prijsvergelijken

Plus- & minpunten

Er zijn geen plus- of minpunten
Pluspunten
  • Voordelige abonnementen
Er zijn geen pluspunten
Minpunten
  • Geen extra Kids pakket beschikbaar
  • Geen extra Turks, Duits of Hindi pakket beschikbaar
  • Geen extra Combivoordeel
  • Fox Sports niet beschikbaar
Er zijn geen minpunten

    Zoeken

Gemiddeld cijfer
  • Prijsvergelijken: 6,0
  • Klanten: 6,0
  • Eindcijfer: 6,0/
Prijsvergelijken: 6,0
Klanten: 6,0
Eindcijfer: 6,0/

Review internetprovider Tele2 2017

7 juli 2015 (laatste wijziging 11 januari 2017) door Suzanne

In deze internetprovider review beoordelen we het aanbod van internetprovider Tele2. Tele2 biedt internetabonnementen met tv en vaste telefonie. Wij hebben de provider op een aantal kenmerken beoordeeld. Hieruit komt een gemiddelde. Klanten hebben de provider ook beoordeeld op basis van hun ervaring. Deze cijfers worden naast elkaar gelegd en zo wordt het aantal sterren bepaald. Tele2 staat bekend als provider met voordelige tarieven, het aanbod is niet heel erg uitgebreid. Wil je meer weten over deze provider, lees dan onze artikel over Tele2.

Tele2

Inhoud

    Beoordeling internetprovider Tele2 2017

    6

    Levertijd

    Tele2 levert tussen 3 en 4 weken.

    7

    Prijs-kwaliteit

    De pakketten van Tele2 zijn scherp geprijsd. Bij een instap abonnement wordt vaak nog gebruik gemaakt van verouderde techniek en dit levert een lagere snelheid op.

    6

    Functionaliteiten

    Tegen extra betaling zijn er meer mogelijkheden. Online games zoals FIFA kunnen bij Tele2 vrij moeizaam gaan.

    5

    Zenderaanbod

    Het instap abonnement biedt 20 tv-zenders en er is beperkte keuze in extra tv-pakketten. Tele2 biedt bijvoorbeeld geen Fox Sports.

    6

    Installatie

    Je ontvangt een doe-het-zelf-installatiepakket. Als je er niet uitkomt, kun je een monteur bestellen voor €70,-.

    6

    Eindcijfer Prijsvergelijken

    Is Tele2 jouw huidige provider? Of ben je daar onlangs klant geweest? Wij horen graag wat jouw ervaring is met Tele2. Laat onderaan de pagina een review achter!

    Tele2 blinkt uit inprovider blinkt uit

    • Scherpe prijzen. Tele2 is één van de voordeligste providers. Het is echt een budgetprovider en daar onderscheidt Tele2 zich in ten opzichte van andere providers.
    • Standaard tv-opties. Standaard Online TV, Programma Gemist en Videotheek. 

    Internetabonnementen Tele2

    Tele2 heeft drie soorten internetabonnementen: Internet Light (20Mb/s), Internet Basis (50Mb/s) en Internet Extra (100Mb/s). Tele2 levert de internetabonnementen via DSL of glasvezel. Het is afhankelijk van de beschikbaarheid op je adres welke verbinding je kunt kiezen. Bij ADSL-verbindingen (DSL tot 20 MB/s) kan de werkelijke snelheid echter lager zijn dan beloofd. Op de website van Tele2 staat duidelijk uitgelegd wat de werkelijke snelheid is en wat dat betekent voor jouw internetgebruik. 

    Tv-opties

    De internetabonnementen zijn te combineren met Interactieve tv, alleen Begin Gemist zit daar niet bij. Wanneer je kiest voor het filmpakket (Film1) en/of sportpakket (Ziggo Sport Totaal) dan kun je een app installeren waarmee je vanaf meerdere apparaten tegelijk toegang hebt tot die pakketten. 

    Zenderaanbod

    Je kunt kiezen tussen Tv Light (20 tv-zenders) en Tv Basis (49 tv-zenders). Tegen extra betaling kun je je tv-pakket uitbreiden met een pluspakket, een erotiek pakket, een filmpakket (Film 1) en een sportpakket (Ziggo Sport Totaal). Helaas biedt Tele2 geen Fox Sports meer aan als optie. Ook kidspakketten en buitenlandse pakketten (Turks pakket, Duits pakket, Hindi Pakket) behoren niet tot de mogelijkheden bij Tele2. Wel zitten er kinder- en sportzenders in het pluspakket. 

    Bellen-opties

    Tegen extra betaling zijn er belpakketten beschikbaar waarmee je voordelig binnen Nederland en binnen Europa kunt bellen. Buiten de bundels betaal je een marktconform tarief per minuut. Tele2 levert ook mobiele telefonie, maar helaas ontvang je als klant geen combivoordeel wanneer je een internetabonnement en mobiel abonnement afsluit.

