prijsvergelijken

    Zoeken

    Categorieën

    • Geen categorieën
Gemiddeld cijfer
  • Prijsvergelijken: 7,4
  • Klanten: 7,0
  • Eindcijfer: 7,2/
Prijsvergelijken: 7,4
Klanten: 7,0
Eindcijfer: 7,2/

Review internetprovider Youfone

15 september 2017 (laatste wijziging 16 februari 2018) door Coen

Youfone levert sinds kort ook internet en TV. Een interessante nieuwe provider; de tarieven voor hun abonnementen mag je gerust stuntprijzen noemen. Maar hoe zit het met de kwaliteit? Een eerste, verkennende review van onze expert…

Inhoud

    Beoordeling Youfone

    6

    Levertijd

    9

    Prijs-kwaliteit

    8

    Functionaliteiten

    7

    Zenderaanbod

    7

    Installatie

    7,4

    Eindcijfer Prijsvergelijken

    Ben jij klant (geweest) bij Youfone? Dan nodigen wij je uit om een review achter te laten onderaan de pagina.

    Levertijd: 6

    De levertijd is – volgens de website – minimaal 30 dagen. Mede afhankelijk van de looptijd en opzegtermijn van je huidige abonnement.

    Prijs-kwaliteit abonnementen: 9

    Je kunt bij Youfone kiezen voor alléén TV vanaf € 9,95/m (TV-app) of Alles-in- 1 vanaf € 39,95/m.

    De kwaliteit van de verbindingen moet zich nog bewijzen; als nieuwe speler zijn er nog weinig mensen met langdurige ervaring met Youfone als TV- en internetprovider.

    Maar als het met de kwaliteit wel goed zit, is Youfone een hele aantrekkelijke provider: ze bieden alle functionaliteiten die andere ook bieden (zie hieronder).

    En wat internet betreft: tot 100 Mbit/s. Bij andere providers betaal je véél meer voor deze snelheden. Maar nogmaals: de provider moet zich nog bewijzen. Ze maken gebruik van het netwerk van KPN.

    Functionaliteiten: 8

    Voor weinig geld biedt Youfone alle functionaliteiten die je maar wilt. Denk aan opnemen en pauzeren, terugkijken vanaf het begin, Video on Demand en een TV-app om te kijken op je tablet of telefoon.

    Zenderaanbod TV: 7

    Standaard krijg je 26 zenders in het goedkoopste pakket. Tegen een (kleine) meerprijs per maand kun je dit uitbreiden met 5, 10 of alle zenders.

    Wat heel sterk is: je krijgt FOX Sports 1 Eredivisie er gratis bij (vanaf het TV-pakket van € 14,95).

    Installatie & Klantenservice: 7

    Youfone wil duidelijk dat je zélf je aansluiting installeert. Gelukkig helpen ze je wel: met een handleiding en instructievideo’s op hun website. Wil je een monteur? Dan betaal je daar € 59,95 extra voor.

    Wat overige klantenservice betreft hebben ze een uitgebreide FAQ op de website. Je kunt ze ook bellen of mailen met je vraag. Hoe snel en deskundig ze zijn met antwoorden, moet de ervaring nog
    leren.

    Eindcijfer: 7,6

    Youfone blinkt uit in…

    • …prijs. Zeker zolang hun 50%-kortingsactie loopt, zijn ze veruit de goedkoopste aanbieder. Let wel: als je nu overstapt, betaal je voor 6 maanden slechts 50% van het normale tarief!
    • …standaardfunctionaliteiten. Ten opzichte van andere providers bieden ze nagenoeg hetzelfde. Terwijl je er veel minder voor betaalt.
    • ...internetsnelheid. 100 M/bit is een snelle verbinding. Bij andere providers betaal je vaak het dubbele voor de helft van deze snelheid.

    Youfone is zwak in…

    • …levertijd. ‘Minimaal 30 dagen’ is een vage aanduiding. En is sowieso een veel langere periode dan bij sommige andere providers.
    • …installatieservice. Als je er zelf niet uitkomt, betaal je bijna € 60,- voor een monteur.
    • …track record. Ze zijn een nieuwe speler op het terrein van internet & TV. Dus ze hebben nog wat te bewijzen als het om kwaliteit en betrouwbaarheid gaat.

    Schrijf zelf een review (en ontvang een bol.com-bon van € 5,-)

    Youfone is nieuw als provider van internet & TV. Dus jouw ervaring draagt veel bij aan de eerste beeldvorming. Laat daarom een waardevolle review achter voor potentiële overstappers. Als we jouw review goedkeuren en plaatsen, sturen wij je een bol.com-bon van € 5,-.

