prijsvergelijken
Gemiddeld cijfer
  • Prijsvergelijken: 7,9
  • Klanten: 6,5
  • Eindcijfer: 7,2/
Prijsvergelijken: 7,9
Klanten: 6,5
Eindcijfer: 7,2/

Review internetprovider T-Mobile 2017

7 juli 2015 (laatste wijziging 14 maart 2017) door Suzanne

Is T-Mobile een goede internetprovider? Kan ik snel internet nemen bij T-Mobile? En hoe zit het met het tv- en telefonie-aanbod, is dat de moeite waard?

Op deze en andere vragen krijg je antwoord in deze expert-review. Ook lees je wat een andere expert over T-Mobile te zeggen heeft. Ten slotte delen klanten onderaan de pagina hun ervaringen met deze provider.

Door alle informatie bij elkaar te leggen kun je een inschatting maken of T-Mobile de kwaliteit levert die je zoekt. En dan weet je of het slim is om over te stappen op internet van T-Mobile.

Internetprovider T-Mobile

Inhoud

    Beoordeling internetprovider T-Mobile 2017* 

    6

    Levertijd

    T-Mobile levert tussen 3 en 4 weken.

    9

    Prijs-kwaliteit

    T-Mobile biedt uitgebreide pakketten voor relatief weinig geld.

    7,5

    Functionaliteiten

    T-Mobile biedt veel mogelijkheden die je maandelijks kunt aanpassen.

    7,5

    Zenderaanbod

    Elk pakket met interactieve tv is inclusief de zender Fox Sports 1. De pakketten zijn uit te breiden met een aantal premium- en themazenders.

    8,5

    Installatie

    Je ontvangt een doe-het-zelf-installatiepakket. Als het installeren zelf niet lukt, komt er een monteur gratis langs. Bij glasvezelpakketten komt er altijd een monteur gratis langs om alles te installeren.

    7,9

    Eindcijfer Prijsvergelijken

    Is T-Mobile jouw huidige provider? Dan nodigen wij je van harte uit om een review onderaan deze pagina achter te laten!

    T-Mobile is bekend van mobiel bellen. Maar T-Mobile heeft vanaf februari 2017 ook de Vodafone Thuis-diensten overgenomen. T-Mobile is nu dus ook internetprovider. De internetsnelheid die T-Mobile aanbied, is afhankelijk van de mogelijkheden op jouw adres. Het aanbod is door de overname niet gewijzigd. Helaas is er bij T-Mobile op dit moment nog geen combivoordeel beschikbaar.

    Waarin T-Mobile uitblinkt

    provider blinkt uit

    • Een goede prijs-kwaliteit verhouding. T-Mobile is een goede keuze wanneer je internet met een hoge snelheid wilt ontvangen voor relatief weinig geld. Er zitten veel zenders in de voordelige tv-themapakketten. Een internet en tv-abonnement bevat Begin Gemist, Uitzending Gemist, Fox Sports 1 en TV Anywhere. Als dit niet genoeg is, kun je nog meer extra’s toevoegen.
    • Flexibiliteit. Je kan maandelijks de samenstelling van je pakket aanpassen. Zonder extra kosten. Een hogere of lagere internetsnelheid? Een ander TV themapakket? Dat kan allemaal!
    • Wifi-Service. Als het WiFi-bereik in huis slecht is, laat je een monteur langskomen om een WiFi-check te doen. Wanneer het bereik in huis onvoldoende is, installeert T-Mobile gratis een WiFi-versterker.

    Zelf pakket samenstellen

    Bij T-Mobile kun je grotendeels zelf je internetpakket samenstellen. Losse extra’s zijn maandelijks aan- en uit te zetten. Lekker flexibel!

    Als je een TV-pakket kiest, krijg je er automatisch interactieve tv bij. Het basis tv-pakket bevat een aantal zenders in HD, waaronder FOX Sports. Dit basis tv-pakket kun je verder uitbreiden. Je hebt keuze uit 4 betaalbare themapakketten, die behoorlijk wat zenders bevatten: Infotainment, Internationaal, Kids & Music en Entertainment. Ook biedt T-Mobile 3 premiumpakketten aan: Ziggo Sport, Film1 en Adult. De premiumpakketten zijn duurder dan de themapakketten. Details over het tv-aanbod lees je in ons artikel over T-Mobile of op de website van de provider zelf.

