prijsvergelijken

De eigen tv-programma’s van providers

20 april 2016 (laatste wijziging 27 juli 2018) door Annick

Sommige providers bieden eigen tv-programma's via hun eigen tv-kanaal. Dit zijn zenders met exclusieve programma's die door de provider zijn geproduceerd. Benieuwd welke zenders er zoal zijn? Misschien heeft jouw provider ook wel zo'n kanaal.

Tv-fanaten kunnen hun hart ophalen aan de hoeveelheid tv-zenders van tegenwoordig. Een tv-abonnement met interactieve tv biedt al snel 50 tv-zenders. Dit kun je uitbreiden met extra zenderpakketten. Sommige providers maken het tv-aanbod alleen nog maar groter door ook een eigen tv-zender te produceren. Alleen klanten van de provider kunnen deze programma's zien. Misschien zijn sommige zenders wel interessant voor jou!

Eigen tv-programma's KPN

KPN Presenteert

KPN heeft een eigen zender genaamd KPN Presenteert. Dit is een zender waarop verschillende programma's te zien zijn rondom de thema's sport en muziek. Alle programma's zijn in samenwerking met verschillende partners. Een voorbeeld hiervan is de partner Voetbal International. Dagelijks zijn er verschillende programma's te zien met het laatste voetbalnieuws en analyses van bekenden uit de voetballerij. Op het gebied van muziek is er bijvoorbeeld My Spotify Top 10. Artiesten vertellen hier hun top 10 favoriete muziek aan de hand van mooie verhalen. KPN Presenteert is alleen beschikbaar voor klanten van KPN en is te vinden in het menu bij de optie videotheek.

Eigen tv-serie KPN

Genoeg keus zou je zeggen met al die programma's maar KPN doet er nog een schepje bovenop. KPN gaat namelijk een eigen tv-serie produceren. De dramaserie genaamd Brussel komt aan het einde van 2016 uit en wordt alleen uitgezonden op de zender KPN Presenteert.

Eigen tv-programma's Ziggo

Ziggo Sport

Ziggo heeft een sportkanaal met de naam Ziggo Sport. Het is een samenwerking tussen Ziggo en Sport1. Op dit kanaal zendt Ziggo veel verschillende sportevenementen uit. Zo zijn de Spaanse voetbalcompetitie en Formule 1 te zien op dit kanaal. Ook heeft Ziggo een eigen talkshow op het kanaal. Jack van Gelder presenteert wekelijks Peptalk, een sporttalkshow met bekende sporters. Ziggo Sport zit op kanaal 14. Het  is geheel gratis en alleen bestemd voor Ziggo klanten met een tv-abonnement.

Ziggo Sport Totaal

De echte sportfans kunnen terecht bij Ziggo Sport Totaal. Voor een klein bedrag extra per maand kun je dit pakket bij je tv-abonnement afsluiten. Het pakket bestaat uit zes zenders waarop 24/7 sport te zien is. Je ontvangt de kanalen Ziggo Voetbal, Ziggo Racing en Ziggo Golf. Daarnaast zijn er drie kanalen waarbij wisselende sporten te zien zijn. Met de bijbehorende app kun je Ziggo Sport Totaal ook op je smartphone of tablet bekijken.

Ook een exclusieve zender ontvangen?

De tv-kanalen zijn alleen voor eigen klanten te bekijken. Ben je nu nieuwsgierig geworden naar één van deze kanalen? Misschien biedt jouw provider al een kanaal aan en anders kan je dit meenemen in je besluit voor een nieuw tv-abonnement. Ga vrijblijvend internet en tv-abonnementen vergelijken om te zien welke opties er geboden worden.

 

Eigen tv programma's van providers

Annick

Mijn naam is Annick. Dagelijks schrijf ik artikelen omtrent internetpakketten en mobiele abonnementen. Met mijn artikelen probeer ik het vergelijken zo eenvoudig mogelijk te maken. Zodat jij het juiste abonnement kunt vinden.