prijsvergelijken

Innovatie in vergelijken mobiele telefonie

16 juni 2015 (laatste wijziging 16 juni 2015) door Coen

Prijsvergelijken Abo met toestel vs Sim Only los toestelInnovatie in vergelijken mobiele telefonie

Prijsvergelijken.nl lanceert innovatief systeem

 

LEIDEN – 16 juni 2015. Vandaag lanceert Prijsvergelijken.nl een innovatie op het gebied van mobiele telefonie vergelijken. Vanaf nu is een service beschikbaar waarmee consumenten een directe vergelijking kunnen maken tussen Sim Only met los toestel en een abonnement met smartphone.

 

Tot op heden konden de bestaande vergelijkers Sim Only abonnementen met losse toestellen niet vergelijken met abonnementen waarbij een smartphone geleverd wordt. Met dit nieuwe systeem kan de bezoeker in een oogopslag zien welke combinatie voordeliger is: een abonnement met toestel of juist Sim Only met elders een los toestel.

 

Best passende aanbod zo gevonden
Prijsvergelijken verkoopt zelf geen abonnementen en telefoons. Zij stelt slechts vergelijkers beschikbaar voor verschillende diensten waardoor consumenten snel een compleet overzicht hebben van alle passende aanbiedingen. Coen Jonker, productmanager van Prijsvergelijken.nl: “We willen consumenten zo compleet mogelijke vergelijkingen bieden, daarom hebben we dit systeem ontwikkeld. Met de nieuwe vergelijker heb je het voor jou voordeligste aanbod met het toestel van je keuze zo gevonden. Je hoeft dus geen twee losse vergelijkingen meer te maken.”

 

Filteren uit meer dan 3 miljoen mogelijkheden
Vergelijkingssites zijn niet meer weg te denken in het woud van mobiele telefonie. Een consument zou zelf meer dan 3 miljoen smartphone-abonnementen moeten vergelijken om een toestel met abonnement te vinden dat volledig aansluit aan diens eisen. De vergelijkers bieden een service waarmee consumenten veel tijd besparen. Zelf uitvinden wat goedkoper is, Sim Only of een abonnement met toestel? Ga naar: prijsvergelijken.nl/smartphone-los-kopen-of-met-abonnement.

prijsvergelijken abonnement met toestel vs Sim Only + los toestel

Coen