prijsvergelijken

Plus- & minpunten

Er zijn geen plus- of minpunten
Pluspunten
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Pakket maandelijks aan te passen
  • WiFi-service
  • Combivoordeel
Er zijn geen pluspunten
Minpunten
    Er zijn geen minpunten

      Zoeken

    Gemiddeld cijfer
    • Prijsvergelijken: 7,9
    • Klanten: 6,7
    • Eindcijfer: 7,3/
    Prijsvergelijken: 7,9
    Klanten: 6,7
    Eindcijfer: 7,3/

    Review internetprovider T-Mobile 2017

    7 juli 2015 (laatste wijziging 22 februari 2017) door Suzanne

    In deze internetprovider review beoordelen we het aanbod van T-Mobile. Alle grotere providers beoordelen we op een aantal kenmerken. Op deze pagina lees je hoe T-Mobile hierop scoort. Ook klanten van T-Mobile kunnen een review achterlaten. Het gemiddelde van onze scores voegen we samen met het gemiddelde van de klantenreviews.

    Is T-Mobile jouw huidige provider? Dan nodigen wij je uit om een review onderaan deze pagina achter te latenInternetprovider T-Mobile

    Inhoud

      Beoordeling internetprovider T-Mobile 2017* 

      6

      Levertijd

      T-Mobile levert tussen 3 en 4 weken.

      9

      Prijs-kwaliteit

      T-Mobile biedt uitgebreide pakketten voor relatief weinig geld.

      7,5

      Functionaliteiten

      T-Mobile biedt veel mogelijkheden die je maandelijks kunt aanpassen.

      7,5

      Zenderaanbod

      Elk pakket met interactieve tv is inclusief de zender Fox Sports 1. De pakketten zijn uit te breiden met een aantal premium- en themazenders.

      8,5

      Installatie

      Je ontvangt een doe-het-zelf-installatiepakket. Als het installeren zelf niet lukt, komt er een monteur gratis langs. Bij glasvezelpakketten komt er altijd een monteur gratis langs om alles te installeren.

      7,9

      Eindcijfer Prijsvergelijken

      Vanaf februari 2017 zijn de Vodafone Thuis diensten overgenomen door T-Mobile. Voor klanten verandert er vooralsnog weinig. 

      T-Mobile is een goede keuze wanneer je internet met een hoge snelheid wilt ontvangen voor relatief weinig geld. Een internet en tv-abonnement bevat Begin Gemist, Uitzending Gemist, Fox Sports 1 en Tv Anywhere. Als dit niet genoeg is, kun je nog meer extra’s toevoegen. Vergeleken met andere providers is T-Mobile tamelijk flexibel te noemen met zijn abonnementen. Zonder extra kosten kun je maandelijks je abonnement aanpassen. Wil je een hogere internetsnelheid, of juist lager? Of een tijdje een ander TV themapakket? Dat kan! T-Mobile (voorheen Vodafone) kreeg van de respondenten van het Alles-in-1 provideronderzoek van de Consumentenbond (derde kwartaal 2016) een goede beoordeling voor de kwaliteit van het glasvezelinternet. Telefoonstoringen werden weinig gemeld, op het gebied van internet en tv zou wel verbetering wenselijk zijn. Van DSL-gebruikers zijn geen gegevens beschikbaar.

      T-Mobile blinkt uit in...
      provider blinkt uit

      • Een goede prijs-kwaliteit verhouding. Snel internet voor een redelijk lage prijs, veel zenders in de voordelige tv-themapakketten.
      • Flexibiliteit. Je kan maandelijks de samenstelling van je pakket aanpassen. 
      • Wifi-Service. Als het WiFi-bereik in huis slecht is, kan je een monteur langs laten komen om een WiFi-check te doen. Met niet genoeg bereik in huis wordt er gratis een WiFi-versterker geïnstalleerd. 