    De optie Vast Bellen kun je aan je internetabonnement toevoegen. Het is mogelijk om deze optie tussentijds uit te schakelen. Als je veel belt, kijk dan eens naar de grotere belpakketten: Vast Bellen Extra en Vast Bellen Plus. Onbeperkt bellen wordt niet aangeboden door T-Mobile. Wat ik wel jammer vindt: T-Mobile biedt (nog) geen combivoordeel. Bel je al mobiel bij T-Mobile, dan ontvang je helaas geen extra voordeel als je ook een internetabonnement afsluit bij deze provider. De concurrenten KPN, Telfort en SX4ALL bieden dit voordeel wel, en voor een telecom-aanbieder als T-Mobile zou ik het wel verwachten.

    Andere experts over T-Mobile

    T-Mobile (voorheen Vodafone) kreeg van de respondenten van het Alles-in-1 provideronderzoek van de Consumentenbond (vierde kwartaal 2016) een redelijk goede beoordeling voor de kwaliteit van het glasvezelinternet: een 7.  (Van DSL-gebruikers zijn geen gegevens beschikbaar.) Op het gebied van telefonie en internet gaat het redelijk, maar verbeteringen zijn wel wenselijk. Vooral televisiestoringen zorgen voor een minder hoog cijfer: 6,6. Telefoonstoringen werden weinig gemeld. Klanten geven T-Mobile een 5,9 voor tevredenheid dus dat kan beter. 

    Interesse in een internetabonnement bij T-Mobile? Vergelijk alle internetpakketten van T-Mobile.

    * de review is een momentopname. De inhoud is met aandacht samengesteld. Toch kan het voorkomen dat de informatie op deze pagina verouderd is of onjuistheden bevat. Raadpleeg voor exacte gegevens website van de provider.

     

     

    Suzanne

    13 klant reviews Schrijf een review

    Goorenaar

    22 april 2017 16:12

    Prijs/kwaliteit:3Installatie:7
    Snelheid:2Overstap:9
    Klantenservice:5Eindcijfer:4
    Installatie:7
    Overstap:9
    Eindcijfer:4

    Het werd wel correct geïnstalleerd, de overstap naar T-mobile ging makkelijk, en wanneer de klantenservice werd gebeld nam er netjes een 16 jarige op die vroeg of we al geprobeerd hadden om de router in en uit te schakelen. De verbinding is echter de slechtste die we ooit hebben gehad (in het postcode 7471 gebied.) Andere providers die we hebben gehad zijn Ziggo, KPN, en Telfort. Telfort was ook dramatisch, maar T-mobile wist het nog een stap erger te maken. Voorheen hadden we Ziggo welke een uitstekende verbinding leverde (maar een klein beetje duurder was). Sinds ik het huis uit ben (2010) heeft mijn moeder verschillende malen een overstap gemaakt vanaf Ziggo. Waarschijnlijk omdat zij een complex heeft waardoor ze wanneer ze een aanbieding ziet ze er niet vanaf kan blijven, alsof het de 5 euro per maand verschil op jaarbasis het waard is dat je internet er regelmatig 5-10 minuten uit ligt en je niet degelijk kunt streamen of gamen. Het internet van T-mobile is totaal ongeschikt om spellen op te spelen of soms zelfs videos op te kijken, en valt soms willekeurig 5-10 minuten uit. De ping op een Amsterdam server was met Ziggo 9-20ms, waar het met T-mobile 35-60ms is. De kwaliteit van de verbinding is leuk om soms je email te checken, maar gamers en video streamers (netflix) etc raad ik aan om T-mobile absoluut te vermijden. 2 megabytes per seconde downloaden heb je niets aan als je een hogere ping hebt, constant vertragingen hebt, en het willekeurig 5-10 minuten lang uitvalt. Zit je net lekker je TV-serie te kijken, valt het internet willekeurig 5 minuten uit. Ik zou het aanraden voor mensen die een internetverbinding hebben om alleen hun email te checken en hun films torrenten. Netflix, Spotify, Popcorn Time etc gebruikers kunnen T-mobile naar mijn ervaring beter vermijden. Gamers moeten absoluut niet eens een seconde nadenken over T-mobile. Stel je voor, zit je net in je Counter Strike competitive wedstrijd met een 14-14 score, valt verdomme het internet uit!!

