij het basis tv-aanbod. 

Andere nieuwe filtermogelijkheden

De gewenste levertijden  

De vraag 'hoe lang duurt het voordat ik een internetpakket in huis heb?' komt vaak langs in onze chat. Over de levertijden van providers hebben we al een uitgebreid artikel geschreven. Maar nu hebben we ook de mogelijkheid om internetpakketten op levertijden te filteren. Je kunt kiezen uit: binnen 2 weken, binnen 4 weken en binnen 6 weken. De meeste mensen willen graag zo snel mogelijk hun pakket geleverd hebben. De gemiddelde levertijd bij internetproviders is echter tussen de 3 en 5 weken. Let er wel op dat dit altijd een indicatie is. Voor de exacte levertijd verwijzen we je door naar de desbetreffende provider. 

Gratis monteur 

Wie van tevoren al weet dat de installatie zelf doen lastig wordt, kan nu de filter 'gratis monteur' aankruisen. Een gratis monteur werkt bij de ene provider wel anders dan bij de ander. Bij een aantal providers komt er meteen monteur om alles te installeren. Bij andere providers krijg je een doe-het-zelf pakket om het eerst zelf te proberen en als dat niet lukt, komt er een monteur gratis langs. 

Tip: Heb je al een internetabonnement gezien maar weet je niet hoe de installatie wordt geregeld? Bekijk hier de mogelijkheden voor de installatie van jouw internetpakket

 

Extra tv-zenders filteren

Annick

Mijn naam is Annick. Dagelijks schrijf ik artikelen omtrent internetpakketten en mobiele abonnementen. Met mijn artikelen probeer ik het vergelijken zo eenvoudig mogelijk te maken. Zodat jij het juiste abonnement kunt vinden.

Geen reacties
Laat hier een reactie achter
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Schrijf een reactie!
Schrijf een reactie!
Bedankt voor uw reactie
Wij controleren het bericht.