prijsvergelijken

Ziggo abonnees zien Max Verstappen live Formule 1 winnen

16 mei 2016 (laatste wijziging 18 mei 2016) door Coen

Zondag zaten Ziggo abonnees op de eerste rij bij de GP- overwinning van Max Verstappen. de 18-jarige coureur won zijn eerste Grand Prix-wedstrijd in zijn nieuwe team Red Bull Racing en dit was live te zien op Ziggo Sport. Heb jij deze wedstrijd gemist? Bekijk hier het fragment van het moment waarop Max Verstappen wint.

Ziggo abonnees zien Max Verstappen live Formule 1 winnen

Er werd zondag door Ziggo uitgebreid aandacht besteed aan de Formule 1 Grand Prix van Spanje. Om 13.00 uur werd gestart met de voorbeschouwing van de wedstrijd en daarna was de race is vanaf 14.00 uur live te zien. Vervolgens zond Ziggo vanaf 16.00 uur een uitgebreide nabeschouwing uit waarin Max Verstappen live terugkeek op zijn eerste wedstrijd in de Red Bull. 

Ziggo Sport

Het sportkanaal van Ziggo is voor sportliefhebbers een leuk extraatje van deze provider. We hebben al eerder een blog gepubliceerd over de eigen tv-programma's van providers. Ziggo Sport is zonder meerprijs te zien voor alle Ziggo-abonnees op kanaal 14 en via de Horizon GO-app. Formule 1-fans die geen abonnee zijn van Ziggo konden de wedstrijd zien via betaalzender Ziggo Sport Totaal. Ook via de Duitse commerciële televisiezender RTL Television was de wedstrijd vanuit Barcelona live te volgen.

Vergelijk internet en tv-abonnementen

Wil jij ook altijd live kunnen kijken naar de Formule 1, kijk dan bij het vergelijken van internet en tv-abonnementen of Ziggo beschikbaar is op jouw adres.

Max Verstappen live formule1

Coen