    Carine

    14 april 2017 11:05

    Prijs/kwaliteit:4Installatie:6
    Snelheid:4Overstap:6
    Klantenservice:4Eindcijfer:5
    Installatie:6
    Overstap:6
    Eindcijfer:5

    Wij zijn van Ziggo overgestapt naar Vodafone (T-Mobile), van 20 Februari tot 26 maart is het goed gegaan, nu hebben we minimaal elk uur een onderbreking van 5 tot 10 minuten, van TV en Internet, zodat wè van èĺķè film een ďeel missen, meestal het eind.

    Doordat het internet ook niet werkt hebben ook niets aan Netflix,

    Antwoord van T-mobile we zijn er me bezig. Nu al bijna 3 weken.

    Zo snel als mogelijk zullen we weer over stappen.

    Jacqueline

    3 april 2017 15:02

    Prijs/kwaliteit:6Installatie:7
    Snelheid:6Overstap:7
    Klantenservice:7Eindcijfer:10
    Installatie:7
    Overstap:7
    Eindcijfer:10

    Was heel tevrede over vodafone, maar sinds de overname door t-mobile is het internet lang niet meer zo stabiel en is de wifiverbinding niet vanzelf sprekend en word die er steeds uitgegooid

    Fred

    22 maart 2017 18:29

    Prijs/kwaliteit:3Installatie:8
    Snelheid:7Overstap:5
    Klantenservice:3Eindcijfer:4
    Installatie:8
    Overstap:5
    Eindcijfer:4

    Nooit geen problemen gehad bij Vodafone totdat TMobile het over had genomen. Laatste weken regelmatig storing in het internet, dus geen signaal en dus geen tv ook. Fail to receive ip afdres from DHCP server. Klanenservice stuurt de klacht slechts door en daar blijft het bij. Soms is het signaal eventjes terug, maar dat is slechts tijdelijk. Als signaal eventjes terug is kan je een uur later weer met de gehele procedure overnieuw beginnen. Slechte service en je wordt niet serieus genomen. Vodafone had goede service qua installatie en gelukkig nooit geen storing.

    Richard

    12 maart 2017 11:57

    Prijs/kwaliteit:9Installatie:8
    Snelheid:8Overstap:8
    Klantenservice:7Eindcijfer:8
    Installatie:8
    Overstap:8
    Eindcijfer:8

    Goede prijs voor wat je krijgt. Het overstappen gaat perfect. De snelheid en het bereik is ook perfect. Klantenservice is zeer goed. Ik raad T-Mobile wel aan!

    Bertina

    9 maart 2017 17:19

    Prijs/kwaliteit:9Installatie:8
    Snelheid:6Overstap:6
    Klantenservice:6Eindcijfer:7
    Installatie:8
    Overstap:6
    Eindcijfer:7

    Sinds een jaar overgestapt naar t-mobile voorheen Vodafone
    Overstap ging goed alleen de lange wachttijden voor dat ik aangesloten werd
    Mag en kan ww wat sneller denk
    Verder overhet algemeen tevreden alleen vindt ik soms het internet wat traag gaan

    Brenda

    15 januari 2017 12:05

    Prijs/kwaliteit:6Installatie:7
    Snelheid:7Overstap:6
    Klantenservice:8Eindcijfer:8
    Installatie:7
    Overstap:6
    Eindcijfer:8

    Ben zeer tevreden over vodafone

    i.Mahn

    7 januari 2017 23:14

    Prijs/kwaliteit:9Installatie:9
    Snelheid:9Overstap:9
    Klantenservice:10Eindcijfer:9
    Installatie:9
    Overstap:9
    Eindcijfer:9

    Ik ben zeer tevreden over Vodafone zoals internet en mobiel heb ik al jaren top

    Gurel

    6 januari 2017 17:14

    Prijs/kwaliteit:9Installatie:9
    Snelheid:8Overstap:9
    Klantenservice:7Eindcijfer:7
    Installatie:9
    Overstap:9
    Eindcijfer:7

    Overstap goed en snel geregeld. Als je niks snapt van techniek is het de juiste provider.