    Coen

    19 klant reviews Schrijf een review

    micky

    20 februari 2018 18:05

    Overstappen:5Kwaliteit:1
    Klantenservice:1Prijs:8
    Installatie (monteur):8Snelheid internet:1
    Kwaliteit:1
    Prijs:8
    Snelheid:1

    levertijd is langer dan 2 weken, dit wil dus zeggen dat je niet van je abbonement kan afzien nadat je alles hebt ontvangen om te kijken of het ook daadwerkelijk werkt. tv kastje werkt op 18mb, wat bij mij binnenkomt is 22mb, wanneer ik dus mijn internet gebruik en tv wil kijken gaat mijn tv kwaliteit bizar achteruit en loopt zelfs vast. Enigste oplossing van Youfone is dat ik mijn contract kan afkopen met 50euro korting... afstandsbediening heeft geen cijferknoppen, dus je kan niet zappen(echt te bizar voorwoorden anno 2018) lees ook even de voorwaarden goed door, er staat letterlijk in dat Youfone niet instaat voor de kwaliteit van het internet... succes met iedereen die hier zijn contract afsluit!

    Melina

    15 februari 2018 15:50

    Overstappen:4Kwaliteit:6
    Klantenservice:4Prijs:6
    Installatie (monteur):6Snelheid internet:6
    Kwaliteit:6
    Prijs:6
    Snelheid:6

    Klantenservice is hopeloos.
    TLC hebben ze ook niet in het zender pakket terwijl ze vorig jaar al zeiden ermee bezig te zijn.

    Pieter

    25 januari 2018 10:34

    Overstappen:4Kwaliteit:6
    Klantenservice:3Prijs:6
    Installatie (monteur):3Snelheid internet:6
    Kwaliteit:6
    Prijs:6
    Snelheid:6

    Wat een ramp. Duurde lang voordat ik over kon stappen, het lukte niet met installeren en de klantenservice kon me niet goed helpen.
    Het werkt nu gelukkig uiteindelijk wel

    Amerins

    19 januari 2018 13:55

    Overstappen:6Kwaliteit:8
    Klantenservice:7Prijs:9
    Installatie (monteur):7Snelheid internet:7
    Kwaliteit:8
    Prijs:9
    Snelheid:7

    Alles helemaal goed en lekker goedkoop. Heb niets te klagen.

    Kelly

    18 januari 2018 15:58

    Overstappen:6Kwaliteit:6
    Klantenservice:6Prijs:6
    Installatie (monteur):6Snelheid internet:6
    Kwaliteit:6
    Prijs:6
    Snelheid:6

    Goeie internet verbinding rondom het hele huis! Installatie ging vlekkeloos , zeer tevreden met alles.

    Davy Claassen

    17 januari 2018 11:18

    Overstappen:7Kwaliteit:6
    Klantenservice:n.v.t.Prijs:8
    Installatie (monteur):n.v.t.Snelheid internet:7
    Kwaliteit:6
    Prijs:8
    Snelheid:7

    De verbinding is niet altijd heel goed, hij valt soms uit. Verder alles goed, netjes op tijd geleverd en makkelijk te installeren

    Lisa Engels

    17 januari 2018 09:24

    Overstappen:1Kwaliteit:1
    Klantenservice:1Prijs:1
    Installatie (monteur):1Snelheid internet:1
    Kwaliteit:1
    Prijs:1
    Snelheid:1

    Ik heb er ontzettend spijt van dat ik ooit deze provider heb genomen. Ik zit nu al
    drie weken zonder internet en tv.
    Het zou drie weken geleden geleverd worden en zij zouden mijn oude abonnement
    opzeggen. Mijn oude abonnement is wel opgezegd, maar de nieuwe is nog steeds niet geleverd!

    Sjonnie

    12 januari 2018 16:52

    Overstappen:7Kwaliteit:9
    Klantenservice:8Prijs:9
    Installatie (monteur):8Snelheid internet:9
    Kwaliteit:9
    Prijs:9
    Snelheid:9

    Goede kwaliteit voor een lage prijs. Goed bereik overal.
    Fijn dat er opnemen en pauzeren bij zit.
    Mooi op tijd geleverd. Ik ben tevreden

    Cam

    12 januari 2018 12:57

    Overstappen:6Kwaliteit:8
    Klantenservice:7Prijs:9
    Installatie (monteur):8Snelheid internet:9
    Kwaliteit:8
    Prijs:9
    Snelheid:9

    Prima internet, lekker snel en ook nog goedkoop.
    De levering duurde wat lang. Die was een week later dan ze gezegd hadden,
    waardoor ik een week zonder tv en internet heb gezeten.

    Chantal

    11 januari 2018 09:24

    Overstappen:7Kwaliteit:9
    Klantenservice:8Prijs:9
    Installatie (monteur):8Snelheid internet:9
    Kwaliteit:9
    Prijs:9
    Snelheid:9

    De levertijd was een maand, het overstappen ging goed.
    Met de klantenservice heb ik geen contact gehad,
    want ik heb geen problemen gehad.
    Een monteur heb ik niet genomen, ik heb alles zelf geinstalleerd,
    wat niet moeilijk was.
    De kwaliteit van het internet is prima. Bij mijn oude provider werd de verbinding vaak verbroken
    en had ik geen bereik in de tuin. Daar heb ik hier geen last van.
    De prijs is prima, 40 per maand en een half jaar 20,- per maand.
    Het internet is heel snel.
    Ik ben tevreden.