      Internetabonnementen T-Mobile

      Bij T-Mobile kun je zelf je pakket samenstellen, of dat nou alleen internet, internet & tv of internet & bellen is. T-Mobile levert internet via glasvezel of DSL waarbij je zelf de gewenste internetsnelheid kunt kiezen, indien beschikbaar op jouw adres.

      Tv-opties

      Internet en tv

      In je tv-pakket zit automatisch Interactieve Tv met Begin Gemist (voor publieke zenders), Programma Gemist (voor publieke en commerciële zenders) en Tv Anywhere, waarmee je gratis overal tv kunt kijken op verschillende apparaten. De opties Opnemen en Live Pauzeren kun je apart bijbestellen en met On Demand kun je via Videoland tegen betaling films huren. 

      Het basis tv-pakket bevat een aantal zenders in HD, waaronder FOX Sports. Dit basis tv-pakket kun je verder uitbreiden met themapakketten en premiumpakketten. De themapakketten zijn redelijk goedkoop en bestaan uit een behoorlijk aantal zenders. Helaas zijn de meeste hiervan niet in HD beschikbaar. Je hebt vier categorieën:

      • Infotainment. Bevat een mix van informatieve en entertainment zenders, voor elk wat wils.
      • Internationaal. Met een aantal Engelse, Duitse, Turkse, Marrokaanse en Italiaanse zenders. (Er zijn geen specifieke Duitse of Turkse pakketten beschikbaar.)
      • Kids & Music. Met diverse kinderzenders en een flink aantal muziekzenders.
      • Entertainment. Bevat een mix van entertainment zenders, voor elk wat wils.

      De premiumpakketten Ziggo Sport, Film1 en Adult zijn duurder dan de themapakketten. Ze bevatten meer zenders in HD, maar helaas ook niet allemaal. 

      Bellen-optiesinternet en bellen

      De optie Vast Bellen kun je aan je internetabonnement toevoegen. Het is mogelijk om deze optie tussentijds uit te schakelen. Wanneer je naar vaste of mobiele nummers belt, betaal je een vast starttarief en daarnaast rekent je een tarief per seconde af, wat voordeliger uitpakt dan per minuut (aangezien het dan vaak naar boven afgerond wordt). Als je veel belt, is er ook de keuze uit grotere belpakketten: Vast Bellen Extra en Vast Bellen Plus. Onbeperkt bellen wordt niet aangeboden door T-Mobile.

      Interesse in deze provider?  vergelijk alle internetpakketten van T-Mobile.


      * de review is een momentopname. De inhoud is met aandacht samengesteld. Toch kan het voorkomen dat de informatie op deze pagina verouderd is of onjuistheden bevat. Raadpleeg voor exacte gegevens website van de provider.

      Vanaf februari 2017  gaan de Vodafone Thuis diensten over in T-Mobile. In het abonnement verandert er bijna niets. De hieronder getoonde reviews zijn daarom ook van toepassing op T-Mobile. 

      Suzanne

      7 klant reviews

      Brenda

      15 januari 2017 12:05

      Prijs/kwaliteit:6Installatie:7
      Snelheid:7Overstap:6
      Klantenservice:8Eindcijfer:8
      Installatie:7
      Overstap:6
      Eindcijfer:8

      Ben zeer tevreden over vodafone

      i.Mahn

      7 januari 2017 23:14

      Prijs/kwaliteit:9Installatie:9
      Snelheid:9Overstap:9
      Klantenservice:10Eindcijfer:9
      Installatie:9
      Overstap:9
      Eindcijfer:9

      Ik ben zeer tevreden over Vodafone zoals internet en mobiel heb ik al jaren top

      Gurel

      6 januari 2017 17:14

      Prijs/kwaliteit:9Installatie:9
      Snelheid:8Overstap:9
      Klantenservice:7Eindcijfer:7
      Installatie:9
      Overstap:9
      Eindcijfer:7

      Overstap goed en snel geregeld. Als je niks snapt van techniek is het de juiste provider.

      Digitale ontvangers zijn heel standaard en saai in het menu. Reageert vrij redelijk vlot. Het modem is stabiel maar helemaal afgetimmerd.

