Hoog contrast inschakelen Hoofdmenu overslaan
Logo prijsvergelijken Logo trustpilot Logo thuiswinkel
085 88 88 566
9:00 - 17:30
Live chat
Snel antwoord
Onafhankelijk
Geen enkele aanbieder kan ons betalen om bovenaan in de vergelijker te staan. De volgorde 'aanbevolen' wordt bepaald met een algoritme. De belangrijkste factor voor dit algoritme is de populariteit van abonnementen bij andere overstappers. Je kan ook zelf de volgorde van de abonnementen bepalen (bijvoorbeeld door te sorteren op prijs of internetsnelheid).
Onafhankelijk
Geen enkele aanbieder kan ons betalen om bovenaan in de vergelijker te staan. De volgorde 'aanbevolen' wordt bepaald met een algoritme. De belangrijkste factor voor dit algoritme is de populariteit van abonnementen bij andere overstappers. Je kan ook zelf de volgorde van de abonnementen bepalen (bijvoorbeeld door te sorteren op prijs of internetsnelheid).
Sluiten
Persoonlijk
We hebben een eigen klantenservice: stel je vragen per mail (antwoord binnen 8 uur), via de telefoon (085 8888 566, 9.00 - 17.30u) of op de chat (ook 's avonds bereikbaar!).
Persoonlijk
We hebben een eigen klantenservice: stel je vragen per mail (antwoord binnen 8 uur), via de telefoon (085 8888 566, 9.00 - 17.30u) of op de chat (ook 's avonds bereikbaar!).
Sluiten
 • Onafhankelijk
 • Alle grote aanbieders
 • Persoonlijk
Uitstekend via Trustpilot Logo trustpilot
"Uitstekende service"

Artikel overslaan
 
Door Suzanne 13-10-2022 (laatste wijziging 02-01-2024)

Dit is de beste TV provider van 2024

Door Suzanne 13-10-2022 (laatste wijziging 02-01-2024)

Is een avondje bankhangen voor de TV één van je favoriete bezigheden? Pak dan je lievelingssnack erbij en plof alvast neer op de bank. We hebben de beste TV-providers voor je op een rij gezet. 

Allereerst: de beste TV provider is voor iedereen anders. Waar de één een zo uitgebreid mogelijk zenderpakket wilt, wil de ander liever veel interactieve opties. Of gewoon een goed en intuïtief TV-menu. Is TV kijken via een ontvanger benodigd, of volstaat een app? En op hoeveel televisies wil je eigenlijk kijken? 

Daarom hebben we 3 providers geselecteerd: die met het beste interactieve aanbod, beste zenderaanbod en het meest uitgebreide TV-pakket. Benieuwd welke het beste bij jou past?

Inhoud

Wat voor TV-kijker ben jij?

Typeert dit jou als TV-kijker?

 • Je pauzeert het beeld ongegeneerd middenin een vechtscène om je popcorn bij te vullen;
 • Je neemt 4 TV-series tegelijkertijd op om te kijken of het wat voor je is;
 • Je kijkt een belangrijke voetbalwedstrijd graag nog een keer (of 2) terug.

Herken je jezelf? Lees dan vooral verder over de beste interactieve TV provider!

Of ben jij...

 • ...content als je een avondje achter de TV zit, maar ben je niet specifiek ergens naar op zoek;
 • ...altijd aan het rond zappen of er nog iets leuks te zien is;
 • ...overal in geïnteresseerd: van natuurprogramma's, tot sport en docu's?

Als je een echte zapper bent, wil je vast graag een groot zenderaanbod

Of wil je liever dit?

 • Een TV app die al je verwachtingen te boven gaat;
 • Een super vloeiend, intuïtief TV-menu met kijkprofielen;
 • Veel (gemakkelijke) manieren om extra televisies aan te sluiten?

Klinkt alsof je op zoek bent naar een provider met uitgebreid TV-aanbod.

Beste interactieve TV provider

Je ploft na een lange werkdag op de bank en zet de TV aan. Je klikt op het juiste kijkprofiel met alle aanbevelingen voor jouw kijkgedrag. Hmm, toch niet helemaal waar je zin in hebt. Een van je opgenomen series uit de cloud dan maar. Je spoelt met een druk op de knop de reclame door, pakt een drankje erbij, en gaat er even lekker voor zitten. Is het tijd voor een etenspauze, of kijk je liever verder in bed? Dan pauzeer je toch gewoon het programma? Je kunt op elk apparaat weer de draad oppakken, precies op het punt waar je gebleven was. 

beste interactieve tv provider

Als dit je aanspreekt, hebben we de juiste provider voor je gevonden:

Odido.

Hoewel de meeste andere providers ook soortgelijke interactieve functies aanbieden, biedt Odido iets unieks: losse zenders die je kunt huren. Ideaal wanneer je geen volledig TV-pakket erbij wilt huren, maar gewoon één of twee zenders. Je huurt deze voor een kleine prijs per maand bij je pakket. 

Functie

Extra informatie Prijs

Begin Gemist

 

Heb je een programma gemist, en is deze nog bezig? Dan kun je hem terugspoelen naar het begin.

 

Inbegrepen in elk TV abonnement

Terugkijken

 

Je kunt TV-programma's tot 7 dagen later terugkijken.

 

Inbegrepen in elk TV abonnement

Verder kijken

 

Als je een programma begint op de TV, kun je deze later weer hervatten op elk ander apparaat met de Odido TV App.

 

Inbegrepen in elk TV abonnement

Opnemen

 

Je kunt tot 200 uur aan films en series opnemen in de cloud. Alles is 1 jaar terug te zien, en reclames zijn gewoon door te spoelen.