    Sam

    29 december 2017 02:45

    Overstappen:6Kwaliteit:7
    Klantenservice:6Prijs:8
    Installatie (monteur):6Snelheid internet:8
    Kwaliteit:7
    Prijs:8
    Snelheid:8

    Goede verbinding volgens mij op kpn netwerk. Wel erg jammer dat 24kitchen en wat kinder kanalen missen, die dus bij moeten bestellen.

    Rob Elferink

    26 december 2017 14:08

    Overstappen:6Kwaliteit:8
    Klantenservice:10Prijs:8
    Installatie (monteur):7Snelheid internet:10
    Kwaliteit:8
    Prijs:8
    Snelheid:10

    Het is wie je treft bij klantenservice. De een weet veel meer dan de ander. Dus gewoon een keer of wat terugbellen. Is toch gratis voor abonnees, waardoor uiteindelijk de service, optima forma is.
    Als ik dat zo lees van andere providers, betaal je bij die ander misschien minder, maar is
    de service, knudde met een rietje en betaal je bovendien nog eens extra voor de klantenservice, die niets voorstelt. Gewoon naar Ziggo gaan, en je zit op de eretribune.

    Lenneke Hagenaars-Siep

    14 december 2017 12:22

    Overstappen:10Kwaliteit:10
    Klantenservice:4Prijs:9
    Installatie (monteur):n.v.t.Snelheid internet:10
    Kwaliteit:10
    Prijs:9
    Snelheid:10

    Snelle levering inderdaad. Internet werkte niet. Vrij genomen om tijdens kantooruren contact met klantenserice op te nemen. Moest afspraak met monteur KPN maken. Die kwam niet opdagen. Internet werkte ineens wel. Nu werkt TV niet meer. Foutmelding waar klantenservice niks mee kan. Moet ik weer vrij nemen om naast de TV klantenservice te bellen.

    P.w.

    12 december 2017 17:42

    Overstappen:10Kwaliteit:n.v.t.
    Klantenservice:10Prijs:n.v.t.
    Installatie (monteur):n.v.t.Snelheid internet:n.v.t.
    Kwaliteit:n.v.t.
    Prijs:n.v.t.
    Snelheid:n.v.t.

    Op dit moment alleen mobiele telefoon abonnement, maar ben daarover meer dan tevreden!

    Judith

    3 december 2017 21:31

    Overstappen:10Kwaliteit:10
    Klantenservice:7Prijs:10
    Installatie (monteur):10Snelheid internet:10
    Kwaliteit:10
    Prijs:10
    Snelheid:10

    Internet is lekker snel. Tv zenders mis ik wel tlc en id tv in het pakket. Opgenomen tv programma's kunnen niet doorgespoeld worden, dat is jammer. En terug kijken zit er niet op. Ik hoop dat dit er in de toekomst nog wel op komt allemaal. Daarom over de prijs niets te klagen.

    Charlotte kruijs

    20 november 2017 22:28

    Overstappen:2Kwaliteit:3
    Klantenservice:4Prijs:8
    Installatie (monteur):6Snelheid internet:6
    Kwaliteit:3
    Prijs:8
    Snelheid:6

    Helaas zit ik nog steeds te wachten op aansluiting ze doen beloftes die ze niet nakomen.
    Nu dus heel veel kosten op mijn mobiel omdat ik nog steeds niet ben aangesloten het zou 4 weken duren en we zitten al in week 5 nu als ik dit had geweten had ik het nooit gedaan😡

    Kleinenberg

    20 november 2017 11:27

    Overstappen:8Kwaliteit:6
    Klantenservice:7Prijs:8
    Installatie (monteur):8Snelheid internet:6
    Kwaliteit:6
    Prijs:8
    Snelheid:6

    Internet wel goed.bij tv vaak storing ook internet valt dan vaak weg

    Najet

    29 oktober 2017 06:18

    Overstappen:10Kwaliteit:10
    Klantenservice:10Prijs:10
    Installatie (monteur):6Snelheid internet:10
    Kwaliteit:10
    Prijs:10
    Snelheid:10

    Ben er erg tevreden mee, had geen monteur. Maar het was zo makkelijk om het gewoon zelf te doen. Internet is supersnel! Ik raad het mensen echt aan, zeker voor zo'n prijs

    Fenny

    25 oktober 2017 15:10

    Overstappen:8Kwaliteit:8
    Klantenservice:8Prijs:7
    Installatie (monteur):8Snelheid internet:8
    Kwaliteit:8
    Prijs:7
    Snelheid:8

    Tevreden...met mn keuze... prima advies gekregen... Bedankt.

    Laat hier een review achter en ontvang een bol.com cadeaubon t.w.v. €5,-
    Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
    Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
    Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
    Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
    Schrijf een review!
    Schrijf een review!
    Bedankt voor uw reactie
    Wij controleren het bericht.