      Voor mensen die goedkoop en goed internet willen zonder technische kennis de juiste provider alhoewel T-Mobile deze tak van Vodafone heeft overgenomen ivm de fusie tussen Ziggo en Vodafone.

      Ik hoop dat Tmobile betere hardware kan leveren zoals een goed modem in bridgemodus.

      Van mij krijgen ze een 7.5

      Karel

      2 december 2016 10:55

      Prijs/kwaliteit:9Installatie:9
      Snelheid:8Overstap:8
      Klantenservice:7Eindcijfer:8
      Installatie:9
      Overstap:8
      Eindcijfer:8

      Goedkope provider, heel tevreden met de overstap vanaf Tele2. Eigenlijk weinig met de klantenservice te maken gehad, dus daar kan ik niet over oordelen. Vooral fijn om Fox Sport op het open kanaal te hebben

      Henk

      12 oktober 2016 15:52

      Prijs/kwaliteit:8Installatie:8
      Snelheid:7Overstap:4
      Klantenservice:6Eindcijfer:6
      Installatie:8
      Overstap:4
      Eindcijfer:6

      In juni vodafone aangevraagd en in oktober al aangesloten.
      Het bleek daarna dat de prijs 1,50 per maand hoger is dan afgesproken op het moment van aanvragen.
      Die prijsverhoging is in ruil voor een sportkanaal waar ik niet op zit te wachten en waarvoor ik was weggegaan bij ziggo die hetzelfde had gedaan.
      Bovendien had Vodafone niet mijn oude provider opgezegd waardoor ik dat alsnog zelf moest doen en de opzegtermijn daar nog moest betalen.
      Al met al ontevreden over de overstap naar Vodafone. Ik weet nu al dat ik het zo snel mogelijk weer ga opzeggen.

      koen

      30 september 2016 18:23

      Prijs/kwaliteit:n.v.t.Installatie:1
      Snelheid:n.v.t.Overstap:n.v.t.
      Klantenservice:2Eindcijfer:1
      Installatie:1
      Overstap:n.v.t.
      Eindcijfer:1

      Ik wacht al bijna 3 maanden op de levering van mijn internetabonnement. Vodafone communiceert niet naar mij over de stand van zaken, en bellen naar de klantenservice geeft na 15 minuten wachten steevast aan dat zij ook geen idee hebben wanneer de levering van mijn internet zal starten. Dus wanneer je graag bizar lang wilt wachten op uw internet, en voor verdere informatie minimaal een kwartier in de wacht moet zitten om (puntje voor de vriendelijkheid van de klantenservicemedewerkers) te woord gestaan te worden dan is Vodafone een fantastische keuze voor u! Heeft u dit liever niet, dan raad ik aan om uw internet af te nemen bij een capabel bedrijf.

      Peter D

      17 mei 2016 14:02

      Prijs/kwaliteit:8Installatie:8
      Snelheid:8Overstap:8
      Klantenservice:7Eindcijfer:8
      Installatie:8
      Overstap:8
      Eindcijfer:8

      Vodafone snelheid verhogen
      Ik gebruik al een jaar Vodafone glasvezel. Bij het afsluiten heb ik gekozen voor de laagste snelheid, omdat zonder problemen later voor een hogere snelheid kon worden gekozen. Onlangs wilde ik mijn snelheid van 50 naar 100mbit verhogen, volgens de postcode check zou dit een prijsverhoging geven van €2,50 tov mijn huidige abonnement. Dit klop niet is alleen voor nieuwe klanten en niet voor bestaande klanten was nu € 7,50 meer kwijt. Dus ga je naar Vodafone bedenk dan goed welke snelheid je wilt.

      Laat hier een review achter
      Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
      Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
      Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
      Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
      Schrijf een review!
      Schrijf een review!
      Bedankt voor uw reactie
      Wij controleren het bericht.

      Vergelijk pakketten

      Vergelijk de volgende pakketten uitgebreid met elkaar:

      > Vergelijk 3 pakketten
      Sluiten