    Interesse in een abonnement bij Tele2? Vergelijk alle internetabonnementen van Tele2 en kijk welke mogelijkheden er zijn op jouw adres.

    * de review is een momentopname. De inhoud is met grote zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat de informatie op deze pagina verouderd is of onjuistheden bevat. Raadpleeg voor exacte gegevens website van de provider.

     

     

     

    Suzanne

    12 klant reviews

    Erik

    17 januari 2017 22:24

    Prijs/kwaliteit:8Installatie:7
    Snelheid:8Overstap:7
    Klantenservice:8Eindcijfer:8
    Installatie:7
    Overstap:7
    Eindcijfer:8

    Prima betrouwbare provider voor weinig geld.
    Wat mij betreft een topdeal. Wij blijven hier nog wel wat jaartjes plakken.
    Internet en tv allebei naar wens. Bij ons stabieler dan andere providers.

    mustafa dagli

    16 januari 2017 00:07

    Prijs/kwaliteit:6Installatie:3
    Snelheid:2Overstap:6
    Klantenservice:2Eindcijfer:6
    Installatie:3
    Overstap:6
    Eindcijfer:6

    Ik vind het slecht wat je betaald krijg je niet terug

    Mariska

    14 januari 2017 18:40

    Prijs/kwaliteit:10Installatie:8
    Snelheid:10Overstap:6
    Klantenservice:8Eindcijfer:9
    Installatie:8
    Overstap:6
    Eindcijfer:9

    Wij zijn een jaar geleden overgestapt naar Tele2. We zijn hier erg tevreden over. Mijn man speelt veel op de Ps4 en daarvoor is een snelle en stabiele internetverbinding een must. Een jaar lang geen enkele storing gehad. Met een programma kun je de verbinding meten, die gaf een rechte lijn erg stabiel dus (in tegestelling tot eerdere provider). Voor de overstap telefonisch contact gehad met Tele2, erg fijn gesprek informatief en helder. Nooit meer een reset van het modem nodig. Klein nadeel is dat je de overstap niet kunt plannen en geen exacte datum van overstap kan aangeven. Maar dat mag niet opwegen tegen alle voordelen. Ook TV van Tele2 is top en vrij van storingen.

    Jan Rab

    14 januari 2017 15:01

    Prijs/kwaliteit:6Installatie:7
    Snelheid:3Overstap:7
    Klantenservice:6Eindcijfer:5
    Installatie:7
    Overstap:7
    Eindcijfer:5

    Voor de 2e keer in 7 jaar abbonee van Tele 2

    Het is inderdaad een low budget provider, waar je niet meer van moet verwachten dan dat het abbonement biedt.

    Verouderd apparatuur dus vaak "resetten"
    Als je een storing hebt is dit dus ook de 1e tip die je krijgt van de klantenservice.
    Netspanning van alle apparatuur af en 10 seconde wachten; eerst het modem weer aansluiten en vervolgens de tv ontvanger.
    En ik moet bekennen; dit paardenmiddel werkt uitstekend;............... alleen jammer als je dit 3 x per week toe moet passen. Als je radio wilt luisteren moet eerst de TV aangezet worden anders kun je niet zien welke zender je op af stemt; kleinigheidje maar niet erg handig.

    Voor iedereen die klant wil worden van TELE 2 en fan is van Max Verstappen; houd er rekening mee dat er geen enkele zender in het basispakket zit die Formule 1 uitzend....

    Voor mensen met een kleine portemonnee een prima alternatief op de grote jongens,

    Jan

    10 januari 2017 22:42

    Prijs/kwaliteit:5Installatie:3
    Snelheid:5Overstap:6
    Klantenservice:6Eindcijfer:5
    Installatie:3
    Overstap:6
    Eindcijfer:5

    Toen we bij Tele2 internet afsloten, werd het internet van de buren stop gezet (zij wonen op 4a, wij op 4). Vervolgens moesten we een maand op het installatiepakket wachten, om er dan achter te komen dat "wegens technische problemen" bij ons dit internet niet kan worden aangesloten.

    Tamara

    9 januari 2017 19:21

    Prijs/kwaliteit:4Installatie:5
    Snelheid:3Overstap:5
    Klantenservice:2Eindcijfer:3
    Installatie:5
    Overstap:5
    Eindcijfer:3

    Het internet is er traag en het kastje heeft vaak kuren. Als je de klantenservice belt, dat veel geld kost, krijg je te horen dat het aan je eigen kabels ligt en je dus duurdere aan moet schaffen. We hebben dit helaas gedaan en alsnog kuren en nog steeds dezelfde reactie van Tele2, erg jammer!