    Digitale ontvangers zijn heel standaard en saai in het menu. Reageert vrij redelijk vlot. Het modem is stabiel maar helemaal afgetimmerd.

    Voor mensen die goedkoop en goed internet willen zonder technische kennis de juiste provider alhoewel T-Mobile deze tak van Vodafone heeft overgenomen ivm de fusie tussen Ziggo en Vodafone.

    Ik hoop dat Tmobile betere hardware kan leveren zoals een goed modem in bridgemodus.

    Van mij krijgen ze een 7.5

    Karel

    2 december 2016 10:55

    Prijs/kwaliteit:9Installatie:9
    Snelheid:8Overstap:8
    Klantenservice:7Eindcijfer:8
    Installatie:9
    Overstap:8
    Eindcijfer:8

    Goedkope provider, heel tevreden met de overstap vanaf Tele2. Eigenlijk weinig met de klantenservice te maken gehad, dus daar kan ik niet over oordelen. Vooral fijn om Fox Sport op het open kanaal te hebben

    Henk

    12 oktober 2016 15:52

    Prijs/kwaliteit:8Installatie:8
    Snelheid:7Overstap:4
    Klantenservice:6Eindcijfer:6
    Installatie:8
    Overstap:4
    Eindcijfer:6

    In juni vodafone aangevraagd en in oktober al aangesloten.
    Het bleek daarna dat de prijs 1,50 per maand hoger is dan afgesproken op het moment van aanvragen.
    Die prijsverhoging is in ruil voor een sportkanaal waar ik niet op zit te wachten en waarvoor ik was weggegaan bij ziggo die hetzelfde had gedaan.
    Bovendien had Vodafone niet mijn oude provider opgezegd waardoor ik dat alsnog zelf moest doen en de opzegtermijn daar nog moest betalen.
    Al met al ontevreden over de overstap naar Vodafone. Ik weet nu al dat ik het zo snel mogelijk weer ga opzeggen.

    koen

    30 september 2016 18:23

    Prijs/kwaliteit:n.v.t.Installatie:1
    Snelheid:n.v.t.Overstap:n.v.t.
    Klantenservice:2Eindcijfer:1
    Installatie:1
    Overstap:n.v.t.
    Eindcijfer:1

    Ik wacht al bijna 3 maanden op de levering van mijn internetabonnement. Vodafone communiceert niet naar mij over de stand van zaken, en bellen naar de klantenservice geeft na 15 minuten wachten steevast aan dat zij ook geen idee hebben wanneer de levering van mijn internet zal starten. Dus wanneer je graag bizar lang wilt wachten op uw internet, en voor verdere informatie minimaal een kwartier in de wacht moet zitten om (puntje voor de vriendelijkheid van de klantenservicemedewerkers) te woord gestaan te worden dan is Vodafone een fantastische keuze voor u! Heeft u dit liever niet, dan raad ik aan om uw internet af te nemen bij een capabel bedrijf.

    Peter D

    17 mei 2016 14:02

    Prijs/kwaliteit:8Installatie:8
    Snelheid:8Overstap:8
    Klantenservice:7Eindcijfer:8
    Installatie:8
    Overstap:8
    Eindcijfer:8

    Vodafone snelheid verhogen
    Ik gebruik al een jaar Vodafone glasvezel. Bij het afsluiten heb ik gekozen voor de laagste snelheid, omdat zonder problemen later voor een hogere snelheid kon worden gekozen. Onlangs wilde ik mijn snelheid van 50 naar 100mbit verhogen, volgens de postcode check zou dit een prijsverhoging geven van €2,50 tov mijn huidige abonnement. Dit klop niet is alleen voor nieuwe klanten en niet voor bestaande klanten was nu € 7,50 meer kwijt. Dus ga je naar Vodafone bedenk dan goed welke snelheid je wilt.

    Laat hier een review achter
    Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
    Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
    Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
    Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
    Schrijf een review!
    Schrijf een review!
    Bedankt voor uw reactie
    Wij controleren het bericht.

    Vergelijk pakketten

    Vergelijk de volgende pakketten uitgebreid met elkaar:

    > Vergelijk 3 pakketten
    Sluiten