prijsvergelijken

Dit betaal je voor Fox Sports zenders bij verschillende providers

2 december 2016 (laatste wijziging 27 juli 2018) door Annick

Wat betaal jij voor je Fox Sports zenders? De prijzen van deze zenders kunnen namelijk verschillen per internetprovider. Zorg dat je niet teveel betaalt! Ben jij een echte sportliefhebber? Dan raad ik je aan om internet en tv te vergelijken en Fox Sports te selecteren in de filteropties. Zo vind je het juiste internet en tv-abonnement en hoef je niet je favoriete sportwedstrijd missen. Wil je een simpeler overzicht raadplegen, dat kan! Ik zet alle prijzen van Fox Sports in dit artikel op een rij. Zo wordt het vergelijken een stuk makkelijker. Fox SportsDe programma's op de Fox Sports zenders

De zenders van Fox Sports zijn bij de meeste providers te bestellen als extra tv-pakket. Alleen Tele2 heeft deze mogelijkheid niet meer. Tele2 is gestopt met Fox Sports. De prijzen voor een Fox Sports pakket verschillen per provider. Er zijn verschillende Fox Sports zenders.

Fox Sports 1

Fox Sports 1 Eredivisie is het eerste kanaal van Fox Sports. Sommige providers bieden deze zender gratis aan bij een tv-pakket! Op dit sportkanaal worden eredivisie wedstrijden uitgezonden. Een paar providers bieden deze zender los aan zodat je geen uitgebreid pakket hoeft te bestellen om de eredivisie wedstrijden te volgen.

Fox Sports Eredivisie 

Fox Sports Eredivisie is een tv-pakket bestaande uit drie zenders waaronder Fox Sports 1. Op deze zenders kunnen alle wedstrijden van het Nederlands voetbal bekeken worden. Alle eredivisie wedstrijden worden hierop uitgezonden en er is ook aandacht voor de Jupiler League en het KNVB bekertoernooi.

Fox Sports International 

Voor wie aan Fox Sports Eredivisie nog geen genoeg heeft, is er ook nog Fox Sports International. Hierop zijn allerlei internationale voetbalwedstrijden te zien met competities van onder andere Bundesliga en Europa League. Naast voetbal is er ook ruimte voor 

 • tennis,
 • honkbal,
 • hockey,
 • American Football,
 • vechtsporten.

Fox Sports Compleet

Als je nu graag het Nederlandse voetbal wil volgen maar ook op de hoogte wilt blijven van buitenlandse wedstrijden, is er Fox Sports Compleet. Dit pakket bestaat uit Fox Sports Eredivise en Fox Sports International. Het voordeel van dit pakket is dat je goedkoper uit bent dan dat je beide pakketten los bestelt. De competities die je op Fox Sports compleet kan bekijken zijn:

 • Eredivisie,
 • KNVB beker,
 • Bundesliga,
 • Jupiler League,
 • UEFA Europa League,
 • FA Cup, DFB-Pokal en finale Copa del Rey,
 • MLB, NHL, NFL en UFC,
 • Tennis: ATP Tour + Wimbledon.

Fox Sports Go

Naast de tv-zenders heeft Fox Sports ook een app waarmee je alle wedstrijden kunt bekijken. De app Fox Sports Go is op je tablet of smartphone te downloaden. Elke abonnee van Fox Sports kan de app downloaden. Met één uitzondering: Vodafone-klanten die gratis Fox Sports 1 in het tv-pakket hebben, krijgen nog geen toegang tot de app. Zij moeten dan eerst een extra tv-pakket van Fox Sports aanschaffen zoals Fox Sports Eredivisie of Fox Sports Compleet. 

Fox Sports zenders prijzen per provider 

Alle prijzen in de tabel zijn de maandelijkse prijzen*.

ProviderFox Sports 1Fox Sports EredivisieFox Sports InternationalFox Sports Compleet
Caiway-€7,50€12,25€15,- 
FiberGratis bij elk tv-abonnement€7,50€12,50€15,- 
KPN-€7,50€12,50€15,- 
NLE-€7,50€12,50€15,- 
Online-€18,-€13,-€25,-
OnsBrabantNet-€7,50€12,50€15,-
Stipte-€17,50€12,50€25,-
Tele2----
Telfort-€7,50-€15,- 
VodafoneGratis bij een interactief tv-abonnement Eerste 6 maanden €8,75 daarna €17,50 Eerste 6 maanden €5,- en daarna €10,-  Eerste 6 maanden €12,50 en daarna €25,- 
XS4ALL - €7,50€12,50€15,-
Ziggo -  €17,95 €12,95Eerste 3 maanden €17,95 en daarna €24,95

Alle pakketten zijn te bestellen in combinatie met internet en tv abonnementen. Vergelijk alle abonnementen en gebruik de Fox Sports filters om eenvoudig jouw favoriete pakket met Fox Sports zenders samen te stellen. 

*Providers kunnen het aanbod tussentijds wijzigen. Controleer daarom altijd de website van de provider voor de meest recente informatie. 

 

Wat kost Fox Sports

Annick

Mijn naam is Annick. Dagelijks schrijf ik artikelen omtrent internetpakketten en mobiele abonnementen. Met mijn artikelen probeer ik het vergelijken zo eenvoudig mogelijk te maken. Zodat jij het juiste abonnement kunt vinden.

1 reactie

conny honcoop

24 oktober 2017 11:14

Ik zou graag willen veranderen heb nu ziggo alles in 1, belangrijk is dat er fox sport bij zit maar betaal bij ziggo hier 25 euro per maand voor vind ik veel. Wat is voor mij de beste en goedkoopste oplossing.

ik zat de denken aan t-mobile of NLE maar dan moet je emailaccount weer veranderen volgens mij weet u de oplossing,ik woon in Zundert

ik betaal bij ziggo ong 70 euro per maand

bedankt alvast

Laat hier een reactie achter
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Schrijf een reactie!
Schrijf een reactie!
Bedankt voor uw reactie
Wij controleren het bericht.