prijsvergelijken

Mobiel abonnement of Sim Only?

15 juli 2015 (laatste wijziging 17 januari 2017) door Suzanne

Het toestel vinden dat bij jou past, is vaak nog maar stap één. Daarna moet je nog uitzoeken wat gunstiger is: een abonnement met voordelig toestel of een los toestel kopen met een Sim Only abonnement. .. Of toch niet? Prijsvergelijken heeft een vergelijker ontwikkeld waarmee je meteen kan zien wat er voordeliger is met het toestel van jouw keuze: een toestel met mobiel abonnement of Sim Only met los toestel!

Keuze tussen mobiel abonnement of Sim Only

Wanneer je toe bent aan een nieuw abonnement en je ook een nieuw toestel kunt gebruiken, gebruik dan eens onze Sim Only of abonnement vergelijker. Je kan kiezen voor een mobiel abonnement met smartphone of een Sim Only abonnement waarbij je zelf je telefoon los aanschaft. Wij vergelijken de abonnementen mét telefoon en wat de kosten zouden zijn voor een vergelijkbaar abonnement op basis van Sim Only met een nieuw toestel los.

Zo werkt de Sim Only of abonnementvergelijker

Net zoals al onze vergelijkingsmodellen werkt ook deze vergelijker heel simpel. Als eerste klik je in de Smartphones pagina het toestel aan dat jij graag wilt hebben. Hierna klik je onder de groene Vergelijk-knop op 'los kopen of met abonnement?'. Als je naar onderen scrolt kun je meteen zien wat over het algemeen goedkoper is met dit toestel: met abonnement of Sim Only. De rest spreekt voor zich! Gebruik de schuifknop en kies voor het aantal belminuten en de hoeveelheid data die jij nodig denkt te hebben. Het systeem rekent meteen voor je uit wat het voordeligst is!

Prijsvergelijken Abo met toestel vs Sim Only los toestel

Suzanne

Mijn naam is Suzanne. Met de artikelen die ik schrijf, wil ik antwoord geven op vragen die jij hebt. Over internet of mobiele abonnementen. Zodat het voor jou in 1 oogopslag duidelijk is waar je aan toe bent.

Terug naar vergelijking
Start de chat