prijsvergelijken

Online TV kijken bij KPN

30 juni 2015 (laatste wijziging 15 november 2018) door Suzanne

Vanaf maart is het bij KPN mogelijk om Online TV te kijken op je mobiele apparaten. Bijvoorbeeld buiten in de tuin, en zelfs onderweg in de trein op je smartphone! 

Voor wie?

Online TV kijken is beschikbaar voor iedereen met een Interactief TV-abonnement van KPN.

Wat krijg je?

Er zijn 35 live zenders waar je gebruik van kan maken. Ook Videotheek Thuis en Uitzending Gemist (tot drie dagen terugkijken) zijn beschikbaar. Verder kun je ook op afstand programma's opnemen, wat handig kan zijn als je bijvoorbeeld vergeten bent je favoriete serie op te nemen. Hier zie je welke zenders er beschikbaar zijn met Online TV kijken.

Hoe werkt het?

Als je gebruik wil maken van het Online TV kijken, moet je eerst een app downloaden. Deze is beschikbaar voor Apple (vanaf iOS 5.0), Android, Windows en je computer. Let op: de app werkt nog niet op alle Android-toestellen! Het online televisie kijken kan via elke Wifi-verbinding, maar ook via je mobiele internet.

 

Suzanne

Mijn naam is Suzanne. Met de artikelen die ik schrijf, wil ik antwoord geven op vragen die jij hebt. Over internet of mobiele abonnementen. Zodat het voor jou in 1 oogopslag duidelijk is waar je aan toe bent.

Terug naar vergelijking
Start de chat