 

€ 5,- per maand

Losse zenders huren

 

Hoef je geen extra TV-pakket, maar wil je alleen die ene zender in je pakket? Dat kan, je huurt dan 1 zender bij je pakket. Dit is maandelijks opzegbaar.

 

Vanaf € 0,99 per zender

Kijkprofielen

 

Met een kijkprofiel krijg je aanbevolen content, speciaal voor jou. Je kunt ook een Kids profiel instellen, waardoor sommige zenders niet beschikbaar zijn.

 

Inbegrepen in elk TV abonnement

On demand bibliotheek

 

Kun je op TV niks leuks vinden om te kijken, dan kun je een film of serie huren in de on demand bibliotheek. De films en series zijn 48 uur beschikbaar. 

 

Vanaf € 2,99 per film. Een aantal series zijn gratis.

Benieuwd naar alle providers die een goed interactief TV-aanbod hebben? Wij hebben alle interactieve opties alvast voor je aangevinkt:

bekijk alle providers

Beste TV provider qua zenderaanbod

Heb je een brede interesse en hou je van zowel natuurfilms, spannende thrillers en documentaires? Of heb je een groot gezin en wil iedereen iets anders kijken?

Dan is een provider met een groot zenderaanbod een goede keuze voor jou. Hiermee heb je voor ieder wat wils. Welke provider kun je het beste kiezen als je een zo breed mogelijk zenderaanbod wilt krijgen?

Dat is heel waarschijnlijk Online.nl.

Online richt zijn pijlen vooral op mensen die niet teveel kwijt willen zijn aan hun internet + TV pakket. En daarom is het opmerkelijk dat het standaard TV-abonnement van Online enorm uitgebreid is. Je ontvangt 75 zenders in het basispakket, waaronder het volledige Film1 pakket! En kijk je via de ontvanger, dan ontvang je daarnaast ook nog eens de 4 ESPN zenders gratis!

Nog niet genoeg? Breid dan voor € 5 per maand eenvoudig je pakket uit met het Entertainment pakket. Je krijgt er dan maar liefst 31 zenders bij, met onder andere kids zenders, muziek, natuur en erotiek. 

Omdat Online als enige provider gratis een Film1 pakket aanbiedt, hebben we deze provider uitgekozen als beste provider qua zenderaanbod. Maar misschien ben je helemaal niet op zoek naar dit zenderpakket, en wil je bijvoorbeeld liever sportzenders ontvangen. Bekijk dan eens welke provider nog meer een uitgebreid zenderaanbod hebben. Wij hebben het filter 'Uitgebreid zenderaanbod' vast voor je aangevinkt. Je kunt zelf ook filteren op specifieke TV-pakketten in onze vergelijker:

bekijk alle providers

Meest uitgebreide TV provider

Je TV-pakket kan jou niet uitgebreid genoeg zijn. Je wilt het liefst zo veel mogelijk opties, die zowel gemakkelijk als gebruiksvriendelijk werken. 

Dan zit je goed bij...

Ziggo.

Je hebt legio mogelijkheden als het aankomt op TV kijken. Omdat Ziggo via de coax-kabel internet en TV aanbiedt, kun je extra TV's gemakkelijk én zonder extra kosten aansluiten. Je hebt namelijk geen televisie-ontvanger nodig voor elke TV. Via de coax-kabel kun je zenders gewoon in HD kwaliteit kijken. 

Maar... je kúnt wel via een TV-ontvanger televisie kijken als je dat wilt. Bijvoorbeeld voor je 'belangrijkste' TV, in de woonkamer. Het voordeel van zo'n kastje, is dat je de mogelijkheid hebt tot opnemen, programma's terugkijken, pauzeren, enzovoorts.

Je kunt vervolgens al je extra TV's via de kabel installeren. Of... via de Ziggo GO app. Zoals we al noemden, er zijn tal van opties!

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is bij Ziggo? We zetten de opties voor je op een rij:

  TV via coax-kabel TV via CI+ module TV via Mediabox XL TV via Mediabox Next
Aantal zenders (excl. regionale zenders)

39

65 65 106
Kosten per extra TV

€ 0

€ 2 € 5 € 5
Programma's terugkijken

✔︎ ✔︎
Programma's opnemen

✔︎ ✔︎
Uitzendingen live pauzeren

✔︎ ✔︎
4K beeldkwaliteit

✔︎
On demand films + series kijken

+ € 6,99 (bij Complete pakket gratis) ✔︎
Persoonlijk kijkprofiel instellen

✔︎ ✔︎
TV bedienen met je stem

✔︎ ✔︎
HBO zenderpakket gratis

✔︎

Tip: écht draadloos en zonder extra apparatuur een tweede televisie aansluiten? Dat kan als je een smart TV hebt, door de Ziggo GO app te downloaden op je televisie. Lees meer over draadloos TV kijken bij Ziggo

Hoewel Ziggo waarschijnlijk het meest uitgebreide TV-pakket heeft, is Ziggo is niet de enige provider die een TV app aanbiedt die de 'standaard' TV-ontvanger vervangt. Sterker nog: meer en meer providers bieden dit aan. Benieuwd welke? 

vergelijk providers

 
Tags van deze pagina
Geen tags gevonden.
 
Navigatie
Home>Internet vergelijken>Internet blog>Dit is de beste TV provider van 2024
Geen reacties
Reactieformulier overslaan
Laat hier een reactie achter
Naam ontbreekt
Geef een naam op
Naam ontbreekt
Geef een naam op
Sluiten
E-mailadres ongeldig
Geef een geldig e-mailadres op
E-mailadres ongeldig
Geef een geldig e-mailadres op
Sluiten
Reactie ontbreekt
Geef een reactie op
Reactie ontbreekt
Geef een reactie op
Sluiten
Bedankt voor uw reactie!