prijsvergelijken

Tele2 stopt met Fox Sports (en dus met het uitzenden van de Eredivisie)

26 augustus 2016 (laatste wijziging 26 augustus 2016) door Michelle

Tele2 stopt met Fox Sports. Dus, voetbal liefhebbers: opgelet! De onderhandelingen voor de abonnementskosten van Fox Sports zijn onlangs weer geweest. Tele2 en FOX Sports konden het hier niet eens worden over de prijs die het FOX Sports abonnement zou moeten kosten. Tele2 vond het te duur en ondanks dat er nog een voorstel is gedaan kwamen ze er samen niet uit. Dat is dus erg slecht nieuws voor alle Tele2 abonnees die graag in het weekend naar hun clubbie keken op de televisie. Er zijn gelukkig alternatieven, hieronder vind je een aantal (mogelijke) oplossingen.

Wat kan je doen om de wedstrijden te blijven zien?

Voor alle Eredivisie liefhebbers die op dit moment klant zijn bij Tele2; niet getreurd, er zijn genoeg mogelijkheden om toch nog in het weekend de wedstrijden van jou club live te kunnen zien. Ik noem hieronder alle opties.

1. FOX Sports GO

Je hoeft niet per se via je provider FOX Sports af te sluiten om naar de wedstrijden te kunnen kijken. Er is namelijk ook FOX Sports GO, dat is een app die je kan downloaden en op die manier op je tablet of smartphone toch alle wedstrijden kan kijken. Je kan er ook voor kiezen om een apple tv of een chromecast te kopen, deze kan je in je tv pluggen waardoor je het op je tv kan streamen. 

2. Ziggo Sport

Als het je niet per se om de eredivisie of de andere competities van FOX Sports gaat dan kan je ook goed terecht bij Ziggo Sport. Zij zenden namelijk ook voetbal uit, alleen niet de competities van FOX Sports. Ziggo Sport heeft ook hele mooie competities, zoals de Primera Division en de Premier League. Dat is nog niet alles, je kan ook alle WK kwalificatie duels kijken en de Champions League helemaal volgen. En dat allemaal naast de exclusieve mogelijkheid om Formule1 te kijken. Je kan Ziggo Sport bij Tele2 afsluiten, dit hoef je dus niet met een omweg af te sluiten. 

3. Overstap naar een provider met FOX Sports

Alle andere providers in onze vergelijker kunnen allemaal FOX Sports leveren. Wil je weten welke providers op jouw adres leveren, vul dan bij het internet en tv vergelijken eerst je postcode en huisnummer in, en vink vervolgens bij de opties 'Fox Sports' aan. De abonnementskosten van de pakketten kunnen flink variëren, dus als je graag een FOX Sports abonnement wilt dan is het de moeite waard om het per provider te bekijken wat het kost. Het kan namelijk oplopen tot een verschil van ruim €10,-. 

FOX Sports standaard in het pakket bij Vodafone

Bij Vodafone krijg je sinds kort FOX Sports standaard in je abonnement en het kost je niets extra's! Het is Fox Sports Eredivisie dus als je buitenlandse competities wilt bekijken dan moet je nog een extra abonnement afsluiten. Vergelijk je dit pakket met andere internet+tv pakketten van andere providers, dan zie je dat de pakketten met Fox Sports van Vodafone verreweg het goedkoopste zijn! 

 

Tele2 stopt met Fox Sports

 

Michelle

Mijn naam is Michelle. Ik ben een IBO-student aan de Universiteit Leiden en ben redacteur bij Prijsvergelijken.nl. Doordat ik veel schrijf over internetpakketten en mobiele telefonie, ben ik nu specialist op het gebied van internet en tv en mobiele abonnementen. Als content medewerker doe ik altijd mijn best om complexe producten zo duidelijk mogelijk uit te leggen in artikelen om zo klanten verder te helpen.

Geen reacties
Laat hier een reactie achter
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
Schrijf een reactie!
Schrijf een reactie!
Bedankt voor uw reactie
Wij controleren het bericht.