prijsvergelijken

Vacature: medewerker klantenservice met passie voor bloggen

2 februari 2016 (laatste wijziging 10 februari 2016) door Coen

Ben jij klantgericht en heb je een passie voor bloggen? En wil je daar graag je bijbaan van maken? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Sales Spirit is een jong internetbedrijf bestaande uit 7 mensen. Vanuit ons kantoor met uitzicht op de Leidse singel ontwikkelen wij vergelijkers van complexe producten voor consumenten en zakelijke klanten. We voeren verschillende labels waarvan Prijsvergelijken.nl de bekendste is. Vanwege uitbreiding van onze labels is er een vacature voor een nieuwe medewerker klantenservice met een passie voor bloggen (m/v, 8 - 12 uur p.w.) ontstaan. De werktijden en -dagen bepalen we in overleg met de kandidaat, een duobaan is ook mogelijk.

Wat je als medewerker klantenservice gaat doen

- Jij zal op vaste avonden in de week bezoekers van Prijsvergelijken.nl helpen via de chat. De chat staat open van 20.00 tot 22.00 u.
- Je bent bereid om je voldoende te verdiepen in de telecomproducten waar wij vergelijkers voor aanbieden: internet, bellen en tv en mobiele telefonie.
- Je stelt je professioneel op naar klanten toe, luistert goed naar hun wensen en helpt ze bij het vinden van de beste deal.
- Wanneer het rustig is op de chat schrijf je blogs over een verscheidenheid aan onderwerpen, die worden aangedragen door het content-team. Voor publicatie worden de blogs beoordeeld door de redactie.
- Een dag per week werk je op kantoor. Je bent aanwezig bij het teamoverleg en zal regelmatig een bijdrage leveren aan de vlogs die hier in de studio worden opgenomen.

Onze droomkandidaat

- woont in Leiden of directe omgeving
- is vriendelijk en behulpzaam, kan goed luisteren naar klanten, schakelt snel
- is op vaste avonden (van 20.00-22.00 u) beschikbaar voor chatdiensten vanuit zijn/haar eigen woning
- heeft een vlotte pen en maakt elk blog tot een inhoudelijk sterk stuk content
- is bekend met zoekwoorden en SEO en weet hoe dit inhoudelijk te vertalen naar waardevolle content
- beheerst de Nederlandse taal goed
- levert een actieve bijdrage aan de vlogs, wil leren werken met camera en autocue
- studeert communicatie of een andere media-gerelateerde studie op HBO/WO-niveau
- heeft een passie voor online en is bereid hier veel over te leren

Wat bieden wij

Een ambitieuze maar informele omgeving op het gebied van online marketing en communicatie waar je je communicatieve ei helemaal kwijt kan! Wij bieden coaching voor de chat, voor het bloggen en eventueel voor het presenteren voor camera. Voor je inspanningen ontvang je een marktconform salaris.

Iets voor jou?

Stuur dan je motivatie en c.v. met pasfoto vóór 3 maart 2016 naar amanda@prijsvergelijken.nl. Wil je meer informatie over de functie of het bedrijf? Neem dan contact op met Bea: 071-737 00 00 (aanwezig op di, wo en do van 9.00- 15.00 u) of stuur een mail met je vragen naar bea@prijsvergelijken.nl

Coen