prijsvergelijken

Internetprovider XS4ALL

3 januari 2017 (laatste wijziging 2 maart 2017) door Suzanne

Wil je weten wat internetprovider XS4ALL allemaal te bieden heeft? Lees dan dit blogartikel. XS4ALL staat vooral bekend om de hoge kwaliteit en de goede klantenservice. XS4ALL biedt een behoorlijk aantal extra's waarvan sommige ook echt uniek zijn. XS4ALL is een dochter van KPN en levert dan ook via het KPN-netwerk.

XS4ALL

Inhoud

  XS4ALL staat voor kwaliteitkwaliteit

  XS4ALL heeft het imago van een kwalitatief goede internetprovider. Een soort premium provider zeg maar. Nu is kwaliteit een rekbaar begrip. Het is deels objectief (meetbaar) en deels subjectief (persoonlijk,op gevoel). Zaken als snelheid en stabiliteit zijn meetbaar. Glasvezelinternet van XS4ALL scoort daarop erg goed. In onze internetprovider-review van XS4ALL lees je de onderbouwing hiervan. Denk je erover om over te stappen naar XS4ALL? Lees dan eerst de review. 

  gebruikers ervaringenXS4ALL ervaringen

  Wil je weten wat andere klanten van XS4ALL vinden? Lees dan de beoordelingen op de reviewpagina. Dan krijg je een goed beeld van de provider. Naast de beoordelingen van andere klanten, lees je hoe XS4ALL het  doet op punten als snelheid, levertijd, functionaliteiten en installatie. Er rolt een gemiddeld cijfer uit. Dat is fijn, want dan weet je zo'n beetje wat je kunt verwachten. 

  Ben je klant, of klant geweest bij XS4ALL? Zet dan, als het even kan, ook een review op onze XS4ALL reviewpagina

  De afgesproken snelheid van XS4ALL

  Helaas ontvang je internet niet altijd op de afgesproken snelheid. Ook bij XS4ALL niet. Dit ligt niet zozeer aan de provider, maar aan de verbinding. De werkelijke snelheid verschilt bij een DSL-verbinding namelijk per adres; dit heeft te maken met de afstand tussen je huis en de wijkcentrale. Kies je voor een glasvezelverbinding van XS4ALL, dan heb je dit probleem niet. Als je gaat internet vergelijken kun je bij het invullen van je postcode en huisnummer meteen zien welke snelheid er precies op jouw adres te behalen is.

  Service

  XS4ALL is wat duurder dan andere providers, maar staat bekend om de uitstekende klantenservice. Je kunt maar liefst 7 dagen per week bij de provider terecht! XS4ALL scoort goed in verschillende tests van de Consumentenbond. Bovendien is de provider al 5 keer achter elkaar uitgeroepen tot klantvriendelijkste provider door MarketResponse. De servicemedewerkers stoppen pas met hun hulp als een probleem echt is opgelost.

  Laagste storingspercentage van Nederland

  Als iets irritant is, dan is het wel storingen. En XS4ALL heeft daar gelukkig bijna geen last van! Fijn als je thuiswerkt of als je het gewoon belangrijk vindt dat internet het altijd goed doet. Wist je dat XS4ALL het laagste storingspercentage van Nederland heeft? Hierover lees je meer op de reviewpagina van XS4ALL.

  Toch kan het gebeuren, óók bij XS4ALL. Wat te doen bij een internetstoring?

  • Check de site. Als er sprake is van een storing, meldt XS4ALL dat op hun site. Is er niets over te vinden? Reset dan je modem door de stroom er 30 seconden af te halen, en sluit daarna alles opnieuw aan.
  • WiFi storing. Heb je problemen met je WiFi signaal? Dit kun je vaak oplossen door een ander kanaal in te stellen op je modem. Als je niet goed weet hoe je dit moet doen, kun je dit terug vinden in de handleiding van je modem.

  XS4ALL biedt veel extra's

  Sommige extra's krijg je ook bij andere providers. Of je kunt het erbij kopen. Wat leuk is aan XS4ALL is dat er veel kan. Bedenk wel dat je sommige dingen misschien helemaal niet gebruikt. Maar het kán allemaal!

  2 leuke exclusieve opties bij XS4ALL

  • Supersnelle levertijd en installatie. Ga je voor een abonnement bij XS4ALL? Dat kan heel snel, de volgende dag al. Je betaalt er wel extra voor, maar hé! Anders moet je een paar weken wachten! En soms kán je niet wachten. Je krijgt het pakket geleverd en als je het liever niet zelf installeert komt er een ervaren monteur. (Gratis bij een Alles-in-1 of internet & tv abonnement.) 
  • Internet onderweg. Als er geen Wifi-spot in de buurt is, ben je overal online met de extra internet optie ‘Internet Onderweg’, met 250 MB data per maand!

