prijsvergelijken

Black Friday 2019: exclusieve korting op je internetpakket

1 oktober 2019 (laatste wijziging 28 november 2019) door Suzanne

Yes, Black Friday 2019 komt er weer aan! Zit jij op 29 november al helemaal klaar voor alle aanbiedingen? Ook internet providers bieden hoge kortingen aan als je overstapt. 

Zit je al lange tijd bij dezelfde internet provider? Dan is het vaak voordelig om over te stappen. Al helemaal tijdens Black Friday.

Maar door alle prijzenoorlogen en verschillende aanbiedingen, kan je het overzicht snel verliezen. Welke provider is nou écht goedkoper? En is die snelheid eigenlijk wel hoog genoeg?

Op Prijsvergelijken vind je alle aangeboden kortingen én kun je aanbiedingen met elkaar vergelijken.

Gewoon wanneer jij tijd hebt! Weer eens wat anders dan staan wachten tot een winkel open is en te vechten om die tas die je graag wilt hebben.

black friday 2019

Wil je alvast kijken welke abonnementen bij jou beschikbaar zijn? Dat kan! Vul simpelweg je postcode in en je ziet in een handomdraai wat er beschikbaar is bij jou thuis.

bekijk black friday deals

Weet je niet zeker welke snelheid je nodig hebt? En is de prijsvechter die je hebt uitgezocht eigenlijk wel goed genoeg? De klantenservice van Prijsvergelijken staat voor je klaar en helpt je graag met al je vragen. 

Black Friday 2019: zo ontvang je de exclusieve korting via Prijsvergelijken

Jij gaat all in: elke korting die er is, wil je natuurlijk pakken. Geen zorgen, bij Prijsvergelijken kan dat.

black friday 2019

Bovenop de bestaande Black Friday 2019 aanbiedingen krijg je nog eens extra korting als je overstapt via Prijsvergelijken. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een exclusieve deal in het Black Friday weekend! Bovendien geven we je een seintje zodra alle acties online staan en jij lekker kan vergelijken.

Suzanne

Mijn naam is Suzanne. Met de artikelen die ik schrijf, wil ik antwoord geven op vragen die jij hebt. Over internet of mobiele abonnementen. Zodat het voor jou in 1 oogopslag duidelijk is waar je aan toe bent.

Geen reacties
Laat hier een reactie achter
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Schrijf een reactie!
Schrijf een reactie!
Bedankt voor uw reactie
Wij controleren het bericht.
Terug naar vergelijking
Start de chat