prijsvergelijken

Top 10 Apple iPhone apps

6 november 2015 (laatste wijziging 11 februari 2016) door Coen

Je gebruikt je iPhone natuurlijk al lang niet meer alleen om te bellen. Dat je zonder je iPhone een beetje verloren voelt is logisch als je bedenkt waarvoor je hem allemaal gebruikt. Misschien heb je nog wat aan deze tips, wij zetten de top 10 Apple iPhone apps die wij het handigst vinden voor je op een rijtje!

Top 10 Apple iPhone apps

AroundMe

Geef je locatie aan en de app laat jou de beste cafés, restaurants, concerten, bioscopen, ziekenhuizen, hotels- en meer in de buurt zien! Zelfs de beoordelingen over betreffende eetgelegenheden zijn inbegrepen.

HERE

Een navigatiesysteem waarbij je toegang krijgt tot de offline kaarten! Je hoeft je bij deze applicatie dus geen zorgen te maken of je over je datalimiet bent. Net als de Tom-Tim biedt HERE navigatie je een passende stem die jou de route wijst. Directe verkeersinformatie over 40 landen en informatie over je reizen met het openbaar vervoer in 900 grote steden, wereldwijd!

Shazam

Je staat op een feest en hoort weer dat nummer waar je iedere keer spontaan gelukkig van wordt. Raak het centrale punt van de Shazam-app aan, en binnen 1 minuut is de artiest met de titel van het nummer gevonden! En heb jij hem diezelfde avond gedownload in iTunes.

Keeply

Een persoonlijk management systeem waarbij jij als iPhone-eigenaar net een stukje meer eigen beheer in de hand hebt! Je top-prive foto’s achter slot en grendel zetten in een map, zodat ze niet zomaar gesynchoniseerd kunnen worden op social media, een wachtwoordensysteem, een kleurensysteem- en nog veel meer!

Runkeeper

Waarom een personal coach nemen als je de Runkeeper-app gratis kan downloaden? De app past zich geheel aan, aan jouw locatie, tempo, afstand, gebruiksvoorkeuren en meer. Ook neemt hij jouw persoonlijke afspeellijst in Spotify en iTunes mee in de sessie waardoor jij gemotiveerd wordt door jou favoriete sport muziek. De personal coach vindt je in Runkeeper!

Moet ik rennen?

Deze handige applicatie geeft met een ‘countdown’ klok exact aan hoeveel minuten, of zelfs seconden jij hebt om je bus, trein of ander openbaar vervoer te halen. Het enige dat jij hoeft te doen is jouw reistraject invoeren.

Storm-app

Zoek je een alternatief voor buienradar? Dan is de Storm-app een perfecte oplossing. Door de radar geeft de app precies aan wanneer jij rekening moet houden met noodweer. Een applicatie van Weather Undergrond.

Layout

Snel en eenvoudig een fotocollage maken, met bewerking? Instagram komt met de ‘Layout’ app. De app toont de foto’s uit jouw bestanden waardoor je snel en eenvoudig fotocollages kunt maken met leuke frames, bewerkingsopties en meer!

Google Agenda

Sinds dit jaar is de app er ook voor iOS! En daar zijn we blij mee. Wanneer je een Gmail account aanmaakt, zet Google Agenda belangrijke afspraken uit Gmail direct in je agenda. De app biedt nog veel meer handige functionaliteiten, ontdek het zelf!

Pushbullet

Bestanden delen tussen je Mac en je iOS-apparaat! Daar draait Pushbullet om. Ook kun je je bestanden delen met personen die ook de app hebben geïnstalleerd. En zo zijn er nog een aantal deelmogelijkheden tussen jouw Mac & iOS-apparaat.

Nog enkele tips bij het kiezen van apps voor je Apple iPhone

Dit is natuurlijk maar een greep uit de beschikbare apps, die wij handig vinden. Dat je je iPhone voor zo'n beetje alles kan gebruiken is wel duidelijk. Bedenk wel dat apps ruimte nodig hebben dus kijk regelmatig kritisch of je alle apps nog wel gebruikt. De apps die je uiteindelijk nooit gebruikt kan je beter verwijderen, en apps waarin veel filmpjes en beelden staan die je nooit meer bekijkt kun je ook beter af en toe opschonen. Dan is er weer ruimte voor andere leuke toepassingen die je al dan niet tijdelijk gebruikt, bijvoorbeeld voor de wintersport of wanneer je aan je conditie werkt. Dat je meer plezier uit je iPhone haalt als je regelmatig je apps tegen het licht houdt en zoekt naar nieuwe toepassingen is wel duidelijk! En gebruik je toch liever meer apps, kies dan bij het vergelijken van mobiele telefoons voor een telefoon met een groter opslaggeheugen. Tegenwoordig varieert dit van 4GB tot 128 GB.

 

Top 10 Apple iPhone apps

Coen

Terug naar vergelijking
Start de chat