prijsvergelijken

Vergelijk voor je je mobiele telefoonabonnement verlengt

10 februari 2016 (laatste wijziging 11 februari 2016) door Suzanne

Is je mobiele abonnement bijna afgelopen en surf je meteen naar je provider om het abonnement te verlengen? Vergelijk voor je je abonnement verlengt, want er zijn vaak voordeligere opties!

Vergelijk voor je je mobiele telefoonabonnement verlengt

Verlengingen kan je eenvoudig vergelijken op onze mobiele vergelijk pagina. Hier kan je alle beschikbare abonnementen vergelijken met jouw huidige. Heb je bij je vorige deal een abonnement met toestel gekozen, en wil je dit toestel blijven gebruiken? Kijk dan even op onze sim only pagina, waarbij je erg voordelig een Sim Only abonnement kan afsluiten. Als je graag een nieuw toestel ontvangt, kies dan uit de abonnementen op de smartphone vergelijk pagina.

Vink aan wat je nodig hebt in je mobiele telefoonabonnement

Betaalde je wat veel voor je oude abonnement voor dingen die je eigenlijk helemaal niet gebruikte? Zorg dan dat je nu een passend abonnement afsluit! Als je niet zeker bent hoeveel je ongeveer nodig hebt, is het vaak voordeliger een iets te ruime bundel te nemen dan eentje waarmee je het net niet redt. Je betaalt namelijk vaak buiten-de-bundel kosten als je over je abonnement heen bent gegaan. Heb je toch een veel te ruime bundel of kom je elke maand wat tekort? Veel providers bieden je de optie om kosteloos je abonnement per maand aan te passen.

Heb je geen idee hoeveel MB's je in de maand nodig hebt? Bekijk dan even dit schema.

Wat wil je doen?Hoeveel MB verbruikt dit?
Apps downloaden5 - 10 MB per app
Whatsappen2 MB per minuut
Whatsappen0,01 MB per Whatsappje
Mailen0,2 MB per mailtje
Youtube gebruiken2,5 MB per filmpje

Nummer behouden bij je mobiele telefoonabonnement

Krijg je een nieuw abonnement, maar wil je wel je nummer behouden? Geen probleem! Vink bij het aansluiten van het nieuwe abonnement aan dat je je nummer wil blijven gebruiken. De nieuwe provider regelt de overstap en zorgt dat je nummer overgezet wordt naar het nieuwe abonnement.

Aan de slag met vergelijken van mobiele telefoonabonnementen

Klaar om erachter te komen welk abonnement voor jou het voordeligst is? Ga naar de mobiele vergelijk pagina en vergelijk zelf! Je kunt precies aanvinken wat jij allemaal in je abonnement wilt hebben. Kom je er niet uit? Via de chatservice helpen wij je graag.

 

Vergelijk abonnement verlengen

Suzanne

Mijn naam is Suzanne. Met de artikelen die ik schrijf, wil ik antwoord geven op vragen die jij hebt. Over internet of mobiele abonnementen. Zodat het voor jou in 1 oogopslag duidelijk is waar je aan toe bent.

Terug naar vergelijking
Start de chat