prijsvergelijken

App voor beheer mobiel verbruik

26 januari 2016 (laatste wijziging 10 februari 2016) door Suzanne

Wist je dat veel mobiele providers een app voor hun klanten hebben ontwikkeld, waarmee je precies kunt zien hoeveel je verbruikt hebt die maand? Niet elke app biedt dezelfde functies. Check dus voor je een mobiel abonnement of een sim only afsluit welke provider jou wat biedt! 

 

T-Mobile App voor beheer mobiel verbruik

Met de app voor beheer mobiel verbruik van T-Mobile kun je gemakkelijk je gegevens zien en het verbruik van belminuten, sms'jes en MB's. Ook kun je facturen tot zes maanden terug nog bekijken, zodat het duidelijk blijft hoeveel jij de afgelopen maanden hebt uitgegeven aan je mobiele abonnement. Ook het aanpassen van je abonnement kan gemakkelijk, en je krijgt meteen te zien hoeveel je dan meer of minder betaalt. (Nieuws)berichten van T-Mobile ontvang je ook via de app, en je hebt bovendien direct toegang tot het forum. Als je vragen hebt over je toestel, kun je terecht bij Toestelhulp. Ben je in het buitenland en wil je kunnen internetten? Dan kun je ook weer via deze app Travel & Surf bestellen, waarmee je voordelig kan internetten buiten Nederland. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Hollandsnieuwe App voor beheer mobiel verbruik

De app voor beheer mobiel verbruik van Hollandsnieuwe is alleen geschikt voor klanten met een zakelijk of sim only abonnement en Prepaid. Je ziet snel hoeveel belminuten, sms'jes of MB's je al gebruikt hebt, en hoeveel je nog over hebt voor de rest van de maand. Ook kun je, als je gebruik maakt van Prepaid, je tegoed via deze app opwaarderen. Verder kun je ervoor kiezen om opties als 'mobiel internet' of 'extra sms'en' aan of uit te doen. De app ziet er ietwat ouderwets uit, vooral als je het vergelijkt met het aanbod van andere providers. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

KPN App voor beheer mobiel verbruik

De app voor beheer mobiel verbruik heet 'MijnKPN'. Deze app laat je verbruik en resterende tegoed zien voor de rest van de maand. Ook biedt de app de optie om je pushberichten te sturen wanneer je tegoed bijna op is; erg handig als je niet teveel data wilt verbruiken. Extra opties voor je abonnement kun je via de applicatie aan- of uitzetten. Bovendien kun je maandelijks je abonnement aanpassen als je bijvoorbeeld meer of minder belminuten, sms'jes of MB's wilt. Wanneer je ook een Alles-in-1 abonnement hebt afgesloten, kun je met het app je MB's delen met de rest van het gezin wanneer die ook een mobiel abonnement bij KPN hebben. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Tele 2 app voor beheer mobiel verbruik

Met de app van Tele 2 kun je je contractgegevens inzien en precies bekijken hoeveel jij verbruikt hebt die maand. Ook je factuur is zichtbaar via het programma. Ben je in het buitenland? Dan kun je eenvoudig een buitenlandbundel activeren, waarmee je goedkoper gebruik maakt van internet. Als je ergens niet uitkomt, kun je op de applicatie bij de klantenservice terecht. Verder kun je ook bepaalde nummers blokkeren, waardoor je bijvoorbeeld niet meer gebeld kunt worden door 0900-nummers. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Vodafone app voor beheer mobiel verbruik

Bij Vodafone kun je op de app zien hoeveel je verbruikt hebt of, in het geval van Prepaid, je tegoed bekijken. Extra opties kun je aan of uit zetten, en als je in het buitenland bent kun je een datalimiet instellen. Ook kun je al je specificaties van je contract zien en je tegoed opwaarderen. De app is beschikbaar voor iOS, Android en Windows Phone.

Telfort app voor beheer mobiel verbruik

Met de 'MijnTelfort' app kun je zien of je een factuur wel of niet betaald hebt, je huidige verbruik checken en zoeken naar een Telfort winkel in de buurt. Ook kun je via de applicatie een nieuwe Prepaid-bundel bestellen als je dat wilt. Je kunt de specificaties van je contract zien en bekijken wanneer je je abonnement kunt verlengen. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Simyo app voor beheer mobiel verbruik

Als je een Sim Only abonnement bij Simyo hebt, kun je de 'Mijn Simyo' app installeren. Hiermee zie je je verbruik en kun je je bundels maandelijks aanpassen. Verder kun je precies zien hoeveel je de afgelopen tijd hebt gebruikt en uitgegeven. Heb je een vraag? Dan kun je terecht bij de klantenservice van Simyo. De app is beschikbaar voor iOS, Android en Windows Phone.

Youfone app voor beheer mobiel verbruik

Met de Youfone app kun je je verbruik inzien en het abonnement dat jij bij de sim only aanbieder hebt afgesloten. Ook facturen en buiten-de-bundelkosten zijn zichtbaar. Wil je je abonnement wijzigen, dan kan ook dat via de applicatie! De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Mobiel verbruik beheren

 

Suzanne

Mijn naam is Suzanne. Met de artikelen die ik schrijf, wil ik antwoord geven op vragen die jij hebt. Over internet of mobiele abonnementen. Zodat het voor jou in 1 oogopslag duidelijk is waar je aan toe bent.

Terug naar vergelijking
Start de chat