prijsvergelijken

Samsung lanceert betaaldienst Samsung Pay

18 augustus 2015 (laatste wijziging 29 november 2016) door Bea

Samsung lanceert binnenkort in navolging van concurrenten Apple Pay en Android Pay een mogelijkheid voor mobiele betalingen: Samsung Pay.

Samsung lanceert betaaldienst Samsung Pay

Samsung Pay zal als eerste beschikbaar zijn in thuisland Zuid-Korea, op 20 augustus. Een ruime week later, op 28 september ook in de Verenigde Staten. De dienst zal daarna ook beschikbaar worden in Europa, maar wanneer Nederland aan de beurt is, is nog niet bekend.

Samsung Pay en betaalautomaten

Samsung Pay werkt met 'alle betaalautomaten waar je een pas doorheen kan halen', dit in tegenstelling tot betaalautomaten die moeten worden aangepast om Apple Pay erop te laten werken. Zo simpel zal het zijn: je houdt je Samsung-toestel tegen een pinautomaat aan en doet een contactloze betaling. De betaling bevestig je ten slotte met een vingerafdrukscanner. Verder is er beveiliging tegen malware dankzij Samsung Knox.

Met welke Samsung-toestellen kan je Samsung Pay gebruiken?

Samsung Pay is te gebruiken met de Galaxy Note S6 Edge+ en de Note 5. De 'gewone' Galaxy S6 en S6 Edge kunnen er ook gebruik van maken na een software-update.

 

Samsung Pay

Bea

Mijn naam is Bea.Ik beoordeel alle blogartikelen van het redactieteam vóór publicatie. Ik blog zelf ook.Mijn focus ligt op internet vergelijken. Veel providers, veel verschil in het aanbod. Best complex dus.Ik maak die complexe informatie begrijpelijk. Dat maakt het vergelijken voor jou een stuk makkelijker!Zo ben jij er veel minder tijd mee kwijt.Ik vergelijk zelf elk jaar alle pakketten en ben ook al vaak overgestapt.