prijsvergelijken

Black Friday 2020: bespaar op je internet abonnement

22 september 2020 (laatste wijziging 22 september 2020) door Suzanne

Zit jij op 27 november 2020 al met je cardreader achter je laptop, klaar voor alle aanbiedingen? Black Friday 2020 komt eraan, en dit jaar is het waarschijnlijk dat een stuk minder mensen fysiek naar de winkel gaan gezien de corona crisis. Gelukkig is er ook online steeds meer te besparen. Bijvoorbeeld op je internet abonnement!

Is het tijdens Black Friday wel écht goedkoper...?

Als je vorig jaar een beetje hebt opgelet, heb je vast gemerkt dat veel Black Friday aanbiedingen toch niet zo goed waren als ze leken. Zo had je winkels die stuntten met 50% korting, terwijl ze een paar weken van tevoren de prijs hadden opgeschroefd. In ons onderzoek naar Black Friday aanbiedingen bij internet providers, bleek dat deze aanbiedingen wél de moeite waard waren.

In het onderzoek is vergeleken hoeveel je met Black Friday méér op je internet pakket kon besparen dan in andere momenten van het jaar, waarop providers ook vaak korting aanbieden. Gemiddeld gaven providers die meededen aan Black Friday 9% meer korting op de jaarprijs dan normaal. Je kon daardoor gemiddeld € 47,76 besparen op een jaarabonnement.

3 redenen om te gaan vergelijken met Black Friday 2020:

Je kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om je bestaande abonnement te verlengen (hoewel je in dit geval niet profiteert van Black Friday aanbiedingen). Of je stapt over naar een provider waarvan je denkt dat die een goede korting aanbiedt. Maar voordat je dit doet, is het fijn om het een en ander op een rijtje te hebben, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Denk bijvoorbeeld aan: 

1. De beste prijs en actie

Weet jij hoeveel je nu voor je internet pakket betaalt? Of wat een 'normale' prijs is? Juist. 

Het is handig om alle prijzen en acties naast elkaar te zien. Zo krijg je zelf namelijk een idee van een gemiddelde prijs, en kun je Black Friday acties overzichtelijk met elkaar vergelijken. En dan blijkt het misschien wel dat je huidige abonnement toch niet zo voordelig was als je altijd dacht...

2. Vind de provider die het meest bij jou aansluit 

Wat als je na een tijdje spijt krijgt van je keuze? De klantenservice is toch niet zo bereikbaar als je had gewild, of de apparatuur laat te wensen over. Als je je van tevoren een klein beetje inleest in provider reviews, kom je niet voor dit soort verrassingen te staan. 

3. Klantenservice om je te helpen bij je keuze

Last but not least: heb je een vraag over een actie, een provider, of iets anders op de site? De klantenservice van Prijsvergelijken staat voor je klaar en helpt je in het oerwoud van providers. Uiteindelijk kies je gewoon zelf.

Vergelijk Black Friday abonnementen

Op Prijsvergelijken kun je alle internet abonnementen met elkaar vergelijken. Is je abonnement nog niet afgelopen, maar wil je toch van Black Friday profiteren? Als je nog een paar maanden van je contractduur te gaan hebt, is dat geen probleem. Het is bij bijna alle providers mogelijk om de aansluitdatum vooruit te plannen. Bij sommige wel tot 6 maanden vooruit! Als je dus écht een goede deal te pakken hebt, kun je deze alvast afsluiten voor een latere periode. 

Suzanne

Mijn naam is Suzanne. Met de artikelen die ik schrijf, wil ik antwoord geven op vragen die jij hebt. Over internet of mobiele abonnementen. Zodat het voor jou in 1 oogopslag duidelijk is waar je aan toe bent.

Geen reacties
Laat hier een reactie achter
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Schrijf een reactie!
Schrijf een reactie!
Bedankt voor uw reactie
Wij controleren het bericht.
Terug naar vergelijking
Start de chat