  WiFiInternet extra's

  Niet helemaal exclusief... maar toch ook niet bij álle providers beschikbaar:

  • een WiFi-check 
  • gratis internetbeveiliging van F-secure safe (Beveiliging tegen virus en spyware, plus ouderlijk toezicht voor kinderen én blokkeert spam en phishing e-mails )
  • toegang tot 2300 KPN WiFi HotSpots
  • Gratis Spotify Premium (bij een Alles-in-1 abonnement)

  Extra's bij de tv-pakketten

  Net als bij andere providers kun je bij XS4ALL een behoorlijk aantal extra (betaalde) zenderpakketten afsluiten. Maar er kan meer bij XS4ALL. Onderstaand een aantal opties die het tv-kijken extra leuk maken.

  • Je krijgt er 2 tv-ontvangers bij. (Maar 1 nodig? Dan krijg je korting.)filmskijken-01
  • In de tv-pakketten zit standaard interactieve tv
  • Met TV Plus kan je elke maand gratis films kijken
  • 200 uur opnemen. (Bijvoorbeeld een hele serie!) 
  • Via een app tv kijken op meerdere mobiele apparaten tegelijk
  • Tegen extra betaling kun je RTL en SBS-programma’s vooruitkijken.

  Extra opties bij een Vast Bellen-abonnement

  Alle bel-abonnementen zijn maandabonnementen. XS4ALL biedt 3 Bellen-pakketten aan: Basis, Onbeperkt Benelux en Onbeperkt Buitenland. XS4ALL biedt veel telefoonopties die handig kunnen zijn, vooral als je er met meerdere huisgenoten gebruik van maakt. 

  • Meerdere bel-abonnementen afsluiten. internet en bellen
  • Gratis bellen.Met andere XS4ALL-klanten.
  • Tegelijk bellen met 2 lijnen. 
  • Gesprekken doorschakelen naar mobiel.Je vaste telefoon blijft bereikbaar.
  • Groepsgesprekken voeren.Variërend van 2 tot 6 lijnen.
  • Meer telefoongesprekken voeren over een lijn.6 gesprekken tegelijk.
  • Bellen via WiFi.Met de app Softphone via 2300 hotspots van KPN.
  • Mobiel als vaste telefoon gebruiken. Met de FRITZ!App .
  • Je telefonie-abonnement beheren met VoIP Selfcare. Voicemail, nummerherkenning, nummerblokkering, vermelding in telefoongids, nota's inzien. 

  XS4ALL contact

  De meestgestelde algemene vragen en antwoorden staan op XS4ALL.nl.

  Bellen kan op 020 398 76 66. (Doordeweeks van 08:00 uur tot 20:00 uur, op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.) Zakelijke klant? Bel dan 020 398 76 56 (van 09:00 uur tot 22:00 uur).

  Of neem contact op via social media. XS4ALL zit op Twitter. Meestal reageren medewerkers binnen een uur.

  Hou je het liever privé, dan kan je als klant inloggen via Mijn XS4ALL op de website. Hier kan je ook je facturen bekijken en de producten of diensten wijzigen.

  Internetabonnement bij XS4ALL

  Zoals bij alle providers kies je een pakket en die vul je eventueel aan met extra opties. XS4ALL levert internet via DSL en glasvezel. Je kan kiezen uit verschillende snelheden, afhankelijk van je adres. 

  Is XS4ALL beschikbaar op jouw adres? Ben je aan het internet vergelijken en wil je weten of je een abonnement bij XS4ALL kunt afsluiten? Vul dan je postcode en huisnummer in, en check of XS4ALL bij jou beschikbaar is! Bovendien zie je ook meteen wat de maximumsnelheid op je adres is.

  (On)tevreden met XS4ALL? Heb je al een abonnement bij XS4ALL en twijfel je of je gaat verlengen of overstappen? We raden je aan om altijd eerst te vergelijken voor je zo'n keuze maakt, want voor je het weet zit je een jaar vast aan een provider die misschien wel niet bij je past! Ons artikel over hoe en wanneer je overstapt, kan je hier ook bij helpen! 

  *De informatie op deze pagina is een momentopname. Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Toch kan het voorkomen dat de informatie op deze pagina verouderd is of onjuistheden bevat. Raadpleeg voor exacte gegevens de website van de provider. Providers kunnen prijzen en voorwaarden tussentijds aanpassen. 

  Suzanne

  2 reacties

  Marina

  28 februari 2018 00:36

  Hallo,

  Mijn provider heet NLEX en ik kan mijn contract alleen aan het einde van het jaar stoppen. Ik zou graag met jullie verder willen gaan in het volgende jaar zou mijn inschrijving dan alvast klaar kunnen staat, dat ik het volgende jaar met jullie begin?

  Reactie op Marina

  Coen Jonker — prijsvergelijken

  2 maart 2018 11:57

  Beste Marina,

  Je kunt het beste contact opnemen met NLE. Helaas kan ik dat niet voor je klaar zetten.
  Via de volgende link kun je contact opnemen met NLE: Contact NLE

  Groet,
  Coen Jonker

  Laat hier een reactie achter
  Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
  Voer je naam in! Gebruik voor je naam alleen letters, spaties, punten, streepjes en/of schuine strepen.
  Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
  Invoer is niet herkend als geldig e-mailadres!
  Schrijf een reactie!
  Schrijf een reactie!
  Bedankt voor uw reactie
  Wij controleren het bericht.