prijsvergelijken

Mijn Telfort-app vernieuwd!

17 maart 2016 (laatste wijziging 17 maart 2016) door Annick

Heb je een mobiel abonnement of pre-paid bij Telfort? Download dan de vernieuwde Mijn Telfort-app 3.0!  Daarnaast zijn er een aantal nieuwe functies bijgekomen, die wij zelf erg handig vinden. Je hebt bijvoorbeeld afgelopen maand iets teveel op Instagram gezeten waardoor je internetbundel nu bijna op is. Met de nieuwe Mijn Telfort-app kan je meer MB's aanvragen. Zo krijg je wat extra internet om de laatste dagen van je maand toch door te komen.

Mijn Telfort-app, de nieuwe functies

Waarom zou je van Mijn Telfort 2.0 naar Mijn Telfort 3.0 overgaan, of überhaupt van de app gebruikmaken? Er zijn een paar nieuwe handigheidjes die je geld kunnen schelen. Welke dat zijn en hoe het werkt, dat lees je hier:

Bundel aanpassen

Met de app kan je jouw bundel helemaal zelf aanpassen. Dit kan met internet, bellen en sms'en  zowel naar beneden als naar boven. Kom je er bijvoorbeeld achter dat je toch wat meer belminuten nodig hebt dan je dacht, dan is dit meteen aanpassen in de Mijn Telfort-app. Je verandert je abonnement heel eenvoudig waarbij je makkelijk  4G aan- en uitzet. Hierdoor verspil je nooit extra MB's. Buitenlandbundels zijn ook heel eenvoudig aan te passen. In de Mijn Telfort-app kan je een bel- en internetbundel bestellen voor in Europa.

Verbruik inzien

Het verbruik is ook te zien op de app, dit kan zowel bij standaard bundels als onbeperkte bundels. Al je verbruikte sms'jes, belminuten en MB’s zijn hierop te bekijken. Daarnaast is er te zien hoelang het tegoed nog geldig is. Hierdoor houdt je gemakkelijk in de gaten wat je precies verbruikt, ook al maak je gebruik van een onbeperkte bundel. Als de buitenlandbundel aanstaat, is het verbruik hier ook op te zien.

Kosten bijhouden

De kosten die je elke maand maakt, zijn ook te zien in de nieuwe app. Er staat een overzicht met de kosten die je tot nu toe hebt en hoeveel kosten er buiten je bundel zijn gemaakt. Daarnaast staan de maandelijkse facturen er ook op met alle details erbij. Je kan de facturen van een aantal maanden terug bekijken zodat je de maanden goed met elkaar kan vergelijken.

Mijn Telfort-app ook voor pre-paid gebruikers

De Mijn Telfort-app is te gebruiken voor zowel abonnement als prepaid gebruikers. Het verbruik en de kosten zijn allemaal te zien. Voorheen konden prepaid gebruikers een prepaid bundel kopen met beltegoed. Met de nieuwe app is dit niet meer mogelijk maar volgens Telfort zal dit binnenkort wel worden toegevoegd. Klanten met een ZZP-abonnement kunnen de app ook gebruiken mits ze inloggen met een 06-nummer. Voor andere zakelijke klanten is de app nog niet te gebruiken.

Inlog met pincode

KPN, het moederbedrijf van Telfort, heeft de MijnKPN-app al geïntroduceerd met inloggen door middel van vingerafdrukken. Telfort is hier nog niet zo ver mee maar heeft met de nieuwe app wel een pincode ingesteld in plaats van een wachtwoord. De nieuwe Mijn Telfort-app kan je nu downloaden in de App Store voor zowel  Android als iOS. Als je een wat nieuwere telefoon hebt, is dit ook geen probleem. De app is zo gemaakt dat  grotere telefoons zoals iPhone 6 en iPhone 6 Plus ook geschikt zijn voor gebruik.

Conclusie: Mijn Telfort-app geeft goed inzicht in je abonnement

Met de Mijn Telfort-app heb je inzicht in je abonnement en kun je je verbruik en kosten managen. Niet alleen Telfot biedt de mogelijkheid, andere providers zijn ook bezig met het vernieuwen van hun app. Erg handig want met zo'n app krijg je dus veel inzicht in jouw abonnement. Misschien merk je dan dat je eigenlijk te veel betaalt voor wat je verbruikt. Het is dan de moeite waard om te kijken of er een goedkoper abonnement beschikbaar is. In onze mobiele vergelijker kan je verschillende abonnementen en providers met elkaar vergelijken.

 

Mijn Telfort app vernieuwd!

Annick

Mijn naam is Annick. Dagelijks schrijf ik artikelen omtrent internetpakketten en mobiele abonnementen. Met mijn artikelen probeer ik het vergelijken zo eenvoudig mogelijk te maken. Zodat jij het juiste abonnement kunt vinden.

Terug naar vergelijking
Start de chat