    A. de Jong

    7 januari 2017 12:52

    Prijs/kwaliteit:8Installatie:8
    Snelheid:7Overstap:8
    Klantenservice:7Eindcijfer:7
    Installatie:8
    Overstap:8
    Eindcijfer:7

    Ik ben ooit klant geweest bij Tele2.
    Het is niet de goedkoopste, maar zeker wel een goede provide naar mijn mening.

    Nooit problemen gehad bij Tele2. Destijds zijn mijn ouders ook over gegaan.
    Omdat ik toen tijdelijk terug kwam bij mijn ouders ben ik er zelf weg gegaan, maar ik zou zeker wel deze provider aanbevelen, mocht iemand mijn mening vragen.

    Goede service en kwaliteit.

    Boekhorst

    1 december 2016 15:45

    Prijs/kwaliteit:8Installatie:7
    Snelheid:5Overstap:6
    Klantenservice:7Eindcijfer:6
    Installatie:7
    Overstap:6
    Eindcijfer:6

    Na 7 jaar als vaste klant, ben ik zeer teleurgesteld. Opnamen maken is niet meer mogelijk bij basis TV.
    Ook de klantenservice ging zwaar achteruit, ze hebben geen fatsoenlijke oplossingen meer voor bepaalde problemen. Het aantal MB snelheid, is in sommige gebieden vele malen lager dan beloofd. De service is dan ook zeer slecht te noemen, als je jaren lang wel tevreden bent geweest!!!

    Frank Verhallen

    31 oktober 2016 15:31

    Prijs/kwaliteit:10Installatie:10
    Snelheid:9Overstap:7
    Klantenservice:9Eindcijfer:9
    Installatie:10
    Overstap:7
    Eindcijfer:9

    Een van mijn beste keuzes in mijn leven mag ik toch wel zeggen. Snel internet goede service en een laag tarief. Tele2 ga zo door!

    Mos Farhangi

    7 oktober 2016 01:02

    Prijs/kwaliteit:8Installatie:4
    Snelheid:1Overstap:6
    Klantenservice:7Eindcijfer:4
    Installatie:4
    Overstap:6
    Eindcijfer:4

    heel slecht met snelheid van internet dat is goedkoper maar heb jij altijd probleem ...als tv is aan internet moet uit en andersom ....met wifi heb ik ook probleem ...

    mipper

    26 juli 2016 15:02

    Prijs/kwaliteit:8Installatie:8
    Snelheid:7Overstap:8
    Klantenservice:8Eindcijfer:8
    Installatie:8
    Overstap:8
    Eindcijfer:8

    Budget internet, maar toch een goede prijs/kwaliteitverhouding. Niet voor snelheidsfreaks, dan ben je toch van je lokale kabel of glasvezelboer afhankelijk, tele2 moet het doen met het verouderde telefoonnet en daar is helaas weinig snelheidsspektakel te verwachten. Maar als alternatief als je genoeg hebt van je kabel of glasvezelaanbieder prima te doen. Mij was 9 mbit op een 20mbit abonnement voorspeld en dat haal ik ook, het is prima voor netflix, bellen, internetten, tv via internet, en ook HBO via tele2. Installatie ging prima en ook een upgrade van het abonnement aanvragen was een eitje, al moest ik erg lang aan de lijn blijven. Nu bijna een half jaar lid en nog geen storingen gehad. De belpakketten voor onbeperkt bellen in NL (vast/mobiel) en europa (vast) zijn erg voordelig in vergelijking met mijn vorige aanbieder! Nog een tip: de meegeleverde wifi modem heeft geen sterke wifi, maar je kan het in het modem uitzetten en er een goede wifi router achter hangen. Ook even opletten dat van de 4 ethernetpoorten in de modem er 2 voor tv zijn en 2 voor internet. Als je het verkeerd aansluit heb je of geen tv, of je internet is instabiel. Als je het goed aansluit is er geen probleem!

    Anonieme gebruiker

    22 juni 2016 12:48

    Prijs/kwaliteit:4Installatie:2
    Snelheid:3Overstap:1
    Klantenservice:1Eindcijfer:2
    Installatie:2
    Overstap:1
    Eindcijfer:2

    Behoorlijk waardeloos
    Een slechte/trage internet verbinding Toen ik wilde stoppen zou dit zonder kosten gebeuren, maar ik kreeg achteraf een rekening van 175euro Ik zou niet voor Tele2 kiezen.

    Laat hier een review achter
    Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
    Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
    Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
    Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
    Schrijf een review!
    Schrijf een review!
    Bedankt voor uw reactie
    Wij controleren het bericht.

    Vergelijk pakketten

    Vergelijk de volgende pakketten uitgebreid met elkaar:

    > Vergelijk 3 pakketten
    Sluiten